Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Womb Healing Pakket

Een prachtig pakket bestaande uit een persoonlijke heling, een inwijding in de 13e rite van de Munay Ki en de womb care inwijding op baarmoederwonden.

Persoonlijke heling

De persoonlijke heling is een diepe heling op afstand van baarmoederwonden op opgeslagen pijn, misbruik en andere patronen en angsten waardoor we als vrouw niet (volledig) in verbinding staan met ons buikgevoel, waardoor je bijvoorbeeld niet altijd het leven leeft zoals je dat zou willen, je veel stress in je lichaam opgeslagen of in een relatie zit, die niet klopt of pijn doet. Ook kan het zijn dat je kinderen ‘onhandelbaar’ worden of dat je vooral met anderen bezig bent, veel voor anderen zorgt, je (extreem) aanpast of er juist tegen ingaat. 

In de healing wordt je uitgenodigd de pijn, spanning, patronen en emoties los te laten, ongeacht waar het vandaag komt. Om je weer te verbinden met je eigen kracht en wijsheid en levensenergie. Ook de pijn van voorouderlijke patronen worden geschoond waardoor je ook weer de kracht van deze generaties kunt ervaren. Je ontvangt de heling voorafgaand aan de inwinding op de 13e Rite van de Munay Ki op afstand op een afgesproken tijdstip als je voor een Womb Healing Pakket kiest. 

13e Rite of the Womb

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude (en oude angsten) loslaten en het nieuwe manifesteren.

De 13de Munay-Ki is vooral een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding die zowel een heling als ook een zegening is, wordt je vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke kracht is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we een stuk {bewust of onbewust } pijn en verdriet van onze moeder of grootmoeders of zelfs verwondingen uit vorige levens met ons mee. Of we hebben een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is. Nu is echter de tijd aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, wijs en liefdevol.

Deze Rite is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid jouw creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Het is een heling en een zegening. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en volledigheid.

Inwijding in de Womb Care

Healing & Heelheid voor de Baarmoeder

De Womb Care is een energiesysteem welke specifiek is gechanneld voor de baarmoeder. Na het ontvangen van de inwijding ben je afgestemd op lichtwezens welke gespecialiseerd zijn in het brengen van genezing en heelheid aan je lichamelijke voortplantingsysteem.

Het zorgt voor heling en een betere gezondheid van alle organen en lichaamsdelen die je voortplantingsysteem omvat, het gebied van je lichaam onder je navel. De energie zorgt niet alleen voor heling, maar ook voor het opstaan in jouw natuurlijke vrouwelijke kracht . In andere woorden: het opent jouw  natuurlijke energiestroom.

Womb Care ondersteunt ook om de energie van je baarmoeder naar heelheid te brengen bij miskramen of leegte die gevoeld wordt omdat je nooit een baby in de baarmoeder hebt kunnen dragen of als je baarmoeder of eierstokken hebt moeten laten verwijderen voor een operatie. Womb Care helpt ook bij problemen rondom intimiteit en helpt je wanneer je seksueel actief bent geweest zonder dat je hart dat wilde en brengt je meer Innerlijke Kracht.

Womb Healing pakket aanvragen

Je kunt het Womb Healing pakket aanvragen door op onderstaande button te klikken en via mijn contactpagina de aanvraag te doen. Je kunt me ook mailen op info@nefertum.nl

Daarbij ontvang ik graag een korte omschrijving van het thema (de thema’s) waar jij tegen aanloopt en een recente foto waar je alleen opstaat. We plannen daarna de behandeling op afstand (€ 70,-) en aanvullend ontvang je de inwijding in de 13e Rite of the Womb (€ 50,-). Wanneer je er aan toe bent, maken we een nieuwe afspraak voor de inwijding in de Womb Care (€ 20,-) Kosten voor dit pakket bedragen € 110,-. Jouw korting is € 30,-.

Ook is het mogelijk om alleen een afstandshealing of inwijding in één of beide inwijdingen aan te vragen. 

woman-gb54e42c30_640