Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Innerlijke Bevrijdingssessie

Met een Innerlijke Bevrijdingssessie kun je jezelf bevrijden van kwesties die de kwaliteit van je leven negatief beïnvloeden. Je kunt jezelf verlossen van oude gedragspatronen, beperkende overtuigingen, problemen in je relatie of werk en lichamelijke ongemakken.

Het is een methode waarmee je oude emotionele pijn opruimt, de leugentjes van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent.

Je kunt de methode in principe toepassen op alle kwesties in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, je relatie verbeteren, trauma’s verwerken, je levensvreugde vergroten en je gezondheid verbeteren.

Wanneer kies je voor een Innerlijke Bevrijdingssessie

  • Als je een lichamelijke klacht hebt of ziek bent
  • Als je niet lekker in je vel zit
  • Als je geraakt wordt in een situatie, waarbij direct een sterke emotie bij je opkomt
  • Als je iets traumatisch hebt meegemaakt
  • Als je ego de baas is en jij jezelf wilt veiligstellen zoals bijvoorbeeld bij gedragspatronen die je aanzetten tot een bepaald handelen
  • Als je voor een dilemma staat (je moet kiezen tussen twee banen bijvoorbeeld)
  • Als je iets wilt creëren of bereiken
  • Als je de Bron wilt ervaren

Je essentie ervaren

Om te helen is het belangrijk dat je weet en voelt wie je werkelijk bent. De innerlijke kracht die je van nature hebt en waardoor jij kunt helen, komt namelijk uit je essentie. Op het moment dat je ervaart wie je werkelijk bent, openbaart je innerlijke kracht zich vanzelf.

Wie je werkelijk bent, gaat dieper dan je geslacht, je talenten, een baan, kinderen en een auto. In essentie ben je licht, liefde, vrede, vrijheid, vreugde, kracht, oneindigheid. Je bent een uiting van de Bron. Je kunt dat ervaren als je je aandacht naar binnen richt. Als je voorbij gaat aan de gedachten en gevoelens die je hebt, dan komt er een moment dat je de prachtige waarheid over jezelf ervaart. Dan weet je dat jouw essentie tijdloos en vormloos is. In een Innerlijke Bevrijdingssessie nodig ik je van harte uit met je aandacht naar binnen te gaan en je essentie te ervaren.

Als jij jouw perceptie van wie je bent verandert, verandert ook wat je kunt. Zo simpel is het. Geloof je dat je een sterfelijk wezen van vlees en bloed bent? Dat je klein en nietig bent? Dat je energie en capaciteiten beperkt zijn? En dat jouw essentie misschien wel slecht is? Dan leef je vanuit dit idee over jezelf. Misschien voel je je niet vitaal, ben je vaak bang, voel je je minderwaardig, heb je moeite om financieel rond te komen, voel je je niet prettig binnen je relatie of ervaar je het leven niet als plezierig.

Als je daarentegen niet alleen gelooft, maar ook op een diep niveau weet en ervaart wat je essentie is, dan heb je direct toegang tot je innerlijke kracht. Met die kracht kan jij jezelf en je leven helen! Ik help je daar graag bij!

Ervaring van Susanna

‘Ik ben goed moe, maar voel me direct al minder gespannen. Ik voel ook echt een verzachting in mij. Ben ook emotioneel, maar op een hele andere manier. Veel vrijer. Zou het liefst dagen slapen, echt cocoonen. Er gebeurt zo veel in mij, krachtig en toch sereen. Heel bijzonder’.

‘Hoe het gaat.. Ik weet niet precies hoe het allemaal heeft uitgewerkt, maar het gaat goed.  Ik vind het wel bijzonder en heel knap dat je elke keer zo tot de kern weet te komen. Ik wist dat dit thema speelde (of ik of de ander), maar dat dit ook in mijn werk speelde had ik nog niet door. Ik kan niet zeggen dat het probleem gelijk helemaal opgelost is op mijn werk, maar ik merk wel meer rust, en bovenal ben ik nu bewust van dit thema en als het weer op lijkt te spelen kan ik tegen mezelf zeggen dat het niet waar is en dat ik het los mag laten. Thuis was ik het langzaam bewust aan het worden dat dat dit thema speelde, dat ik teveel tijd aan de kinderen besteedde terwijl ik te weinig acht sloeg op de vermoeidheid die ik had. Maar door de sessie kon ik het nog meer loslaten en kiezen ook voor mezelf. Sommige dingen lijken daar dan ook gelijk in te voorzien: mijn zoon die in 1 keer in zijn bed wil slapen ipv in de draagdoek, waardoor er in 1 keer veel meer ruimte komt voor mij en ook voor mijn dochter. En in onze relatie is ook meer rust. Het is een proces, en ik krijg elke keer weer een stapje meer helder wat (energetisch) van mij is en van mijn partner. Het gaat steeds weer om de balans daarin. Nu ten tijde van de corona werkt mijn man thuis, maar er is rust. We hebben wel een oppasprobleem, waardoor de vraag speelt: gaat hij zijn werkuren verschuiven of ga ik verlof opnemen. Hier komen we wel uit, maar het gaat hier weer om balans. Wel een mooi thema. En nu het rustiger is in onze relatie ben ik veel minder moe, dat is wel opvallend. Reken overigens gerust de meerkosten bij een volgens mij wel erg lange sessie:-).

Voel me goed. Gisteren na de sessie had ik zangles, wat een ontspannenheid voelde ik in mijn keel en huig. Hierdoor kon ik ontspannen zingen, zo bijzonder. Verder gisteren rustig aangedaan… er kwam wat verdriet nog boven, dat is goed, is ook zo weer weg. Ik voel geen rouw meer, daar ben ik zo blij mee.Verder veel ontspannenheid in het vrijen gevoeld, echt bijzonder. Misschien raar om dit te voelen, ik ben er blij mee, heb weer stappen gezet en en dat voel ik in het zingen en vrijen. Ik voel me weer vrijer rondom mijn borsten en ga rechterop lopen. Genoeg redenen om dit te vertellen. En fijn dat het ik me licht voel naar het werk: voel het oordeel niet meer en kijk positief naar de toekomst.’ 

Klik hier als je direct een afspraak wilt maken. De kosten bedragen € 70,- per sessie.

nb: de Innerlijke Bevrijding is ontwikkeld door Arjen Slijp.