Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Kosmische Kundalini Reiki

Kosmische Kundalini Reiki helpt je bij het verhogen van jouw energie en het versterken en ontwaken van jouw Kundalini kanaal. Het systeem is gechanneld door Tawan Chester. Zij een genezer van de vijfde generatie die de oude manieren combineert met nieuwe technieken om te profiteren van de steeds veranderende vibraties van het universum. Haar methoden zijn erop gericht je in Eenheid met de Goddelijke Bron te brengen, je te helpen je gedachten over te nemen en je wereld opnieuw vorm te geven door je te helpen je verlangens in het fysieke rijk te manifesteren.

Kosmische Kundalini Reiki helpt je wegen te openen om de energie tussen jou en het Universum op een productievere wijze te laten stromen. De energie stroomt al in je en dit systeem werkt als een geheel op je fysieke en etherische lichamen. Het helpt om de nodige aanpassingen te maken in de Kundalini-energiestroom. Dit systeem verhoogt de kracht en past de stroom van de Kundalini-energie aan om je te helpen vooruitgang te boeken.

Het systeem is gemaakt van een puurdere, verfijndere energie die werkt op alle lichamen door alle dimensies heen omdat het qua natuur kosmisch is. Je kunt , met intentie,  met Kosmische Kundalini aan de gang voor je persoonlijke groei zo vaak als je wilt en zal, wanneer dit wordt gedaan, werken als een oppepper voor de energie. Wanneer je de Kosmische Kundalini energie eenmaal hebt geïntegreerd blijft het werken en door je systeem heen stromen. De resulaten zijn afhankelijk van je eigen intenties en inspanning. 

Belangrijk is wel dat je de standaard Kundalini Reiki Inwijdingen hebt doorlopen.

3 levels

Kosmische Kundalini Reiki bestaat uit 3 levels, die je voorbereiden op de inwijding in de energie van het 3e Master level. 

Level 1:

Houdt zich aan en stroomt met de kundalini energie die momenteel al door je heen stroomt waarbij net als in Kundalini Reiki 1 alles opgeschoond ter voor bereiding op de Kosmische Kundalini

Level 2: 

Heropent en versterkt de juiste kundalini banen, eerst volgt een kleine aanpassing en dat gaan we alles  voorbereiden op het ontvangst van de Kosmische Kundalini.

Level 3: 

Laat Kosmische Kundalini energie stromen door de juiste kundalini banen (je bent nu klaar om de Cosmic Kundalini te ontvangen).

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding in 3 graden aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip waarbij we ons op het zelfde moment afstemmen op het ontvangen en doorgeven. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail,  een Nederlandstalige handleiding en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 20,-. 

spiritualism-g5053c149c_640