Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

3 juni 2022
door Nefertum
Geen reacties

Karma oplossen – omring jezelf met Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheidsenergie

Na een energetisch chaotische tijd is er nu een soort rustpunt ontstaan, waarin de liefde mag stromen, om je er mee te verbinden maar ook om Karma in te lossen op een zachte doch ook verruimende manier, een heerlijke manier. Heerlijk om je in onder te dompelen terwijl je je begeeft op het Pad der Transformatie. Ook als het weer begint te borrelen en oud pruttel naar boven brengt. 

Niet alleen voor jezelf, maar ook om de band en het Karma dat tussen jou en je kind zit op te lossen.

Lees verder

6 april 2022
door Nefertum
Geen reacties

De 7 Stralen van de Regenboog – een overzicht

De zeven stralen van de regenboog als zijnde de eerste 7 ademtochten van God corresponderen met elke chakra in ons etherische lichaam. Het zal je daarom vast niet verbazen dat met de energie je chakra’s gereinigd, gezuiverd en in balans worden gebracht met deze stralen. Elk chakra laat daarbij toxische energie los, die bij onverwerkte ervaringen horen en blokkades worden losgeweekt. Niet alleen de chakra’s zelf worden geheeld, ook het fysieke gebied dat bij dat bij elk chakra hoort, ontvangt heling. Er wordt zelfs gezegd dat je er ook bepaalde aandoeningen mee kunt helen en tegelijkertijd zorgt de energie ook voor een bekrachtiging van bepaalde kwaliteiten waar de kleur ook voor staat.

Door je af te stemmen op de kleuren en stralen ontstaat er dus niet alleen heling op fysiek, emotioneel en mentaal vlak in de chakra’s zelf en daarbuiten, maar zorgt het dus ook voor bekrachtiging. En als je lichaam en chakrasysteem schoon en vol potentiële energie zijn, dan zijn de chakra’s geopend voor een volledig potentieel en zijn we zelfs in staat om door God te scheppen.

Bovenal zul je je goed voelen en in balans zijn, waardoor het leven weer zal stromen.

Lees verder

1 april 2022
door Nefertum
Geen reacties

Helende kleuren en stralen – een kleine wegwijzer door het doolhof van kleur

Er zijn zoveel kleuren en stralen. Soms best een beetje lastig om dit te ontrafelen, maar ik heb een poging gedaan om helderheid daarin te krijgen zonder intentie volledig te zijn en alles te bevatten. Simpelweg omdat dat niet mogelijk is. Wel weet ik dat kleur altijd onderdeel is van en elke kleur drager is van een energiefrequentie, die helend is, zowel fysiek als mentaal emotioneel en spiritueel als ook bekrachtigend.

Iedere kleur in ons kleurenspectrum draagt een energie met een eigen taak en waarde binnen ons energiesysteem, zowel lichamelijk als op zielsniveau. De kleuren en stralen helpen ons om te helen en ascenderen.

Lees verder

18 maart 2022
door Nefertum
Geen reacties

Helen met engelen energie

Als we het over Engelen hebben, denken we al snel aan gedaantes in bepaalde verschijningsvormen, met mooie gewaden en witte of kleurrijke vleugels. Sommige mensen kunnen ze zien, anderen voelen ze vooral als een aanwezigheid en weer anderen zien vooral het wellicht welbekende witte veertje dat voor hen neer dwarrelt of als boodschappen via synchroniciteit als bericht van engelen uit het hiernamaals en engelengetallen. Weer anderen voelen vooral een beschermende aanwezigheid.

Wat zijn Engelen? Welke Engelen zijn er, wat brengen ze en waarvoor kun je ze aanroepen? Hoe kun je ze inzetten om jezelf en ook anderen te helen?

Lees verder

4 februari 2022
door Nefertum
Geen reacties

Je Kundalini laten ontwaken

Als we het hebben over een Kundalini ontwaken dan denk je misschien net als ik aanvankelijk eerst alleen aan een spectaculair en spontaan gebeuren, die je alle hoeken van de kamer laat zien. Dat kan ook zeker, maar vaak is het meer een geleidelijk proces waarin je steeds meer blokkades loslaat, met name in je chakra’s waardoor de Kundalini energie, die van oorsprong reeds in jou zit, steeds beter gaat doorstromen.

