Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Diensten

In mijn werk ga ik ervan uit dat elk probleem en elke klacht een diepere oorzaak heeft, die in de bovenlaag alleen niet zichtbaar is. Het is mijn specialiteit om deze oorzaak op te sporen en te integreren (helpen loslaten). Je kind weer terug in verbinding met zijn of haar eigen kern. Zodat niet alleen de balans voor het kind weer terug is, maar ook de rust en harmonie in het gezin.

Meestal beginnen we met een consult voor je kind, mèt je kind zelf of op afstand waarin we op zoek gaan naar de nodige oorzaak van het probleem. En soms wordt jezelf als ouder uitgenodigd. Het is ook mogelijk dat een ouder de plek van het kind overneemt. Waar nodig kijken we naar spiegel van je kind en het familiesysteem.

En omdat je kind het meeste baat heeft bij een ouder die in balans is, kunnen ouders in mijn praktijk ook terecht voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en transformatie.  

Afspraken kunnen gemaakt worden in mijn prakijk, via Skype of door middel van een afstandsbehandeling.

Hulp voor je kind

Tijdens een kinderconsult maak ik gebruik van diverse methoden en energieën om blokkades op te sporen en los te laten zodat de balans weer  kan herstellen.  Een ouder kan je de plek van het kind innemen, ook door middel van een skypeafspraak, zodat je kind therapievrij blijft.

Elke behandeling en heling kan hands-on worden gegeven, maar ook op afstand. In geval van een Touch of Matrix behandeling  op afstand ontvang je  een verslag op de mail. Waar nodig worden aanvullend ook andere technieken gebruikt om naar de oorzaak van klachten en problemen toe te gaan en te helen. Bij een Soul Body Fusion transmissie  ontvang je een (kort) mailtje met mijn bevindingen.  Methodes en energiewerk wordt intuïtief ingezet. 

Hulp voor ouder(s)

Gaandeweg kwam ik er achter dat de zoektocht naar oplossingen voor mijn beide hoogsensitieve kinderen vooral een zoektocht was naar mijn eigen blokkades. Onze kinderen van Nu laten precies zien waar wij staan. Zij fungeren als een zuivere spiegel en nodigen ons uit om onze eigen pijn los te laten, dan kunnen ook zij weer in balans verder. 

Hoe meer ik aan mezelf deed, hoe beter het ging met mijn kinderen. Daarom maakt het onderdeel Persoonlijke Ontwikkeling (en Transformatie) ook onderdeel uit van het geheel. 

Contact opnemen

Heb je vragen over een consult of methode, wil je advies of wil je  een afspraak maken, stuur mij dan een mailtje via info@nefertum.nl. Je bent van harte welkom!