Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

16 maart 2023
door Nefertum
1 reactie

Omarm me (vind vrede in jezelf)

Hoezeer we onze hand uitsteken om te ontvangen en omarmd te worden, als je jezelf niet omarmt zal die omarming van een ander er niet kunnen zijn. Dat begint met vrede in jezelf en de erkenning dat jij deel van de Bron bent. 

En opeens is het weer licht als je in de ochtend in je woonkamer komt. Aan de ene kant heb je hier wellicht enorm naar uitgekeken. Aan de andere kant betekent dat je tevoorschijn komt en moet komen, om daarmee uit je holletje te komen.

Aan de ene kant trekt het je, wil je naar buiten en weet je dat die tijd nu ook is aangebroken in de nieuwe tijd en nieuwe energie met nieuwe frequenties. Je wordt uitgenodigd om helemaal voor jezelf te gaan staan en te gaan doen wat je hier komt doen. Op welke manier dan ook. Aan de andere kant voel je misschien dat er angst en weerstand opspeelt, dat er nog iets is dat in je blokkeert en je tegenhoudt. 

Lees verder

6 januari 2023
door Nefertum
Geen reacties

Een nieuw jaar, een nieuw begin

Een nieuw jaar is als elke nieuwe dag, een nieuw begin en op elk moment ben je in staat om opnieuw te beginnen en het anders te doen als dat wenselijk is voor jou. Ook al zijn de invloeden van de Volle Maan van 7 januari licht voelbaar, haalt het emoties en onderstromen naar boven maar zorgt de energie er ook voor dat je voor jezelf mag kiezen en dat je je gezondheid en welzijn prioriteit mag maken.

Zo passend als het is, maak ik op deze momenten graag een nieuw wensenlijstje voor het komende jaar om de balans alvast op te maken en me verder te ontwikkelen. In mijn praktijk zie ik dat ook vele anderen doen, die bewust bezig zijn met een nieuwe start.

Zo licht als het kan voelen, ook al is niet alles licht wat er om je heen gebeurt en wat er in jou geraakt kan worden, zo zwaar kan het ook zijn. Althans …. Zo kan het wel voelen maar is lang niet altijd zo nodig als je bij jezelf leert te blijven.

Lees verder

7 december 2022
door Nefertum
Geen reacties

Omhels en omarm jezelf in Liefde – en Heel

Misschien ben je nu in een wat rustiger vaarwater terecht gekomen na de chaos van de afgelopen tijd, alhoewel deze nog steeds de kop op kan steken en zijn de frequenties hoog (met alle gevolgen van dien). Misschien heb je een heerlijke heling gedaan en misschien ben je net door een moeilijk stuk heen en voel je (meer) opluchting.

Soms duurt het maar even voordat je (weer) (een beetje) terugzakt. Dan tref je dezelfde triggers aan in je dagelijks leven, voel je je opnieuw moe of machteloos. Wordt je boos, verdrietig of misschien zelfs radeloos.

Dat lijkt er dan in één keer zomaar te zijn, maar vaak bedriegt die schijn. Want meestal is het een opbouw van momentjes en irritaties die stiekem niet doorzien en zeker niet doorvoelt worden.

Lees verder

14 oktober 2022
door Nefertum
Geen reacties

Omgaan met lastige situaties en moeilijke mensen

Ken je dat gevoel, dat je vast zit in een situatie, vaak met een bepaald persoon of juist een bepaald type mens? Je weet waarschijnlijk wel dat je deze zelf hebt aangetrokken op basis van onverwerkte zaken in je eigen energieveld, mede gebaseerd op je eigen denken en beperkende overtuigingen.

Je voelt je dan bijvoorbeeld niet gezien, niet geliefd, ontvangt geen aandacht waardering of begrip. Je contacten worden beperkter of mensen komen niet opdagen, en/of tekorten en armoede laten zich aan je zien. Wat kun je doen?

Lees verder

16 september 2022
door Nefertum
Geen reacties

Opstaan in je eigen Meesterschap

Je kent het vast wel, een bepaald thema, een trigger, bepaalde fysieke klachten die steeds weer terugkeren, waar je gigantisch in vast kunt zitten en als je er door heen bent geworsteld, al dan niet met overgave, is er alsnog het e.e.a. te verwerken en kan het best even duren voordat je jezelf weer volledig herpakt hebt. Wat soms met flink wat vermoeidheid, fysieke klachten en een soort onbestemd of neerslachtig gevoel gepaard kan gaan. Tot aan de volgende trigger en begint het verhaal weer van voren af aan. 

