Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Diensten

nefertum_2014-8_kidz_versie_2004001In mijn werk ga ik ervan uit dat elk probleem en elke klacht een diepere oorzaak heeft, die in de bovenlaag alleen niet zichtbaar is. Het is mijn specialiteit om deze oorzaak op te sporen en te integreren (helpen loslaten). Je kind weer terug in verbinding met zijn of haar eigen kern. Zodat niet alleen de balans voor het kind weer terug is, maar ook de rust en harmonie in het gezin.

Meestal beginnen we met een consult voor je kind, mèt je kind zelf of op afstand waarin we op zoek gaan naar de nodige oorzaak van het probleem. En soms wordt jezelf als ouder uitgenodigd. Het is ook mogelijk dat een ouder de plek van het kind overneemt. Waar nodig kijken we naar spiegel van je kind en het familiesysteem.

En omdat je kind het meeste baat heeft bij een ouder die in balans is, kunnen ouders in mijn praktijk ook terecht voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Afspraken kunnen gemaakt worden in mijn prakijk, via Skype of door middel van een afstandsbehandeling.

Aanbod

Ik werk graag met de snelle, eenvoudige, effectieve en speelse methode ‘Kind in Evenwicht‘ van Carla van Wensen, vergelijkbaar met NEI – therapie. Waar nodig wordt dit aangevuld met energetische behandelingen en andere methoden en technieken, die zichzelf reeds bewezen hebben. Hieronder tref je een overzicht aan van de mogelijkheden.

Afspraken kunnen gemaakt worden in mijn praktijk, via Skype of door middel van een afstandsbehandeling.

Katja over zoon Jim: ‘Met onze zoon gaat t uitstekend. Hij blijft zoveel vrolijker dan voorheen. Toen hij 2 jaar was, was hij ook zo vrolijk, dus t is zijn ware natuur. Ben er enorm dankbaar voor en blij mee, het hele gezin is sinds onze sessies, opgeknapt. en ik voel me zelf zo veel meer op mijn gemak. Een doorbraak voor ons  hele gezin!’

Methode ‘Kind in Evenwicht’

Moeilijk of heftig gedrag heeft altijd een reden, een onderliggende oorzaak die aan de oppervlakte niet zichtbaar is. Dat geldt ook vaak voor lichamelijke klachten. Alles wat een kind meemaakt, komt via de rechter hersenhelft (de gevoelskant) binnen, om via de linker hersenhelft door te stromen naar de hersenschors. Daar wordt vervolgens bepaald hoe je ergens mee omgaat.

Als ervaringen niet of niet volledig verwerkt worden, vormen deze als het ware een soort wondje. Elke keer als er nieuwe emoties ontstaan, die op de oude onverwerkte emoties lijken (al is de ervaring totaal anders) dan slaat de hersenbalk dicht. Dan weet je niet meer hoe je er mee om moet gaan. Het eerste wondje – de emotie die niet verwerkt is – gaat steeds weer open als je in het zelfde gevoel van vroeger geraakt wordt. Het is een trigger geworden waar je systeem op gaat reageren precies op die manier zoals je dat deed als oermens in de vorm van vechten, vluchten of bevriezen.

Met de methode Kind in Evenwicht van Carla van Wensen wordt het onbegrepen gedrag en de onverwerkte emoties en gedachten opnieuw bewust gemaakt om ze vervolgens te integreren. Dan is de trigger geen trigger meer is en de ervaring verwerkt en opgeborgen.

Lees hier verder.

Doormeting: op zoek naar de oorzaak

Een fysieke klacht of probleemgedrag is er NOOIT zomaar. Daar ligt altijd iets dieper aan ten grondslag, vandaar dat een behandeling van de fysieke klacht alleen meestal niet voldoende is. Er is ook altijd een oorzaak, op fysiek niveau, emotioneel niveau (onverwerkte emoties), mentaal niveau (verslindende gedachten) en op spiritueel niveau (onvervulde (spirituele) behoeften) die begrepen en opgelost mogen worden. Dat vraagt om een holistische en integrale aanpak.

