Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Heel Jezelf – Heel je Kind

Hooggevoelige kinderen met hun met hun gevoelige sensoren en intense waarnemingen krijgen zoveel meer prikkels te verwerken gedurende de dag dan andere kinderen. Zij voelen en beleven niet alleen hun eigen ervaringen enorm intens, maar ook die van anderen alsof het hun eigen ervaring is. Ze zijn veelal vooral op anderen gericht, willen het leven voor die ander lichter maken door lasten mee te gaan dragen en vergeten zichzelf hierbij wel eens. Ze willen harmonie en passen zich aan en vergeten ook hier zichzelf. Of ze stappen in een andere overleving en leven vooral hun frustratie en dat van anderen uit. Deze kinderen passen zichzelf juist niet aan, soms tot grote ergenis vanuit hun omgeving.

Zowel hun eigen gevoeligheid en intense ervaringen als die van anderen maakt dat er vele prikkels hun systeem binnenkomt en dat moet allemaal verwerkt worden. Dat is op een gewone dag voor henzelf alleen al een hele uitdaging, laat staan als daar veranderingen of (emotionele) gebeurtenissen aan worden toegevoegd. Daar kunnen deze mooie kinderen wel eens wat hulp bij gebruiken. 

Niets is zo naar voor ouders als het niet goed gaat met je kind. Dat heeft veel impact op het welzijn van je kind zelf, op jou als ouder én op het hele gezin. 

Speciaal voor deze kinderen met hun gevoelige sensoren en intense ervaringen heb ik een uniek helingsprogramma ontwikkeld van 8 weken, waarin je kind via jou wordt uitgenodigd om weer in balans te komen. 

Met elke week een thema, diverse blokkadebehandelingen, helende bonusmeditaties, aangevuld met eenvoudige doch effectieve oefeningen die je zelf direct op je kind kunt toepassen en veel bruikbare tips en tools om zelf je kind naar balans toe te begeleiden.

Eerst mag jij helen en dan kun je het zelf doorgeven aan je kind. Daarnaast komt jezelf ook nog eens goed aan bod met onder andere een transformerende spiegelsessie, een tijdlijnheling, een geleidemeditatie om lasten niet langer door te geven én een diepgaande heling van je conceptie zodat zowel jij als je kind weer met een schone lei verder kunnen.

Programma

Je ontvangt elke week een mail met instructies, een link naar meditaties, helingen en/of helende reizen toe die beschikbaar voor je blijven. Een uniek programma met blokkadebehandelingen, die vergelijkbaar zijn met de kracht van een helende sessie met veel extra’s (bonusmeditaties, oefeningen, tips en tools). Gewoon thuis, vanuit je eigen luie stoel, in je eigen tijd en ruimte. Eerst jij. En dan je kind(eren).

Er is nog meer

We werken dus niet alleen aan de balans en heelheid van je kind(eren), maar ook aan je eigen balans doordat de helende geleidemeditaties ook voor jou zijn. Daarnaast ontvang je ook nog eens  2 gratis inwijdingen en  4 prachtige intense sessies voor jezelf: een spiegelsessie,  een tijdlijnheling en een heling van je conceptie zodat jij met een schone lei kunt beginnen en dat op jouw beurt ook weer aan je kind kunt doorgeven. De heling van je conceptie is ook nog eens in te zetten voor je kind zelf. 

We sluiten de laatste week af met een mediatie voor ouders, waarmee kinderen hun lasten mogen loslaten en teruggeven zodat jij weer als anker kunt fungeren voor je kind. En het geheel wordt zoals gezegd afgesloten met twee hele bijzondere helingen voor jou met een haast onbeschrijfelijke uitwerking op je eigen welzijn en dat van je kind! 

Je kunt de meditaties en helende sessies onbeperkt blijven gebruiken, voor elk kind in jouw gezin! Als eenmalige aankoop. De helingen kun je zowel op jezelf als op je kind toepassen. 

Het geheel wordt ondersteund vanuit een sterke verbinding met de Kosmos, de Schepping, dat ervoor zorgdraagt dat alleen het hoogste goed wordt aangereikt met behulp van de trillingen die ik je in de opnames van de helingen aanreik.

Gun jij je kind dit ook?

Wil je meedoen en gun jij je kind én jezelf meer balans en meer heelheid, bestel dan nu dit online pakket, dan kun je direct starten met het programma. Jouw investering van dit unieke en zeer uitgebreide helingsprogramma bedraagt € 79,- en is dus inzetbaar voor elk kind in jouw gezin. 

Doe je mee? Na afloop heb je een volle gereedschapskist met tools en diepgaande helingen, die je elke keer weer in kunt zetten mocht dat nodig zijn. En je weet precies wat je kunt doen als je kind tegen nieuwe ervaringen aanloopt. En wat het nodig heeft. Van jou ! Je bent van harte welkom. Je kind is van harte welkom!  

