Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

19 juni 2020
door Nefertum
2 reacties

Laat ook jouw blokkades naar boven komen

In mijn werk ga ik er altijd van uit dat er onder elke klacht en thema iets onder zit, dat in de bovenlaag niet altijd direct zichtbaar is. Dat er één of meerdere blokkades onder zitten, die aangekeken willen worden.

Ik neem je graag mee in een verhaal om je te laten zien wat de impact van onze vroegere ervaringen kan zijn en de invloed die dat heeft op het Nu, – op onze ervaringen in het Nu – om je vervolgens ook te laten zien hoe je zelf informatie naar boven kunt halen zodat je verder door kunt groeien naar steeds meer heelheid toe.

Lees verder

5 juni 2020
door Nefertum
1 reactie

Je trilling verhogen – hoe doe je dat

Je eigen trilling verhogen is makkelijker dan je denkt. En lijkt misschien ook makkelijker dan het in werkelijkheid is. Omdat het om doorzetten en toepassen gaat, ook al vind je daar niet altijd de tijd of geduld voor. Of vind je dat het maar eens klaar moet zijn. Heb je er geen zin meer.

Vanuit frustratie en ongeduld kom je echter geen stap verder, het houdt je er alleen maar verder vanaf. Vanuit aanvaarding kan alles veranderen, echter wel zonder dat dat je doel is. Ik nodig je uit om mee te doen en deel graag mijn dagroutine met je. En nog veel meer stappen die je kunt zetten om jouw transformatieproces te versnellen. 

Lees verder

21 mei 2020
door Nefertum
Geen reacties

Je pijn overstijgen – hoe doe je dat

De afgelopen weken met lastige energieën die op ons afgevuurd werden, kunnen bijzonder intens zijn geweest. April was  voor velen al een donkere maand, maar mei brengt nieuw licht en een nieuw tijdperk van goddelijkheid met zelfbeschikking (zoals  Jennifer Hoffman  schrijft in haar publicatie ‘De energieën van mei 2020’). 

Het collectieve energieveld wordt groter, hoger, sterker en beweegt nu op een veel hogere frequentie, wat betekent dat alles sneller gebeurt nu de donkerste dichtheid van 3D uit ons collectieve energieveld wordt gewist en wordt vervangen met een veel hogere trilling van lichtere energie (aldus Jennifer Hoffman). 

Het maakt dat er ook (opnieuw) oude pijn naar boven kan komen, het wordt als het ware door het licht naar buiten (boven) getrild. Juist deze tijd is er uitermate geschikt voor om je pijn om te zetten en het licht in jezelf te integreren. Ook al kan er daarbij veel verdriet naar bovenkomen.

Lees verder

7 mei 2020
door Nefertum
Geen reacties

Hoe je op een eenvoudige wijze je energieniveau kunt opvijzelen

Ken je dat gevoel dat je gedurende de dag steeds meer moe
raakt? Misschien wel oververmoeid? Vind je het zwaar om de dag goed door te
komen omdat er zoveel van je wordt gevraagd of omdat je niet weet waar te
beginnen? Raak je steeds meer geïrriteerd en ontstaat er steeds meer weerstand
in je? En ben je op aan het einde van de dag en ben je daar totaal ontevreden
over?

Lees verder →

17 april 2020
door Nefertum
Geen reacties

Kies jij voor Licht en Liefde?

Het is tijd om op te ruimen. Energetisch gezien kom je er niet meer onderuit  en is de kans groot dat je de afgelopen dagen (en weken) veel naar boven hebt zien komen, veroorzaakt door de hogere trillingen waarmee we nu worden omgeven. Dat haalt oud zeer naar boven. Daarbij geholpen of tegengewerkt vanuit je huidige (leef)situatie kun je niet anders dan er de tijd voor te nemen om te gaan voelen om je oude triggers (patronen) voor eens en altijd om te zetten. Juist in de triggers van nu is het tijd om te kiezen voor licht en liefde.

