Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

22 januari 2020
door Nefertum
Geen reacties

Loopt jouw hooggevoelige kind tegen problemen aan op school? – je kind als transformatiebron

‘En de juf zei: ‘Ik ben nog heel voorzichtig maar moet zeggen dat het erg goed gaat’ en nadat een moeder had uitgelegd wat zij had gedaan zei ze: ‘ik geloof daar allemaal niet in, maar merk wel dat het werkt’

Veel hooggevoelige (kwetsbare) kinderen lopen tegen problemen aan met naar school gaan. Dat kan met het niveau of het leren te maken hebben, met het feitelijk naar school kunnen gaan, de vele prikkels, angsten en nog veel meer. Soms past een schoolsysteem niet goed of kan het kind niet zoveel aan, juist vanwege de ontvankelijk voor alle prikkels en ervaringen. Het lijkt dat we er maar mee te dealen hebben, dat er niets aan te doen is. Gelukkig laat de praktijk wat anders zien. Zoals bij Pien.

Lees verder →

22 december 2019
door Nefertum
Geen reacties

Wil jij een shift maken in jouw hartgecentreerd bewustzijn?

Leven vanuit je hart, vanuit een hartgecentreerd bewustzijn. Is dat niet wat we allemaal bewust of onbewust ambiëren? Dat we onszelf en de ander aanvaarden en dat er (meer) harmonie en vrede is? Als we elkaar nu eens allemaal met rust zouden laten en zouden stoppen met oordelen en kritiek, dan zou het leven daar een heel stuk fijner van worden.

Wat maakt nu dat we nog niet massaal zijn overgestapt naar 4D van Liefde, van ons hartgecentreerd bewustzijn? Hoe komt het dat we ons leven nog steeds grotendeels leven vanuit de lagere bewustzijnslagen van angst, afhankelijkheid, controle en onmacht? Wat hebben onze chakra’s daar mee te maken? En wat kun je doen om een grote shift te maken in jouw hart zodat je zowel voor jezelf als voor de ander wat liefdevoller zou kunnen zijn?

Lees verder →

21 december 2019
door Nefertum
Geen reacties

De heilzame werking van meditatie en helende klanken

Als je in verbinding wil komen met je diepste zelf dan ontkom je niet aan mediatie. Het is een van de meest heilzame middelen om tot jezelf te komen. Er is al veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de positieve effecten van meditatie. En het is steeds meer alom bekend dat er vele voordelen zijn op vele vlakken.

Voeg je daar nog eens visualisatie, kleur, focus en helende klanken aan toe, dan versterkt dat het geheel en ontwikkel jij jezelf naar steeds meer vreugde, blijheid en heelheid toe. Wat is het grootste belang van meditatie en stilte en welke klanken kun je daarbij inzetten?

Lees verder →

21 december 2019
door Nefertum
Geen reacties

Help je huisdier het Vuurwerk overleven

Voor veel huisdieren is de Kerst en met name Oud en Nieuw en het aanverwante vuurwerk dat erbij om de hoek komt kijken, niet een van de meest favoriete tijden. Veel huisdieren zijn bang, houden niet van (te) veel drukte en zeker niet van hard en veel Vuurwerk. Dan kunnen echt angsten ontstaan. Wat kun je doen om jouw huisdier het vuurwerk helpen overleven? Ook geschikt voor angstige kinderen!

Lees verder →

3 november 2019
door Nefertum
Geen reacties

Het belang van Chakra Heling

Je chakra’s zorgen voor contact met de buitenwereld en nemen (levens)energie op uit de buitenwereld. Deze energie wordt via de meridianen aan je lichaam doorgegeven. Om verschillende oorzaken en redenen kunnen er te veel negatieve energiestromen worden opgenomen waardoor blokkades ontstaan. Met uiteindelijk steeds meer fysieke klachten en ziekte als gevolg. 

