Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Ervaringen

Filein (9 jaar) (komt niet mee in de klas)

Gisteren zei de juf: Filein heeft er wel zin in deze week he? Ik vroeg door en vroeg hoe het gaat in de klas. De juf zei: ik ben nog heel voorzichtig maar moet zeggen dat het erg goed gaat. Ze werkt terug mee op het niveau van de klas en dat gaat best goed (We hadden begin december afgesproken dat we een stapje terug zouden zetten en haar gemakkelijkere leerstof zouden aanbieden want ze kon niet mee).

De juf was verbaasd met deze veranderingen en vroeg zich af of wij thuis enorm aan het oefenen zijn (Dat is helemaal niet zo). Zelfs het schrijven en vormen van de letters gaat beter. Ook de kinesitherapie die met haar werkt had het opgemerkt. De juf vroeg zich af wat we hadden gedaan. Ik vertelde haar over jou en onze sessies.

Ze zei: ik geloof daar allemaal niet in, maar merk wel dat het werkt 🙂

PS Ik merk ook dat het spiegelen mee heeft geholpen: in december moest ze even weer naar de basis ( ik moest even weer naar mijn basis). Daar even bij blijven, om nadien weer verder te kunnen.

Dat heeft zowel voor mij als voor haar goed gedaan :)’

Carole over baby Max (die geen verbinding kon maken)

‘Ik denk dat ik je eeuwig dankbaar ben voor de sessie met Max van pas geleden;). Ik moet er echt niet aan denken hoeveel leed we opgebouwd zouden hebben als die cirkel niet doorbroken zou zijn. Hij is nooit meer úit contact. En bijzonder ín contact. Net als bij mijn dochter, en misschien nog wel intenser.

Door jouw sessie had ik in 1x het gevoel weer terug van wat ik in de zwangerschap had: een hele intense band, met een diepgevoelig en oprecht jongetje. En waarschijnlijk ook met mezelf.

Hij is trouwens ook heel vrolijk, is altijd aan het lachen, met z’n pretoogjes of aan het schateren. Het is dat ik beter weet, maar anders had ik nooit gesnapt dat het anders was geweest en hem zelfs als autistisch zag. Hij is zo het tegenovergestelde.

Dat naar binnengekeerde was het gevolg van pijn door krampjes, maar bovenal een spiegel voor mij. Die verbinding met mezelf is er inmiddels. Wat een heerlijkheid. Ik had eerder niet door dat ik dat nog niet had gedaan, maar ik merk nu pas het verschil.

Op dit moment mag ik weer een volgend stapje in het loslaten doen, nu ik weer ga werken. Aan spiegels geen gebrek met deze 2 kindjes;). Maar omdat ik nu de verbinding met mijn eigen kern kan maken, is het veel beter te doen, omdat ik mezelf als een veilige haven kan ervaren.  Fijn hè;)’

Lieve over haar gezin 

Als ik terug kijk op 2019 ben ik zo dankbaar dat ik weer zoveel heb kunnen loslaten. Het leven krijgt steeds meer glans. Ik kan elke keer (delen van) jouw programma’s gebruiken om weer iets te helen. Op mijn werk, in mijn familie, in ons gezin, alle inzichten zijn zo waardevol. Ik kan je niet genoeg bedanken voor wat het ons brengt! Zo fijn dat ik je altijd kan mailen. Ik wens je een fijne vakantie met je gezin en een heel mooi 2020!! ‘ 

Bianca over zoon Bram (3) – ): ‘Ik voel dat iedereen weer kan ademhalen’

De laatste familieopstelling met mijn gezin van herkomst heeft heel veel rust in mijn lijf En letterlijk systeem gebracht. Ik voel dat iedereen nu adem kan halen En het voelt alsof ons broertje, eindelijk daar is waar hij thuis hoort, alsof hij door op zijn plek erkend te worden hij eindelijk los kon laten.
De sessie voor onze zoon zelf was mooi. Hij slaapt nu af en toe met een lach op zijn gezicht, hij wordt nog wel wakker, maar minder vaak per nacht en niet meer zo in paniek. Hij zit over het algemeen lekker in zijn vel En als ik maar voor mezelf blijf zorgen lukt het mij ook op de momenten dat het minder met hem gaat dat in liefde te laten zijn. We groeien!