ERVARING VAN CATHERINA

‘Het heel je kind programma is echt weer geweldig. Ik heb nu t/m week 3 afgerond dus ik loop iets achter. Er komt weer zoveel voorbij en ik heb de meditaties ook op mijn jongste toegepast. En ondertussen voel ik me steeds weer zoveel beter, ik voel de jarenlange pijn uit m’n rug en nek steeds iets meer wegtrekken. Door alle meditaties heb ik het gevoel dat ik zelf veel beter in staat ben om te helen en dat is heel prettig.’

Linda werkt nu met het programma en is superenthousiast:

‘Week 4 is heel intens voor mij. Dus ik heb de chakrahealingen nog niet voor mijn zoon kunnen doen, omdat het bij mij zoveel teweegbrengt! Als eerste  was de stuitchakraheling heel intens en ik had veel dromen erna. Toen de schoonmaaksessies gedaan voor de chakras. En toen ik een paar dagen erna de heiligbeen-healing deed, was t hek van de dam.  Hierin liggen samen met de keelchakra AL mijn probleemgebieden. 

Deels was t geheeld voelde ik, dus ik dacht , ik doe deze nog wel een paar keertjes. Maar de volgende dag: ernstige migraine-aanval. Mijns inziens door alle blokkades die loskwamen en een scheefzittende nekwervel: geen goede combinatie….na 8 uur hoofdpijn en misselijkheid had ik eindelijk de energie om mezelf met acupunctuur te behandelen, en dat hielp. ( volgende keer dwing ik mezelf om dat eerder te proberen.;) 

Anyway, ik vind t superfijn om al mijn blokkades op te sporen en langzaamaan te helen! Hier kan ik echt wat mee en trek mijn kindreen hierin mee. Het is zo’n diepgaande cursus/heling, ongelooflijk wat een fantastische begeleiding , als je een blokkade hebt, kom je er vast en zeker achter met al deze helingen.

Het voelt nu dat er langzaamaan eindelijk iets begint te schuiven in die onderste regionen ! ; ). Ik merk dat ik door herhaling van de helingen, steeds wat stukjes voel afbrokkelen, gisteravond werden mijn benen zo zwaar als lood. Heerlijk. Ik sliep pas om 4 uur!! maar toch ben ik fit, na 6,5 uur slaap. Dat heb ik normaal nooit. 

Je hebt er echt voor gezeten! En aan alles gedacht! Het is in feite een zelfhelende cursus en proces, echt fantastisch. Als ik ergens niet uitkom, ben jij de eerste die ik contacteer, je bent echt een diamant!’

NOG MEER ERVARINGEN

‘De mooie eigenschappen van mijn kinderen zijn weer helemaal hervonden! Mijn zoon is knuffeliger en zoekt meer verbinding met ons. Het was nog even afwachten, maar zelfs op school ging het goed. Ben er zo blij mee! Thuis zien we ook nog steeds een jongen die vrolijker in het leven staat en heel aanhankelijk is. Hij vraagt iedere avond om een massage door mij. Ik masseer hem van voeten tot hoofd/gezicht en hij slaapt binnen 10 minuten onder de massage. Wat een vooruitgang! Mocht er nog een keer een helende kidz week komen dan zou ik dit ook graag voor mij dochter willen doen….’

‘Ze zijn nog nooit zo relaxed door deze week gekomen. De laatste week voor de kerstvakantie met afwijkende schooltijden en activiteiten. De kerstdagen bij familie, op hun gemak mee babbelen en eten, zonder enig ongemak of onbehagen. Zo trots op die mannen!  Ik voel absoluut dat zij minder ballast hoeven mee te dragen nu. Ze zijn echt lichter in hun gedrag en lachen meer.’

‘Wat was het ONGELOOFLIJK VEEL. En dat bedoel ik positief: je hebt er echt alles ingestopt en dat merk je. Ik vond het heel erg aangenaam en heb enorm veel bijgeleerd. Ik denk dat ik alles nog eens rustig opnieuw ga doornemen en dan korte notities maak van de dingen die ik kan inzetten. Ik vond het bijzonder dat ik echt dingen ben beginnen te voelen, ik wist niet dat ik dat kon, twijfelde altijd aan wat ik voelde. Daar ga ik nog heel veel mee aan de slag gaan want ik voel dat er nog veel te leren, te voelen en te doen is. Maar zo bijzonder dat ik kan “voelen” en door ontspanning in een heel andere stemming kom, waar ook mijn kinderen ongelooflijk veel baat bij hebben. Ik schiet niet meteen meer mee met hun, maar besef dat ik de dingen kan veranderen door mijn bewuste ontspanning. Iets wat ik de komende tijd goed ga kunnen gebruiken, want hier in België hadden wij vrijdag al gehoord dat ik de kinderen voor 5 weken thuis ga hebben. Al jouw meditaties en helingen vind ik zalig. Het tappen sprak me eerst niet aan, ik vond het een beetje hyper overkomen. Maar het kwam in de week erna weer terug en toen ben ik toch zelf eens gaan kijken op youtube. En ik heb het al geprobeerd en het viel me helemaal niet tegen, ik wil het blijven doen zodat ik het zeker een goede kans heb gegeven.  Heel erg bedankt voor dit prachtige programma. Er zit echt ongelooflijk veel ingestopt, bedankt dat ik er mijn tijd voor mocht nemen. Dat had ik wel nodig.’