Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

De 13e Munai Ki (the rite of the womb)

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het (oude angsten) loslaten en het nieuwe manifesteren.

De 13de Munay-Ki is vooral een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke kracht is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we een stuk {bewust of onbewust } pijn en verdriet van onze moeder of grootmoeders of zelfs verwondingen uit vorige levens met ons mee. Of we hebben een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is.

Nu is echter de tijd aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, wijs en liefdevol.
Deze Rite is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid jouw creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen.

Een heling, een zegening….een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en volledigheid.

De inwijding is ook geschikt voor

  • Vrouwen met een kinderwens
  • Vrouwen die ongewenst kinderloos zijn
  • Vrouwen die een kind hebben gebaard
  • Vrouwen met een aandoening aan de baarmoeder
  • Vrouwen zonder baarmoeder
  • Vrouwen in de overgang
  • Vrouwen die seksueel misbruikt zijn

Deze inwijding is via de Spirit van de Amazon Jungle doorgegeven aan een vrouwelijke sjamaan,  zij heeft een lijn van vrouwen de inwijding doorgegeven om het zo verder te verspreiden. De naam van deze vrouwelijke sjamaan is niet bekend. Er wordt gezegd dat dit is omdat deze rite voor alle vrouwen is.

Ervaringen

‘Wat een krachtige energie heb ik mogen ervaren. Mijn hele lijf tintelde. Direct erna voelde ik me krachtig en zacht tegelijkertijd. En gek genoeg is sindsdien de communicatie met mijn kinderen zoveel pakkender. Alsof ik meer serieus genomen wordt en er beter geluisterd kan worden. Ik heb overduidelijk nog meer contact met mezelf en dat wordt gepakt. Moet wel zeggen dat ik me ook extreem moe heb gevoeld. Voor mij een teken dat er echt veel angst is losgelaten en ik een stap heb gezet in meer vrijheid in het zijn.’

‘Ik heb het hele ritueel gevolgd, ik vond dat zo mooi. Water gehaald uit een watertje waar ik altijd langs wandel. En een mooie steen uit de natuur die ook al langer had. Toevallig een prachtige roos gehad van de week. Al bij de voorbereiding, zo’n 10 minuten vooraf, kwamen veel emoties los. Vooral in de connectie maken met mijn baarmoeder en Moeder Aarde. De eerste 5 minuten van de inwijding hard gehuild en beelden van mijn vrouwen cirkels en eenzame vrouwen levens, kwamen voorbij. Het grote verbonden gevoel met vrouwen en het verbannen gevoel, beiden overspoelden ze. Dan wordt het al snel rustig. Lang voel ik mijn pijnlijke hartstreek. Wat zit hier veel verdriet. En uiteindelijk nog mijn maag en ribben links en rechts. Ondertussen tintelen mijn voeten en benen. Ik mag alles van boven naar beneden  wegstrijken en uitademen. De zon schijnt ineens hard en ik doe mijn ogen open. Het is 9.35u. Ik bedank alles en iedereen inclusief jou voor deze prachtige heling en inwijding! Ik ga jouw berichtje ook nog eens vaker op me in laten werken. DANKJEWEL

Inwijding aanvragen

Heb je interesse in deze inwijding, stuur me dan een mail op info@nefertum.nl. Deze inwijding wordt op afstand voor je klaargezet en vraagt om een prachtig ritueel. Je ontvangt voorafgaand aan het tijdstip waarop we afspreken een uitgebreide handleiding, opdat je jezelf goed kunt voorbereiden en de inwijding daardoor ten volle tot je kunt nemen. Deze inwijding staat volledig los van de andere 9 inwijdingen van de Munay-Ki.

De kosten voor deze inwijding/ritueel zijn 50 euro. Na het ontvangen van deze inwijding mag je deze ook zelf doorgeven aan anderen.

Aanvullende opties

Het is mogelijk om aanvullend voorafgaand aan de inwijding een healing / behandeling op afstand aan te vragen op de baarmoederwonden: alle opgeslagen pijn, patronen en angsten waardoor we als vrouw niet (volledig) in verbinding staan met ons buikgevoel, waardoor je bijvoorbeeld niet altijd het leven leeft zoals je dat zou willen, heb je veel stress in je lichaam opgeslagen of zit je in een relatie die niet klopt of pijn doet. Ook kan het zijn dat je kinderen ‘onhandelbaar’ worden of dat je vooral met anderen bezig bent, veel voor anderen zorgt, je (extreem) aanpast of er juist tegen ingaat. 

In de healing wordt je uitgenodigd de pijn, spanning, patronen en emoties los te laten om je weer te verbinden met je eigen kracht en wijsheid en je eigen levensenergie. Ook de pijn van voorouderlijke patronen worden geschoond waardoor je ook weer de kracht van deze generaties kunt ervaren. 

De kosten van de afstandsbehandeling bedragen € 70,-, je betaalt dan € 100,- voor de behandeling en de inwijding te samen. Voor € 10,- kun je ook de Womb Care meenemen in dit healingspakketje (in totaal wordt het dan € 110,-).