Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Simone

Toen ik 6 jaar was, lag ik in bed en ik dacht: “Ik denk altijd al, dus ik besta ook altijd al en ik ben er altijd al geweest.’ Niet wetende dat ik toen eigenlijk al mijn eigen innerlijke wijsheid aanboorde. Het ‘paranormale’ en het ‘alternatieve’ heeft mij reeds van kinds af aan geïntrigeerd. Net als het helpen van anderen, op welk vlak dan ook. Dit is geboren uit het feit dat ik als geen ander weet hoe naar het is als het niet goed gaat met je.

Doordat ik op verschillende momenten in mijn leven vastliep in vriendschappen en relaties, maar ook in mijn werk als leidinggevende in zowel de financiële wereld als binnen het onderwijs, heb ik in de loop der tijd vele therapieën gevolgd om me maar beter te voelen en vooral minder moe. Ik heb wanhopig hard geprobeerd de reden van de patronen in mijn leven te ontdekken en te transformeren omdat ik mezelf zo graag beter wilde voelen.

Na de geboorte van mijn twee hoogsensitieve kinderen en mijn twee burnouts veranderde alles voor me. Mijn bewustzijn, mijn leven. Ik ontwikkelde mezelf steeds verder door het volgen van trainingen en cursussen voor mijn eigen ontwikkeling, maar ook om op professionele wijze anderen bij te staan in hun proces. Gaandeweg kwam ik steeds verder in mijn onderzoek en ontdekte ik dat het reguliere circuit mij en later ook mijn kinderen niet altijd een passende en blijvende oplossing kon bieden. Uiteindelijk ontdekte ik ook dat de zoektocht naar een oplossing voor mijn kinderen en voor mezelf in werkelijkheid een zoektocht was naar mijn eigen emotionele blokkades en dus naar inzicht in het waarom.

Zoveel gedaan, zoveel ondergaan. Het hielp me elke keer verder. Maar lang niet altijd blijvend en nog steeds verliep mijn leven niet zoals ik dat wilde. Met enige regelmaat zag ik het zelfs helemaal niet meer zitten. Toen in 2012 mijn beide ouders plotseling na elkaar kwamen te overlijden en mijn partner niet in staat bleek te zijn mij hierin te ondersteunen was ik ten einde raad. Achteraf was dit mijn deur naar een beter leven toe. Zowel mijn partner als ik leerden inzicht krijgen in onze eigen processen en waren in staat ons verleden los te laten, te vergeven en te helen: het essentiële basisstuk. Door steeds meer oude pijn los te laten en te transformeren groeien we steeds verder door in verbinding met onze eigen authentieke zelf. En onze kinderen ook. Om vanuit die verbinding verder door te groeien naar steeds meer liefde en eenheid.

Het resultaat van dit alles is Nefertum. Net als Nefertum de Zonnegod Ra de Blauwe Lotus bracht ter genezing van zijn ouder wordende lichaam, zo sta ik jou graag bij in de zijlinie van jouw proces, om jou te helpen naar jouw vrijheid toe. Zodat ook jij kunt zijn wie je werkelijk bent. Verbonden en Vrij.

Kinderen van NU! – het ontstaan van Nefertum voor Kidz

Als er een kind wordt geboren, verandert alles. Als er een hoogsensitief kind wordt geboren, verandert er nog veel meer. Niet zelden wordt er dan een andere weg ingeslagen, omdat je het gevoel hebt dat het gewoon anders is of zelfs anders moet. Dat is soms een gevoel en soms omdat je merkt dat het niet werkt zoals het ‘hoort’ te werken.

Het lijkt wel of er steeds meer komen en dat is ook zo. Steeds meer kinderen die anders zijn en om een andere benadering vragen. Zij zijn enorm sensitief, prikkelgevoelig en één met de wereld om hen heen. Niet altijd goed in staat om alle prikkels zelf te verwerken, met allerlei ziekteklachten en ‘probleem’gedrag als gevolg.

Zij worden geboren vanuit een Hoger Bewustzijn en ook dat maakt dat het leven op aarde niet altijd even makkelijk is. Omdat ze anders zijn, anders doen en anders denken, vaak vanuit hun verbinding met de Bron. Zij voelen alles en zijn een zuivere graadmeter voor jou. 

Je zult er achter komen dat ook jouw kind jou uitdaagt om te veranderen en te gaan leven vanuit jouw eigen hart. Ook dat gaat vaak gepaard met heftig gedrag en zelfs ziekte. Ze dagen ons uit om ons eigen verleden en oude pijn los te laten, al denken we vaak dat we daar ondertussen wel mee hebben afgerekend.

