Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Innerlijke kind heling

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat we innerlijke kinderen met ons meedragen. Dat we kunnen reageren vanuit onze volwassen zelf of vanuit het innerlijke kind. En toch lukt het vaak (nog) niet om het anders te doen en reageren we voornamelijk vanuit het gekwetste innerlijke kind in ons.

Het innerlijke kind is het meest kwetsbare deel in jou. Veel van wat je in het nu raakt, heeft zijn wortels in je jeugd. Als je deze pijn negeert, bepaalt het je leven. Als je het liefdevol op de arm neemt, ontwikkel je zelfcompassie en kun je daarmee je onverwerkte jeugdervaringen die nog steeds invloed op je hebben, genezen.

Special voor jou heb ik een aantal online programma’s ontwikkeld  waarmee jij jezelf kunt helen en liefhebben, blokkademomenten oplost en steeds meer oude pijn van het innerlijke kind in jou overwint. Je heelt jezelf met als gevolg dat jij je krachtiger, meer geaard en liefdevoller voelt, en de buitenwereld jou daarin volgt.

Innerlijke Kind sessie

In een 1 op 1 sessie gaan we aan de slag met jouw innerlijke kind thema(‘s) en maak je een intense reis naar binnen, terug naar de oorzaak om daar tot heling en integratie van het innerlijke kind te komen. Online via skype. Klik hier voor afspraak. 

Jezelf en je innerlijke kind leren liefhebben, blokkademomenten oplossen en angsten loslaten. Voor o.a. meer (innerlijke) kracht, vertrouwen en geaard zijn. Lees hier verder.

Online programma voor de heling van je eerste 7 levensjaren – van het Innerlijke kind in jou. In 9 stappen. Bij elke stap een persoonlijke heling én een inzichtgevende, reinigende en transformerende bonusmeditatie. Lees hier verder.

Zelf aan de slag met 3 prachtige helende en vreugdebrengende inwijdingen. Lees hier verder. 

Het heeft elke keer zo'n effect dat het een soort drugs is waar ik meer van wil 😉 Bedankt voor je prachtige werk, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld! 
Karin
Marketeer
Het programma werkt nog steeds door. Wat is er enorm veel opgeruimd en in beweging gezet. Wat een bijzondere en intense reis, intens en toch sereen. Door de begeleiding die jij biedt ben ik in staat geweest om op zo een diepe laag van mijn zijn oude stukken te helen en systemen om te zetten. Het geeft mij meer rust en vooral veel helderheid al gegeven, mijn sensitiviteit is nog meer mijn kracht geworden. Ik herken mijn triggers in het nu en merk dat de oue pijnlaag die eronder zat er nu niet meer is. Mijn gevoelens zijn van het nu en ik ben één met mijn innerlijke kind. Mijn veilige haven in mezelf terug gevonden. Het ontroert met nog steeds wat ik van mezelf heb mogen terugvinden. Er gaat werkelijk een wereld voor me open, die van het kind in mij. Ik ben enorm dankbaar voor deze helende en transformerende reis. Het is een geschenk aan mezelf, een unieke innerlijke reis door die jouw compassie en verbondenheid zo liefdevol wordt begeleid en ondersteund, tegelijkertijd is de krachtige energie zeer voelbaar. Jouw eigen creatie, het is zoveel meer dan wat benoemd wordt. Jouw eigenheid heeft dit mogelijk gemaakt en ik ben enkel dankbaar dat ik er een deel van mag zijn.

Lees meer over het innerlijke kind in dit prachtige drieluik