Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Vrede Licht Liefde & Overvloed – basisregels voor overvloed

| Geen reacties

Als je je zou afstemmen op de Bron, zoals elke cel in jou dat van nature al doet om balans te bereiken en behouden en als je elke vorm van weerstand zou loslaten, dan is er alleen nog maar gezondheid, welzijn en overvloed.

Heb je behoefte aan meer overvloed in je leven of heb je last van economische schaarste? Wil je iets nieuws in je leven gaan neerzetten, maar ben je bang dat het niet genoeg geld oplevert of zit je in een tussenfase van ontwikkeling en groei, maar ben je bang dat het ten koste van je omzet of inkomen gaat? Wil je meer cliënten aantrekken in je eigen praktijk maar lijkt het je niet te lukken?

Ben je ziek, heb je chronische pijn of ziekte, ben je moe en voel je je niet zo heel erg goed? Heb je (veel) triggers of hartzeer en kost het je soms moeite om de dag door te komen? Dan is het tijd om Licht en Liefde toe te laten en je basisgedachten te resetten zodat je je hart, geest en ziel zich weer openstellen voor overvloed en je je vertrouwen weer kunt terug winnen. Als je dan ook je verlangens in het Licht zet én los laat (hoe tegenstrijdig ook), hoeft er niks meer anders te zijn en Ben Je Overvloed.

Basisregels voor overvloed

  1. Ontspan en kom in Vrede met jezelf

Dit lijkt misschien te eenvoudig om waar te zijn, maar het staat echt met stip op nummer 1 en wordt vaak enorm onderschat. Maar zonder die ontspanning en vrede is er vooral weerstand. En zonder die vrede ben je niet ontvankelijk en open om te ontvangen. Dan kun je van alles willen, maar zit je vooral in de weerstand van dat wat je niet wil. Gevolg is dat er geen verandering kan optreden.

  1. Accepteer het Nu en weet dat het altijd klopt

Dat wat er nu is in je leven, is gecreëerd op basis van je eigen gedachten en overtuigingen. Het klopt dan ook altijd, zonder dat het je eigen schuld is. Wel kun je het tij gelijk keren door je gedachten te veranderen, dat kan te allen tijde en op elk moment.  Dan open je jezelf in plaats van dat je bijvoorbeeld denkt dat er niks kan veranderen of denkt dat het anders moet zijn.

Aanvaarding, de acceptatie van het NU en je eigen verantwoordelijkheid daarin is daarmee een belangrijke tweede stap en voorwaarde voor elke verandering!

  1. Overvloed is er voor iedereen en iedereen heeft eigen kwaliteiten en gaven om die overvloed te creëren.

Soms denk je misschien dat het voor jou niet is weggelegd of dat er niet voldoende is voor iedereen. Kun je zien dat dit misschien ook maar slechts een gedachte is, die niet waar hoeft te zijn? En zeker ook niet waar is. Als je daarbij denkt dat je niet over de juiste kwaliteiten, vaardigheden of gaven beschikt die je overvloed kunnen brengen, dan zal dat ook jouw waarheid zijn en zo geschieden.

Denk liever dat ook jij alles in huis hebt wat je nodig hebt om jezelf of iets neer te zetten en overvloed te creëren. Het is tijd om in jezelf te gaan geloven en dat te gaan uitstralen! Wees blij met wat je al wel hebt en kan! Dat laat je frequentie gelijk al veranderen en doet je al iets anders uitstralen. 

  1. Economische schaarste is geen belemmering

Economische schaarste is geen belemmering voor overvloed, tenzij jij dat gelooft …  Je kunt je altijd blijven verbinden met het veld van overvloed door met je aandacht naar je hart te gaan en Licht en Liefde toe te laten verbindt je je als vanzelf weer met dat veld. Zo wordt je weer een magneet voor overvloed!

Klinkt (te) simpel niet waar? Maar toch is het waar. Je hoeft je er alleen maar mee te verbinden en negatieve gedachten en overtuigingen uit te bannen. 