Alles werd anders

Sinds de geboorte van mijn eerste kind is het voor mij ook heel anders geworden. Ik veranderde van carrièregericht naar een ‘moeder’ die het liefst alleen nog maar bij haar kind wilde zijn. Ik voelde dat het anders moest en ging op onderzoek uit. Ik werd ook voor gek uitgemaakt omdat ik het anders deed, en dat raakte mij diep. Toch heb ik volgehouden en ben opgestaan. Na de geboorte van mijn tweede kind veranderde er nog meer. Mijn dochter werd geboren met ernstige refluxklachten en had slaapproblemen. Uiteindelijk zag ik in dat het vooral met mij te maken had want toen ik voor het eerst weer een paar nachten van huis was, bleek mijn dochter gewoon door te kunnen slapen. Zij leerde mij uiteindelijk dat mijn aura wel meer dan 30 meter verspreid was. En hoe meer ik veranderde, hoe meer er ook voor mijn dochter veranderde. En mijn zoontje liet me zien dat ik mijn verdriet om het plotselinge overlijden van mijn ouders er gewoon moest laten zijn, dan kon hij gewoon naar school. Hij leerde me ook dat ik zelf aan de slag mocht gaan met eigen hoogsensitiviteit en geaardheid.

Het meest opzienbarende en tevens meest concrete voorbeeld dat ik kan geven is dat nadat ik zelf een ziekenhuistrauma had overwonnen, mijn dochtertje zichzelf voor het eerst gewoon liet onderzoeken door een arts. Sterker nog, ze klom gewoon zelf op de behandeltafel terwijl daarvoor niemand haar nog mocht aanraken. Ze staat nu zelfs naast en vooraan op school, naast de andere kindjes en doet haar mond open terwijl ze eerder erg op zichzelf was en wat teruggetrokken.

Uiteindelijk kwam ik er dus achter dat mijn zoektocht naar hulp voor mijn kinderen vooral een zoektocht was naar mezelf en in een andere benadering naar mijn kinderen toe. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want alles is veranderd. Ik zie het nu letterlijk terug in het gedrag en welzijn van mijn kinderen. Het heeft me ook op een andere manier naar gedrag en ook ziekte van mijn kinderen doen kijken.

Elke keer weer vind ik het erg bijzonder hoe snel een kind weer terug kan keren naar zijn of haar eigen staat van zijn. En als daarnaast de ouders ervoor zorgen dat zij lekker in hun vel zitten, zullen er nog meer wonderen volgen. Dan geef jij jouw kind het allergrootste cadeau dat je kunt geven! Je ziet het direct terug. En dan kan jij de hele wereld aan en vanuit je eigen kracht en liefde jouw (hoogsensitieve) kind ondersteunen.

Ik was zelf ook een kind dat anders was

Ik was zelf ook een kind dat anders was. Mijn ouders begrepen mij niet, zagen mij niet, waren boos op mij en wisten zich geen raad met mij. Ze konden mij niet accepteren zoals ik was, keurden mij af, anderen vonden mij raar. Ik had geen plek in het gezin, ik voelde mij er niet thuis, ik voelde mij nergens thuis en durfde amper mijn mond open te doen. Toen ik het huis uitging, heb ik de schade flink ingehaald, maar uiteindelijk liep ik in mijn volwassen leven nog steeds  vast: in mijn werk liep het nooit lekker, vriendschappen en relaties gingen moeizaam en liepen stuk en er was altijd een allesoverheersende moeheid.

Ik ben jarenlang depressief geweest. En toen ik uiteindelijk in een ietwat rustiger vaarwater kwam, kwamen er dus twee bijzondere kinderen in mijn leven. Zij lieten mij zien dat het anders moest, ook al liep ik tegen weerstand op. Ik ontdekte ook dat hoe meer ik aan mezelf deed, hoe beter het voor hen werd. Omdat zij dan pas echt in staat zijn hum spiegel los te laten. 

Gedurende mijn leven heb ik een lange weg afgelegd en heb mezelf weer teruggevonden. Ik kan nu zijn wie ik ben en leef in harmonie met mijn partner en twee hooggevoelige kinderen. In verbinding met mijn eigen KERN. Ik zou dat jou ook graag aanreiken, opdat jouw weg ook wat makkelijker mag worden. Ik neem mijn ervaring, opleiding en intuïtieve vermogens mee om jou naar jouw VRIJHEID toe te brengen, zodat jij het op jouw beurt ook weer kunt verspreiden.

Visie

Ook al is er in deze tijd steeds meer bwustwording mogelijk, het kan toch nog best lastig zijn om je eigen stuk te ontrafelen en te voelen dat alles wat je nodig hebt, reeds in je hebt. Je leven verloopt dan niet zoals je het zou willen laten verlopen. Dan zit je misschien vast in hardnekkige patronen en overtuigingen en vind je het moeilijk om los te komen van oordelen, kritiek en negativiteit van anderen. Dit hardnekkige stuk lijkt je ervan te weerhouden je leven te leven in volledige vrijheid, vanuit je eigen kracht, zoals je het zelf zou willen. En toch is het mogelijk.

Ik ben ervan overtuigd dat alles wat er zich in ons leven voordoet en alles wat de buitenwereld ons laat zien, een afspiegeling is van wat er in feite in onszelf leeft. Het geeft ons een kans inzicht te krijgen in het waarom, waardoor zelfs volledige transformatie naar positiviteit en een gelukkig leven binnen handbereik is.