                                                                                                                                                                                                                   Mooni over zoon Joris (3): ‘Hij heeft weer pretlichtjes in zijn ogen’

Joris is 3 jaar. Een prachtig hooggevoelig kind. Slaapt slecht, bij zijn ouders voelt hij zich fijn, in de buitenwereld daarentegen voelt hij zich niet zo fijn.

‘Met Joris gaat het heel goed. Hij is zoveel opgewekter, schaterlacht weer met me, hij staat vol verhalen En plannetjes ook. En hij heeft weer pretlichtjes in zijn ogen. Ik Ben over the moon, zoooo blij voor hem dat hij zichzelf kan zijn En voor ons omdat het een feest is om zijn papa En mama te zijn! Dank, dank, dank!’

                                                                                                                                                                                                                 Karin over haar persoonlijk traject: ‘Jarenlang heb ik verschillende coaches gesproken die me allemaal een stukje verder hielpen. Maar wat ik bij jou ‘bereikt’ heb is heel erg groot’. 

In het begin was ik een beetje huiverig over de voor mij nieuwe aanpak. Maar in onze zoektocht om het voor ons al gezin rustiger te krijgen hebben we een afspraak gemaakt om een afstandsbehandeling voor ons zoontje te doen. Dat gaf enige verbetering, maar mijn gevoel zei dat er bij mij wellicht ook iets zou kunnen zitten. Tijdens de eerste afspraak noemde ik mijn jeugd ‘wel prima’. Uiteindelijk kwam er veel naar boven, volgens mij zijn alle behandelingen wel aan bod gekomen. Ik vond het heel bijzonder en soms ook behoorlijk zweverig. Maar het resultaat was zo goed dat ik het traject graag afmaakte. En hoe anders is het nu, ons zoontje slaapt beter, is vrolijker, knuffelt meer, huilt minder. Ik voel me zorgelozer, maak me minder druk om wat anderen van mij vinden, heb minder commentaar op mensen, de stress die ik in mijn lijf voelde is weg. Zo bijzonder en zo fijn! Jarenlang heb ik verschillende coaches gesproken die me allemaal een stukje verder hielpen. Maar wat ik bij jou ‘bereikt’ heb is heel erg groot. Bedankt daarvoor! Ik vond het erg fijn dat je alle tijd had tijdens de sessies en ik merkte dat ik het ook prettig vond om tussendoor contact te hebben. Wellicht is dat iets wat je in de toekomst (tegen betaling) kunt aanbieden, dat je bijvoorbeeld een half uur kunt bellen of 2 keer kunt mailen. Dan voelt het minder alsof ik je tussen de sessies belast.

Nogmaals bedankt Simone, voor deze mooie reis! Ik ben je ongelooflijk dankbaar! Gelukkig kan je me via je Facebook posts blijven inspireren ?

                                                                                                                                                                                                                 Maria over haar trancesessie: ‘Heftig, ik ben weer een stukje completer MEZELF geworden’

Maria is de helft van een verloren tweeling en wil deze ervaring die haar veel onbegrepen eenzaamheid heeft gebracht, graag helen.

‘Wat een bijzondere, emotionele maar zeker ook een hele bijzondere sessie!!! Ik voel me enorm bevrijd van mijn last, zeker met betrekking tot mijn schuldvraag. Ben zo blij met de verbinding die ik nu weer kon voelen, maar schrok tegelijkertijd ook van mijn wens om mijn helft achterna te gaan. Het verklaart veel. Eindelijk weet ik nu wat er is gebeurd en wat ik gevoeld heb in de baarmoeder. Dat geeft mij rust.

Ik vond het ook erg fijn en bijzonder dat ik mijn helft naar het licht heb mogen begeleiden. Mijn ogen voelen méér open, met een twinkeling erin, licht, vrij en zacht – heel zacht. Ik had heel lang een flinke glimlacht op mijn gezicht. Ik voel me intens moe, maar ook voldaan!! Deze sessie heeft me veel doen verwerken, de puzzelstukjes vallen nu in elkaar. Wat fijn om dat te mogen ervaren! Ik ben weer een stukje completer MEZELF geworden!! Dank je wel voor deze bijzondere sessie!

