Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Volwassenen

Ben jij hooggevoelig en heb je het gevoel dat het leven je al snel te veel is? Dat je veel en intens voelt en heb je geen idee of het van jou of van een ander is en heb je daardoor veel tijd voor jezelf nodig hebt om bij te komen?

Heb jij het gevoel dat het leven niet verloopt zoals je dat zelf graag zou willen? Heb je geen idee hoe je de dag moet zien door te komen? En ben ben jij vooral aan het overleven in plaats van dat je echt kunt genieten van het leven?

Ik ben er voor hoogsensitieve volwassenen die vastlopen in (hardnekkige) patronen van (chronische) ziekte, relatieproblemen, werk en financiën en bij o.a. slapeloosheid, (chronische) vermoeidheid, stress, spanning, burnout, neerslachtigheid en depressiviteit, angsten, onzekerheid en andere beperkingen. En voor iedereen die klaar is met overleven en weer wil gaan leven.

HERKEN JE DIT?

 • Loop je vast in hardnekkige patronen van relatieproblemen of zit je veel in conflictsituaties en ben je boos, bang of juist verdrietig daardoor?
 • Lukt het jou maar niet om die geschikte baan te vinden, waar jij op je plek bent of lukt het je maar niet om überhaupt een baan te vinden?
 • Ben je (chronisch) moe, gespannen, gestrest, neerslachtig of depressief, ben je burnoutgevoelig of ben je (chronisch) ziek en zie je het met enige regelmaat niet meer zitten?
 • Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent, voel je je alleen, eenzaam, gekwetst, niet geaccepteerd en in de steek gelaten?
 • Verlies jij jezelf in je contact met anderen, ben je ontvankelijk voor invloeden van buitenaf en vind je het moeilijk om los te komen van oordelen, kritiek en negativiteit van anderen en lukt het je niet om jezelf te zijn of ben je onzeker en voel je je ongewenst?
 • Zit je vast in negatieve gebeurtenissen of traumatische ervaringen vanuit je verleden en lijk je niet in staat dit los te laten?
 • Heb je al zoveel gedaan, maar lukt het je maar niet om je eigen leven te leiden zoals jij dat zou willen, vanuit je eigen kracht  en zelfvertrouwen en weet je ondertussen niet meer wat je wel kunt doen?

We raken onszelf gaandeweg kwijt ...

We worden allemaal geboren in een zuiver bewustzijn, open en verbonden. Dat zien we terug in elke baby, die vol bewondering om zich heen kijkt …

Gaandeweg is de kans groot dat we steeds meer verstrikt raken in de wereld om ons heen. We passen ons aan, eerst aan de wensen va onze ouders, later op school en ook in de maatschappij. We voelen onszelf steeds minder verbonden, voelen ons alleen of eenzaam, ongewenst, onbegrepen, gekwetst, afgewezen of ongeliefd, in onzekerheid en vaak in onmacht en angsten. We raken onze authentieke zelf kwijt ….

Door de jaren heen raken we steeds verder verwijderd van wie we in werkelijkheid zijn, lopen trauma’s op en worden uiteindelijk ziek, depressief en neerslachtig en bovenal vaak heel erg moe.

Er ontstaan steeds meer klachten. En het leven wordt steeds zwaarder. Vaak zoeken we het dan in de omstandigheden, maar we vergeten dat wij zelf degene zijn die werkelijk kunnen veranderen, van binnen uit. Als je op die manier leert kijken naar je leven, dan kan ook jouw leven daadwerkelijk veranderen.

Zeker als je hoogsensitief van aard bent, ontkom je er niet meer aan. Dan kun je uiteindelijk niet anders dan je authentieke zelf zijn en je doorleefde processen aankijken en omzetten. Als je dat (nog) niet doet, loop je op een gegeven moment vast en ontstaan er steeds meer problemen.

BEN JIJ DAAR WEL KLAAR MEE?

Verloopt jouw leven niet zoals je dat graag zou willen, zit je vast in hardnekkige patronen van ziekte, relaties, werk of financiën, of heb je het gevoel dat je aan het overleven bent en ben je daar wel een keer klaar mee?

Word het jou ook te veel? Is jouw grens bereikt? En ben jij het zat om moe, depressief, boos, onzeker, gestrest of neerslachtig te zijn? Ben je klaar voor verandering? Wil jij klachten, trauma’s en andere negatieve gebeurtenissen uit je verleden achter je laten om weer te kunnen zijn wie je bent en te leven vanuit vreugde? Dan nodig ik jou van harte uit om net zoals de Blauwe Lotus dat doet, door alles los te laten wat je niet meer dient en wat je tegenhoudt jouw leven te leiden in vrijheid en onafhankelijkheid.

Ik heb voor jou een persoonlijk traject ontwikkeld, waarin we in 5 stappen naar jouw authentieke zelf toewerken. Je rekent af met eventueel trauma en andere onverwerkte gebeurtenissen. En elke uitdaging waar jij tegen aan loopt, zetten we om. Na dit traject zul je de verbinding en de liefde in jou weer volledig voelen stromen.

De stappen

 1. Trauma verwerken en rol in het gezin herkennen en omzetten
 2. Balans in het familiesysteem van oorsprong
 3. Balans in het huidige gezin / relatie(s)
 4. Op zoek naar de missing link van jouw (oude) pijn
 5. Totale loskoppeling van jouw verleden, zodat je weer in het heden komt

Na dit traject ontstaat er een schitterend proces naar jouw vrijheid en authenticiteit toe zodat je

 • goed geaard bent, in verbinding met wie je werkelijk bent;
 • weer kunt genieten van de dag vanuit meer (zelf)vertrouwen en innerlijke kracht;
 • je niet meer communiceert vanuit pijn, waardoor anderen beter op jou reageren en je relatie(s) zienderogen verbeteren;
 • je blokkades geheeld zijn en jij in de ‘flow’ komt en met meer gemak je leven leeft;
 • je veel beter in staat bent grenzen aan te geven en minder prikkelgevoelig bent, waardoor je meer energie hebgt om leuke dingen te doen of jezelf verder te ontwikkelen;
 • tot het inzicht komt dat je deze stap veel eerder had moeten zetten.

