Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gratis stuitchakraheling

De stuitchakra is de eerste chakra van jouw 7 hoofdchakra’s en staat vooral voor (basis)veiligheid(zelf)vertrouwen en bestaansrecht. Dit chakra staat in verbinding met je reukzintuig, de bijnieren en alle vaste delen zoals nagels, tanden, gewrichten, skelet en bekken.

Emotionele klachten uitzen zich onder andere in angst, overlevingsangst, onzekerheid en een gebrek aan doorzettingsvermogen, concentratieproblemen en moeheid. Maar ook woede, verslavingen, geweld en agressie horen hierbij.

Fysieke problemen in het stuitchakra uiten zich vooral in blaasklachten, problemen bij je onderrug, bekkenproblemen en aandoeningen van botten en gewrichten zoals artrose en artritis. Ook een gebrek aan levensenergie en levenskracht en depressie horen bij het eerste chakra.

Bij een gebrekkige werking ben je vooral niet goed geaard en niet stabiel waardoor je levensenergie niet meer goed kan doorstromen. Als dit chakra te ver geopend is, ontstaat er vooral een sterke overlevingsdrang.

Ook bij kinderen zie je het thema onveiligheid vaak terugkomen. Het uit zich in huilgedrag, het moeten inbakenen, druk naar buiten tredend gedrag of juist naar binnen gekeerd en (overlevings)angsten. Zij hebben vooral moeite met het leven op aarde, met het schoolsysteem, met het leven.

Veel mensen en ook kinderen blokkeren in hun stuitchakra. Dat vraagt om heling en om aandacht. In deze (gratis) heling gaan we jouw eigen basischakra in balans brengen door oa blokkades op te lossen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau én door de hoogste trillingen in je op te nemen die nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Neem tijd voor heling

Ik wil je vragen om echt de tijd te nemen voor de heling zodat je deze tot diep in jouw systeem kunt laten doorwerken en voor een optimaal resultaat. Bij voorkeur zeker nog een half uur nadat de heling ‘afgelopen’ is, omdat deze juist dan nog op een diep niveau doorloopt. En alles wat je waarneemt en alles wat gevoeld wordt, wordt losgelaten. Bij voorkeur doe je de heling vlak voordat je gaat slapen. Dan heel je gedurende de nacht !!

Laat alles wat zich aandient aanwezig zijn

Laat alles wat zich aandient tijdens de heling rustig aanwezig zijn en maak gedurende de heling vooral veel contact met je lichaam en ademhaling. Ontspan je zelf en volg de woorden, laat ze tot je systeem doordringen terwijl je ook je lichaam waarneemt. Daarmee laat je de heling goed op je in- en doorwerken. Neem rustig waar en blijf dat doen en haal rustig adem.

De heling start met het loslaten van blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Vaak kun je dat goed voelen. Je kunt je daarbij van alles gewaarworden. Het gaat er om dat je alles aanwezig kunt laten zijn. Wat je ook voelt. En alles is goed. Ook als je het niet voelt, gebeurt het toch wel. Daarna mogen er steeds meer lagen ballast worden losgelaten. Om tot slot trillingen van de hoogst mogelijke orde tot je te nemen, evenals de eigenschappen die je nodig hebt en goed kunt gebruiken voor een totaal balans in jouw stuitchakra.

Ik nodig je uit om vandaag alles los te laten wat jou niet meer dient om vervolgens de juiste frequenties voor de heling van jouw stuitchakra naar je toe te laten komen die nodig zijn. Drink naderhand voldoende water om alles wat je niet meer dient, nog meer af te laten voeren.

stuitchakra heling

Ik hoop dat je er van geniet! Door er wat vaker naar te luisteren zul je op een steeds dieper niveau kunnen helen en wordt er ook op een steeds diepere laag losgelaten.

Je kunt de heling vaker beluisteren als deze rustig verloopt. Mocht de heling een heftige uitwerking op je hebben, neem dan wat meer rust tussen de helingen. De kans is dan groot dat je nog wel wat heling nodig hebt.

Mantra voor jezelf

Zeg elke dag een week lang tegen jezelf tegen je spiegelbeeld):  Jij mag er zijn. Ik geef je vertrouwen. Je bent veilig. De wereld is veilig.

Ik mag er zijn. Ik heb vertrouwen. Ik ben veilig.

Ik wens je een hele fijne heling toe!!

Ervaringen met de helingen

‘Ik voel me steeds weer zoveel beter, ik voel de jarenlange pijn uit m’n rug en nek steeds meer wegtrekken. Door de meditaties heb ik het gevoel dat ik zelf veel beter in staat ben om te helen en dat is heel prettig.’

‘Het voelt nu dat er langzaamaan eindelijk iets begint te schuiven in die onderste regionen ! ; ). Ik merk dat ik door herhaling van de helingen, steeds wat stukjes voel afbrokkelen, gisteravond werden mijn benen zo zwaar als lood. Heerlijk. Ik sliep pas om 4 uur!! maar toch ben ik fit, na 6,5 uur slaap. Dat heb ik normaal nooit’. 

‘Dank je wel voor je basischakrameditatie. Ik heb deze nu al 2 keer beluisterd en voel me voelbaar lichter nu. Een hele verademing!’

‘Dat had ik nou echt nodig. Heel toevallig ben ik juist heel erg bezig met overleven. Het tintelt nu over mijn hele lichaam.’

‘Ik heb de meditatie ontvangen en meteen beluisterd. Prachtig! Ik ben weer zeer onder de indruk van de woorden en je mooie stem, waar ik me ondertussen heel vertrouwd mee voel’.

Online chakra heling

Deze gratis stuitchakra heling is onderdeel van een intensief online helingsprogramma van 9 weken voor je 7 hoofdchakra’s:  met 2 x 7 intense blokkadebehandelingen voor elk van je hoofdchakra’s aangevuld met een persoonlijke heling voor elk chakra, 2 algemene transformerende chakrahelingen voor je hele chakra systeem voor onderhoud en een optimale samenwerking tussen de chakra’s onderling en nog veel meer:

  • Online helingsprogramma van 9 weken;
  • 7 dubbele en intense blokkadebehandelingen van de zeven hoofdchakra’s;
  • Elke week een aanvullende persoonlijke heling (op afstand) op maat gemaakt, die je zelf kunt activeren wanneer het jou uitkomt; 
  • Als bonus twee algemene intens transformerende chakra helingen voor onderhoud van alle chakra’s en voor een optimale samenwerking tussen de chakra’s;
  • Met tips en oefeningen voor elk chakra;
  • én een gratis Chakra Flush inwijding en een aanvullende optie voor de 10 inwijdingen van de Meridiaan Flush inwijding. 

Door alles aan te kijken worden blokkades op elk denkbaar niveau aangepakt en kom jij weer terug in verbinding met jezelf, je Vortex. Zodat jij je leven weer kunt gaan leven in vrijheidblijheid en vreugde. Daar hoef je niets voor te doen, je hoeft alleen maar te luisteren en je lichaam waar te nemen.