Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

De 13e Munai Ki (the rite of the womb)

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude loslaten en het nieuwe manifesteren.

De inwijding is ook geschikt voor

  • Vrouwen met een kinderwens
  • Vrouwen die ongewenst kinderloos zijn
  • Vrouwen die een kind hebben gebaard
  • Vrouwen met een aandoening aan de baarmoeder
  • Vrouwen zonder baarmoeder
  • Vrouwen in de overgang
  • Vrouwen die seksueel misbruikt zijn

De 13de Munay-Ki is vooral een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke kracht is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we een stuk {bewust of onbewust } pijn en verdriet van onze moeder of grootmoeders of zelfs verwondingen uit vorige levens met ons mee. Of we hebben een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is.

Nu is echter de tijd aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, wijs en liefdevol.
Deze Rite is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid jouw creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen.

Een heling, een zegening….een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en volledigheid.

Aanvragen

Heb je interesse in deze inwijding, stuur me dan een mail op info@nefertum.nl. Deze inwijding wordt op afstand voor je klaargezet en vraagt om een prachtig ritueel. Je ontvangt voorafgaand aan het tijdstip waarop we afspreken een uitgebreide handleiding, opdat je jezelf goed kunt voorbereiden en de inwijding daardoor ten volle tot je kunt nemen.

Deze inwijding staat volledig los van de andere 9 inwijdingen van de Munay-Ki. De kosten voor deze inwijding/ritueel zijn 40 euro.

Na het ontvangen van deze inwijding mag je deze ook zelf doorgeven aan anderen.

Ervaringen

‘Wat een krachtige energie heb ik mogen ervaren. Mijn hele lijf tintelde. Direct erna voelde ik me krachtig en zacht tegelijkertijd. En gek genoeg is sindsdien de communicatie met mijn kinderen zoveel pakkender. Alsof ik meer serieus genomen wordt en er beter geluisterd kan worden. Ik heb overduidelijk nog meer contact met mezelf en dat wordt gepakt. Moet wel zeggen dat ik me ook extreem moe heb gevoeld. Voor mij een teken dat er echt veel angst is losgelaten en ik een stap heb gezet in meer vrijheid in het zijn.’