Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk I

Wanneer je werkt aan het manifesteren van je dromen en doelen, zijn er stappen die je moet nemen om het te laten gebeuren. Er zijn energieën die werken om dingen door te stoten naar de fysieke wereld. Ze zijn zowel makkelijk als moeilijk, maar als je de methode en de technieken kunt leren als je verbinding maakt met de energieën die je onmiddellijk koppelt aan creatieve bron energie, kun je je verlangens manifesteren. Deze reiki-afstemming maakt dat je snel verbind met energieën die je verlangens in de realiteit kunnen omzetten. Het werkt om je te helpen op de goede weg te blijven en het leert de methoden die je helpen om te helpen dromen en doelen te manifesteren. De energieën zijn positief en krachtig en geven je dat kleine extra duwtje om alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn aan te trekken.

Na een fijne energieophoging vanuit de inwijding om dingen door te stoten naar de fysieke wereld toe ontvang je het proces van de 4 stappen en 2 symbolen die jou helpen bij het manifesteren van jouw verlangens. 

Inwijding aanvragen

Wil je de Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk inwijding ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen of klik op onderstaande button om via mijn contactpagina in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip, waarop ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Of je ontvangt de inwijding door middel van een chiball. Daarna ben je kanaal voor deze energie. 

Via de mail ontvang je daartoe duidelijke instructies, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,-. 

PS –  Je ontvangt € 30,- korting als je het hele overvloedspakket kiest (Abundance Flush € 45,-, Abundantia Overvloedstraal € 25,- en Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk I en II,  € 25,- per inwijding). Je betaalt dan € 90,- voor de 4 inwijdingen in plaats van € 120,-). 

autumn-637160_640