Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Energietransmissies (helingen)

Op deze pagina tref je een overzicht aan van krachtige energietransmissies, waarbij je door diverse (helings)processen wordt heengeleid, helende energieën ontvangt en activaties tot je mag nemen om op te staan in je eigen Kracht als je Ware Zelf in het veld van Goddelijke Oermoeder en Oervaderfrequenties, volledig in overeenstemming met jouw IK BEN Aanwezigheid en de IK BEN van de God/ de Bron. 

Je wordt uitgenodigd om los te laten, te helen en op te staan als de Divine Being die jij ook bent, in verbinding met Moeder Aarde, het Universum, het Al. In verbinding met het veld van Onvoorwaardelijke Liefde en EENheid. Waar je bent. 

De transmissies zijn hier op deze pagina los te bestellen. De kosten bedragen € 10,- per heling.

Corry over de helingen: 

‘Ik ben op dit moment herstellende van blaaskanker en nabehandeling. Ik kan alle healing gebruiken, moet kalm aan doen, ’s middags rusten en liggen en dan beluister ik de opnames, voel me heerlijk rustig en ontspannen hierdoor. Ik ben er zeer van onder de indruk van de oermoeder helingen en hoe dit allemaal doorwerkt, en door meermaals afluisteren, gaat de heling steeds dieper. Je hebt een zeer aangename stem en door jouw zuivere en fijne begeleiding, kan ik vol vertrouwen door de helingen heengaan, voel me hierdoor erg gesteund’. (Corry) 

‘De inwijdingen en de transmissies beginnen vruchten af te werpen. Heerlijk!! Voel me stukken beter en mijn klachten nemen steeds meer af. ‘ (Jacob)

Gea over de heling van de relatiewond:

‘Wat was hij intens en toch ook zo mooi. Het heeft veel bij me losgemaakt. We waren nog maar kort bezig en ik voelde de emoties die ik had tijdens mijn huwelijk met mijn ex man, een narcist. Precies de emoties die jij verwoord in de mail. Zo bijzonder en ook fijn dat deze naar boven kwamen. Onbewust zaten ze opgeslagen op een plek waar ik niet bij wilde komen. Ze mochten naar het Licht en in het Licht.

Mijn tranen lekker laten vloeien, om daar rust te ervaren. Daarna voelde ik liefde, blijdschap en rust. Het voelde inderdaad bevrijdend. Dank voor deze mooie healing/ervaring’.

Pakketkorting Oermoedertransmissies: meer dan 50% korting

Wil je het graag groots aanpakken, dan kun je een flinke pakketkorting krijgen op de huidige 24 oermoedertransmissies: dan betaal je voor de 24 oermoedertransmissies niet € 220,- maar slechts € 90,-. Dat staat garant voor flink wat uurtjes diepe heling en vele diepgaande activaties. Stuur een mailtje naar info@nefertum.nl om je aan te melden en ga er snel mee aan de slag. Vanaf 6 transmissies ontvang je een korting van 50%. 

Velen gebruiken het voor herstel na ziekte, tijdens ziekte, bij depressiviteit en burnout én als krachtige tool voor de versnelling van je ascentieproces en persoonlijke ontwikkeling naar eenheid en onvoorwaardelijke liefde toe. Ook als je het even niet meer ziet zitten en je goed vast voelt zitten brengen de transmissies je lucht, opluchting en meer zelfliefde. De transmissies blijven onbeperkt beschikbaar voor je.