Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Womb Care

Healing & Heelheid voor de Baarmoeder

Womb Care is een energiesysteem welke specifiek is gechanneld voor de baarmoeder. Na het ontvangen van de inwijding ben je afgestemd op lichtwezens welke gespecialiseerd zijn in het brengen van genezing en heelheid aan je lichamelijke voortplantingsysteem.

Womb Care zorgt voor heling en een betere gezondheid van alle organen en lichaamsdelen die je voortplantingsysteem omvat, het gebied van je lichaam onder je navel. De energie zorgt niet alleen voor heling, maar ook voor het opstaan in jouw natuurlijke vrouwelijke kracht . In andere woorden: het opent jouw  natuurlijke energiestroom.

Womb Care ondersteunt ook om de energie van je baarmoeder naar heelheid te brengen. Er zijn vrouwen die miskramen hebben gehad, of gewoon de leegte voelen omdat ze nooit een baby in de baarmoeder hebben kunnen dragen. Anderen hebben hun baarmoeder of eierstokken moeten laten verwijderen door een operatie.

Womb Care helpt ook bij problemen rondom intimiteit en helpt je wanneer je seksueel actief bent geweest zonder dat je hart dat wilde.

Womb Care bevat aanvullend de energiefunctie “Cramp Pain Release”. Deze brengt verlichting en comfort tijdens de maandelijkse periode. Je activeert deze energiefunctie door middel van je intentie en heeft een werking van 12 uur (daarna kun je het opnieuw activeren).

Het is van vitaal belang om de etherische energie van je baarmoeder naar heelheid te brengen door het terugwinnen van de spirituele energie van je baarmoeder.

De heling kan snel of juist langzaam gaan, en zal volledig in overeenstemming zijn met je Hogere Zelf en Ziel. Het kan zijn dat je nog wat te leren hebt, waardoor nog niet alles veranderen kan.

Voor een optimaal resultaat kun je de energie het beste gedurende een langere tijd regelmatig activeren.

Deze inwijding is ook geschikt voor mannen, zodat men de energieën behorende bij Womb Care kan activeren voor vrouwen in hun leven welke graag meer genezing op alle niveaus willen.

Founder: Mariah Windsong

Ervaringen

Ik heb de inwijding als heel subtiel ervaren. Maar na een tijdje dagelijks activeren van de energie merk ik dat ik veel meer in mijn kracht sta. Dank je wel daarvoor!’

‘De pijn die nog in mijn aanwezig was na mij miskraam van een paar weken geleden was direct na de inwijding volledig weg.’ (een paar weken later is zij opnieuw zwanger !! ) 

‘Bij de inwijding voelde ik de energie stromen net zoals ik ook voel bij Reiki. Ik voelde het met name in mijn handen en voeten en naderhand wat lichter in armen en benen. Benieuwd wat het me gaat brengen!’

‘Een warme krachtige energie stroomt binnen via mijn kruin en blijft bij mijn keel, hier mag vanalles gebeuren voel ik, dan heel langzaam zakt de energie naar mijn hart, maar tevens ook iets omhoog naar mijn thymus, waar ook weer veel gebeurd. Daarna langzaam omlaag naar mijn buik waar het heerlijk warm wordt, de energie stroomt omlaag via mijn stuit door mijn benen omlaag tot in mijn voeten de aarde in, waarna de energie weer omhoog komt, zoekend lijkt het waar nog blokkades zitten en blijft nog even bij mijn thymus en keel tot dit klaar is.  WoW,  een fijne ervaring!’

‘Ik heb nu een aantal dagen de energie geactiveerd en ik voel dat het nog steeds veel in beweging zet.’

‘Ik heb ondertussen de inwijding gedaan. Toen ik de woorden uitsprak voelde ik al een tinteling in mijn onderbuik en yoni. Een zachte pulserende energie…het was heel aangenaam.’

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in Womb Care, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.