Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

19 juli 2021
door Nefertum
Geen reacties

Heling met de hoge frequenties van Atlantis

Terwijl Moeder Aarde door een moeilijke periode van transformatie gaat, en iedereen haar krachten, kennis en energie gebruikt in dienst van de planetaire Ascentie, is nu de tijd aangebroken om weer in verbinding te komen met ons erfgoed om onze ware zelf te herkennen en oude geloofssystemen, gedachten en verwachtingen los te laten.  

Door onze eigen angsten en pijn van afscheiding te overwinnen komen we in een staat van zijn en kunnen we door de poort van vernieuwing stappen van eenheid. Dan mogen we weer één zijn met Moeder Aarde, en met alle levensvormen.

In deze tijd mogen wij ons weer verbinden met de liefdevolle energie van Lemurië en het Gouden tijdperk van Atlantis.

Lees verder

21 juni 2021
door Nefertum
Geen reacties

Licht, Verbinding en Zelfliefde

Steeds meer mensen maken de overstap naar Licht, Verbinding en Zelfliefde. Toch komt in deze roerige tijden en energetische downloads nog steeds veel verwarring, teleurstelling en pijn naar boven, naast het feit dat we ook steeds meer Licht in onszelf gaan belichamen. En nog steeds hebben we ook te maken met ongemakken en afgescheidenheidsreacties ook als we denken al Liefde te zijn. En nog steeds zijn de gevolgen van het verleden zichtbaar maar ook onzichtbaar verborgen in stiekeme negatieve geloofsovertuigingen waarmee we ook nog steeds bepaalde situaties naar ons toe kunnen trekken.

In deze tijd wordt je uitgenodigd om ook hier steeds meer op los te laten, met je bewustzijn en door je eigen behoeftes op te vullen in plaats van het te vragen van een ander. Daarmee zul je steeds meer pijn en negatieve overtuigingen – bewust en onbewust – weten te overschrijven waardoor je ook weer meer licht kunt belichamen en meer en meer in contact komt met jezelf en de Aarde.

Lees verder

20 juni 2021
door Nefertum
Geen reacties

Wie is de Oermoeder?

De oermoeder is de eerste moeder, de vrouw waar iedereen van afstamt. Ook wel stammoeder genoemd, of Eva. De Oermoeder is de eerste van een hele serie. We hebben allemaal wel een beeld bij het woord Oermoeder en voor iedereen kan het anders zijn. Toch gaat het in de kern vooral om de kwaliteiten, de eigenschappen en de verbinding met jezelf, met de aarde en met het Al en het ontwaken van je oorspronkelijke Ware Zelf. 

De Oermoeder is de leven brengende en voedende Moeder Aarde, zij is de Oceaan, waaruit al het leven voortkomt. Zij is de Godin en de Oermoeder van de Godinnen in het matriarchale  tijdperk. Het zijn ook de Godinnen van de Nusta Karpay uit Peru.

De Oermoeder is ook de moeder van het Bewuste Ouderschap, de moeder die alles kan, maar ook de Wijze Vrouw met zielskwaliteiten en grappig genoeg is het ook een biertje dat volledig inspeelt op de prachtige kwaliteiten van de Oermoeder.  

Lees verder

13 mei 2021
door Nefertum
2 reacties

De kracht van aanvaarding en de invloed daarvan op jouw transformatieproces

Het zijn pittige tijden. De huidige energie –  update is groot en sterk en op vele vlakken voelbaar, zowel in positieve zin als de zware kant ervan. Het raakt ons allemaal.

Op dit moment zorgen de trillingsfrequenties voor collectief lijden in die zin dat we ons nu allemaal hebben aan te passen aan het leven in een hogere trillingsfrequentie, waar eerder vooral de lichtwerker werd uitgedaagd. Daarbij komt ook Moeder Aarde steeds meer in afstemming met het 5D bewustzijn. Hierbij wordt ook de lichtwerker nog steeds uitgenodigd om oude pijn en inprentingen vanuit de jeugd om te blijven zetten. In deze processen komt een ieder ook nog eens in aanraking met dat wat collectief wordt vrijgegeven en in de lucht hangt.

Lees verder

16 april 2021
door Nefertum
Geen reacties

De Kracht van Oermoederliefde

Als we vanaf het moment dat we verbonden zijn met een moederziel op aarde, verbonden zouden zijn geweest met de Oermoeder Liefde en als we ook ondergedompeld bleven in een bad van onvoorwaardelijke moederliefde en dat ook zouden zijn gebleven gedurende ons leven, dan zouden we zijn opgegroeid in een veld van onvoorwaardelijke liefde, verbinding, vertrouwen, vrede en eenheid. Dan zouden we opgroeien in Liefde, als liefdevolle mensen met zelfvertrouwen, eigenwaarde en vertrouwen in ons kunnen en zijn. Dan zouden we leven in vrede, vreugde, geluk en overvloed. We zouden Zijn. Verbonden met onze natuurlijke staat van zijn.

