Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Healing

Op deze pagina tref je een overzicht aan van mogelijke healing sessies die je bij mij kunt aanvragen:  Healingsessies (die specifiek op een bepaald thema of klacht worden ingezet),  Ascentie Healing Sessies (met healing energieën van hoog niveau waarin ik samenwerk met de Opgestegen Meesters en Aartsengelen en eigen Healing Team) en diverse persoonlijke activaties (healing & inwijding, waarbij je na de activatie ook zelf met de energie aan de slag kunt gaan en als je er mee bekend bent, ook anderen in kunt inwijden).

Healing sessies

Een healing sessie is geschikt voor volwassenen, kinderen, baby’s en dieren en kan worden toegepast op elke denkbare klacht of thema: op fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten. Omdat het er altijd om gaat om wat er onder zit en daar gaan we dan ook mee aan de slag. Daarnaast kun je voor een healing in a Mother’s Love Frequentie kiezen, waarin de heling van de moeder-kind wond en je transformatieproces centraal staat en een Womb Healing voor de heling van baarmoederwonden, pijn van misbruik, angst, onderdrukking en andere (voorouderlijke) patronen. Met Karmische Koorden snijden ontvang je heling dmv het doorsnijden en helen van Karmische Banden en Koorden, met betrekking tot een persoon of situatie, in samenwerking met Aartsengel Michael. 

Je kunt een losse healing aan vragen maar ook voor een pakketje gaan met inwijdingen erbij als je het grondig en optimaal wilt aanpakken (voor a Mother’s Love Frequency en de Womb Healing). 

Ascentie Healing Sessies

Ascentie Healing Sessies vinden plaats in volledige overeenstemming met mijn I AM presence – mijn Hogere Zelf – en jouw I AM presence, in verbinding met Divine Source – de Goddelijke Bron. Werken met Mahatma Divine is werken met het allerhoogste.

Vanuit de verbinding met mijn I AM Presence en met Vader/Moeder/God Bron de Divine werk ik o.a. met de Galactische Meesters, de Opgestegen Meesters van het Witte Broerderschap, die ons en daarmee dus ook jou assisteren in deze prachtige tijd van ascensie en evolutionaire transformatie. 

Elke maand ontvang ik een download en upgrade van mijn frequentie vanuit het Galactisch Centrum, waardoor ik ook up to date blijf en jou de hoogste frequenties kan blijven aanbieden in mijn sessies en groepshelingen. 

Je kunt de Mahatma Ascentie Healing, Gold Healing en Rasterhealing aanvragen als healing van een half uur (€ 55,-) of een uur (€ 80,-). 

Het is ook mogelijk om een combinatiehealing van Mahatma, Gold Healing en de Holy Trinity Blessing aan te vragen van een half uur (€ 55,-) of een uur (€ 80,-). De Raster Healing is alleen op zichzelf mogelijk en laat zich niet combineren met andere healingen. 

Activaties - Healing en Inwijding

Tot slot zijn er ook nog een aantal inwijdingen en healingen die zeer geschikt zijn als een pure afstemming. Dat houdt in dat je een krachtige en pure download van energie ontvangt gedurende een half uur. Het is een healing en inwijding in één, die je na de healing ook zelf kunt activeren en doorgeven aan anderen als je daarmee bekend bent. Je kunt het ook als een activatie en healing aanvragen, zonder dat je er zelf wat mee gaat doen. In dat geval is het een pure healing, waarmee je jezelf goed kunt herpakken als het eens mis is gegaan. 

Ook is het mogelijk om een afstemming van een half uur naar keuze aan te vragen. Daarvoor verwijs ik je graag naar deze pagina. De kosten bedragen € 55,-. 

Healing aanvragen

Je kunt een healing aanvragen door mij een mailtje te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken om via mijn contactpagina met mij in contact te komen. 

Je stuurt een recente foto mee van jezelf, je kind (tm 11 jaar, daarna alleen met toestemming van je kind) of huisdier en geeft daarbij een korte omschrijving van de klachten of thema waar je tegen aanloopt. 

woman-6174830_640