Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Raster Healing

Met een raster Healing wordt gebruik gemaakt van de Aarde en Universele energie, die inwerkt op jouw Goddelijke Blauwdruk. We hebben allemaal een unieke Goddelijke Blauwdruk, deze kan echter  beschadigd of vervormd raken door trauma en shock.

Met een healing op jouw Goddelijke Blauwdruk ga je de frequentie van jouw originele ontwerp weer aannemen en gaat je systeem zich resetten om je volledig potentieel te laten ontwaken.

In het menselijk lichaam bevinden zich energetische lijnen, die verbonden zijn met onze meridianen en onze chakra’s. Ze reiken tot ver buiten ons lichaam, waardoor ze ons beter kunnen verbinden met het grotere geheel. Deze lijnen vormen samen een raster, ook wel axiotonale lijnen genoemd. Om de aarde en in de Kosmos bevindt zich ook een raster, dit worden de galactische lijnen genoemd en kun je zien als een blauwdruk.

Een Raster Healing herverbindt jouw axiotonale lijnen met deze galactische lijnen, waardoor jouw systeem wordt herverbonden met het Aarde- en Universele Raster en daarmee ook met het Eenheidsveld, wat jouw geboorterecht is. Omdat het nu tijd is jouw geboorterecht én potentieel te claimen.

Herstel van je Goddelijke Blauwdruk

Door de jaren heen door verschillende omstandigheden in ons leven kunnen er verstoringen zijn ontstaan in lichaam en geest. En lang geleden zijn er verschillende stempels op onze blauwdruk gezet, waardoor we niet in onze Ware Zelf kunnen gaan staan. Terwijl we daar juist in deze tijd juist toe worden uitgenodigd.

Met een Raster Healing, wordt de verbinding met beide rasters dus hersteld. Wanneer de verbinding  is hersteld, kunnen we d.m.v deze axiatonale-lijnen genetische informatie uitwisselen, die ons lichaam energetisch weer opnieuw zal rangschikken, waardoor onze cellen, spieren, botten en organen zich weer kunnen herstellen.

Door het verbinden met deze zeer hoge frequente Raster energie wordt je als het ware “herbedraad” met het raster. De energetische lijnen worden weer in beweging gebracht. De energie gaat weer stromen en jouw persoonlijke Blauwdruk wordt hersteld en alles wat niet bij jouw persoonlijke blauwdruk hoort, zal, in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, worden verwijderd.

Herstellen van je goddelijke blauwdruk brengt meer inzicht in jezelf en helpt je verder in je bewustwording.  Ook wordt je je meer bewust van je eigen Goddelijke Vonk. Daarnaast vindt er op een diepgaand niveau een sterke energetische heling plaats in het mentale, emotionele, fysieke en energetische lichaam en laat je  karmische ballast los. 

Meerdere raster healingen kunnen nodig zijn om een lichamelijke klacht te herstellen of een optimaal resultaat te bereiken.

Raster Healing aanvragen

Deze Raster Healing kun je zowel in mijn praktijk als op afstand ontvangen. Je kunt deze aanvragen via de mail of door op onderstaande button te klikken om via mijn  contactpagina met mij in contact te komen. De kosten bedragen € 55,- voor een half uur en € 80,- voor een heling van een uur. 

 

NB – Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan  een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken.