Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

19 februari 2024
door Nefertum
Geen reacties

Overvloed manifesteren is makkelijker dan je denkt  

Als je je in een staat van vrede zou bevinden, dan is er alleen maar overvloed. In je natuurlijke staat van zijn ben je een magneet voor overvloed en kun je je daar altijd weer mee verbinden of je er bewust op afstemmen als je die bewuste creator wilt zijn. Maar feitelijk ben je in vrede ook automatisch al afgestemd op dat veld van overvloed en in een heerlijke flow van zijn waardoor het leven gewoon stroomt.  Veel vaker bevinden we ons echter in een conflictstatus, maar daar zijn we ons lang niet altijd van bewust.

Preetaji en Krisnaji stellen in hun boek “The four sacred secrets for love and prosperity’ dat er slechts 2 bewustzijnsstaten zijn: of je bent in een vredige harmonieuze staat van zijn of je bent in een conflictstatus. Als je dat leert herkennen in jezelf, kun je ook weer uit het conflict stappen en terugkeren naar de vrede in jezelf. En daarmee ook naar de overvloed. Ongeacht wat er gebeurt in je leven.

Lees verder

23 januari 2024
door Nefertum
Geen reacties

SoulSync meditatie (inclusief geluidsopname)

In het leven zijn er 2 bewustzijnsstaten: of je bevindt je in harmonie en eenheid of je bevindt je in een conflictstatus. Een hele mooie en zelfs heilige tool om harmonie en eenheid te bereiken en manifesteren is de Soul Sync meditatie, wat eigenlijk veel meer is dan alleen een meditatie.  Het is zowel wetenschappelijk als mystiek te noemen.

Duizenden jaren geleden voor de komst van de moderne neurowetenschappen waren de oude wijzen van India pioniers in de wetenschappen van het bewustzijn. Wat zij ontdekten zou niet alleen de neurowetenschappers moeten interesseren, maar ook iedereen die de manier waarop hij denkt voelt en het leven ervaart, wil transformeren.

Lees verder

30 december 2023
door Nefertum
1 reactie

Een Quantum Jump naar 2024

Verbind jezelf met je Verlichte Zelf

Vandaag gaan we – als je wilt – de balans opmaken van het afgelopen jaar om los te laten, te helen en je frequentie te verhogen, zodat je een heerlijke quantum jump naar het nieuwe jaar kan maken. Met een heerlijke clearing, healing en diverse activaties ga je je losmaken van alles wat een negatieve impact op je heeft gehad, door het in je bewustzijn en aandacht in te brengen mag je het gaan verwerken en loslaten, ook dat wat niet van jou is, met als uiteindelijk doel om je te verbinden en identificeren met je Verlichte Zelf terwijl je 2023 achter je laat en met licht en liefde het nieuwe jaar (meer) verlicht en zeker heel wat lichter tegemoet zult treden op een nieuwe verhoogde tijdlijn.

Lees verder →

6 december 2023
door Nefertum
Geen reacties

Vrede Licht Liefde & Overvloed – basisregels voor overvloed

Als je je zou afstemmen op de Bron, zoals elke cel in jou dat van nature al doet om balans te bereiken en behouden en als je elke vorm van weerstand zou loslaten, dan is er alleen nog maar gezondheid, welzijn en overvloed.

Heb je behoefte aan meer overvloed in je leven of heb je last van economische schaarste? Wil je iets nieuws in je leven gaan neerzetten, maar ben je bang dat het niet genoeg geld oplevert of zit je in een tussenfase van ontwikkeling en groei, maar ben je bang dat het ten koste van je omzet of inkomen gaat? Wil je meer cliënten aantrekken in je eigen praktijk maar lijkt het je niet te lukken?

Ben je ziek, heb je chronische pijn of ziekte, ben je moe en voel je je niet zo heel erg goed? Heb je (veel) triggers of hartzeer en kost het je soms moeite om de dag door te komen? Dan is het tijd om Licht en Liefde toe te laten en je basisgedachten te resetten zodat je je hart, geest en ziel zich weer openstellen voor overvloed en je je vertrouwen weer kunt terug winnen. Als je dan ook je verlangens in het Licht zet én los laat (hoe tegenstrijdig ook), hoeft er niks meer anders te zijn en Ben Je Overvloed.

Lees verder

9 november 2023
door Nefertum
Geen reacties

In het Licht van je Goddelijke Zelf ben je Liefde en Overvloed

In het licht van je goddelijke zelf verlang je alleen nog maar naar meer Licht, naar meer Liefde, naar meer expansie en meer bewustzijn. Om de groeien en een Lichtbaken te zijn, als een kind of dienaar van God. Precies zoals het bedoeld is.