                                                                                                                                                                                                                Vincent (man, 31 jaar, hernia) over zijn In Evenwichtsessie: ‘De pijnklachten zijn beduidend lichter geworden. Tijdens de sessie werd mij vooral duidelijk dat ik mijn eigen leven mag gaan leiden en gaan staan voor de keuzes die ik maak. Ik merk bovenal dat ik vooral veel dichter bij mezelf ben gekomen.’

                                                                                                                                                                                                   Marianne over haar persoonlijk traject: ‘heftig, maar ook boeiend en mooi’ en ‘een belangrijke ‘schakel’ naar voelen en aanvaarden’ (oktober 2016)

Ik ben blij dat jij op mijn pad mocht komen. Ik sta nu zoals je al zij aan het begin van het pad, mezelf te leren kennen. Nou dat is te merken! Ik krijg volop situaties aangereikt waar ik eerder op de automatische piloot voor vluchtte. Het voelt goed om dit te herkennen en er van te leren.

Ik heb met hulp van jou een hele weg afgelegd. Dit was voor mij een heftige weg, maar zeker ook een boeiende en mooie weg. Ik heb er veel van geleerd. Ik ben nu rustiger en vrolijker en betrap mezelf af en toe op humor de laatste tijd. Je begeleiding heb ik als goed ervaren. Steeds wist je weer de juiste snaar te raken en bij mij het volgende stukje in beweging te zetten. Voor mij kwamen er soms onverwachte wendingen en langzaam(nog steeds) wordt het mij steeds duidelijker.

Wat ik zo prettig vind aan jou Simone is je openheid. Dit gaf mij al snel een vertrouwd gevoel. Ook de begeleiding tussen twee sessies in vond ik erg prettig. De antwoorden hielpen mij goed op weg tussendoor. Soms had ik wel het gevoel dat ik te veel van je vroeg wanneer er een aantal mailtjes over en weer gingen(de antwoorden werden dan steeds korter). 

Ik ben heel benieuwd wat mij de komende maanden gaan brengen. Ik merk wel dat mijn interesse is gewekt door alles. Ik weet nog niet hoe, wat, waar, wanneer en met welk doel, maar de chackra’s, engelen, aura’s, massage, BSF, klankschalen trekken mijn aandacht. Ik ga er vanuit dat dat antwoord vanzelf komt. Dat ik nu los mag laten……

De laatste sessie was een belangrijke ‘schakel’ naar voelen en aanvaarden. Het brengt mij rust en het voelt alsof er nu een stukje is afgemaakt, waar het de vorige keer(10 jaar geleden) is blijven hangen.

Simone ik ga je missen. Vind het naar om afscheid te nemen. Ik ben je dankbaar voor het pad waarop je mij hebt begeleid, je nuchterheid, je doortastendheid en je respect. Ook je fijne knuffels ga ik missen. Het was voor mij een grote stap om ze te geven maar kan er erg van genieten. Ik zou willen dat ik vaker het lef had om ze te geven…..

Knuffel Marianne

                                                                                                                                                                                                                                 Khari over haar persoonlijk traject: ‘Ik voel me nog beter nu dan voor mijn depressie’

‘Ik voel me veel beter, mijn depressie is volledig weg kan ik wel zeggen, ik voel me weer mezelf, beter nog dan daarvoor zelfs. Ik zie het ook aan mijn dochter dat het zo goed gaat met mij, want met haar gaat het eindelijk ook goed. Ze is lief en gezellig, ik heb gewoon een heel ander kind. En ook mijn jongste dochter is super relaxed. Tot slot wil ik nog graag vertellen dat het contact met mijn ouders zoveel beter is.

Ben zo blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd iets in mij zei  dat ik jou moest spreken. Maar heb nu  echt het idee dat ik nu ergens kom.’ (depressief)

Geralda over haar spiegelsessie: ‘Er zijn echt dingen aan het veranderen’.

Het is best bijzonder te noemen :-), na jou afspraak zijn er bij mij echt wat dingen aan het veranderen, ik voel echt diep van binnen dat ik ze vertrouwen meegeef.

Wat mij ook meer rust geeft is dat ik niet meer continu aan het balanceren ben in aandacht voor de jongens.