Het is ook veel meer dan dat, want elke activatie en elke stap die je bewust of onbewust zet in het laten ontwaken van jouw Kundalini energie brengt ook jouw Levenskracht naar een hoger level en dat geldt ook voor je persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

15 januari 2022
door Nefertum
Geen reacties

Leven in Overvloed

Een Leven in overvloed is voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid. Vaak wordt er dan vooral aan financiële overvloed gedacht waarvan we een tekort hebben, maar overvloed is zoveel meer dan alleen geld. Als het over Overvloed gaat, gaat het ook over Liefde, over je Gezondheid, je Geluk en Welzijn.

Waarom leven we niet massaal in Overvloed, terwijl er voldoende is en het veld te allen tijde beschikbaar is voor iedereen. Waar heeft dat mee te maken en hoe kunnen we dat anders doen?

Lees verder

22 december 2021
door Nefertum
Geen reacties

Vrede creëren in je gezin – hoe doe je dat?

In deze tijd van een nieuwe lockdown zijn we ook in het gezin weer op elkaar aangewezen. Dat kan heel mooi en liefdevol zijn maar ook wel eens lastig en soms zelfs pijnlijk. Aan de ene kant kun je te maken met meer druk hebben en minder ruimte voor jezelf of voor je werk. En ook zonder werk kun je dat op die manier ervaren. Daarbij kunnen er irritaties en gevallen van overprikkeling ontstaan, ook omdat er minder rust is en kan het voelen dat er veel van je wordt gevraagd.

Aan de andere kant kunnen er veel spanningen zijn, in je gezin zelf maar ook daarbuiten. Meningsverschillen over al dan niet vaccineren, binnen het gezin of daar buiten en over het handhaven van regels of juist niet. Weerstand tegen de maatregelen, weerstand tegen het gedrag van anderen. Terwijl je je ook nog eens aan alle kanten geraakt kunt voelen en uitgedaagd worden in partnertriggers nu je weer zo dicht op elkaar leeft, waarbij je kinderen daar bovenop vaak ook nog eens feilloos op de juiste knopjes weten te drukken.

Hoe reageer jij op deze tijd en in deze tijd? Hoe ga je er mee om? En hoe kun je terugkeren naar de Vrede in je gezin waar we allemaal zo naar verlangen?

Lees verder

16 december 2021
door Nefertum
Geen reacties

De helende kracht van Egyptische inwijdingen

De oude Egyptenaren hadden een holistische benadering van de mens waarbij geest en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden waren. In veel tempels en op verschillende papyrus geschriften staan uitgebreide beschrijvingen over verschillende ziektes en hoe deze werden behandeld.

De Priesters en Heelmeesters uit het oude Egypte hielden zich bezig met vele vormen van heling, technieken en symbolen en energieën die in de Tempels werden onderwezen. Voel je je aangetrokken tot deze energie, dan kun je ervan uit gaan dat je afstamt van deze oude Egyptische lijn of dat je er eerder mee gewerkt hebt. 

Lees de tekst vanuit je hart en vanuit waarneming, het kan maar zo zijn dat er ook bij jou gelijk al iets wordt aangeraakt. 

Lees verder

11 december 2021
door Nefertum
Geen reacties

Jezelf staande houden in de chaos van Nu (met gratis heling)

In deze tijd kun je de ene dag een gat in de lucht springen zo goed en fijn en stromend als je je voelt en een dag later zit je zomaar volledig in zak en as en kun je je volkomen uitgeput voelen. Soms met een duidelijke oorzaak en soms ook totaal niet. Het voelt werkelijk als een grote chaos, zowel op persoonlijk niveau als planetair. Je zou zelfs kunnen zeggen dat alles wordt losgeschud, omhoog getrild om uit te zuiveren op weg naar de Nieuwe Aarde en 5D. 

De energetische downloads van deze maand zijn dan ook niet van de lucht en zullen ook bij jou enig fysiek ongemak kunnen brengen, of patronen die elkaar in een razend tempo opvolgen. Het ene is nog niet achter de rug, of het volgende dient zich weer aan. Weet dat december en ook de tijd daarna nog vele downloads op ons worden afgevuurd met als doel alles uit te zuiveren, maar ook om bij jezelf te leren blijven en het Licht in jezelf te activeren om niet alleen in Licht, Liefde, Mededogen en gezondheid te kunnen blijven, maar ook om je eigen zielslicht en kwaliteiten te activeren. Om van daar uit ook een wereld van liefde en mededogen om je heen te creëren.

Lees verder