Het is als het ware een oerverlangen in onszelf, dat op zielsniveau verlangt naar dat Licht en de Eenheid die we op Aards 3D niveau verwarren met een zoektocht naar liefde geluk en overvloed buiten onszelf. Dat is ons verlangen op persoonlijkheidsniveau. Totdat je uiteindelijk ontdekt dat het in jou zit en dat je eigenlijk op zoek was naar …. Jezelf.

Lees verder

29 september 2023
door Nefertum
4 reacties

Upgrade en ascenderen met Metatron

Aartsengel Metatron is verantwoordelijk voor het leiden van het ascentieproces hier op aarde terwijl we van de 3e naar de 5e dimensie toe gaan. Hij heeft als doel alle voelende wezens vijfdimensionaal in gereedheid te brengen voor de nieuwe Gouden Eeuw. 

Vandaag helaas geen Volle Maan healing, wel een gratis ingesproken transmissie onder leiding van Metatron voor jou om te ontladen en jezelf weer helemaal terug te brengen bij jezelf, terug in balans in harmonie met jezelf. Om je frequentie te verhogen met de helende goud oranje revitaliserende van Metatron die jou helpt te ascenderen.

Lees verder →

22 september 2023
door Nefertum
Geen reacties

Zuiveren en ascenderen

Als je je bevindt op het pad van bewuste creatie en ascensie, verhoog je je vibratie tot de hoogte van het licht. Om werkelijk te ascenderen, moet je zo zuiver mogelijk zijn. Iedere gedachte, emotie, woord en actie is een vibratie waarmee je aura wordt gecreëerd. Het vraagt er dus om dat je je gedachten zuiverder maakt, je emoties schoont en voor liefdevolle acties kiest voor je hogere doel, net zolang totdat je straalt op dat hogere niveau. Dan leef je in vreugde en vrijheid. Dat is vaak nog een heel proces wat je vaak niet meer verwacht als je al een hoge vibratie kent.

Veel mensen lopen ondanks hun ontwikkeling nog steeds tegen uitdagingen aan, komen negativiteit tegen, omdat juist in dat hoge licht alles naar boven komt en uitgezuiverd wil en mag worden. Dat gaat diep, ook omdat je eerst steeds gevoeliger wordt en ontvankelijker! Daar verzetten we ons vaak tegen. Als je je daarentegen ontspant en elke uitdaging ziet als een kans, dan wordt het weer licht. Als je leert om volledig gecentreerd te blijven, ben je Licht.

Lees verder

4 augustus 2023
door Nefertum
Geen reacties

Ascenderen met Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron heeft een heel arsenaal aan ascentietechnieken tot zijn beschikking voor de mensheid, die je helpen bij jouw transformatie, transmutatie en ascentieproces.  

Metatron is verantwoordelijk voor het leiden van het ascentieproces hier op aarde terwijl we van de derde naar de vijfde dimensie gaan om alle voelende wezens voor te bereiden op de Gouden Eeuw. Hij staat bekend om zijn heilige geometrie en platina netwerk, maar ook met zijn goudoranje energie kun je jezelf in een sneltreinvaart naar een hoger niveau laten brengen.

Lees verder

19 juli 2023
door Nefertum
2 reacties

Zuiveren en zuiver blijven

Voor (veel) hoogegevoelige mensen én in woelige tijden is het zuiver blijven en jezelf zuiveren erg belangrijk en met enige regelmaat zelfs essentieel en noodzakelijk om goed te kunnen blijven functioneren. Nu zijn die tijden haast aaneenlopend woelig en warrelt er al lange tijd zoveel rond van alle transformatieprocessen dat wordt rondgeslingerd dat dat ook weer makkelijk opgepikt kan worden. Maar dit is niet eens het enige ‘probleem’.

Ook de angst, de pijn, de zorgen en de weerstand van het collectieve bewustzijn heeft een grote invloed op ons zijn en welzijn, als we daarin stiekem nog een beetje in opgesloten zitten en de energie blijven absorberen als hongerige sponsen.

Daarbij komt dat de gevoeligheid die mensen hebben en ook bewust (door)ontwikkelen ook andere problemen met zich mee brengt: de ontvankelijkheid voor negatieve vreemde energieën. 

Lees verder

22 juni 2023
door Nefertum
Geen reacties

Innerlijke Vrede als basis van verandering

Soms kan het leven een ware worsteling zijn. Vanuit ons energieveld nodigen we situaties en mensen uit om mee te dealen, om af te rekenen met oude pijn en oude patronen uit de (vroege) jeugd en daarna. Als je je niet meer identificeert met dat wat zich aandient, aanschouwt en gewaarwordt, brengt het je (een ruimer) bewustzijn en een kans op heling en transformatie. Bovenal brengt het je Innerlijke Vrede.

Soms gaat dat met veel ellende en chaos en heftige taferelen, maar vanuit aanvaarding, innerlijke vrede en overgave kun je daar heel anders naar kijken en anders mee omgaan. Dan ontwikkel je jezelf door naar een volgend level.

Lees verder