Een hoogsensitief kind krijgt met zijn gevoelig zenuwstelsel én intense waarnemingen veel meer prikkels te verwerken dan een kind dat niet hoogsensitief is. Als een kind deze prikkels niet meer zelf kan verwerken, ontstaat er overprikkeling en worden de problemen steeds heftiger. Dan is er steeds minder nodig om van slag te raken. Het kind is uit balans.

Met een doormeting wordt op elk mogelijk niveau bekeken wat de oorzaak is en wat er nodig is voor herstel. Op de doormeting wordt vervolgens direct een behandeling (op afstand) ingezet. Inclusief uitgebreid verslag met tips, tools en advies waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

Lees hier verder.

Touch of Matrix for Kidz!

Touch of Matrix is een unieke en zeer krachtige behandelmethode waar gevoelige kinderen sterk op reageren. Ze voelen zich vaak na een enkele behandeling direct al veel beter en staan meer in hun eigen kracht. Ze worden opnieuw verbonden met hun eigen kern, hun eigen kracht. Geaard.

De methode werkt snel en eenvoudig en kan op elke klacht worden toegepast op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Zorgt onder andere voor ontlading van spanning, vastzittende emoties en andere prikkels én voor het verwerken van nare gebeurtenissen en traumatische ervaringen. Ook behandelingen op afstand zijn mogelijk en zijn zeker aan te raden voor de jongere kinderen.

Alan over zijn Touch of Matrix behandeling in mijn praktijk: ‘Ik ben niet meer moe en dat is veel fijner als ervoor’

‘Hoi Simone Het gaat goed met mij. Toen ik thuis kwam was ik erg moe en de volgende dag stond ik weer goed op en ging het nog steeds makkelijk. Die dag op school moest ik lezen en ging het makkelijker als anders en ben toen vooruit gegaan. Ook de volgende dag bleef het wel makkelijker gaan en ik ben niet meer moe dat is veel fijner als er voor. Het heeft me al heel wat geholpen. Heel erg bedankt dat je me hebt geholpen. Groetjes Alan’ (11 jaar, concentratieproblemen)

lees hier verder

Soul Body Fusion voor Kidz

Soul Body Fusion helpt hoogsensitieve kinderen om meer in hun eigen kracht te staan. Dat zorgt o.a. voor meer zelfvertrouwen en maakt minder ontvankelijk voor alle prikkels en emoties van buitenaf. Het verschil zal duidelijk zichtbaar zijn. Binnen het gezin is er vaak weer meer rust en harmonie.

Met Soul Body Fusion wordt je ziel uitgenodigd om terug te komen in je lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanning worden losgelaten en het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer in balans.

Sandra over zoon Karl: ‘Hij is weer veel meer van de mooie ontvankelijke jongen die hij in werkelijkheid is’

‘Sinds de behandelingen is mijn zoontje (9) een stuk stabieler geworden, meer voor rede vatbaar, hij zit duidelijk meer in zijn eigen lichaam en reageert overduidelijk minder sterk op voorvallen waar hij voorheen veel heftiger zou reageren. Hij is weer veel meer van de mooie ontvankelijke jongen die hij in werkelijkheid is.’

lees hier verder

Kindermassage

Je kind masseren is leuk en rustgevend. Kinderen raken er meer ontspannen van, slapen beter en krijgen meer zelfvertrouwen. Massage maakt kinderen sterk en minder kwetsbaar. Door een massage wordt het immuunsysteem versterkt, stress neemt af en er treedt diepe ontspanning op. Het is heel waardevol voor de groei en ontwikkeling van je kind én voor het contact tussen jou en je kind als je het zelf doet. Het is daarmee ook een waardevol hulpmiddel voor ouders om kinderen te helpen omgaan met stress op een gezonde en liefdevolle manier.

Door massage te combineren met aromatherapie bereik je de meest totale werking van beide kwaliteiten: de kwaliteiten van de etherische (kinder)oliën en de kalmerende werking van aanraking activeren en ondersteunen het vermogen dat je kind van nature heeft om zichzelf weer in balans te brengen.

Deze combinatie vooral effectief bij het oplossen van problemen als bedplassen, boosheid, angsten, spijsverteringsklachten en onrustig slapen. Het helpt tevens goed bij de verwerking van prikkels en nare ervaringen en het tot rust brengen van het zenuwstelsel met alle positieve gevolgen van dien.

