Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Online chakra heling

Wist jij dat elke klacht en elk probleem zijn oorsprong vindt in de chakra’s? Dat komt omdat elke prikkel als eerste via jouw energieveld bij jouw chakra’s binnen komt. De energie wordt vervolgens doorgegeven aan de merdianen.D at zijn de onzichtbare energiebanen in ons lichaam. Om vervolgens onze organen, klieren en anderen onderdelen van ons lichaam te voorzien van energie. 

Als de chakra’s door negatieve prikkels geblokkeerd raken, heeft dat niet alleen gevolgen voor de energiestroom in ons lichaam, maar ook op ons hele welzijn. Uiteindelijk ontstaan er fysieke klachten en / of worden we ziek. En omdat de blokkades in de chakra’s beginnen, kunnen we er niet omheen en kunnen we geen balans bereiken als die disbalans in de chakra’s niet wordt opgeheven. Dat vraagt om heling.

Elk chakra heeft zijn eigen kleur, eigen aspecten en eigen thema’s. En bij elk chakra hoort een bepaald gebied en bepaalde onderdelen van ons lichaam. Door alles aan te kijken worden in dit intensieve helingsprogramma blokkades op elk denkbaar niveau aangepakt en kom jij weer terug in verbinding met jezelf, je Vortex. Zodat jij je leven weer kunt gaan leven in vrijheid, blijheid en vreugde. Daar hoef je niets voor te doen, je hoeft alleen maar te luisteren en je lichaam waar te nemen. 

Intensief online helingsprogramma

Intensief online helingsprogramma van 9 weken van de 7 hoofdchakra’s  met 7 intense blokkadebehandelingen van de hoofdchakra’s aangevuld met elke week een persoonlijke heling en een algemene transformerende chakraheling voor onderhoud en een optimale samenwerking tussen de chakra’s onderling:

 • Online helingsprogramma van 9 weken;
 • 7x intense blokkadebehandeling van de zeven hoofdchakra’s;
 • Bij elke week ontvang je een aanvullende persoonlijke heling (op afstand) die je zelf kunt activeren wanneer het jou uitkomt; 
 • en twee intens transformerende chakra helingen voor het hele chakrasysteem als onderhoud en voor een optimale samenwerking tussen de chakra’s.

Met als BONUS :

 • gratis Vortex – heling ( om je weer te verbinden met wie je werkelijk bent om moeiteloos jouw gewenste leven te manifesteren en om te leven in vreugde, vrijheid en verbinding – week 8);
 • gratis Manifesteer – visualisatie (week 8) 
 • gratis Meridiaan heling (week 9) 
 • Gratis Chakra Flush – inwijding: een eenvoudige methode waarmee je vastgelopen energie aanwezig in de chakra’s kunt verwijderen. De energie reinigt en verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachtevormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, kunnen deze plekken weer met nieuwe positieve energie gevuld worden. 

Optioneel

Aanvullend kun je ook nog kiezen voor een inwijding in de Meridiaan Flush van 10 levels, met 10 inwijdingen en aanverwante helingsprocessen en 10 in te zetten helingen. Voor zelf heling dus. Voor het deblokkeren en het laten stromen van het volledige meridiaanstelsel. 

 • Level 1 en 2: voor heling van blokkades
 • Level 3: voor loslaten van het verleden
 • Level 4: voor het omhelzen van het heden
 • Level 5 en 6: mannelijke en vrouwelijke energie
 • Level 7 en 8: voor inzicht en inspiratie
 • Level 9 en 10: voor loslaten en flow 

Extra kosten bedragen € 30,-. in plaats van € 69,-. Je betaalt dan € 99,- voor het hele pakket.

Ervaringen

‘Wat een intens programma. Als eerste  was de stuitchakraheling heel intens en ik had veel dromen erna. Toen de schoonmaaksessies gedaan voor de chakras. En toen ik een paar dagen erna de heiligbeen-healing deed, was t hek van de dam.  Hierin liggen samen met de keelchakra AL mijn probleemgebieden. 

Deels was t geheeld voelde ik, dus ik dacht , ik doe deze nog wel een paar keertjes. Maar de volgende dag: ernstige migraine-aanval. Mijns inziens door alle blokkades die loskwamen en een scheefzittende nekwervel: geen goede combinatie….na 8 uur hoofdpijn en misselijkheid had ik eindelijk de energie om mezelf met acupunctuur te behandelen, en dat hielp. ( volgende keer dwing ik mezelf om dat eerder te proberen.;) 

Anyway, ik vind t superfijn om al mijn blokkades op te sporen en langzaamaan te helen! Hier kan ik echt wat mee en trek mijn kindreen hierin mee. Het is zo’n diepgaande cursus/heling, ongelooflijk wat een fantastische begeleiding , als je een blokkade hebt, kom je er vast en zeker achter met al deze helingen.

Het voelt nu dat er langzaamaan eindelijk iets begint te schuiven in die onderste regionen ! ; ). Ik merk dat ik door herhaling van de helingen, steeds wat stukjes voel afbrokkelen, gisteravond werden mijn benen zo zwaar als lood. Heerlijk. Ik sliep pas om 4 uur!! maar toch ben ik fit, na 6,5 uur slaap. Dat heb ik normaal nooit. 

Je hebt er echt voor gezeten! En aan alles gedacht! Het is in feite een zelfhelende cursus en proces, echt fantastisch. Als ik ergens niet uitkom, ben jij de eerste die ik contacteer, je bent echt een diamant!’

Gun jij jezelf ook deze intense helingen?

Aarzel niet langer en ga ook zelf thuis aan de slag met de blokkades in jouw chakra’s. De intensieve en intense helingen brengen jou heelheid, vrijheid en vreugde. De energie in jou zal weer heerlijk kunnen doorstromen en brengt jou dichter bij wie je werkelijk bent. De kosten voor dit unieke helingsprogramma bedragen slechts € 69,- of € 99,- als je ook gebruik wilt maken van de inwijding in de Meridiaan Flush van 10 levels. 

‘Wat een prachtige krachtige helingen. Vooral die vortex heling, tjee.  Dankbaar voel ik me, wat een bijzonder kado heb ik mezelf gegeven.’