Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Diensten

In mijn werk ga ik ervan uit dat elk probleem en elke klacht een diepere oorzaak heeft, die in de bovenlaag alleen niet zichtbaar is. Het is mijn specialiteit om deze oorzaak op te sporen en te integreren (helpen loslaten). Met elke sessie kom je in een hoger bewustzijn terecht en laat je steeds meer (oude) pijn achter je. Terug in verbinding met je eigen kern. In verbinding met wie je werkelijk bent.

Je bent van harte welkom voor een specifieke klacht of thema in een consult of voor een volledig persoonlijke traject als je het groots wil aanpakken en vastloopt op meerdere vlakken in je leven.

Aanbod

Ik start vaak met de effectieve behandelmethode ‘Emotionele Integratie’  van Carla van Wensen. Waar nodig wordt de methode aangevuld met energetische behandelingen, coaching en andere doeltreffende methoden en technieken. Bij volwassenen wordt vaak ook de nodige aandacht besteed aan het innerlijke kind, de helende reis en het familiesysteem. Ook kun je bij mij terecht voor een huisreiniging (op afstand of in mijn praktijk via jouw eigen lichaam) en inwijdingen, om zelf met helende energie aan de slag te gaan. Hieronder tref je een overzicht van de mogelijkheden aan.

Dit geheel maakt het mogelijk dat je in een enkele sessie of een paar sessies al enorm veel kunt opruimen in een relatief kort tijdsbestek. Zo kom je steeds meer in verbinding met wie je  werkelijk bent. En dat leidt automatisch tot meer levensvreugde en welzijn.

Afspraken kunnen gemaakt worden in mijn praktijk, maar ook via Skype of door middel van een afstandsbehandeling.

Consult

Een consult bestaat uit een krachtige combinatie van het intuïtieve coachgesprek, een energetische behandeling en /of één van de andere methoden die intuïtief worden ingezet.

Vanuit het Nu en vanuit mijn eigen kern breng ik jou in contact met jouw kern en jouw onbewuste. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van een specifiek probleem, (fysieke) klacht of patroon. Dat komt ofwel in het gesprek al naar boven, via jouzelf, tijdens de behandeling, een individuele opstelling of door middel van een 0- ringtest (zie emotionele integratie). Vanuit inzicht en aanvaarding mag jij jouw oude pijn, trauma’s en andere ervaringen, oorzaken en stress loslaten op een steeds dieper niveau. Dan ontstaat er ruimte, rust en vaak ook opluchting.

Door steeds meer oude pijn los te laten en om te zetten (transformeren) kom je steeds weer dichter uit bij je eigen kern, in verbinding met jezelf. Zoals het ooit bedoeld was. Dan verander je van binnen uit en verandert ook alles om je heen.

Lees verder.

Persoonlijk Traject

Soms is er wat meer nodig voor werkelijke verandering. Soms heb je al zoveel gedaan, maar lukt het je maar niet om verder te komen. Soms lukt het niet om halsstarrige patronen te doorbreken. Soms blijf je vastlopen in je werk, relaties en ziekte of blijf je financiële problemen houden. Soms lukt het gewoon niet om daadwerkelijk stappen te zetten die nodig zijn voor verandering. Dan is er meer nodig. In dat geval is een persoonlijk traject misschien ook wel iets voor jou.

Een persoonlijk traject is een traject van gemiddeld 5 a 6 afspraken en vormt dé basis van elke verandering. Na afloop ben je geaard in het collectieve veld en kan de liefde in jou weer stromen. Je bent vrij van de ballast vanuit je verleden die jou tegenhoudt je leven te leven vanuit verbinding, vrijheid en onafhankelijkheid.

Je krijgt inzicht in je reeds door jouw doorleefde processen, ontvangt begeleiding bij de uitdagingen waar jij nu tegenaan loopt in je leven en je leert welke stappen nodig zijn om jouw vrijheid weer te ervaren. Daarna kun je zelf weer verder.

Lees meer.