Dit traject waarin je afrekent met je verleden staat aan de basis van elke verandering. Het zorgt ervoor dat de liefde in jou weer helemaal kan doorstromen en dat jij zonder belemmeringen vanuit je eigen kern keuzes kunt maken in je leven die kloppen. Dan is er geluk, gezondheid, vrijheid en overvloed. Er ontstaat een schitterend proces naar jouw eigen vrijheid, onafhankelijkheid en authenticiteit toe. Lees hier verder. 

DIENSTEN

In mijn werk ga ik ervan uit dat elk probleem en elke klacht een diepere oorzaak heeft, die in de bovenlaag alleen niet zichtbaar is. Het is mijn specialiteit om deze oorzaak op te sporen en te integreren (helpen loslaten). Met elke sessie kom je in een hoger bewustzijn terecht en laat je steeds meer (oude) pijn achter je. Terug in verbinding met je eigen kern. In verbinding met wie je werkelijk bent.

Je bent van harte welkom voor een specifieke klacht of thema in een consult of voor een volledig persoonlijke traject als je het groots wil aanpakken en vastloopt op meerdere vlakken in je leven. Afspraken kunnen zowel in mijn praktijk plaatsvinden als via Skype of middels een afstandsbehandeling.

Ik werk met diverse methoden en energieën. Je leest er hier meer over.

IK NODIG JOU UIT

Ik nodig jou van harte uit om jezelf te openen, net zoals de Blauwe Lotus, die zich vanuit  de modder naar boven worstelt, zijn tere en kwetsbare hoofdje boven het wateroppervlak uitsteekt om zich uiteindelijk in vol ornaat te openen. Dan kun je er met modder tegen aan gooien, maar deze zal langzaam maar doeltreffend onder het wateroppervlak verdwijnen.

ERVARINGEN

Het mag er in eens wel zijn’. 

‘Ik ben zo blij met de sessie van afgelopen week, ik denk er veel aan. Mijn bewustzijn rondom onnodig schuldig voelen lijkt duidelijk te veranderen. Ik ben nog steeds onder de indruk van je bevindingen. Het voelt nu alsof ik mij nu durf open te stellen na zoveel tijd voor bijzondere waarnemingen. Het mag er ineens wel zijn. En ik ervaar het zo dat ik meer ‘observator’ ben geworden van mezelf en mijn lichaam. Mijn schuld en schaamtegevoel rondom mijn situatie is helemaal weg …. Je woorden hebben mij daarin ook getroost.’ (Denice, thema schuld en schaamte)

‘Jarenlang heb ik verschillende coaches gesproken die me allemaal een stukje verder hielpen. Maar wat ik bij jou ‘bereikt’ heb is heel erg groot’. 

‘In het begin was ik een beetje huiverig over de voor mij nieuwe aanpak. Maar in onze zoektocht om het voor ons al gezin rustiger te krijgen hebben we een afspraak gemaakt om een afstandsbehandeling voor ons zoontje te doen. Dat gaf enige verbetering, maar mijn gevoel zei dat er bij mij wellicht ook iets zou kunnen zitten. Tijdens de eerste afspraak noemde ik mijn jeugd ‘wel prima’. Uiteindelijk kwam er veel naar boven, volgens mij zijn alle behandelingen wel aan bod gekomen. Ik vond het heel bijzonder en soms ook behoorlijk zweverig. Maar het resultaat was zo goed dat ik het traject graag afmaakte. En hoe anders is het nu, ons zoontje slaapt beter, is vrolijker, knuffelt meer, huilt minder. Ik voel me zorgelozer, maak me minder druk om wat anderen van mij vinden, heb minder commentaar op mensen, de stress die ik in mijn lijf voelde is weg. Zo bijzonder en zo fijn! Jarenlang heb ik verschillende coaches gesproken die me allemaal een stukje verder hielpen. Maar wat ik bij jou ‘bereikt’ heb is heel erg groot. Bedankt daarvoor! Ik vond het erg fijn dat je alle tijd had tijdens de sessies en ik merkte dat ik het ook prettig vond om tussendoor contact te hebben. Wellicht is dat iets wat je in de toekomst (tegen betaling) kunt aanbieden, dat je bijvoorbeeld een half uur kunt bellen of 2 keer kunt mailen. Dan voelt het minder alsof ik je tussen de sessies belast.Nogmaals bedankt Simone, voor deze mooie reis! Ik ben je ongelooflijk dankbaar!’ 

‘Het leven verrast me weer en zo wil ik het graag hebben’. 

‘Het contact met mijn familie is zoveel beter, dat bespaart me veel energie omdat ik nu wel bij mezelf kan blijven. Ik heb ook veel inspiratie en weet nu waar ik graag mijn focus op wil liggen. En het gekke is dat er daardoor van alles naar me toe lijkt te komen. Ik ben dus erg tevreden. Het leven verrast me weer en zo wil ik het graag hebben.’  (Karin, chronische overprikkeling in haar gezin).

IK HEB ZELF OOK EEN LANGE WEG AFGELEGD

Ik heb zelf ook een lange weg afgelegd. Nu help ik jou ook heel graag om het wat lichter te maken, om naar verbinding, eenheid en heelheid toe te groeien. Je leest er hier meer over.