Lees verder →

30 maart 2020
door Nefertum
Geen reacties

Het is tijd om jezelf op een diep niveau op te schonen

We kunnen er niet langer meer om heen. Het is niet meer mogelijk om onszelf nog langer te verstoppen in onze dagelijkse activiteiten en bezigheden. En het kan niet anders dan dat we in deze tijd met onszelf geconfronteerd worden en daarin een enorme uitdaging aantreffen. Aan de ene kant kan het je de nodige onrust en verveling geven, en aan de andere kant kan het ook intense triggers naar boven halen.

Dan kun je je bezig gaan houden met nieuwe bezigheden en doen alsof er niet zoveel aan de hand is. Of je gaat de jouw gegeven tijd gebruiken om in een diepe verbinding te komen met jezelf, zodat je een grote shift kunt maken. Dan dien je jezelf én het geheel.

Lees verder →

25 maart 2020
door Nefertum
Geen reacties

Je kind ondersteunen in moeilijke tijden

Het valt vast niet altijd mee, nu alle kinderen thuis zitten. Zeker niet als je kind hoogsensitief van aard is, veel beweging nodig heeft en veel emoties van anderen in zich opslokt om maar wat te noemen. Het ene kind lijkt zich er niets van aan te trekken, maar je ziet duidelijk dat het niet alles  wil horen (wij luisteren er 1x per dag naar voor een update en nieuwe maatregelen). Het andere kind doet dat ook, doet laconiek over wat er gebeurt, maar is toch zichtbaar aangedaan, ziet lijkbleek en zei gistermorgen: ‘ik kan zo moeilijk in slaap komen, want dan neem ik nog eens alles wat er op de dag gebeurd is door’. Gelukkig konden ze gisteren de hele middag ontladen, buiten in de tuin, met een hoop kabaal waar ik normaal niet zo veel zin in heb, maar waar ik nu van genoot.

Lees verder →

22 maart 2020
door Nefertum
Geen reacties

9 manieren om te helen gedurende de nacht

De nacht is het perfecte moment om te gebruiken voor (extra) heling. Je bent dan het meest ontvankelijk waardoor de helende energie optimaal bij je binnen kan komen. Met heling en met positieve gedachten en een positief gevoel baadt je jezelf in een hogere trilling gedurende de nacht. Je slaapt en gebruikt je slaaptijd dubbel effectief. Je heelt terwijl je slaapt. Zo eenvoudig kan het zijn!

Lees verder →

14 maart 2020
door Nefertum
Geen reacties

Corona – Angst of Liefde?

Ben jij reeds in de ban van het Corona virus? Je komt er echt niet meer omheen. Hoe hard je misschien ook je best hebt gedaan je afzijdig te houden van dit hele gebeuren. De (preventieve) maatregelen worden massaal uit de grond gestampt. Ze zijn niet van de lucht en het kan niet meer anders dan dat ook jij er mee geconfronteerd wordt. Of je dat nu wil of niet.

Lees verder →

22 januari 2020
door Nefertum
Geen reacties

Loopt jouw hooggevoelige kind tegen problemen aan op school? – je kind als transformatiebron

‘En de juf zei: ‘Ik ben nog heel voorzichtig maar moet zeggen dat het erg goed gaat’ en nadat een moeder had uitgelegd wat zij had gedaan zei ze: ‘ik geloof daar allemaal niet in, maar merk wel dat het werkt’

Veel hooggevoelige (kwetsbare) kinderen lopen tegen problemen aan met naar school gaan. Dat kan met het niveau of het leren te maken hebben, met het feitelijk naar school kunnen gaan, de vele prikkels, angsten en nog veel meer. Soms past een schoolsysteem niet goed of kan het kind niet zoveel aan, juist vanwege de ontvankelijk voor alle prikkels en ervaringen. Het lijkt dat we er maar mee te dealen hebben, dat er niets aan te doen is. Gelukkig laat de praktijk wat anders zien. Zoals bij Pien.

Lees verder →