En dat zie ik zelfs bij mijn beide kinderen terug. Geweldig! Wat me opvalt, is dat de communicatie van mijn kinderen stukken beter is geworden. Dank je wel Simone.’

Shirley over haar persoonlijk traject: ‘Ze zien me eindelijk voor vol aan’.

Ik wil je graag even vertellen hoe het met me gaat. Er is zoveel veranderd voor mij! In mijn werk, mijn contacten, het contact met mijn zoon, maar wat echt de boventoon voert, is de relatie met mijn vader, deze is zo veranderd …. ik word er emotioneel van. We groeien nu allemaal meer naar elkaar toe, ze zien me eindelijk voor vol aan. Ik kom nu ook in zoveel situaties terecht waarin ik mag helpen en er toe doe, mensen komen echt naar me toe. Chapeau voor je werk!’ (liep vast op werk, in relatie, met haar zoon en haar hoogsensitiviteit)

Carine over haar persoonlijk traject: ‘Ik heb zoveel kunnen transformeren’

‘Dank je wel lieve Simone, voor al je hulp. Mede dankzij jouw hulp en inzichten heb ik nu zoveel kunnen transformeren! Daar ben ik je erg dankbaar voor. En ik kom er achter dat mijn zoon uiteindelijk helemaal niet zo moeilijk is. ‘ (liep vast in haar opvoeding en relaties)

Sietje over haar afstandsbehandeling: ‘Ik leef weer in het moment’

‘Voel me weer heel goed. Ben weer in balans. Leef weer in het moment, sterk en evenwichtig’. (wil graag stoppen met roken)

Janine over haar moeder/kindsessie: “Dan denk dat je al veel hebt opgeruimd

(dochter van 2 kampt met heftige driftbuien en reageert zich vanuit het niets af op broer en zus)

Bedankt voor het fijne consult gisteren. Dan denk dat je al veel hebt opgeruimd, maar toch worden er steeds nog weer subtielere laagjes afgepeld… Wonderbaarlijk mooi hoe mijn dochter zichzelf op haar eigen manier liet gaan, hierdoor werd de ervaring voor mij des te intenser en zo voelbaar in mijn hart energie.

Ik ben vanochtend opgestaan zonder vermoeidheid, pijn in mijn lijf en met open vizier. Heerlijk! Nogmaals heel erg bedankt, en wie weet tot ziens!

Een paar dagen later ontvang ik het volgende bericht:

‘Er is duidelijk een sterke ontwikkeling te merken. Alsof de ruimte tussen mijn dochter en mij ruimer is geworden. Ze is heel blij, lacht heel veel (voorheen deed ze dit niet!) en erg aanstekelijk. Ze heeft deze week meer (nieuwe) woordjes gezegd dat alle tijd daarvoor!

Het lijkt ook of ze meer prikkels kan handelen. Dit weekend zomerfeesten gehad met kermis erbij. Normaal zou ze helemaal vd wijs zijn, maar ‘s avonds lekker gedoucht en ze sliep als marmot! Ook heerlijk ontspannen. Armpjes naast haar hoofd, en zelfs een glimlach op haar snoet (nog nooit eerder gezien). 

Bijzonder ook dat ze geen vinger heeft uitgestoken naar haar broer en zus… Ze hebben dit weekend prachtig met elkaar gespeeld, zo intens van kunnen genieten!!! 

Voor mijzelf gevoel meer daadkracht te hebben. Alsof er een waasje uit mijn hoofd is. Ik voel me krachtig, en zie dingen helder. Dus al met al best heel veel gebeurd.

Hartelijke groeten en nogmaals dank! ‘

Sanne over haar skypeafspraak: “De ‘boosjes’ zijn weg

(loopt vast in relatie, oude patronen waar ze niet los van komt en het begeleiden van haar zoontje)

‘Allereerst wil ik je bedanken voor vanochtend. Ik vond het een hele mooie ervaring. En het resultaat mocht er ook gelijk zijn, want ik heb de leukste middag met mijn zoon in tijden beleefd, en met mijn man een dag zonder strubbelingen, zelfs mijn hondje is meer in balans! Het gevoel van boos zijn/frustratie en ongeduld is zo goed als weg..! En het voelt heerlijk.

