Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

15 januari 2022
door Nefertum
Geen reacties

Leven in Overvloed

Een Leven in overvloed is voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid. Vaak wordt er dan vooral aan financiële overvloed gedacht waarvan we een tekort hebben, maar overvloed is zoveel meer dan alleen geld. Als het over Overvloed gaat, gaat het ook over Liefde, over je Gezondheid, je Geluk en Welzijn.

Waarom leven we niet massaal in Overvloed, terwijl er voldoende is en het veld te allen tijde beschikbaar is voor iedereen. Waar heeft dat mee te maken en hoe kunnen we dat anders doen?

Lees verder

22 december 2021
door Nefertum
Geen reacties

Vrede creëren in je gezin – hoe doe je dat?

In deze tijd van een nieuwe lockdown zijn we ook in het gezin weer op elkaar aangewezen. Dat kan heel mooi en liefdevol zijn maar ook wel eens lastig en soms zelfs pijnlijk. Aan de ene kant kun je te maken met meer druk hebben en minder ruimte voor jezelf of voor je werk. En ook zonder werk kun je dat op die manier ervaren. Daarbij kunnen er irritaties en gevallen van overprikkeling ontstaan, ook omdat er minder rust is en kan het voelen dat er veel van je wordt gevraagd.

Aan de andere kant kunnen er veel spanningen zijn, in je gezin zelf maar ook daarbuiten. Meningsverschillen over al dan niet vaccineren, binnen het gezin of daar buiten en over het handhaven van regels of juist niet. Weerstand tegen de maatregelen, weerstand tegen het gedrag van anderen. Terwijl je je ook nog eens aan alle kanten geraakt kunt voelen en uitgedaagd worden in partnertriggers nu je weer zo dicht op elkaar leeft, waarbij je kinderen daar bovenop vaak ook nog eens feilloos op de juiste knopjes weten te drukken.

Hoe reageer jij op deze tijd en in deze tijd? Hoe ga je er mee om? En hoe kun je terugkeren naar de Vrede in je gezin waar we allemaal zo naar verlangen?

Lees verder

16 december 2021
door Nefertum
Geen reacties

De helende kracht van Egyptische inwijdingen

De oude Egyptenaren hadden een holistische benadering van de mens waarbij geest en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden waren. In veel tempels en op verschillende papyrus geschriften staan uitgebreide beschrijvingen over verschillende ziektes en hoe deze werden behandeld.

De Priesters en Heelmeesters uit het oude Egypte hielden zich bezig met vele vormen van heling, technieken en symbolen en energieën die in de Tempels werden onderwezen. Voel je je aangetrokken tot deze energie, dan kun je ervan uit gaan dat je afstamt van deze oude Egyptische lijn of dat je er eerder mee gewerkt hebt. 

Lees de tekst vanuit je hart en vanuit waarneming, het kan maar zo zijn dat er ook bij jou gelijk al iets wordt aangeraakt. 

Lees verder

11 december 2021
door Nefertum
Geen reacties

Jezelf staande houden in de chaos van Nu (met gratis heling)

In deze tijd kun je de ene dag een gat in de lucht springen zo goed en fijn en stromend als je je voelt en een dag later zit je zomaar volledig in zak en as en kun je je volkomen uitgeput voelen. Soms met een duidelijke oorzaak en soms ook totaal niet. Het voelt werkelijk als een grote chaos, zowel op persoonlijk niveau als planetair. Je zou zelfs kunnen zeggen dat alles wordt losgeschud, omhoog getrild om uit te zuiveren op weg naar de Nieuwe Aarde en 5D. 

De energetische downloads van deze maand zijn dan ook niet van de lucht en zullen ook bij jou enig fysiek ongemak kunnen brengen, of patronen die elkaar in een razend tempo opvolgen. Het ene is nog niet achter de rug, of het volgende dient zich weer aan. Weet dat december en ook de tijd daarna nog vele downloads op ons worden afgevuurd met als doel alles uit te zuiveren, maar ook om bij jezelf te leren blijven en het Licht in jezelf te activeren om niet alleen in Licht, Liefde, Mededogen en gezondheid te kunnen blijven, maar ook om je eigen zielslicht en kwaliteiten te activeren. Om van daar uit ook een wereld van liefde en mededogen om je heen te creëren.

Lees verder

9 november 2021
door Nefertum
Geen reacties

Het Kristallijnen Veld van Lemurië roept jou!

In deze tijd komt er steeds meer informatie naar boven om heling, vrede en harmonie vanuit het Lemurisch Tijdperk naar de Aarde en mensheid toe te brengen. Voordat het land tot zinken werd gebracht is er veel veiliggesteld. Die informatie komt  nu naar boven zodat wij als mensheid onszelf en daarmee ook anderen en de Aarde kunnen helen.

Als de energie je aantrekt en resoneert, is de kans groot dat ook jij deel hebt uitgemaakt van deze cultuur. Je kunt jezelf daar nu ten volle mee verbinden zodat je meer Licht, Liefde, Vrede en Harmonie kunt gaan integreren in jouw zijn en dat zul je dan ook naar anderen toe gaan uitstralen. Daarmee nodig je anderen op hun beurt ook uit om tot (meer) Heelheid te komen.

