Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Ra ~ Sheeba

Ra Sheeba is een zeer krachtige van de beschikbare Universele helingsenergie. De Ra energie komt recht van de Bron, in het centrum van de Grote Centrale Zon en wordt gecombineerd met de Sheeba energie.

De Sheeba energie is seksueel, creatief, vreugdevol, drukt Liefde uit en staat aan de kant van de vrouwelijke vorm van de kolom van Universele Helingsenergie, die recht tot de Bron reikt. De Sheeba toont de weg naar Ra, onze weg naar thuis.

Ra Sheeba verhoogt het trillingsniveau en lichtgehalte van je DNA, het verbindt je met de Liefde en brengt vooruitgang op alle niveaus.

Werken met Ra Sheeba

Dit systeem werkt met vele symbolen. Deze symbolen zijn oude Egyptische sleutels die toegang geven tot een hele krachtige energie. Ra ~Sheeba versterkt het immuunsysteem en beschermt de 7 lichamen tegen negatieve energieën.

Het is ook mogelijk om de energie met je intentie te activeren.

Werken met Draken, een Astrale reis maken met het symbool ‘Traveller’. Symbolen voor Indigo kinderen, zijn een gedeelte van de cadeautjes die je van Ra ~Sheeba gaat ontvangen.

Ra Sheeba heling werkt onmiddellijk op de chakra’s , verandert ons DNA en onze elektromagnetische samenstelling.

Hoe weet je dat je klaar bent voor een Ra ~Sheeba inwijding?

Je zult resoneren met de vibratie. Voor het ogenblik zijn het voornamelijk degenen die de rol van Zieners en Houders van de Ra energie in vorige levens vervuld hebben en die zich aangesproken voelen.

Twee inwijdingen

Voor Ra-Sheeba zullen 2 initiaties doorgegeven worden voor niveau 1, en 2 initiaties voor niveau 2 (Meester niveau).

Niveau 1 verhoogt het trillingsniveau en het lichtgehalte in het DNA. Daardoor zul je ook meer positieve zaken aantrekken zowel voor jezelf als voor degenen die jou omringt of degenen die met jou in contact komen.

Niveau 2  is de Meestergraad. Deze inwijding brengt jouw energie naar de kristalvibratie, waardoor het mogelijk is om meer en meer Licht vast te houden, je genezingskrachten versterken eb je intuïtie verfijnt. Er ontstaat een sterkere verbinding met de Bron.

De symbolen zijn gericht op het biologische systeem, het chakrasysteem en het lichaam van de geest.

Tussen beide niveaus zal er een reiniging plaatsvinden, die een emotionele detoxificatie met zich meebrengt, waarbij je bevrijdt wordt van afval dat je niet meer dient.

Ervaringen

Sandra de Haan over de Ra Sheeba: ‘Ik voel me nog steeds heel veel lichter’

Als eerste , dank je wel voor deze inwijding. Het begon met allemaal prikkelingen rond mijn kruinchakra, zo naar mijn 3e oog chakra. Dit bleef de hele inwijding aanhouden. Ook werd ik steeds rustiger tot op een geven moment mijn hele buik warm werd, doortrekken naar mijn rug. Ik voelde steeds meer last / druk van mij af gaan en ging mij steeds lichter voelen in mijn lichaam. En op dit moment nu ik je mail is dat nog steeds zo. Wat een fijne liefdevolle energie is dit.

Mijn keel kan wel kloppen dat je daar wat voelde, dit speelt vooral op het niveau van mijzelf laten horen, zichtbaar worden met wat ik soms wil vertellen of zeggen. Dit is vaak erg moeilijk en ben ik meestal onzichtbaar/ onhoorbaar , dus die keel begrijp ik wel. Ook zit vlak bij mijn keel de schildklier  waar ik ook last van heb. De spanning in mijn buik is voor mij ook bekend, zeker nu met alles in de wereld voel ik zo de zware energie die zich dan concentreert in mijn buik. Ik ben blij dat mijn hart wat is open gegaan, ik heb veel meegemaakt waardoor ik mijn hart, die eerst helemaal open was , gesloten heb, tenminste zo voelt dat voor mij, en vaak niet echt meer blij kan zijn

Ik ben echt heel dankbaar met de inwijding en de lichtere zonnige energie en zo fijn dat ik mij al lichter voel,  dat de zwaarte weg is. Nu een dag later voel ik me nog steeds heel veel lichter’.  

Eva over de eerste inwijding: ‘Wat was het mooi’ 

‘Waauw.. ik had eerst de ruimte gezuiverd een kwartier voor afgesproken uur volgens de instructies. (Mijn katten begonnen al toen een ander gedrag te vertonen). Wat was het mooi.. komt dit ook van de Pleiaden? Ik zag veel geometrische kleuren. Heel mooie energieën gezien en mogen voelen. Eerst in mijn aura dan in mijn hart, dan in mijn handen.  Ondertussen deed een kat alsof ik van kattenkruid was gemaakt… 😀 Zo intens en actief knuffelen, kopjes geven, miauwen en spinnen. Dankjewel ♡♡♡’  – Eva

Inwijding aanvragen

Word je aangetrokken door de vibratie van Ra-Sheeba in je hart, dan ben je ook klaar voor deze stap. De Ra Sheeba inwijding  met een Nederlandstalige handleiding voor de verbinding met de Mannelijke en de Vrouwelijke energie. Na de inwijding ben je in staat zelf sessies te geven en anderen in te wijden. De kosten voor deze 2 inwijdingen bedragen € 50,-.

De inwijdingen kunnen voor je worden klaargezet zodat je deze naar je toe kunt halen wanneer dat jou uitkomt of we maken er een afspraak (op afstand) voor. 

pyramids-2159286_640