Lees hier verder.

Ouderbegeleiding

Een ouderconsult is gericht op de begeleiding van de ouder(s) bij de opvoeding van een hoogsensitief kind en is geschikt voor ouders, die zelf vastlopen in het gedrag van hun kind, die zich ten einde raad voelen en even niet meer weten wat te doen. En voor ouders die voelen dat het anders moet, maar die daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

De begeleiding is vooral gebaseerd op bewust en mindful ouderschap én de werking van de natuurkundige levenswetten, waarbij het er vooral om gaat hoe je met je kind omgaat, dat je naar jezelf kunt kijken maar ook hoe je zelf je kind het beste zou kunnen ondersteunen zodat het op kan groeien in zelfvertrouwen en een gezonde eigenwaarde.

Meestal maakt ouderbegeleiding onderdeel uit van een consult of behandeling. Ook is het mogelijk dat een consult er volledig op is afgestemd.

Lees hier verder.

Spiegelconsult

Vanuit de situatie of het gedrag van je kind help jij je kind om het zich in eerste instantie te laten ontladen. Door in het veld van je kind te stappen voel je precies wat er aan de hand is, begrijp je wat je kind nodig heeft en help jij je kind bij het ontladen van zijn blokkades.

Vervolgens breng ik jou vanuit het Nu en vanuit mijn kern in contact met jouw kern en jouw onbewuste. Je gaat terug naar de kern van de oorzaak waar jij in staat wordt gesteld te ervaren en aanvaarden. Daar mag jij helen en ontstaat er ruimte en rust. En als jij heelt, kan je kind zijn spiegel loslaten en kan het ook helen. Je ziet het direct terug. Want kinderen spiegelen ook wanneer het goed gaat.

Tot slot wordt jullie energie gescheiden, ieder in zijn eigen energie en is de weg weer vrij.

Deze afspraak kan plaatsvinden in mijn praktijk maar ook via een afstandsbehandeling of Skype.

Lees hier verder.

Individuele opvoedopstelling

Een individuele opvoedopstelling brengt op een eenvoudige, persoonlijke en zeer effectieve wijze ouders en kinderen op een diepere laag in een goede verhouding tot elkaar. Zodat zij zich niet langer gebonden maar verbonden voelen.

In deze individuele opvoedopstelling blijft het kind therapievrij en stapt de ouder zelf in het veld waardoor de opstelling een geassocieerde ervaring wordt. Dat wil zeggen dat de ouder een actieve deelnemer is in plaats van dat hij aan de zijlijn staat zoals bij een familieopstelling. Dat zorgt voor een intense ervaring en directe heling.

Individuele opstellingen maken ook deel uit van een persoonlijk traject.

Lees hier verder.

Persoonlijke ontwikkeling

Een kind heeft het meeste baat bij een ouder die in balans is, met een blik in het nu als een bewuste ouder. Als een oerouder, die weet hoe het moet. Die weet dat de liefde altijd stroomt van ouder naar kind. Die weet dat zijn kind af en toe hulp nodig heeft bij zijn ontwikkeling, en door goede voorwaarden te scheppen. Maar die ook weet dat zijn kind in zijn eigen tempo zijn eigen stappen mag zetten én zijn eigen ervaringen mag hebben.

Je kind laat jou precies zien waar jij staat. Hoe meer jij aan jezelf doet, hoe meer jij verwerkt en hoe meer jij in het hier en nu leeft, hoe beter het met je kind gaat. Want ook dat wordt gespiegeld.

Daarom kunnen ouders in mijn praktijk ook terecht voor hun eigen ontwikkeling en transformatie. Mijn hulp voor volwassenen bestaat vooral uit consulten, persoonlijke trajecten en energetische behandelingen.

Lees  hier verder.

Contact

Klik hier als je direct een afspraak wilt maken, vragen hebt of graag zou willen weten hoe ik jou zou kunnen helpen. Wil je wat meer leven over de ervaringen van ouders en kinderen die je voorgingen, lees dan hier verder.