Wist je dat de meeste mensen  voornamelijk vanuit hun onderste 3 chakra’s leven, waarin zij blokkeren en waardoor het niet lukt om hartgecentreerd te raken? En wist je dat er zonder de blokkades in je chakra’s op te lossen er geen volledige genezing mogelijk is? Wat kun je doen? Lees verder →

1 september 2019
door Nefertum
2 reacties

De noodzaak van een regelmatige huisreiniging

Een woonplek heeft het nodig om regelmatig gereinigd worden, zeker in deze tijd waarin veel mensen in transformatie zitten, waarbij er veel emotioneel en mentaal afval vrijkomt.

Ook je eigen emoties en spanning, oude emoties, overgenomen emoties en vreemde energieën, aardstraling en elektrostress dragen er aan bij dat je huis wel eens aan een reiniging toe kan zijn. En dan hebben we het dus niet over het concreet schoonmaken of opruimen, waarmee je overigens wel gelijk ook oude  energie verwijdert. Hoe ervaar je vervuiling, wat zijn de gevolgen en wat kun je doen? Lees verder →

1 juli 2019
door Nefertum
Geen reacties

Wil jij doorgroeien naar een diepe(re) connectie met jezelf?

Durf jij of wil jij jezelf oprecht te verbinden met het allerdiepste deel in jou? Dan is dit artikel voor jou geschreven en lees je hoe je dat kunt bereiken.

Vooral geschikt voor mensen die het basisstuk van hun jeugd al hebben aangekeken, die zich verder willen door ontwikkelen om zich meer en meer te verbinden met alle delen van zichzelf en de pijn die daarbij naar boven komt, durven aan te kijken en zo kunnen transformeren. En voor ieder ander die graag een shift in zijn of haar bewustzijn wil maken.

Hoe ziet dat er uit. Welke stappen zijn er te zetten. En wat kun je zelf doen. Een uitnodiging om in contact te komen met je diepste ZELF. Lees verder →

11 april 2019
door Nefertum
Geen reacties

Ik creëer mijn dag en de nacht is voor heling

Het proces van bewuste transformatie is niet de meest eenvoudige weg. Het vraagt niet alleen om veel toewijding en doorzettingsvermogen, maar ook om lef om jezelf en de pijn in jou die nog steeds aanwezig is, volledig en ten volle aan te kijken en  te doorleven.

Het vraagt ook om lef om op het diepste niveau contact te maken met je eigen kern en met wie je werkelijk bent.  Zodat er uiteindelijk niets meer is om te bestrijden en dat je niets meer bij een ander hoeft te zoeken. Maar dat het er gewoon is en dat je bent. Dan voel je je goed en is er geluk. Lees verder →

12 februari 2019
door Nefertum
Geen reacties

Bewust Leven voor zelfheling en bewust creëren

In ons leven kunnen we het gevoel hebben dat alles ons overkomt. Dat we er niets aan kunnen doen wat er in ons leven gebeurt.  We kunnen ons daarentegen ook afvragen wat we kunnen leren uit de situaties van bijvoorbeeld ziek zijn of conflicten. Dan zoeken we achter elke uitdaging een positieve intentie. Of we beseffen ons dat we ons eigen leven creëren. En dat we bewust of onbewust creëren met onze eigen intenties. Lees verder →

8 februari 2019
door Nefertum
Geen reacties

Wil jij ook meer liefdesbewustzijn ervaren?

Jezelf liefhebben is helend. Net als liefde geven aan wat is. Dan dompel jezelf en anderen onder in de genezende kracht van de liefde en ontwikkel je tegelijkertijd een hoger hartsbewustzijn. Dat is goed voor jezelf én het geheel.

Maar wat nu als je iets of iemand geen liefde zou kunnen of willen geven. Wat als je niet weet hoe je iets of iemand liefde kunt geven. Wat doe je als je alleen maar weerstand ervaart en hoe zou je je eigen hartsbewustzijn verder kunnen uitbouwen zodat je op een nog dieper niveau kunt helen? Lees verder →