Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Energietransmissies (helingen)

Eén keer in de maand organiseer ik een intense groepsheling op afstand in de energie van Oermoederliefde, gevuld met onder andere energie uit ‘A Mother’s Love Frequency’ op multidimensionaal niveau en intuïtief aangevuld met energietransmissies vanuit andere systemen.

Daarnaast volgt de dag erna een extra energietransmissie die vorm wordt gegeven in een ingesproken variant van dezelfde groepsheling. Daarmee kun je vaker naar de opname luisteren, waardoor je nog meer en diepere lagen aanboort en er dus ook nog meer heling plaatsvindt. 

Op deze pagina tref je een overzicht aan van deze energietransmissies, die hier op deze pagina los zijn te bestellen. De kosten bedragen € 10,- per heling.

Corry over de helingen: 

‘Ik ben op dit moment herstellende van blaaskanker en nabehandeling. Ik kan alle healing gebruiken, moet kalm aan doen, ’s middags rusten en liggen en dan beluister ik de opnames, voel me heerlijk rustig en ontspannen hierdoor. Ik ben er zeer van onder de indruk van de oermoeder helingen en hoe dit allemaal doorwerkt, en door meermaals afluisteren, gaat de heling steeds dieper. Je hebt een zeer aangename stem en door jouw zuivere en fijne begeleiding, kan ik vol vertrouwen door de helingen heengaan, voel me hierdoor erg gesteund’. (Corry)