Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Healing

Een healing reading is geschikt voor volwassenen, kinderen, baby’s en dieren en kan worden toegepast op elke denkbare klacht of thema: op fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten. Omdat het er altijd om gaat om wat er onder zit en daar gaan we dan ook mee aan de slag. 

Ik werk aan de hand van een recente foto waar je alleen op staat en start met eerste indrukken op basis van jouw foto alsmede op dat wat er speelt bij jou, je kind of huisdier, terwijl de heling op dat moment al is gestart. Alles wat er op dat moment naar boven mag komen, komt naar boven. Daarna volgt een download van loslaten in de verschillende lichtlichamen en van alles wat er is gebeurd. Je maakt een energetische tijdreis, gaat terug naar de oorzaak toe waardoor er heling plaats kan vinden om jezelf vervolgens te vullen met diverse activaties en energieën die als vanzelf naar boven zullen komen. Je ontvangt precies wat je nodig hebt, dat geldt ook eventuele tips, tools en (uiteraard vrijblijvende) adviezen. 

Voor de heling maken we een afspraak op afstand en nodig ik je uit om jezelf gedurende een uur open te stellen voor de krachtige helende frequenties die je krijgt aangereikt. Ook is het mogelijk om naar mijn praktijk in Enschede toe te komen, dan gaan we samen aan de slag. De kosten bedragen € 80,-. 

Healing op een specifiek thema

Het is ook mogelijk om een healing aan te vragen op Oermoederliefde en Wombhealing, al dan niet aangevuld met een inwijding, waardoor je na de healing jezelf verder kunt helen met de hoge frequenties. Je kunt een losse healing aanvragen maar ook voor een pakketje gaan met inwijdingen erbij als je het optimaal wilt aanpakken. 

Oermoederliefde ( A Mother's Love Frequency)

A Mother’s Love Frequentie is een koesterende, troostende en helende oermoeder energie die je helpt bij het helen van moeder-kind wonden, ondersteunt jou in je transformatieprocessen, biedt troost als je het moeilijk hebt en vervult onvervulde behoeften. Het zorgt ervoor dat je je eigen systeem vult met Onvoorwaardelijke Liefde van de paradijselijke Oermoeder, het activeert je innerlijke kracht, (zelf)vertrouwen en potentieel, stimuleert zelfzorg en verbetert je algehele staat van zijn, je gezondheid en vitaliteit.

Het systeem is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan liefde, aandacht en steun maar is uitermate geschikt voor mensen met hechtingsproblematiek, tekorten, relatieproblemen, onzekerheden en weinig zelfvertrouwen. Maar ook bij verstoorde moeder-kindrelaties en voor iedereen die vastzit in oude (rol)patronen en negatieve geloofsovertuigingen en een lage eigenwaarde is het enorm transformerend.

Als pakketje is dit een healing én inwijding, waardoor de energie beschikbaar blijft voor je. Je kunt het ook los aanvragen. Lees hier verder. 

Womb Healing

Deze persoonlijke heling is een diepe heling op afstand van baarmoederwonden op opgeslagen pijn, misbruik en andere patronen en angsten waardoor we als vrouw niet (volledig) in verbinding staan met ons buikgevoel, waardoor je bijvoorbeeld niet altijd het leven leeft zoals je dat zou willen, je veel stress in je lichaam opgeslagen of in een relatie zit, die niet klopt of pijn doet. Ook kan het zijn dat je kinderen ‘onhandelbaar’ worden of dat je vooral met anderen bezig bent, veel voor anderen zorgt, je (extreem) aanpast of er juist tegen ingaat. 

In de healing wordt je uitgenodigd de pijn, spanning, patronen en emoties los te laten, ongeacht waar het vandaag komt. Om je weer te verbinden met je eigen kracht en wijsheid en levensenergie. Ook de pijn van voorouderlijke patronen worden geschoond waardoor je ook weer de kracht van deze generaties kunt ervaren. Je ontvangt de heling voorafgaand aan de inwinding op de 13e Rite van de Munay Ki op afstand op een afgesproken tijdstip als je voor een pakket kiest. 

Als pakket ontvang je een persoonlijke heling, de 13e Munay Ki – the rite of the womb inwijding en de inwijding in de Womb Care. Deze zijn ook los aan te vragen. Je leest er hier meer over. 

Healing en Inwijding

Tot slot zijn er ook nog een aantal inwijdingen en healingen die zeer geschikt zijn als een pure afstemming. Dat houdt in dat je een krachtige en pure download van energie ontvangt gedurende een half uur. Het is een healing en inwijding in één, die je na de healing ook zelf kunt activeren en doorgeven aan anderen als je daarmee bekend bent. Je kunt het ook als een activatie en healing aanvragen, zonder dat je er zelf wat mee gaat doen. In dat geval is het een pure healing.

Ook is het mogelijk om een afstemming van een half uur naar keuze aan te vragen. Daarvoor verwijs ik je graag naar deze pagina. De kosten bedragen € 55,-. 

Healing aanvragen

Je kunt een healing reading aanvragen door mij een mailtje te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken om via mijn contactpagina met mij in contact te komen. 

Je stuurt een recente foto mee van jezelf, je kind (tm 11 jaar, daarna alleen met toestemming van je kind) of huisdier en geeft daarbij een korte omschrijving van de klachten of thema waar je tegen aanloopt. 

woman-6174830_640