Dan zou er genoeg aandacht en liefde voor ons zijn en zouden we ook in staat zijn om die liefde ook te ontvangen. Bovendien zouden we volledig verbonden zijn met ons eigen potentieel en zielskwaliteiten. We zouden onze missie met hart en ziel uitdragen, zonder enige vorm van twijfel.

Lees verder

26 maart 2021
door Nefertum
Geen reacties

Helen met de 7 Stralen en 7 Aartsengelen

De energieën van de Zeven Stralen – ook wel de Heilige Vlammen of de lichtuitwasemingen van de Godheid genoemd –  overspoelen de aarde dagelijks om haar levenskracht en die van haar bewoners te voeden. Het zijn de zeven stralen van het witte licht die tevoorschijn komen door het prisma van het Christusbewustzijn. 

Ze zijn altijd aanwezig, maar elke dag van de week heeft één straal de overhand. Het is heilzaam om je te richten op de energie die op die dag het sterkst vanuit de scheppingsbron naar de aarde straalt.

De stralen in je opnemen zal je op een krachtige manier helpen om de energieën in je chakra’s, die overeenkomen met de stralen, in balans te houden, waardoor je evenwichtiger en gracieuzer zult worden. Heerlijk om je dagelijks mee te verbinden. Ik help je graag een handje mee. 

Lees verder

26 maart 2021
door Nefertum
Geen reacties

Zelf je Innerlijke Kind helen

Je behoeften en te korten in laten vullen door een ander werkt niet. Er over praten en steun zoeken ook niet, evenals het uit de weg gaan van bepaalde mensen of situaties of het volledig uit de weg gaan van een relatie. Ook het vallen op niet beschikbare partners valt onder dit kopje.

Je kunt het alleen maar aan jezelf geven, je zelf er mee vullen. Pas dan kun je ook de liefde van een ander weer toelaten. En daarmee start jouw heling; de heling van het innerlijke kind, het opvullen van je eigen behoeften en het overschrijven van beperkende overtuigingen.

Lees verder

15 januari 2021
door Nefertum
Geen reacties

Goed voor jezelf zorgen – hoe doe je dat

Misschien is het in deze tijd best een uitdaging om goed voor jezelf te zorgen als je bijvoorbeeld kinderen hebt. Maar ook als je alleen thuis zit, thuis moet studeren of werken, en voornamelijk afgesloten van de wereld is het lang niet altijd even makkelijk om in balans te blijven.

Ik merk zelf dat nu mijn partner al een jaar thuis werkt, mijn beide kinderen thuis zijn en mijn werk ook gewoon doorgaat, dat iedereen in mijn space zit en dat als ik niet oppas, ik stiekem toch een beetje vast kom te zitten. Met als gevolg dat ik wat sneller geïrriteerd kan raken, vermoeid raak en bovendien slecht slaap, zonder dat er echt wat aan de hand is en ik het niet snap.

Gevolg daarvan is dat allerlei oude patronen ook weer naar boven komen. ‘Opeens’ vind ik mijn partner weer irritant. ‘Opeens’ zitten mijn kinderen elkaar weer in de haren. En ‘opeens’ vind ik dat mijn katten zich anders gedragen en minder ontvankelijk zijn …

Lees verder

2 januari 2021
door Nefertum
Geen reacties

Als je kind niet lekker in zijn vel zit

Kinderen hebben het nooit zomaar moeilijk. Als ze niet lekker in hun vel zitten of ‘moeilijk’ gedrag laten zien, zit daar altijd iets onder. Iets wat ze – bewust of onbewust – hebben meegemaakt of hebben mee gekregen, bijvoorbeeld van hun ouders. Vaak gaat dit verder terug dan je zou denken en ligt het ook nog wel eens wat gecompliceerder dan het lijkt. Al is het daarentegen ook ‘gewoon’ een puzzel die gelegd wil worden, met diverse stukjes, waarvan sommigen gewoon weg en nieuwe stukjes toegevoegd mogen worden.

Als we met een klacht of ‘probleem’ gedrag bezig gaan, wordt die puzzel blootgelegd. Wat hebben ze ervaren, welke gebeurtenis is hierin leidend geweest, wie heeft er mee te maken en welke emoties blokkeren er, die het gevolg zijn van die gebeurtenis(sen) en wat nog niet verwerkt is.

Lees verder

20 december 2020
door Nefertum
Geen reacties

Het samengestelde gezin – wat je echt moet weten om een nieuw gezin succesvol te laten zijn

Het lijkt zo mooi, een nieuw gezin. Een nieuwe start. Vol goede moed beginnen we er aan, maar eenmaal gestart lopen de meeste gezinnen tegen veel problemen aan. Niet zelden houden we het dan weer voor gezien. Ik heb een aantal patronen waargenomen in de  gezinnen, die ik in de afgelopen jaren heb mogen begeleiden. Ik deel graag met je wat je echt zou moeten weten voordat je start met een nieuw gezin en ook wat je kunt doen als het je maar niet lukt om balans en harmonie te bereiken. Om daarmee de kans op succes aanzienlijk te vergroten.

En wie weet kun je er ook je voordeel mee doen in een niet samengesteld gezin. Ook in deze gezinnen is vaak nog veel winst te behalen.

Lees verder