‘Het gaat supergoed met mij. Voel me zoveel beter, blijer, rustiger en gelukkiger. Maak me niet meer zo druk. En ineens gaat mijn paranormale ontwikkeling als een trein. Mijn helderziendheid is sterker geworden. Ik voel me sterk en blaak van het zelfvertrouwen. Simone, ik heb nog nooit zulke goede behandelingen gehad als bij jou. Jij maakt mensen gewoon gelukkig door hetgeen je doet. Fantastisch!’ (Anne, 28 jaar, slachtoffer van een bijna doodervaring en een misbruikrelatie)

Emotionele Integratie

Met de methode Emotionele Integratie van Carla van Wensen kom je snel tot de kern van je probleem of klachten. Met de 0 – ringtest worden onverwerkte emoties en gedachten opnieuw bewust gemaakt om ze vervolgens los te kunnen laten.  Dan kan de oorspronkelijke ervaring, de werkelijke oorzaak van klachten en problemen daadwerkelijk opgelost en verwerkt worden. Dan kom je voorbij de trigger.  Lees hier verder.

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een unieke en krachtige behandelmethode van deze tijd, waarmee fysieke, emotionele en mentale klachten op snelle en eenvoudige wijze kunnen oplossen. Klachten verminderen en verdwijnen snel, de meeste mensen voelen zich direct ook nog vitaler en sterker en staan meer in hun eigen kracht, omdat je na elke behandeling dichter bij jezelf komt te staan en kunt leven vanuit een hoger bewustzijn.

De beleving en de uitwerking van een sessie is voor iedereen anders, logisch ook, want elk mens is uniek. Veel mensen voelen letterlijk dat de ‘ellende’ uit hun lichaam stroomt, dat er proces in gang is gesteld, omdat er van alles gebeurt met je en dat voel je. Maar uitleggen hoe het werkelijk werkt, is bijna niet te doen, dat moet je eigenlijk gewoon een keer zelf ervaren …… Lees meer.

 ‘Ben een heel ander mens geworden …. Zit in het nu, geniet, heb rust, ben gelukkig. Ben je zo dankbaar. Er is een zware last weg, ook al weet ik niet welke. Toen ik bij je wegfietste, merkte ik al dat ik scherper waarnam alsof er een mist om me heen weg was. Mooi hè.’

Afstandsbehandeling

Als je uitgaat van de regels van de Quantum-Fysica, betekent dat alles energie is. Dit houdt in dat ook behandelingen op afstand mogelijk zijn. Geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, mensen die op afstand wonen, voor kinderen en baby’s en ook dieren, maar ook gewoon vanuit gemak. Kortom, een afstandsbehandeling is er voor iedereen die graag vanuit huis een heling wil ontvangen op zowel fysieke als emotionele, mentale en spirituele klachten als op een bepaald thema. Lees meer.

‘Ik voel me zoveel beter gegrond en voel dat ik veel sterker in het leven sta. Ik ben ook minder vermoeid. Ik kan emoties van anderen nu buiten mij houden en ik kan veel beter bij mezelf blijven. Wat een verademing.’ (chronisch vermoeidheidssyndroom)

‘Wat een bijzondere ervaring! Ik voelde een doorstroming van energie door mijn hele lichaam heen. Ik voelde hitte door mijn onderarmen en handen heen gaan. Ik sta vandaag veel steviger op de grond en mijn voeten prikkelen nu nog steeds. Dan weet jij wel wat dat betekent …. Ik sta echt versteld dat dit mogelijk is ….’ (Suuz, overprikkeld)

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion is een indrukwekkende energetische techniek, die verder gaat dan welke healingsmethode dan ook. Geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren en ontwikkeld door Jonette Crowley. De methode zorgt ervoor dat je zielsenergie meer en blijvend verbonden raakt met je lichaam. De versmelting (fusion) van het Hogere Zelf en het lichaam zorgt voor veel positieve veranderingen in je leven. Een mooi en passend vervolg op een persoonlijk traject of consult, maar ook zonder dat zul je ongetwijfeld een weldaad ervaren tijdens en na een Soul Body Fusion sessie.

