Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Kidz

Kinderen van Nu zijn anders. Zij worden geboren vanuit een steeds hoger bewustzijn en vragen om een andere benadering. Vaak weet je direct al dat het anders is en anders moet.

Ze laten ons precies laten zien waar wij staan, maar lopen daarbij met hun gevoeligheid en authenticiteit met enige regelmaat ook zelf tegen problemen aan zoals o.a. slaapproblemen, hyperactief gedrag, concentratiestoornissen, angsten, boosheid en ander ‘probleemgedrag’ thuis of op school en diverse fysieke klachten. Ik help deze kinderen graag om terug te komen bij zichzelf, bij hun eigen kern als ze de weg even zijn kwijtgeraakt.

Nefertum voor Kidz is er voor hoogsensitieve kinderen die door hun intense waarneming vastlopen in ‘vage’ ziekteklachten en probleemgedrag, thuis of op school, waar je als ouder niet altijd even goed raad mee weet omdat niets lijkt te werken. Juist vanwege de gevoeligheid van deze kinderen die zoveel voelen en zulke intense ervaringen beleven, zal dat behoorlijk heftig kunnen zijn, omdat niets lijkt te werken. Daar kun je best wel eens wat hulp bij gebruiken. En daarom is Nefertum er ook voor ouders.

                                                                                                                                                                                                                    Kees: ‘druk, dwars en heftig, geen lang mee te bezeilen’ – ‘Ik heb de jongen terug die hij was toen hij 2 jaar oud was’.

‘Kees is een heel ander kind geworden, zoveel blijer en vrolijker. Ik heb de jongen weer terug die hij was toen hij 2 jaar oud was. Wat een geluk voor ons hele gezin!’ (Kees, heftig, druk en competitief gedrag, eetproblemen)

                                                                                                                                                                                                                    Jesse: ‘Erg druk, luistert niet, zeer prikkelgevoelig’ – ‘Hij heeft alle nachten doorgeslapen’

‘Ongelofelijk! Sinds jouw behandeling afgelopen maandag heeft Jesse alle nachten doorgeslapen. En daar waar hij eerst amper het water in durfde te gaan, sprong hij afgelopen zaterdag gewoon vanuit het niets zomaar in het diepe, dit was twee weken geleden niet denkbaar!’ (Jesse, bijna 3 jaar, slaapproblemen)

Spiegelgedrag

Kinderen van Nu dagen ons uit om te leven vanuit je hart en dat betekent dat jij los mag komen van jouw eigen verleden, blokkades en oude overtuigingen. Dat je leert dat het anders mag zijn. Ik help jou ook graag om jezelf weer terug te vinden en dan beloof ik jou dat het voor jouw kind ook anders wordt.

Hoe meer jij loslaat, hoe anders het wordt voor jouw kind

‘Bedankt voor het fijne consult gisteren. Dan denk je dat je al veel hebt opgeruimd, maar toch worden er steeds nog weer subtielere laagjes afgepeld… Wonderbaarlijk mooi ook hoe mijn dochter zichzelf op haar eigen manier liet gaan, hierdoor werd de ervaring voor mij des te intenser en zo voelbaar in mijn hart energie. Ik ben vanochtend opgestaan zonder vermoeidheid en zonder pijn in mijn lijf, met open vizier. Heerlijk! Nogmaals heel erg bedankt, en wie weet tot ziens!’ (Jorien, 2 jaar, heftige driftbuien, valt regelmatig uit het niets broer en zus aan)

Dezelfde moeder schreef mij een paar dagen later het volgende:

‘Er is duidelijk een ontwikkeling te merken. Het is alsof de ruimte tussen mijn dochter en mij ruimer is geworden. Ze is heel blij, lacht heel veel (voorheen deed ze dit niet!) en erg aanstekelijk. Ze heeft deze week meer (nieuwe) woordjes gezegd dat alle tijd daarvoor! 

Het lijkt ook of ze meer prikkels kan handelen. Dit weekend zomerfeesten gehad met kermis erbij. Normaal zou ze helemaal vd wijs zijn, maar ‘s avonds lekker gedoucht en ze sliep als marmot! Ook heerlijk ontspannen. Armpjes naast haar hoofd, en zelfs een glimlach op haar snoet (nog nooit eerder gezien).

Bijzonder ook is dat ze geen vinger meer heeft uitgestoken naar haar broer en zus… Ze hebben dit weekend prachtig met elkaar gespeeld, zo intens van kunnen genieten!!!  

Voor mijzelf gevoel meer daadkracht te hebben. Alsof er een waasje uit mijn hoofd is. Ik voel me krachtig, en zie dingen helder. Dus al met al best heel veel gebeurd.

Hartelijke groeten en nogmaals dank! ‘

                                                                                                                                                                                                                          Wil jij dat ook voor jouw kind? Heb je alles al gedaan, maar lijkt er niets te werken, loopt je kind steeds opnieuw vast en lukt het jou niet om de rust en harmonie in jouw gezin te bewaren of kun je in alle heftigheid gewoon wel eens wat hulp gebruiken, dan kun je hier verder lezen voor wie het programma van Nefertum voor Kidz geschikt is en tegen welke klachten hoogsensitieve kinderen vaak aanlopen en waarom.

DSCN8139

Contact