Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Platina Ray

In ons licht-lichaam is de Platinum Ray geankerd in het 5de dimensionale basis chakra. Door er mee te werken ga je je 5de dimensionale licht-lichaam activeren. Tevens brengt hij het mannelijke, vrouwelijke en het goddelijke innerlijk kind in eenheid en harmonie. Daarnaast is de Platinum Ray zeer geschikt voor opschoning op elk vlak. Zowel op lichamelijk als planetair niveau helpt het met detoxificatie.

Het is een hele krachtige heler die terug naar neutraal brengt. Je kan hem ook op situaties of gebieden zetten. De Initiaties duren 30 min en worden op afstand gegeven op een afgesproken tijdstip. Het is een inwijding en heling tegelijkertijd. Na de initiatie kun je zelf aan de slag met de energie. Ook is het mogelijk om de energie door te geven als je daar ervaring mee hebt. Er is geen handleiding, puur een zuivere afstemming, vanuit het hart.

Mijn ervaringen

Voor mij is dit één van de meest krachtige inwijdingen van de afgelopen tijd die ik tot mij heb genomen. Tijdens de initiatie is er veel gebeurd en heb ik veel mogen voelen. Het begon in mijn hoofd, alsof er een soort reset werd gedaan, maar daarin werden ook blokkades aangeraakt. Dit maal met name bij en in de wangen en tandvlees. Ook op andere (druk)punten met name op die van de maagmeridiaan mocht het een en ander gebeuren. Op een gegeven moment moest ik zelf wat klank gebruiken (doe ik normaal nooit) om door blokkades in hoofd en keel te komen. Als eerste had ik overigens een golf van hart openen, die daar best dichtbij kwam maar nog niet helemaal en nu ik dit schrijf voel ik een pijnpuntje in die streek als een naaldje. Die laat ik daar even zitten om daar nog iets te laten oplossen.

Tegelijkertijd begon er bij mijn enkels en voeten ook wat te gebeuren. In eerste instantie op de drukpunten. En op een gegeven moment was ik met mijn aandacht bij mijn bovenste kiezen en kaken en zag ik de verbinding met de meridianen in mijn lijf, met name die bij mijn onderbenen en later wat vager ook bij de armen. Vanaf de voeten werd langzaam verder naar boven toe gewerkt en kreeg ik het hele meridiaan netwerk te zien en voelen. Daarin mocht ik ook de gouden stralen van Ra olie inhaleren, waar ik natuurlijk maar gewoon gevolg aan heb gegeven. Af en toe voelde ik mijn fysieke hartslag vertragen en dieper pulseren en ook een beginnend gevoel van Kundalini. Daarna mocht ik mij bewust worden van het fijnere meridiaan stelsel en heb ik nu het gevoel dat ook daarbuiten het één en ander wordt aangeraakt. Oh ja, op een gegeven moment moest ik de platina energie in ademen en werd ik er als verf mee gevuld en beschilderd. Ik mocht daarbij vlagen van eenheid waarnemen maar net niet. De golven stromen wel door mij heen. 

Er gebeurt nog steeds veel merk ik en daar blijf ik ook nog wel even lekker met mijn aandacht bij. Laat het gebeuren! Mooi om dit zo te mogen voelen en meemaken! Voelt ook echt als een verruimd bewustzijn. Mijn hart zorgt nu voor verspreiding van de platina energie als ik me erop af stem. Heel fijn!! Deze straal ga ik zonder enige twijfel in gebruik nemen. De dag na de activatie voel ik mij krachtig en geactiveerd, mijn hart is opener en ik voel veel liefde en aanvaarding. 

Inwijding aanvragen

De healing en inwijding in de Platina Ray wordt je op afstand door gegeven en omvat een energietransmissie van een half uur, waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Er is geen handleiding, je kunt na de inwijding heel eenvoudig de energie aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de inwijding weer doorgeven, als je reeds bekend bent met inwijdingen doorgeven.

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Dan maak ik graag een afspraak met je voor deze bijzondere inwijding. De kosten bedragen € 55,-.

girl-gcff6f3079_640