Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gold Healing Groepsheling voor Kidz 15-02-2023

Gold Healing is een sterke stransformerende healing die je afstemt op één van de sterkst transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het Gouden Licht heeft een hele sterke zuiverende werking, weert het negatieve en beschermt je.  Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Healing heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert je. Daarnaast biedt het ons bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling.

 Gold Healing werkt heel sterk op het emotionele en psychische vlak van de mens. Vaak zit hier de bron van vele lichamelijke ziektes en daarom vormt Gold Healing een ideale combinatie met bijvoorbeeld de Mahatma de Avatar van Synthese of de Kundalini energie. Je helpt dan zowel de bron alsmede ook de klachten aan te pakken. 

Gold Healing werkt  heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Healing. Hoogsensitieve kinderen en kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen  hebben ook veel baat bij deze heling. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje. Deze mooie resultaten werken ook weer door naar de rest van het gezin. Het is daarom vaak goed om de andere gezinsleden een behandeling te geven, zo heal je iedereen, en brengt dit weer rust in het gezin.

Ervaringen

‘De kinderen waren vandaag een stuk rustiger, veel meer in harmonie met zichzelf. Heerlijk!’

‘Voor mij was het heel fijn. Echt een half uurtje duidelijk aan het stromen in mijn handen en lichaam. Ontspannen en geborgd. Ik merk vooral aan de oudste dat er een laagje spanning af was gegaan gisteren! Heerlijk voor hem. Dankjewel weer xxx’

Golden Groepsheling voor Kidz aanvragen

De heling vindt plaats geheel en volledig in overeenstemming met de I AM Presence van mij, van je kind(eren) en de Bron op 15-0-2023 van 20.00-20.30 uur. Daar hoef je zelf niets voor de toen, de energie weet waar het moet zijn zodra de helende frequenties geactiveerd worden al is het ook fijn om je wel bewust te zijn van de gewaarwordingen van je lichaam. De kosten voor deelname bedragen € 12,50 (ipv € 55,- voor een individuele afstemming). Voor een 2e, 3e, 4e (of meer) kind betaal je € 7,50. Wil je als gezin graag mee doen, dan betaal je in totaal € 35,- voor het hele gezin. 

Je kunt je aanmelden onder vermelding van de naam / namen van de deelnemer(s) via de mail of door middel van onderstaande button, waarmee je via mijn contactpagina met mij in contact komt.  

girl-gff81e9038_640