  1. Een tussenfase of je persoonlijke ontwikkeling is geen belemmering voor groei

Een tussenfase, een periode van persoonlijke ontwikkeling of periode van groei is ook op geen enkele manier een belemmering. Je kunt namelijk op elk moment kiezen voor overvloed en gecentreerd blijven. Het is er namelijk altijd. 

Zo kan ik zelf ook nog wel eens in een proces zitten en tegen pijn aanlopen, maar als ik aan het werk ben, ben ik heel hoog in mijn frequentie en heeft dat geen enkel negatief effect omdat ik dan geen last hebt van enige vorm van negativiteit en is dat wat ik aanreik gewoon heel zuiver. En zo wordt dat ook gevoeld. Dat maakt dat het ook geen impact heeft of hoeft te hebben in de voortgang van mijn werk en de overvloed die ik daarin ervaar. 

  1. Doe wat je leuk vindt en geniet ervan!

Het is wel erg belangrijk dat je iets doet, wat je echt leuk vindt, waar je blij van wordt en zoals het bedoeld is. Heb daar ook vertrouwen in, dat je goed bent in wat je doet en doe het met liefde en plezier! Heb vertrouwen in jezelf en wat je uitdraagt. Geniet ervan.

  1. Laat je verlangens los en transmuteer deze in een verlangen naar Licht en Liefde

Heel stiekem creëer je met je verlangens vaak juist weerstand en te korten. Je wilt graag meer liefde, je wilt graag meer verdienen, je wilt graag dat iets anders is. Vaak word er dan tegen je gezegd dat je je verlangens kunt creëren. Maar vaak houdt het je juist tegen. Zet liever een intentie neer en wees je bewust van je verlangens, die je vervolgens los laat en omzet in een verlangen naar Licht en Liefde waar je automatisch meer overvloed bent, dat ook uitstraalt en zult ontvangen. 

  1. Overvloed en welzijn is je natuurlijke staat van zijn.

Als je (nog) niet in liefde en overvloed leeft, ben je niet meer verbonden met je natuurlijke staat van zijn maar bevindt je je in een zogeheten conflictstatus. Dan ben je in conflict met jezelf, met anderen en / of situaties. Dat zorgt alijd voor problematiek in je gezondheid, relaties en staat van overvloed. 

Door het oplossen van elk conflict en elke vorm van weerstand kom je weer terug in verbinding met jezelf en het Al, in eenheid en onvoorwaardelijke liefde. Dan heb je Meesterschap bereikt als je gecentreerd kunt blijven ongeacht wat maar verwerk je nog steeds alles wat er op je pad komt. Mede door het lijden niet meer te zien als door een feit veroorzaakt, maar als een perceptie van lijden kun je het lijden gaan zien als een illusie, waar je uit kunt stappen en heling kunt toelaten. Echte transformatie duurt overigens maar even. 

Doen: overstijg collectieve schaarste

Leuk gezegd misschien. Maar wat kun je doen? Laat je maar eens door de volgende meditatie heen leiden en kijk wat het je brengt. 

Ga er maar eens rustig voor zitten en ontspan jezelf. Begin met een bewuste ademhaling en haal op je inademing licht en liefde in en op je uitademing ontspan je jezelf. Je laat daarin alle weerstand, spanning en zorgen los. Sta je zelf toe om jezelf helemaal over te geven en laat het licht en de liefde toe op je inademing en ga op elke uitademing nog dieper in ontspanning. Laat het maar toe. Net zolang door totdat je helemaal in overgave bent. En adem dan nog meer licht en liefde in.

Wees je dan eens bewust van het collectief, van de schaarste van het collectief dat overal rond dwarrelt en voelbaar is als een veld van negatieve gedachten en uitspraken, ongenoegen en weerstand. Je zou het misschien kunnen waarnemen als een donkere mistsluier om je heen, om de stad heen, om het hele land heen of nog verder. Voel het maar eens.

