Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Healing Sessie

Een healing reading is geschikt voor volwassenen, kinderen, baby’s en dieren en kan worden toegepast op elke denkbare klacht of thema: op fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten. Omdat het er altijd om gaat om wat er onder zit en daar gaan we dan ook mee aan de slag. 

Ik werk aan de hand van een recente foto waar je alleen op staat en start met eerste indrukken op basis van jouw foto alsmede op dat wat er speelt bij jou, je kind of huisdier, terwijl de heling op dat moment al is gestart. Alles wat er op dat moment naar boven mag komen, komt naar boven. Daarna volgt een download van loslaten in de verschillende lichtlichamen en van alles wat er is gebeurd. Je maakt een energetische tijdreis, gaat terug naar de oorzaak toe waardoor er heling plaats kan vinden om jezelf vervolgens te vullen met diverse activaties en energieën die als vanzelf naar boven zullen komen. Je ontvangt precies wat je nodig hebt, dat geldt ook eventuele tips, tools en eventuele (uiteraard vrijblijvende) adviezen. 

Voor de heling maken we een afspraak op afstand en nodig ik je uit om jezelf gedurende een uur (of langer als dat zo voelt) open te stellen voor de krachtige helende frequenties die je krijgt aangereikt. Ook is het mogelijk om naar mijn praktijk in Enschede toe te komen, dan gaan we samen aan de slag. De kosten bedragen € 80,- Bij een afstandshealing ontvang je van mij achteraf een verslag via de mail. 

Healing Sessie aanvragen

Je kunt een Healing Sessie aanvragen via de mail of door op onderstaande button te klikken om met mij via mijn contactpagina in contact te komen. Graag ontvang ik daarbij een korte omschrijving van jouw thema of klacht en een recente foto waar jij alleen op staat. We zullen daarna snel een afspraak voor je inplannen.