Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gold Healing Groepsheling voor Kidz/Gezin 08-05-2024 (incl vorig leven healing)

Gold Healing is een sterke stransformerende healing die je afstemt op één van de sterkst transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het Gouden Licht heeft een hele sterke zuiverende werking, weert het negatieve en beschermt je.  Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Healing heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert je. Daarnaast biedt het ons bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling.

 Gold Healing werkt heel sterk op het emotionele en psychische vlak van de mens. Vaak zit hier de bron van vele lichamelijke ziektes en daarom vormt Gold Healing een ideale combinatie met bijvoorbeeld de Mahatma de Avatar van Synthese of de Kundalini energie. Je helpt dan zowel de bron alsmede ook de klachten aan te pakken. 

Gold Healing werkt  heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Healing. Hoogsensitieve kinderen en kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen  hebben ook veel baat bij deze heling. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje. Deze mooie resultaten werken ook weer door naar de rest van het gezin. Het is daarom vaak goed om de andere gezinsleden een behandeling te geven, zo heal je iedereen, en brengt dit weer rust in het gezin.

Combinatie met Mahatma Lichtwerk en Holy Trinity Blessings

We combineren de Gold Healing met Mahatma dat rechtstreeks uit de Bron komt en Holy Trinity Blessings voor eenheid en onvoorwaardelijke liefde. 
 

De Mahatma vertegenwoordigt een groepsbewustzijn van Galatische en Opgestegen Meesters van het witte Broederschap, het is letterlijk het collectief van Opgestegen Meesters, wie alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen en bestaan. Je werkt toe toe naar het belichamen van de volledige Godheid in zijn totaliteit, je eigen volledige potentie en claimt je eigen geboorterecht. Als je dat wilt. 

Mahatma Healing brengt evenwicht en harmoniseert alle twaalf systemen van het lichaam; ruimt emoties en negatieve patronen op, ook geeft je de benodigde energie en inzichten. Het is zeer ontspannend en goed tegen stress. Het laat de energie in jou weer doorstromen. Ook brengt het je diepe vrede en rust en verzacht het je pijn, verdriet en angsten. De energie zorgt ervoor dat je meer in balans en in je kracht komt te staan, meer in contact met je Ware Zelf. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Samen en in combinatie met een Gold Healing pak je niet alleen de klachten aan maar ook de Bron van de oorzaak.

 
De Holy Trinity Blessing is een samensmelting van Melchizedek, Serafijnen en Divine energy, een ware energie van dit tijdperk, die jouw transformatieproces een enorme boast kan geven. Het is vooral bedoeld om bepaalde beperkende patronen en structuren in de hersenen te doorbreken.
 
Met het ontvangen van een Trinity Blessing kom je in een steeds hoger bewustzijn. Het koppelt destructieve patronen los die we in ons systeem hebben die voor negatief lijden en slachtofferschap zorgen.  Je beide hersenhelften worden gebalanceerd en het patroon wordt ontkoppeld, de synapsen laten los en hele structuur van de hersenen is aan verandering onderhevig.
 
 
Daarnaast ontvang je healing vanuit de voorouders, karma clearing of vorige leven healing in combinatie met Family Healing om koorden en destructieve patronen door te halen en negatieve energieën los te laten en los te koppelen. Op 3 april is dit inclusief voorouder clearing & healing

Ervaringen

‘De kinderen waren vandaag een stuk rustiger, veel meer in harmonie met zichzelf. Heerlijk!’

‘Oh ja, dit hadden we echt even nodig voor de laatste loodjes voor de voorjaarsvakantie! Er kwam hernieuwde energie en we konden even doorpakken en het goed afronden. Nu kunnen we echt heel voldaan gaan genieten van deze vrije tijd! 🙂 (Maxine) 

‘Voor mij was het heel fijn. Echt een half uurtje duidelijk aan het stromen in mijn handen en lichaam. Ontspannen en geborgd. Ik merk vooral aan de oudste dat er een laagje spanning af was gegaan gisteren! Heerlijk voor hem. Dankjewel weer xxx’

‘Mam, ik kan me nu veel beter concentreren, ook voel ik veel meer verantwoordelijkheid’ (Joshua, 15 jaar) 

Annemarie over de heling: ‘Voor het eerst in mijn hele leven dat ik zo’n ontspannend gevoel heb ervaren’

‘Bedankt voor de mooie healing. Weet je nog dat ik vaak niet zoveel voelde of in dissociatie ging en in slaap viel? Ik ben flink in transformatie na mijn ptss traject en de behandelingen met emdr, en ik heb zo ontzetten genoten van het warme bad van energie. Het was zo mooi 🙂 Dat is voor t eerst in m’n hele leven dat ik zo’n ontspannend gevoel heb ervaren … Dus dat integreert na. Mijn lijf vind het fijn. Dus, dankjewel ! Echt heeeeeeeel bijzonder.’ (Annemarie)

Golden Groepsheling voor Kidz aanvragen

De heling vindt plaats geheel en volledig in overeenstemming met de I AM Presence van mij, van je kind(eren) en de Bron op 08-05-2024 van 20.00-21.00 uur. Daar hoef je zelf niets voor de toen, de energie weet waar het moet zijn zodra de helende frequenties geactiveerd worden al is het ook fijn om je wel bewust te zijn van de gewaarwordingen van je lichaam. De kosten voor deelname bedragen € 12,50 (ipv € 55,- voor een individuele afstemming). Voor een 2e, 3e, 4e (of meer) kind betaal je € 7,50. Wil je als gezin graag mee doen, dan betaal je in totaal € 35,- voor het hele gezin. 

JA, IK WIL ME GRAAG AANMELDEN VOOR DE GOLD HEALING MET

girl-gff81e9038_640