Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Volwassenen

Nefertum is er voor volwassenen die vastlopen in (hardnekkige) patronen van (chronische) ziekte, relatieproblemen, werk en financiën en bij o.a. slapeloosheid, (chronische) vermoeidheid, stress, spanning, burnout, neerslachtigheid en depressiviteit, angsten, onzekerheid en andere beperkingen. En voor iedereen die klaar is met overleven en weer wil gaan leven.

Mijn hulp bestaat uit een krachtige, succesvolle combinatie van behandelingen en intuïtieve coaching / begeleiding, omdat ik zelf heb ondervonden dat behandelen alleen vaak niet voldoende is voor werkelijke verandering.

Het leven laat jou precies zien waar je staat. Door onze ervaringen en trauma’s raken we steeds verder verwijderd van wie we werkelijk zijn. Ik help je graag de weg terug te vinden en begeleid jou naar jouw kern om daar vanuit inzicht en acceptatie jouw ervaringen en overtuigingen te transformeren. En hoe dichter jij bij jouw kern uitkomt – bij wie je werkelijk bent –  hoe mooier het leven weer wordt.

‘Ik ben zo blij met de sessie van afgelopen week, ik denk er veel aan. Mijn bewustzijn rondom onnodig schuldig voelen lijkt duidelijk te veranderen. Ik ben nog steeds onder de indruk van je bevindingen. Het voelt nu alsof ik mij nu durf open te stellen na zoveel tijd voor bijzondere waarnemingen. Het mag er ineens wel zijn. En ik ervaar het zo dat ik meer ‘observator’ ben geworden van mezelf en mijn lichaam. Mijn schuld en schaamtegevoel rondom mijn situatie is helemaal weg …. Je woorden hebben mij daarin ook getroost.’ (Denice, thema schuld en schaamte)

De basis van elke verandering

Voor volwassenen heb ik een persoonlijk traject ontwikkeld, die aan de basis staat van elke verandering, die er voor zorgt dat de liefde in jou weer helemaal kan doorstromen en dat jij zonder belemmeringen vanuit je eigen kern keuzes kunt maken in je leven die kloppen. Dan is er geluk, gezondheid, vrijheid en overvloed. Er ontstaat een schitterend proces naar jouw eigen vrijheid toe.

Daarnaast zijn er ook losse consulten en behandelingen (Touch of Matrix) mogelijk op gerichte klachten en thema’s.

‘Het contact met mijn familie is zoveel beter, dat bespaart me veel energie omdat ik nu wel bij mezelf kan blijven. Ik heb ook veel inspiratie en weet nu waar ik graag mijn focus op wil liggen. En het gekke is dat er daardoor van alles naar me toe lijkt te komen. Ik ben dus erg tevreden. Het leven verrast me weer en zo wil ik het graag hebben.’  (Karin, chronische overprikkeling in haar gezin)

Ben jij klaar voor verandering?

Verloopt jouw leven niet zoals je dat graag zou willen, zit je vast in hardnekkige patronen van ziekte, relaties, werk of financiën, of heb je het gevoel dat je aan het overleven bent en ben je daar wel een keer klaar mee?

Word het jou ook te veel? Is jouw grens bereikt? En ben jij het zat om moe, depressief, boos, onzeker, gestrest of neerslachtig te zijn? Ben je klaar voor verandering? Wil jij klachten, trauma’s en andere negatieve gebeurtenissen uit je verleden achter je laten om weer te kunnen zijn wie je bent en te leven vanuit vreugde?

Dan nodig ik je van harte uit om jezelf te openen, net zoals de Blauwe Lotus, die zich vanuit  de modder naar boven worstelt, zijn tere en kwetsbare hoofdje boven het wateroppervlak uitsteekt om zich uiteindelijk in vol ornaat te openen. Dan kun je er met modder tegen aan gooien, maar deze zal langzaam maar doeltreffend onder het wateroppervlak verdwijnen.

Wil jij dat ook? Ben jij er wel klaar mee met hoe je leven nu verloopt, lees dan hier verder voor wie en wanneer het programma van Nefertum geschikt is.

girls-839809_1920