Wat kun je doen en hoe zorg je je voor dat je meesterschap verwerft over je eigen emoties, reactiepatronen en triggers? Inclusief Voorouderlijn heling! 

Lees verder

23 juli 2022
door Nefertum
Geen reacties

DNA Genezingswerk – Heel je DNA en activeer je eigen Blauwdruk en Ware Potentieel

In je DNA liggen niet alleen je fysiek erfelijke factoren opgeslagen maar ook genetische en karmische invloeden van niet fysieke aard. Ondertussen komt de wetenschap steeds verder in  DNA  onderzoek en mogelijkheden om in het DNA te knippen en plakken om ‘fouten’ te corrigeren, maar ook lichtwerkers en spirituele mensen komen steeds verder.

Zij zijn niet alleen gericht op correctie door te clearen (elimineren) maar nodigen je ook uit tot activatie van meerdere DNA strengen, die nog latent of sluimerend aanwezig zijn, die je eigen Blauwdruk en Ware potentieel activeren.

Wat is DNA, wat zijn de mogelijkheden, hoe kun je er zelf mee aan de slag en wat bereik je daarmee?

Lees verder

3 juni 2022
door Nefertum
Geen reacties

Karma oplossen – omring jezelf met Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheidsenergie

Na een energetisch chaotische tijd is er nu een soort rustpunt ontstaan, waarin de liefde mag stromen, om je er mee te verbinden maar ook om Karma in te lossen op een zachte doch ook verruimende manier, een heerlijke manier. Heerlijk om je in onder te dompelen terwijl je je begeeft op het Pad der Transformatie. Ook als het weer begint te borrelen en oud pruttel naar boven brengt. 

Niet alleen voor jezelf, maar ook om de band en het Karma dat tussen jou en je kind zit op te lossen.

Lees verder

6 april 2022
door Nefertum
Geen reacties

De 7 Stralen van de Regenboog – een overzicht

De zeven stralen van de regenboog als zijnde de eerste 7 ademtochten van God corresponderen met elke chakra in ons etherische lichaam. Het zal je daarom vast niet verbazen dat met de energie je chakra’s gereinigd, gezuiverd en in balans worden gebracht met deze stralen. Elk chakra laat daarbij toxische energie los, die bij onverwerkte ervaringen horen en blokkades worden losgeweekt. Niet alleen de chakra’s zelf worden geheeld, ook het fysieke gebied dat bij dat bij elk chakra hoort, ontvangt heling. Er wordt zelfs gezegd dat je er ook bepaalde aandoeningen mee kunt helen en tegelijkertijd zorgt de energie ook voor een bekrachtiging van bepaalde kwaliteiten waar de kleur ook voor staat.

Door je af te stemmen op de kleuren en stralen ontstaat er dus niet alleen heling op fysiek, emotioneel en mentaal vlak in de chakra’s zelf en daarbuiten, maar zorgt het dus ook voor bekrachtiging. En als je lichaam en chakrasysteem schoon en vol potentiële energie zijn, dan zijn de chakra’s geopend voor een volledig potentieel en zijn we zelfs in staat om door God te scheppen.

Bovenal zul je je goed voelen en in balans zijn, waardoor het leven weer zal stromen.

Lees verder

1 april 2022
door Nefertum
Geen reacties

Helende kleuren en stralen – een kleine wegwijzer door het doolhof van kleur

Er zijn zoveel kleuren en stralen. Soms best een beetje lastig om dit te ontrafelen, maar ik heb een poging gedaan om helderheid daarin te krijgen zonder intentie volledig te zijn en alles te bevatten. Simpelweg omdat dat niet mogelijk is. Wel weet ik dat kleur altijd onderdeel is van en elke kleur drager is van een energiefrequentie, die helend is, zowel fysiek als mentaal emotioneel en spiritueel als ook bekrachtigend.

Iedere kleur in ons kleurenspectrum draagt een energie met een eigen taak en waarde binnen ons energiesysteem, zowel lichamelijk als op zielsniveau. De kleuren en stralen helpen ons om te helen en ascenderen.

Lees verder