Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Innerlijke Bevrijdingssessie

Met een Innerlijke Bevrijdingssessie kun je jezelf bevrijden van kwesties die de kwaliteit van je leven negatief beïnvloeden. Je kunt jezelf verlossen van oude gedragspatronen, beperkende overtuigingen, problemen in je relatie of werk en lichamelijke ongemakken.

Het is een methode waarmee je oude emotionele pijn opruimt, de leugentjes van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent.

Je kunt de methode in principe toepassen op alle kwesties in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, je relatie verbeteren, trauma’s verwerken, je levensvreugde vergroten en je gezondheid verbeteren.

Wanneer kies je voor een Innerlijke Bevrijdingssessie

  • Als je een lichamelijke klacht hebt of ziek bent
  • Als je niet lekker in je vel zit
  • Als je geraakt wordt in een situatie, waarbij direct een sterke emotie bij je opkomt
  • Als je iets traumatisch hebt meegemaakt
  • Als je ego de baas is en jij jezelf wilt veiligstellen zoals bijvoorbeeld bij gedragspatronen die je aanzetten tot een bepaald handelen
  • Als je voor een dilemma staat (je moet kiezen tussen twee banen bijvoorbeeld)
  • Als je iets wilt creëren of bereiken
  • Als je de Bron wilt ervaren

Je essentie ervaren

Om te helen is het belangrijk dat je weet en voelt wie je werkelijk bent. De innerlijke kracht die je van nature hebt en waardoor jij kunt helen, komt namelijk uit je essentie. Op het moment dat je ervaart wie je werkelijk bent, openbaart je innerlijke kracht zich vanzelf.

Wie je werkelijk bent, gaat dieper dan je geslacht, je talenten, een baan, kinderen en een auto. In essentie ben je licht, liefde, vrede, vrijheid, vreugde, kracht, oneindigheid. Je bent een uiting van de Bron. Je kunt dat ervaren als je je aandacht naar binnen richt. Als je voorbij gaat aan de gedachten en gevoelens die je hebt, dan komt er een moment dat je de prachtige waarheid over jezelf ervaart. Dan weet je dat jouw essentie tijdloos en vormloos is. In een Innerlijke Bevrijdingssessie nodig ik je van harte uit met je aandacht naar binnen te gaan en je essentie te ervaren.

Als jij jouw perceptie van wie je bent verandert, verandert ook wat je kunt. Zo simpel is het. Geloof je dat je een sterfelijk wezen van vlees en bloed bent? Dat je klein en nietig bent? Dat je energie en capaciteiten beperkt zijn? En dat jouw essentie misschien wel slecht is? Dan leef je vanuit dit idee over jezelf. Misschien voel je je niet vitaal, ben je vaak bang, voel je je minderwaardig, heb je moeite om financieel rond te komen, voel je je niet prettig binnen je relatie of ervaar je het leven niet als plezierig.

Als je daarentegen niet alleen gelooft, maar ook op een diep niveau weet en ervaart wat je essentie is, dan heb je direct toegang tot je innerlijke kracht. Met die kracht kan jij jezelf en je leven helen! Ik help je daar graag bij!

Ervaring van Susanna

‘Ik ben goed moe, maar voel me direct al minder gespannen. Ik voel ook echt een verzachting in mij. Ben ook emotioneel, maar op een hele andere manier. Veel vrijer. Zou het liefst dagen slapen, echt cocoonen. Er gebeurt zo veel in mij, krachtig en toch sereen. Heel bijzonder’.

Klik hier als je direct een afspraak wilt maken. De kosten bedragen € 80,- per sessie.

 

nb: de Innerlijke Bevrijding is ontwikkeld door Arjen Slijp.