Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Zomertrajecten

Heb jij zin om deze zomer verder te werken aan jouw innerlijke kind pijn en de verbinding met jouw Hogere Zelf? Of ga je liever aan de slag met je chakra’s om deze te reinigen en genezen van oude problemen en de daarbij behorende negatieve energieën waarbij je chakra’s worden geopend en in 1 lijn worden gebracht? 

Het traject ‘Zijn wie je werkelijk bent’ bestaat uit een drietal helende reizen naar binnen, een Compassie Meditatie voor jezelf én een inwijding in de Love Flush die je helpt bij het helen van wonden die blokkeren bij het ervaren van de Ware Liefde van Spirit. 

‘Chakra Helingen’ daarentegen omvat een 7 tal inwijdingen vanuit de Chakra Healing attunements en bijbehorende helingen vanuit de Shamballa MDH en 2 gratis inwijdingen in de Aura- en Chakra Flush voor een dagelijks opschonen en onderhoud. 

3 Helende Reizen voor het Innerlijke kind en de verbinding met je Hogere Zelf, gratis Compassie geleidemeditatie én een gratis inwijding in de Love Flush om jezelf te verbinden met de Spirit en heling van oude wonden en blokkades met betrekking tot Onvoorwaardelijke liefde en relationele liefde. 

7 afstandsbehandelingen vanuit de Shamballa MDH gericht op je 7 basischakra’s, met inwijding in de Chakra Healing Attunements, ook voor je 7 hoofdchakra’s én een inwijding in de Chakra– en Aura Flush voor dagelijks onderhoud en schoonhouden.