Ook erg geschikt voor hoogsensitieve volwassenen en hoogsensitieve kinderen, omdat je SBF ook kunt zien als een prachtig proces dat je in je kracht zet, het helpt je om beter in je lijf aanwezig te zijn en beschermt daardoor veel beter tegen alle prikkels van buitenaf, met alle voordelen vandien. Lees meer.

Helende Reis naar binnen / Trancesessie

Een Helende Reis naar Binnen is een alomvattende en intuïtieve reis naar binnen, naar jouw onderbewustzijn, mede gebaseerd op het werk van Brandon Bays en Dr. Roy Martina. De helende reis is bedoeld om problemen op te lossen, trauma te helen, verhalen af te ronden en diegenen te vergeven die we liefhebben zodat we op een gezonde manier ons leven kunnen voortzetten, vrij van oude emotionele bagage uit het verleden.  Vanuit een (pijn)plek in of buiten je lichaam kom je terecht bij je onverwerkte emoties en situaties, die vervolgens mogen helen. Je ziet of voelt direct al resultaat, vaak ook in je eigen lichaam en het proces zal zich naderhand alleen nog maar verder voortzetten omdat er heling op celniveau plaatsvindt!

In een Trancesessie breng ik je met behulp van krachtige inductietechnieken in een diepe staat van ontspanning en reizen we via jouw onbewuste steeds verder terug in de tijd, op weg naar de eerste oorzaak. Daar aangekomen mag je helen.  Lees meer.

‘Wat een fijne en bijzondere reis! Ik voel me heel anders en heb meer vertrouwen in mezelf. Ook voel ik mij geestelijk sterker. Ik heb een serene rust over me, ben leeg in mijn hoofd, heb een lichter gevoel en meer energie. Ook heb ik meer gevoel van compassie voor mezelf en voor anderen. Dank je wel voor deze bijzondere reis!’

‘Er is een opening gekomen. Ik kan de tijd nemen om mijn gevoelens gewoon te voelen en ben daardoor weer een beetje in contact gekomen met mijn hart en dus voel ik mezelf weer langzaam terugkomen. Dit voelt voor mij als een grote vooruitgang sinds lange tijd want ik weet nu waar ik aan mag werken.’

Innerlijke Bevrijdingssessie

Met een Innerlijke Bevrijdingssessie kun je jezelf bevrijden van kwesties die de kwaliteit van je leven negatief beïnvloeden. Je kunt jezelf verlossen van oude gedragspatronen, beperkende overtuigingen, problemen in je relatie of werk en lichamelijke ongemakken.

Het is een methode waarmee je oude emotionele pijn opruimt, de leugentjes van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent. Lees hier verder.

Vergevingssessie

Vergeven doe je vooral voor jezelf, niet voor de ander en zal je hart verruimen. Het betekent niet dat je goedkeurt wat de ander je heeft aangedaan, of dat je er een excuus voor bedenkt of het vergeet. Vergeven is het loslaten van alle hoop op een beter verleden en is vooral een innerlijk proces waarbij je de ander niet nodig hebt.

Vergeven doe je voor jezelf en heeft als doel dat je jezelf beter gaat voelen. Ook als je je niet met de dader verzoent of als hij niet erkend wat hij je heeft aangedaan, profiteer je nog steeds van de energie die vrijkomt door het loslaten van wrok.

Vergeven betekent ook het gebeurde minder persoonlijk nemen, pijn en boosheid laten varen en iemand anders niet verantwoordelijk stellen voor je welzijn. Soms is dat een hele klus, waarbij je wel eens wat hulp kunt gebruiken.

Vergeving maakt vaak onderdeel uit van een persoonlijk traject.

Lees meer.