Vandaag belde een vriendin die ik al een tijdje niet gesproken had, ze is fijn langs geweest, en zei gelijk mijn verandering te zien!! En mijn man zei gisteravond (hij was mijn afspraak met jou vergeten..) aha, dus dat is er verander! Leuk hoor hoe dat werkt.

En vanochtend vertelde mijn zoon uit het niets aan mijn man dat Simone mama geholpen heeft de “boosjes” weg te halen! Ik heb hem gister enigszins uitgelegd wat ik had gedaan, en sorry gezegd voor de afgelopen tijd, dat ik geen geduld met hem had!’

Linde over haar Persoonlijk Traject: ‘Veel eye openers en euforische momenten’

Lieve Simone, Dank je wel voor je hulp! Zonder jou was ik nooit zo ver gekomen! Ik heb heel veel eye openers, euforische momenten en wijsheid bij je gehaald. Ik vind jou een puur en mooi mens en ben blij dat je op mijn pas kwam! Ik ga hard aan het werk en zal nog vaak aan je woorden terugdenken! Thnx. Liefs, Linde (burnout)

Ingrid over haar skypetraject: ‘Het was alles wat ik ervan gehoopt had’

‘Ik vond het traject grondig en diepgaand, het was alles wat ik ervan gehoopt had. Je hebt heel veel technieken in huis, weet waar je het over hebt, je voelt goed aan waar iemand staat qua emoties en gevoel en je laat je niet uit het veld slaan door ogenschijnlijke tegenslagen in de vorm van verzet! Ik vond elke sessie compleet en helend. Ze zijn doelgericht zonder het algehele welzijn uit het oog te verliezen. Deskundige, belangstellende, doelgerichte en hartelijke begeleiding.
Door de sessies heb ik veel meer energie, ben ik gezonder en voel me meer op mijn gemak met mezelf en mijn gezin. Ik durf meer voor mezelf te kiezen waardoor uiteindelijk iedereen zich fijner voelt.  Ik zou willen dat je bij mij in het dorp komt wonen!’ (chronisch overprikkeld in haar gezin)

José, net gestart met een traject: ‘Ik voel me nu al veel lichter’

Ik ben heel blij dat ik de stap naar je gemaakt heb, voel me er erg goed bij! De ervaring was heel intens, ik voel me al veel lichter. (burnout)

Linda over haar afstandstraject :‘Ik voel nu een enorme energie stromen

‘Ik voel me erg goed moet ik zeggen, ik voel nu een enorme energie stromen voor alles en iedereen. Ik voel zoveel meer vrijheid en zelfverzekerdheid. Met spreken gaat het veel beter! Ik ben bij je gekomen vanwege de energie en teksten op je website en dat vond ik terug in je begeleiding die ik als zeer prettig en fijn heb ervaren, zeer uitgebreid met tal van verschillende informatiebronnen die er werden gehanteerd tijdens de behandelingen. Als ik een eigen praktijk zou hebben, zou ik het zelfde doen als jij’. (spraakproblemen)

Mariëlle over haar skypesessies: ‘Bijzonder hoeveel je op afstand kan bereiken’

‘Ondanks mijn huivering voor Skype vond ik de sessies heel fijn. Ze hebben mij veel inzichten gegeven en ik heb er veel van geleerd, waardoor ik weer verder kan. Bijzonder hoeveel je op afstand kan bereiken en dat je al die informatie/ kennis die ergens wel in mij zit tijdens de sessie naar boven haalt.’ (onbegrepen gedrag kinderen)

Astrid over haar afstandstraject: ‘Ik ben nog steeds dichter bij mezelf aan het komen’.

‘Ik voel me ongelofelijk krachtig in mijn werk en met de kinderen gaat het beter. Tijdens de sessie heb ik heel diep in mijn onderbewuste gegraven, nu ik er weer over nadenk, voel ik weer die verbinding met mijn eigen ziel. En het mooie is dat ik nog steeds dichter bij mezelf aan het komen ben’. (thema schuld en schaamte)

Hieronder kun je verder lezen, mocht je dat graag willen.

 DSCN0286            lotus-224987_1280                        Ervaringen Kidz                                       Ervaringen volwassenen

Als je het leuk vindt, kun je ook zelf een reactie op mijn website achterlaten. dat kan op deze pagina hier onder.

4 reacties

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.