Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Kuan Yin Blessings

Kuan Yin is de Godin van Mededogen en Barmhartigheid” in het Chinese boeddhisme. Ze wordt beschouwd als een Bodhisattva, een verlicht wezen dat ermee heeft ingestemd in het aardse rijk te blijven totdat alle mensen van hun lijden zijn verlost.

“Quan Yin is een van de meest algemeen geliefde godheden in de boeddhistische traditie. Ook bekend als Kuan Yin, Quan’Am (Vietnam), Kannon (Japan) en Kanin (Bali), is zij de belichaming van medelevende liefdevolle vriendelijkheid. Als de Bodhisattva van Mededogen hoort Ze de kreten van alle wezens. Quan Yin geniet een sterke weerklank bij de christelijke Maria, de moeder van Jezus en de Tibetaanse godin Tara.

Kuan Yin is als zodanig een archetypische energie waar iedereen gebruik van kan maken om hun mededogen te vergroten en contact te maken met de geest.

3 Componenten van Compassie

In dit healingsysteem wordt gewerkt met 3 componenten van Compassie: Empathie, Vergeving en Liefde. Maar ook door je alleen al af te stemmen op haar aanwezigheid zul je je hart voelen open gaan of geheeld worden met een enorm krachtige en liefdevolle energie.

Empathie is het vermogen om jezelf in andermans schoenen te verplaatsen en te begrijpen waar ze vandaan komen. De kleur die we associëren met empathie is geel.

Vergeving helpt ons om de boosheid die we hebben op anderen en vooral onszelf, los te laten. De kleur die we associëren met vergeving is blauw.

Liefde is de allesomvattende kracht van verbinding en mededogen. De kleur die we associëren met liefde is roze.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,-.  

Bij een directe afstemming ontvang je er ook een heling bij, waardoor de inwijding op een krachtigere manier bij je binnen kan komen. 

face-932400_640