Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Workshop Overprikkeling bij Kidz

Hoogsensitieve kinderen met hun gevoelige sensoren en intense waarnemingen krijgen op een dag vele prikkels te verwerken. Ze hebben vaker last van angsten en/of driftbuien of trekken zich juist terug in zichzelf. Ze hebben ook veel meer moeite om alle indrukken en emoties zowel van zichzelf als van anderen te verwerken.

Het ene kind reageert vooral extravert en naar buiten toe, probeert de boel te overstemmen teneinde niet nog meer prikkels op te hoeven nemen in het toch al volle systeem. Het andere kind keert naar binnen, om zich te herstellen of zich af te sluiten. In het ergste geval is er geen echt contact meer mogelijk. Het kind heeft zich volledig afgesloten en is niet meer in verbinding met zichzelf. Vaak weet je op dat moment als ouder niet meer wat je kunt doen.

Als kinderen niet meer in staat zijn om zelf alle prikkels van divers pluimage te verwerken, dan lopen ze vast en ontstaan er bijvoorbeeld ‘gedrags’problemen thuis of op school, pijnklachten of zelfs ziekte. Vaak heeft dat ook nog eens een enorme impact op het hele gezin. Ook omdat soms niets meer lijkt te werken.

Dan hebben ze hulp nodig. Hoe mooi zou het zijn als jij je kind zelf kunt helpen om weer bij zichzelf terug te komen. Om onverwerkte ervaringen te helpen verwerken en angsten te omzetten zodat je kind en ook jij en de rest van je gezin weer kunnen ontspannen.

Ik heb hiervoor een prachtige workshop ontwikkeld, met onderdelen waarmee ik mijn eigen kinderen vaak heb kunnen helpen en bijstaan. Dat gun ik jou ook! Aan het eind van de dag kun je alles integreren!

Wat kun je verwachten ?

Veel. We gaan vooral veel doen. Je gaat leren hoe je je kind kunt bevrijden van overtollige prikkels door middel van massagetechnieken en clearing (een totale reiniging van vreemde energieën). Je gaat leren hoe je je kind kunt helpen bij het verwerken van vervelende ervaringen én hoe je zelf je kind een energetische behandeling kunt geven. En je gaat leren hoe je je kind kunt bijstaan bij het verwerken van emoties, het omgaan met angsten en leert hoe de energie in je kind weer volledig kan doorstromen zodat het weer lekker in zijn vel zit.

Programma

 • welkomstmeditatie (om jezelf en je kind op te laden en te ontladen)
 • Uitleg over overprikkeling
 • Clearing (voor jezelf én je kind)
 • Je kind masseren (hoofd, buik, voeten en chakra’s)
 • Meditatie om volledig in verbinding met jezelf te zijn om je zo ook weer met anderen te verbinden (ter voorbereiding op het behandelen)
 • In verbinding met je Kind
 • Je kind een energetische behandeling geven
 • Diverse andere hulpmiddelen (emoties verwerken, traumaverwerking, energie volledig laten doorstromen, omgaan met angsten en doelen stellen)
 • Focus omdraaien naar Positief Ouderschap – je richten op het mooie in je kind (bij voldoende tijd)
 • Eindmeditatie (dat is nog een grote verrassing !!!! )

Er is nog meer

 • Je werkt ook aan je eigen welzijn (en ook dat heeft een grote impact op het welzijn van je kind)
 • Je krijgt er een gratis inwijding bij van de Parental Pattern Flush om patronen tussen jou en je kind op te schonen en niet verder door te geven

Schrijf je ook in voor deze prachtige workshop op zaterdag 24 november (in Enschede) om jouw kind liefdevol bij te staan en te ondersteunen bij zijn of haar hoogsensitiviteit. De kosten bedragen € 97,- . Je kind gaat niet mee, we oefenen op elkaar zodat je het daarna thuis direct goed kunt toepassen op je kind (eren).

Je kunt je aanmelden via info@nefertum.nl ovv je naam en adresgegevens. We werken in kleine groepjes, dus wees er snel bij als je mee wilt doen.