Door te werken met de technieken en energieën die ook vanuit de Kosmos naar de Aarde toe worden gezonden, verhoog je je eigen trilling, draag je bij aan het grote geheel en werken we samen naar de Nieuwe Aarde toe.

Lees verder

14 oktober 2021
door Nefertum
Geen reacties

Lekker slapen

Moeilijk in slaap vallen en onrustig slapen is onlosmakelijk verbonden met hoogsensitiviteit.  Ik hoor het zo vaak en heb het zelf en met mijn eigen kinderen ook zo vaak meegemaakt. Met een hoofd  gevuld met de vele prikkels van de dag lijkt ons systeem niet eenvoudig tot rust te komen. Gedachten die hoogtij vieren, herbelevingen van de dag en dingen die nog staan te gebeuren staan het slapen vaak in de weg. Er is zoveel wat zich in het hoofd kan afspelen, bewust en onbewust. En vaak wordt over alles ook nog eens diep nagedacht, alsof we het nog eens meemaken. Er is nog meer … 

Lees verder

12 oktober 2021
door Nefertum
Geen reacties

Oermoedergroepsheling & het Innerlijke Kind

Het innerlijke Kind is een onlosmakelijk onderdeel van het transformatie- en verlichtingsproces van velen. De Oermoeder als de Wijze Volwassene die jij ook bent, ontfermt zich over haar Innerlijke Kinderen, helpt bij het loslaten van oud zeer, van oude patronen en pijn vanuit de familielijn. Ze troost je, steunt je en koestert het innerlijk in je, niet om van de pijn weg te lopen en het niet te voelen, maar om je processen te verzachten en heling te bieden met haar frequenties.

Het brengt de pijn naar boven, die je lichaam uittrilt, zorgt voor liefde, zorg en geborgenheid en maakt dat je je niet zo alleen voelt om uiteindelijk weer op te staan als de Oermoeder, de God / Godin, de Priester/Priesteres die jij ook bent, in je natuurlijke staat van zijn: je Devine Being.

Lees verder

16 september 2021
door Nefertum
Geen reacties

Ben jij een Baken van Licht?

Als hoogsensitieve moeder (of vader) in een hoogsensitief gezin heb je het niet altijd even makkelijk. Je bent de baken van het gezin, maar ook erg gevoelig. Je eigen emoties zijn sterk, maar ook de sterke emoties van je kinderen en je eventuele partner raken je diep, even als de weerstand die je kunt ervaren, bijvoorbeeld tegen die emoties of bepaald gedrag.
 
Voordeel is dat je ook enorm invoelend bent, weet wat nodig is en daar ben je dan regelmatig op afgestemd. Met name op dat wat je kind nodig heeft. Dat is dan de positieve keerzijde. Nadeel daarvan echter is dat je partner dan vaak onbewust niet zoveel te zeggen heeft, als deze wat minder sensitief van aard is, waarmee je de ander soms energetisch in een hoek kunt drukken. Met als gevolg dat deze zich meer en meer kan terugtrekken. Ik kom het in de praktijk vaak tegen.
Lees verder

13 september 2021
door Nefertum
Geen reacties

Energietransmissie: Mahatma healing

De afgelopen dagen kunnen opnieuw zwaar zijn geweest. Aan de ene kant werden we opnieuw uitgelijnd met mogelijk diverse fysieke uitingen daarvan. Aan de andere kant kwam er veel hartzeer naar boven, veel verdriet en pijn, in sommige gevallen zonder te weten waarom en in andere gevallen werden we juist geconfronteerd met triggers en situaties vanuit de buitenwereld. In dat geval was het nodig om er nog wat meer bewustzijn op te krijgen voordat je het kan gaan loslaten.

Als je het nu daadwerkelijk doorleeft en toelaat, kun je het loslaten. Het is dus een uitnodiging voor jou.

Lees verder

22 augustus 2021
door Nefertum
Geen reacties

Patronen omzetten – Hoe doe je dat?

Als je vrede leert hebben met jezelf, met de ander en met de situaties waarin jij je verkeerd, zet je een ander energieveld neer, waarin je andere situaties, mensen en gedragingen zult aantrekken als wanneer je nog grotendeels leeft in weerstand, triggers en pijn.

Dan ben je meer en meer in het NU en in balans en ben je in staat om alles wat er op je pad komt, direct te verwerken en door je heen te laten stromen omdat er geen weerstand is. Je gaat niet alleen wat anders uitstralen, maar gaat je ook veel beter voelen omdat je trillingsfrequentie dan ook verhoogt.

Wat kun je doen als het toch nog eens mis gaat en het voelen, doorleven en omzetten even niet meer gaat? Of als je vast blijft zitten in een bepaald thema en steeds een terugval ervaart? Dan is het zaak om nog wat actiever met jezelf bezig te gaan, met je eigen gedachten, je bewustzijn én je  trillingsniveau.

Lees verder