Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Afstandsbehandeling met Touch of Matrix

Touch of Matrix gaat uit van de regels van de Quantum-Fysica, wat onder andere inhoudt dat alles energie is. Dit houdt in dat ook behandelingen op afstand mogelijk zijn. Geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, mensen die op afstand wonen, voor kinderen en baby’s en ook dieren, maar ook gewoon vanuit gemak. Kortom, een afstandsbehandeling is er voor iedereen die graag vanuit huis een heling wil ontvangen op zowel fysieke als emotionele, mentale en spirituele klachten als op een bepaald thema. De mogelijkheden met Touch of Matrix zijn feitelijk onbegrensd.

Ook voor een afstandsbehandeling maken we een afspraak, je ligt lekker op de bank, zit op een luie stoel of je ligt in bed. Het enige wat je hoeft te doen, is ervaren. Ook tijdens een afstandsbehandeling voel je dat er van alles met je gebeurt.En de resultaten van de behandeling zijn er zeker niet minder om. Laagje voor laagje komen we bij de oorzaak van jouw klacht of probleem terecht en mogen blokkades los, vaak wordt dit letterlijk gevoeld en soms voel je alleen een diepe ontspanning, maar dat er wat gebeurt, zul je zeker ervaren. Je ontvangt naderhand een verslag van de behandeling op de mail en je krijgt – indien nodig – advies mee wat je zelf nog verder zou kunnen doen.

Kosten: € 70,- per behandeling. Duur 1 – 1,5 uur.

‘Tijdens de behandeling voelde ik overal mijn hart kloppen, ik was heeeeel erg ontspannen en liet mijn hoofd voorover hangen en daarna weer terug, ik denk dat ik bijna sliep. Na een paar dagen was de pijn in mijn arm een stuk minder.’ Na een maand zijn de pijnklachten volledig verdwenen.

‘Wat een bijzondere ervaring! Ik voelde een doorstroming van energie door mijn hele lichaam heen. Ik voelde hitte door mijn onderarmen en handen heen gaan. Ik sta vandaag veel steviger op de grond en mijn voeten prikkelen nog steeds. Dan weet jij wel wat dat betekent …… Ik sta echt versteld dat dit mogelijk is … ‘ (Suuz, overprikkeld)

Ik voel me zoveel beter gegrond en voel dat ik veel sterker in het leven staat. Ik ben ook minder vermoeid. Ik kan emoties van anderen nu buiten mij houden en ik kan veel beter bij mezelf blijven. Wat een verademing.’ (chronisch vermoeidheidssyndroom).

‘Ik werd vanochtend na je behandeling wakker en wist meteen: mijn hoofd is er weer. Het burnachtige gevoel is weer uit mijn hoofd en dat is zoo lekker. Ook je oefening om je lichaam van binnen uit te voelen, voelt heerlijk en vind ik leuk om te doen, ook zo tussen door even. Heel erg bedankt voor wat je hebt gedaan.’ (chronisch vermoeidheidssyndroom)

‘Ik geloofde er niet zo in, maar voelde me ten einde raad …. ik lig op bed en kan geen medicatie verdragen, bij al mijn nare klachten kreeg ik er een acute tetanusinfectie bij. Na de eerste behandeling werden de klachten direct al minder, maar toch geloofde ik er nog niet in. De klachten bleven aanhouden en medisch gezien kon er niets meer gedaan worden. Ten einde raad toch maar voor een tweede behandeling op afstand gegaan en geloof het of niet: de nare verkrampingen van de infectie waren de volgende dag gewoon verdwenen.’

Contact

klik hier voor vragen of als je een afspraak wilt maken.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.