Huisreiniging

Stap voor stap gaan we op energetische wijze samen door jouw huis heen, en worden alle blokkades, vastzittende en onverwerkte emoties van jezelf of anderen en van vorige bewoners en andere oorzaken verwijderd. Alles wat een zuivere, lichte energie in de weg staat, wordt verwijderd. Vrij van vreemde energieën en vastzittende emoties en weer vol licht en liefde.

Een huisreiniging kunnen we samen doen in mijn praktijk of op afstand, waarbij ik werk aan de hand van een foto en een omschrijving van jouw huis.

Lees meer.

‘De huisreiniging heeft echt geholpen! We hebben een heerlijke week achter de rug, het was echt rustig, mijn dochter was voor het eerst niet meer bang en heeft er ook niet meer over gesproken! Afgelopen zaterdag was het even mis, maar toen kon ik nu samen met mijn haar de vreemde energie wegsturen. Zo mooi om te zien hoe mijn dochtertje weer rustig werd!’

(Afstands)Inwijdingen

Een inwijding is een afstemming op een bepaalde energie met een hoge frequentie, waarbij je energiekanalen geopend worden en de energie vanuit de kosmos door jou heen kan stromen. Na de inwijding is de energie direct beschikbaar voor jou en kun je er meteen zelf mee aan de slag. Om jezelf én anderen er op af te stemmen en helen. Vaak kun je de inwijding ook weer doorgeven. Lees meer.

Full Spectrum Healing – Full Spectrum healing is een krachtige healingmethode waarmee je zaken uit je verleden kunt loslaten. Het versterkt je energie. Je leert te werken met de Full Spectrum Healing en je krijgt technieken aangereikt om jezelf én anderen te helpen bij het loslaten van emotionele bagage uit het verleden.  Lees meer.

Adrenal Care Shakti – is een energiesysteem gericht op de bijnieren en brengt harmonisatie in het lichaam wat ervoor zorgt dat de vele lichaamsfuncties in synergie met elkaar gaan werken in plaats van tegen elkaar. Na de inwijding kun je deze energie dagelijks activeren én je kunt anderen inwijden.  Lees meer.

Parental Pattern Flush™ – is een energie die ongewenste patronen zuiveren die we hebben opgedaan via onze ouders, of patronen die we per ongeluk hebben gecreëerd, en niet willen doorgeven aan onze kinderen. Parental Pattern Flush kan jou en jouw kinderen bevrijden van deze patronen. Activeer de Parental Pattern Flush regelmatig voor jezelf en jouw kinderen!  Lees meer.

Ascended Masters – Opgestegen Meesters – na je inwijding kun je op elk gewenst moment heel eenvoudig een beroep doen op de Opgestegen Meesters omdat de energieën van de Meesters jou makkelijker kunnen bereiken en ze in jouw etherisch veld kunnen werken. Je kunt een specifieke Meester aanroepen, of alle 13 Meesters tegelijk. Ze ondersteunen en beschermen je.  Lees meer.

Body Toxic Cleansing – reinigt je lichaam van onder andere gifstoffen en zware metalen, geneest fysieke organen en systemen, zuivert bloed en hersenen, reinigt geest en hersenen, geneest chakra’s, meridianen, nadi’s en overige energiesystemen, herstelt alkalisch- en zuurstofniveau in het lichaam en ruimt negatieve en donkere energieën op.  Lees meer.

Lover Cocoons – is een initiatie in de energie van Onvoorwaardelijke Liefde. Als je eenmaal bent afgestemd op deze energie kun je gebruik maken van de energie van Onvoorwaardelijke Liefde door het maken van ‘Love Cocoons’ voor jezelf en anderen. Lees meer.

Indigo Light Empowerment – is vooral bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling en intuïtieve communicatiemogelijkheden op diverse niveaus. Verhoogt je vibratie, zuivert je energiefrequentie en heeft een kalmerend effect op Indigo Kinderen, Indigo Volwassenen en Kristalkinderen (Nieuwetijdskinderen. Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven. Lees meer.

De Love Flush helpt je bij het helen van de wonden die ons blokkeren bij het ervaren van de ware liefde van Spirit. De Love Flush is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het kan ook op afstand worden gebruikt. Lees meer.

