Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Diensten

In mijn werk ga ik ervan uit dat elk probleem en elke klacht een diepere oorzaak heeft, die in de bovenlaag alleen niet zichtbaar is. Het is mijn specialiteit om deze oorzaak op te sporen en te integreren (helpen loslaten). Met elke sessie kom je in een hoger bewustzijn terecht en laat je steeds meer (oude) pijn achter je. Terug in verbinding met je eigen kern. In verbinding met wie je werkelijk bent.

Je bent van harte welkom voor een specifieke klacht of thema in een consult, voor een volledig persoonlijk traject als je het groots wil aanpakken en vastloopt op meerdere vlakken in je leven of een fysiek traject bij ziekte en chronische pijnklachten. Daarnaast bied ik ook diverse online helingsprogramma’s aan, die je bijstaan in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Trajecten en consulten kunnen zowel in mijn praktijk plaatsvinden als via Skype. Afspraken voor een behandeling of een huisreiniging kunnen zowel in mijn praktijk plaatsvinden als op afstand. Bij een afstandsbehandeling / afstandsreiniging ontvang je een uitgebreid verslag én advies op de mail.

Methoden

In een traject en consult werk ik met diverse methoden (en energieën). Een traject bestaat uit een aantal basisstappen die ervoor zorgen dat je inzicht krijgt in het geheel van wat je hebt doorleeft, waardoor je kunt loslaten en kunt terugkeren naar verbinding. Je rekent af met je verleden. Een traject is de basis van elke verandering. 

In een consult wordt gericht gewerkt aan een bepaald thema of klacht. Ook hier geldt dat je naar de oorzaak toe mag om los te laten en te helen. Ook voor puur fysieke klachten is er een speciaal compleet traject / programma. 

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een vergevingssessie. Deze sessie kan ook onderdeel uitmaken van een persoonlijk traject. Klik hier voor meer info. 

Energiewerk

Elke behandeling, heling en huisreiniging kan hands-on worden gegeven, maar ook op afstand. In geval van een Touch of Matrix behandeling en huisreiniging ontvang je van een afstandsbehandeling een verslag op de mail. Waar nodig worden aanvullend ook andere technieken gebruikt om naar de oorzaak van klachten en problemen toe te gaan en te helen. Bij een Soul Body Fusion transmissie en bij inwijdingen ontvang je een mailtje met mijn bevindingen.  

Contact opnemen

Heb je vragen over één van de programma’s, wil je advies of wil je  een afspraak maken, stuur mij dan een mailtje via info@nefertum.nl. Je bent van harte welkom! 

Online Cursussen

Een online cursus of helingsprogramma is zeer geschikt voor mensen die bewust bezig zijn met hun eigen processen en ontwikkeling. Je kunt daarbij voor een programma kiezen waarmee  je steeds meer blokkades loslaat en zo in een hogere trilling terecht komt. Of je kiest voor het inbrengen van licht met Shamballa, waardoor jouw heling plaatsvind (dat brengt de oude pijn naar boven, waardoor je loslaat). Met de Munay Ki verbindt je je met (de krachten van) je Inca voorouders, waardoor heling plaatsvindt.

Heb je vragen over één van de (online) programma’s, wil je advies of wil je  een aanvraag doen, stuur mij dan een mailtje via info@nefertum.nl. Je bent van harte welkom!