Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Helende Reis naar Binnen – Trancesessie

Een Helende Reis naar Binnen is een allesomvattende en intuïtieve reis naar binnen, naar jouw onderbewustzijn, mede gebaseerd op het werk van Brandon Bays en Dr. Roy Martina. De helende reis is bedoeld om problemen op te lossen, verhalen af te ronden en diegenen te vergeven die we liefhebben zodat we op een gezonde manier ons leven kunnen voortzetten, vrij van oude emotionele bagage uit het verleden.  Vanuit je emotie, een diepe staat van ontspanning of een (pijn)plek in of buiten je lichaam kom je terecht bij je onverwerkte emoties en situaties, die vervolgens mogen helen. Je ziet of voelt direct al resultaat, vaak ook in je eigen lichaam en het proces zal zich naderhand alleen nog maar verder voortzetten!

‘Over de hele wereld maken tientallen duizenden mensen uit allerlei beroepsgroepen gebruik van De Helende Reis om de ware vrijheid in hun leven te ontdekken. Ze vinden hun eigen antwoorden en leggen hun diepste waarheid bloot. Ze rekenen af met oude emotionele blokkades en lichamelijke ongemakken die hen hebben belemmerd. En ze genezen uiteindelijk op elk niveau van hun wezen. Gewone mensen behalen ongewonde resultaten.

Een helende reis naar binnen is een eenvoudige maar krachtige stap-voor-stap manier om direct toegang te krijgen tot oneindige wijsheid, die oude emotionele patronen en herinneringen die in je cellen liggen opgeslagen kan bloot leggen en een helende energie die in staat is die oude problemen volledig op te lossen en op te helderen zodat het lichaam en het wezen het proces van natuurlijke genezing kunnen doorlopen.

Sommige vraagstukken vergen simpelweg meer diepgaand genezingswerk, waar je je handen goed voor uit de mouwen moet steken. Het is in dat geval belangrijk om een kwestie op het diepste niveau aan te pakken, zodat we het uiteindelijk volledig kunnen oplossen en uit de weg ruimen.

Het lijkt alsof het niet uitmaakt wat voor achtergrond je hebt, hoe oud je bent, uit welke cultuur je komt en wat voor opvoeding je hebt gehad, je weet dat je een enorm onaangesproken vermogen in je hebt. Iedereen verlangt daar heimelijk naar. Dit vermogen is wakker terwijl jij ’s nachts ligt te slapen, zorgt dat je hart klopt, dat cellen zich delen, dat je haar groeit.

De reis is een manier om diepgaande genezing, heelheid en een diep gevoel van welbehagen te bewerkstelligen’.

De Reis naar Binnen in een persoonlijk traject 

Een Helende Reis naar Binnen of een trancesessie maakt regelmatig onderdeel uit van een persoonlijk traject. Het blijkt in de praktijk vaak een missende schakel te zijn vanuit het onbewuste naar het bewustzijn toe, waardoor iemand in staat wordt gesteld werkelijk te veranderen. Dit kan een korte reis naar binnen zijn, waarbij vanuit een plek in het lichaam emoties en gebeurtenissen worden blootgesteld die mogen helen. Het kan ook een allesomvattende Reis naar Binnen zijn, waarbij verschillende diepe lagen van emoties en beschermingsmechanismen eerst mogen worden blootgesteld om vervolgens af te rekenen met oude emotionele bagage uit het verleden. Deze allesomvattende Reis naar Binnen is vooral geschikt voor personen die kampen met verbindings- en verlatingsangst.

Ik reis met je met mee en maak gebruik van mijn intuïtieve gaven om jou daar te brengen waar jij moet zijn.

Ervaringen

Maria over haar trancesessie: ‘Ik ben weer een stukje completer MEZELF geworden!!

Maria is de helft van een verloren tweeling en wil deze ervaring die haar veel onbegrepen eenzaamheid heeft gebracht, graag helen.

‘Wat een bijzondere, emotionele maar zeker ook een hele bijzondere sessie!!! Ik voel me enorm bevrijd van mijn last, zeker met betrekking tot mijn schuldvraag. Ben zo blij met de verbinding die ik nu weer kon voelen, maar schrok tegelijkertijd ook van mijn wens om mijn helft achterna te gaan. Het verklaart veel. Eindelijk weet ik nu wat er is gebeurd en wat ik gevoeld heb in de baarmoeder. Dat geeft mij rust.

Ik vond het ook erg fijn en bijzonder dat ik mijn helft naar het licht heb mogen begeleiden. Mijn ogen voelen méér open, met een twinkeling erin, licht, vrij en zacht – heel zacht. Ik had heel lang een flinke glimlacht op mijn gezicht. Ik voel me intens moe, maar ook voldaan!! Deze sessie heeft me veel doen verwerken, de puzzelstukjes vallen nu in elkaar. Wat fijn om dat te mogen ervaren! Ik ben weer een stukje completer MEZELF geworden!! Dank je wel voor deze bijzondere sessie!

                                                                                                                                                                                                                                 Carla over haar helende reis: ‘Er is een opening gekomen’.

‘Ik kan nu de tijd nemen om mijn gevoelens gewoon te voelen en ben daardoor weer een beetje in contact gekomen met mijn hart en dus voel ik mezelf weer langzaam terugkomen. Dit voelt voor mij als een grote vooruitgang sinds lange tijd want ik weet nu waar ik aan mag werken.’

‘Het gaat goed met me, ik heb voor mijn gevoel een hoop narigheid achter mij kunnen laten. Ik voel mij ruimer en lichter en zie het werken momenteel weer zitten. Ik kan veel beter met mijn werkomstandigheden omgaan en dat hebben we toch maar mooi bereikt samen.’

                                                                                                                                                                                                         Nadia over haar trancessie: ‘ik ben weer in contact gekomen met mijn hart’

‘Ik wil je hartelijk bedanken voor alle hulp. Het is fijn even contact te hebben via de e-mail. Dat geeft me echt steun. Ik moet zeggen dat het afgelopen week al een stuk beter ging. Er is een opening gekomen. Ik kan de tijd nemen om mijn gevoelens gewoon te voelen en ben daardoor weer in contact gekomen met mijn hart en dus voel ik mezelf weer langzaam terugkomen. Dit voelt voor mij als een grote vooruitgang sinds lange tijd want ik weet nu waar ik aan mag werken. En het klopt precies met de trancesessie….. ik heb de afgelopen dagen gevoeld dat ik mezelf mag zijn en dat ik momenten zelfs liefde voor mezelf voelde. Ik zag ineens dat ik mijzelf al die tijd ergens heb  weggestopt. Nogmaals bedankt!’

Contact

 

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.