Abundance Flush zorgt voor het uitzuiveren van negatieve gedachten-vormen en energieën rond overvloed en welvaart. lees meer

Atlantis zuivert je fysieke lichaam om je voor te bereiden op de Ascentie, activeert al jouw lichtcodes waardoor je toegang krijgt tot de oerkennis. De inwijding is een belofte van Zelf Meesterschap en liefde voor AL wat is. Het opent ons op de hoogste niveaus, bij het dienen van het licht en alle bewoners van alle werelden.

Healing Flush bestaat uit 6 levels van heling op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Helpt bij de genezing van lichamelijke kwalen, in het bijzonder acute maar kleine kwaaltjes zoals griep en verkoudheid. en bij genezing op het emotionele en spirituele niveau.   Lees hier meer.

Trauma Care TM  is een energiesysteem voor het behandelen van ieder trauma welke je geestelijk, lichamelijk, emotioneel of in je energievelden hebt ervaren, op elk moment, waar dan ook. Je kunt 4 verschillende traumasessies activeren (voor jezelf én anderen). Lees hier verder.

Womb Care verzorgt alle organen en lichaamsdelen die je voortplantingsysteem omvat, het gebied van je lichaam onder je navel. Ondersteunt ook om de energie van je baarmoeder naar heelheid te brengen. Womb Care bevat ook de energiefunctie “Cramp Pain Release”, zie verlichting en comfort brengt tijdens de maandelijkse periode. Lees hier verder.

Tooth Care is een uitgebreid energiesysteem dat zorg draagt voor alle onderdelen van jouw tanden en tandvlees. Voor o.a. gezonder tandvlees, bescherming van het glazuur, tandwortel reparatie en pijnbestrijding. Er kunnen diverse energiefuncties geactiveerd worden en je kunt een volledige persoonlijke Tooth Care Sessie ontvangen. Lees hier verder.

Gouden, Zilver Violette Vlam 

Transmuteert, lost op en verwijdert letterlijk de lagere vibraties en brengt deze omhoog zodat we meer resoneren met de pure kosmische energie.  De Gouden, Zilver Violette Vlam bezit de kwaliteiten van vrijheid, alchemie, rechtvaardigheid, vreugde, vergeving, genade en vrede.  De Zilveren energieën vervangen de getransmuteerde negatieve energieën en het Goud brengt een blijvend gevoel van vrede aan het einde van de healing. Met de Gouden Straal is wijsheid, liefde van de engelen en bescherming  toegevoegd aan de kwaliteiten van transmutatie en harmonie – een werkelijk machtige combinatie die je bewustzijn verhoogd naar de vijfde dimensie en je daar ook houdt. Transmuteert ook karma’s en trauma. Dagelijkse meditatie op de Gouden Zilver Violette Vlam doet jouw transformatieproces substantieel versnellen. Lees hier verder.

Tachyon

Tachyon stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau en straalt door naar alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook substantiële spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van de Tachyon energie zijn daardoor eindeloos! Tachyon kan ook een enorme stimulerende factor zijn in onze spirituele ontwikkeling. Lees hier verder.

7 Chakra Source 

Deze inwijding zal je chakra-systeem in minder dan 24 uur upgraden/vernieuwen, dit door middel van het maken van een ‘tool’ (een antenne net zoals bij Tachyon). Het zal niet alleen de energiestroom enorm verbeteren, maar ook al je toekomstige healingen en inwijdingen van anderen versterken. Lees hier verder.

Tachyon Sourc

Door een tachyon antenne zal de energie van je omgeving permanent verbeterd worden. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed! Lees hier verder.

Grounding Empowerment

Helpt bij het gronden en aarden van energieën, het herstellen van de energiebalans, het voorkomen van energielekkage, en het verheffen van het energieveld. Zorgt er voor dat je je gerust en veilig voelt in je omgeving. Lees hier verder.

Contact      Meer ervaringen     Over mij