Als je leert bewust te worden van jouw eigen waarheid en inzicht krijgt in alles wat jij hebt doorleeft, in je eigen processen en eventuele opgelopen trauma’s en andere negatieve gebeurtenissen in je leven, dan ben je in staat de beperkingen van jouw verleden daadwerkelijk los te laten. En als je jezelf dan weer terug vindt – je natuurlijke staat van zijn – dan kan jij je eigen kracht weer volledig ervaren.

Dan verandert elke behoefte in vrijheid. Dan verbind jij jezelf met je eigen kern – je eigen kracht – waardoor je ook (weer) in staat bent jezelf te verbinden met anderen. Dan kun je eventuele beperkende overtuigingen en alles en iedereen waardoor jij je laat tegenhouden loslaten en omzetten. Dan kun je helen. Dan ben je vrij, verander je van binnen uit en zie je dit meteen terug in je leven.

Opleidingen – workshops – cursussen

2002 – Magnetiseren

2004 – Reiki I 

2005 – Reiki II

2007 – Reiki Master – opleiding – CIVAS , diploma behaald in 2007. Inwijding Master Graad.

2008 – Babyfluisteren – Mieke Zomer

2010 –  4 daagse training Trance Coaching, bij dr. Roy Martina

2012 –  opleiding tot Touch of Matrix therapeut, succesvol afgerond, therapeut van 1-2-2012 tm 31-12-2022 (Günther de Jong)

2012 – Oudercursus volgens de methode Het Fluisterkind van Janita Venema

2015 – cursus Automatisch schrift

2015 – Mindfulness Meditatie –  masterclass Robert Bridgeman

2016 – Soul Body Fusion met diverse initiaties 

2016 – Movement Based Learning – bij een verstoorde prikkelverwerking – training Carla van Wensen

2017 – Quantum Conscience Initiatie – Arno van Dijk voor een blijvende verbinding met de 8e dimensie en een hoger bewustzijn, met als gevolg dat mijn energetische behandelingen enorm versterkt zijn en een merkbaar hoger bewustzijn.

2017 – Kind in Evenwicht van Carla van Wensen (vergelijkbaar met NEI – therapie) methode om de oorzaak van disbalans bij kinderen en volwassenen op te sporen en te integreren (verwerking)

2017 – Kind in Evenwicht Verdieping – Chakra’s en het Brein van Carla van Wensen. Werken via blokkades in het brein en de chakra’s draagt zorg voor een enorme sprong voorwaarts in jouw transformatieproces.

2017 – Diverse Inwijdingen 

Elke inwijding zorgt ervoor dat mijn energetische behandelingen steeds krachtiger en sterker worden, passend bij de tijd van Nu. Bewustzijnsverhogend, waardoor de benodigde informatie voor heling ook steeds sneller naar boven komt. Versnelt en versterkt transformatieprocessen. Zowel dat van mijzelf als van een ieder die op mijn hulp vertrouwt.

2018 / 2019 –  Diverse Inwijdingen

2019 – Kind in Evenwicht Verdieping – Kind in Evenwicht en niet geïntegreerde reflexen (Carla van Wensen).

2020Diverse Inwijdingen

2020 – Online cursus Shamballa MDH (4 graden)

2020 – Online cursus Munay Ki (9 riten)

2020 – Online cursus Shambhalla Eenheid (5 graden)

2020 – 2022 – Vele andere inwijdingen om mezelf verder door te ontwikkelen en frequenties steeds verder op te hogen (Pleiaden, Sirius, Star Seed, DNA Activaties, Ilahinoor – Goddelijk Licht, Opgestegen Meesters, 7 Stralen en meer)

2022 – Mahatma Avatar van Synthese Master bij One consciousness Academy (Senia en Freya Melchizedek)

2022 – Ancestral Work – One conscoiusness Academy 

2022 – workshop: Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap (bij Joke Ezendam)

2022 – Inwijding in Engelen Energie uit de Essentie van God om het kanaal met God te activeren met aansluiting op de 7e dimensie (Chaas) 

2022 – Inwijding in Christus Energie 13e dimensie met aansluiting op die 13e dimensie (Chaas)

Bijscholing

Elk jaar word ik door middel van bijscholing op de hoogte gebracht van de nieuwste technieken, zodat alle kennis en vaardigheden up to date worden gehouden. Ook blijf ik mezelf verdiepen in nieuwe en bestaande onderzoeken en methodes en technieken en ga ik nieuwe opleidingen en cursussen zeker niet uit de weg. In mijn werk stem ik mezelf intuïtief af op dat wat jij of je kind nodig heeft en daarbij ontstaan vanuit helder weten ook elke keer weer nieuwe mogelijkheden. Het allerbelangrijkste vind ik dat alle methoden, technieken en inzichten toe te passen zijn in het normale dagelijkse leven. Want dat is waar we het moeten doen.

Informatie verstrekking Wkkgz voor cliënten

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent. Lees hier verder.

Contact