Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Liefde van de Ziel

De helingen van dit online traject brengen je stap voor stap naar het vermogen contact met je ziel te krijgen en je hartcentra te doen ontwaken. Je zult een wonderbaarlijke reis van persoonlijke groei beleven. 

Er zijn nu reeds 2 delen beschikbaar voor je. 

zielsrelaties creëren

liefde ontvangen en uitstralen

Deel I - Versmelten met de Ziel

Je persoonlijkheid begeeft zich op een reis waarbij het solaire licht (de ziel van de Zon) je gids is en de zielsdimensie je bestemming. In de tempel van de verlichten roep je je ziel aan en zij komt. De lichtwezens helpen je terwijl je versmelt met je ziel. Je wordt doordrenkt met de liefde, de wil en het Licht van je ziel om het Pad van je Ziel te volgen. De aanwezigheid van je ziel wordt een deel van je dagelijks leven.

Een wonderbaarlijke reis van persoonlijke groei en intense heling. Je zult je persoonlijkheid voorbereiden, naar de zielsdimensie reizen en energie ontvangen van verlichte wezens als je je ziel ontmoet en met haar versmelt. Je zult putten uit haar kracht, haar licht, haar liefde en andere vermogens en steeds meer het leven van je ziel leiden. 

Je leest hier verder. Kosten van dit traject bedragen 25 euro. 

Deel II - Je Harcentra ontwaken

Je laat het juweel van je hartcentrum versmelten met het juweel van je ziel. Het licht dat ontstaat in je hartcentrum stroomt omhoog naar je hoofdcentrum. Je kent de sereniteit en eenheid van liefde. Je ziel activeert een verborgen punt van licht in je zonnevlechtcentrum. Je kent je ziels wil tot liefde, brengt energie van je zonnevlecht omhoog naar naar je hartcentrum en geeft je over aan liefde. Licht circuleert door je hartcentra. Je hebt lief als je ziel. 

Je vervolgt je reis om samen met je ziel je hartcentra tot ontwaken te brengen en zo je vermogen om van jezelf en anderen te houden te vergroten. Je zult leren werken met je ziel en de zielen van anderen om de sereniteit en de eenheid te ervaren die gepaard gaan met zielenliefde, om negatieve in positieve energie om te zeten, machtsstrijd los te laten, trouw te blijven aan jezelf en de magnetische en onvoorwaardelijke liefde van je ziel uit te stralen, waardoor je liefde en al het goede naar je toetrekt. 

Dit online traject laat niet alleen je hart-, hoofd- en zonnevlechtcentrum ontwaken, verbinden én expanderen, maar verbetert ook je relaties, helpt je gecentreerd te blijven ongeacht wat een ander doet, zegt of niet doet en niet zegt, helpt je bij het overwinnen van triggers en je eigen afgescheiden reactiepatronen én laat je steeds meer liefde zijn en uitstralen waardoor je een magneet wordt voor liefde en staat volledig in het Licht.

lees hier verder. Kosten van dit traject bedragen 40 euro en kent deel I als voorvereiste. 

Je kunt nu deel I en II aanvragen!

Deze prachtige transmissies zijn tot stand gekomen via channelings met Orin via Sanaya Roman (met enige bewerkingen van mijn kant en input vanuit mijn eigen zielenlicht). 

De kosten van deze 2 trajecten bedragen samen € 65,-. Je kunt het aanvragen door op onderstaande button te klikken en via mijn contactpagina met mij in contact te komen of door een mail te sturen naar info@nefertum.nl.  

ai-generated-8230905_640