En sta jezelf dan toe om dit veld te ontstijgen, door je voor te stellen dat jij lichter en lichter wordt, dat je letterlijk opstijgt, dat je uit de donkerte naar boven naar het Licht van Hogere Dimensies van Eenheid en Liefde opstijgt.  

Voel hoe licht het hier is, in en om je heen. Expandeer in eenheid, voel dat je heel wijds bent, steeds wijder wordt. En merk dat er geen tot weinig gedachten zijn omdat je nu in vrede komt met Al wat Is. Hier en in deze staat van zijn ben je verbonden met het veld van Overvloed.

Laat nu de energie van Overvloed in je hart binnenkomen. Gewoon door het je voor te stellen en voel dan dat deze energie van Overvloed je hart vult en dat het begint te pulseren en overvloed begint uit te stralen.

Laat de energie van Overvloed nadat je hart gevuld is, door je hele lichaam heen stromen en laat het elke cel in jou aanraken, zodat elke cel in het licht baadt en voel hoe dat voelt.

Laat de energie van Overvloed door je emotionele lichaam heen stromen dat zich zowel in je fysieke lichaam als in je energieveld bevindt en vul daarna ook je mentale lichaam: je hoofd en het energieveld rondom je hoofd en merk op hoe rustig dit je maakt, alsof je een kalm meertje in het zonlicht bent geworden in je hoofd.

Vul dan ook je hele energieveld met Licht en de energie van Overvloed en straal het daarna uit tot in het oneindige. Voel hoe het je hart activeert en opent! Haal adem en geniet.

Laat je verlangens los

Wees je dan ook bewust van je verlangens, van dat wat je zo graag wilt. En kijk eens hoe dat er uitziet, als je dit ook zou kunnen zien als een lichtlichaam van verlangen dat je tegenhoudt in overvloed te leven omdat een daarmee stiekem een focus op het niet hebt en in weerstand zit.

Laat dan het licht in dat lichtlichaam instromen, laat het oplossen in het Licht. Laat al je verlangens los en zet er een verlangen naar meer Licht en Liefde voor in de plaats. En laat dan alle licht en liefde binnenkomen die je nu in je op kunt nemen.

Vanuit daar en in je hart Ben je namelijk automatisch overvloed. Het is je natuurlijke staat van zijn!  Voel het maar en wees je ervan bewust! Je hoeft alleen maar te zijn in deze heerlijke staat van zijn.

Vanuit de hogere dimensies kun je de energie en het licht / de liefde naar je aardse zelf toesturen. Daarna keer je met je bewustzijn terug naar het Nu en neem je het licht en de liefde in ontvangst.

Met de Divine Source Mahatma Licht en Liefde groepsheling op 20-12-2023 gaan we er samen ook mee aan de slag

Deze heling betreft een giga opschoning van je cellulaire en moleculaire structuur en 7 hoofdchakra’s. je Thymus wordt geopend op meerdere lagen, waardoor blokkades uit je verleden losweken en vrij worden gelaten uit je 3D gekristalliseerd bewustzijn. Via je kruin als geopende lotus met 1000 bloemblaadjes worden de laatste resten uit je chakra’s getransmuteerd in licht en liefde.

Je zult nieuwe liefde voor jezelf overbrengen zonder oordeel en zonder reserve en zonder weerstand en opent je om de liefde en de Scheppende Kracht van God te ontvangen, die je zal ontroeren in iedere vezel van je lijf en lichtlichamen. Inclusief Hoger hart activatie. 

Klik hier om er meer over te lezen en / of om jezelf gelijk aan te melden.

Je ontvangt de transmissie Goddelijk Licht en Overvloed manifesteren er bij (tot aan de dag na de heling), daarna blijven de Mahatma en het Goddelijk Licht beschikbaar voor je tot aan de volgende heling (als je de opname erbij besteld).

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.