Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

14 oktober 2021
door Nefertum
Geen reacties

Lekker slapen

Moeilijk in slaap vallen en onrustig slapen is onlosmakelijk verbonden met hoogsensitiviteit.  Ik hoor het zo vaak en heb het zelf en met mijn eigen kinderen ook zo vaak meegemaakt. Met een hoofd  gevuld met de vele prikkels van de dag lijkt ons systeem niet eenvoudig tot rust te komen. Gedachten die hoogtij vieren, herbelevingen van de dag en dingen die nog staan te gebeuren staan het slapen vaak in de weg. Er is zoveel wat zich in het hoofd kan afspelen, bewust en onbewust. En vaak wordt over alles ook nog eens diep nagedacht, alsof we het nog eens meemaken. Er is nog meer … 

Lees verder

12 oktober 2021
door Nefertum
Geen reacties

Oermoedergroepsheling & het Innerlijke Kind

Het innerlijke Kind is een onlosmakelijk onderdeel van het transformatie- en verlichtingsproces van velen. De Oermoeder als de Wijze Volwassene die jij ook bent, ontfermt zich over haar Innerlijke Kinderen, helpt bij het loslaten van oud zeer, van oude patronen en pijn vanuit de familielijn. Ze troost je, steunt je en koestert het innerlijk in je, niet om van de pijn weg te lopen en het niet te voelen, maar om je processen te verzachten en heling te bieden met haar frequenties.

Het brengt de pijn naar boven, die je lichaam uittrilt, zorgt voor liefde, zorg en geborgenheid en maakt dat je je niet zo alleen voelt om uiteindelijk weer op te staan als de Oermoeder, de God / Godin, de Priester/Priesteres die jij ook bent, in je natuurlijke staat van zijn: je Devine Being.

Lees verder

16 september 2021
door Nefertum
Geen reacties

Ben jij een Baken van Licht?

Als hoogsensitieve moeder (of vader) in een hoogsensitief gezin heb je het niet altijd even makkelijk. Je bent de baken van het gezin, maar ook erg gevoelig. Je eigen emoties zijn sterk, maar ook de sterke emoties van je kinderen en je eventuele partner raken je diep, even als de weerstand die je kunt ervaren, bijvoorbeeld tegen die emoties of bepaald gedrag.
 
Voordeel is dat je ook enorm invoelend bent, weet wat nodig is en daar ben je dan regelmatig op afgestemd. Met name op dat wat je kind nodig heeft. Dat is dan de positieve keerzijde. Nadeel daarvan echter is dat je partner dan vaak onbewust niet zoveel te zeggen heeft, als deze wat minder sensitief van aard is, waarmee je de ander soms energetisch in een hoek kunt drukken. Met als gevolg dat deze zich meer en meer kan terugtrekken. Ik kom het in de praktijk vaak tegen.
Lees verder

13 september 2021
door Nefertum
Geen reacties

Energietransmissie: Mahatma healing

De afgelopen dagen kunnen opnieuw zwaar zijn geweest. Aan de ene kant werden we opnieuw uitgelijnd met mogelijk diverse fysieke uitingen daarvan. Aan de andere kant kwam er veel hartzeer naar boven, veel verdriet en pijn, in sommige gevallen zonder te weten waarom en in andere gevallen werden we juist geconfronteerd met triggers en situaties vanuit de buitenwereld. In dat geval was het nodig om er nog wat meer bewustzijn op te krijgen voordat je het kan gaan loslaten.

Als je het nu daadwerkelijk doorleeft en toelaat, kun je het loslaten. Het is dus een uitnodiging voor jou.

Lees verder

22 augustus 2021
door Nefertum
Geen reacties

Patronen omzetten – Hoe doe je dat?

Als je vrede leert hebben met jezelf, met de ander en met de situaties waarin jij je verkeerd, zet je een ander energieveld neer, waarin je andere situaties, mensen en gedragingen zult aantrekken als wanneer je nog grotendeels leeft in weerstand, triggers en pijn.

Dan ben je meer en meer in het NU en in balans en ben je in staat om alles wat er op je pad komt, direct te verwerken en door je heen te laten stromen omdat er geen weerstand is. Je gaat niet alleen wat anders uitstralen, maar gaat je ook veel beter voelen omdat je trillingsfrequentie dan ook verhoogt.

Wat kun je doen als het toch nog eens mis gaat en het voelen, doorleven en omzetten even niet meer gaat? Of als je vast blijft zitten in een bepaald thema en steeds een terugval ervaart? Dan is het zaak om nog wat actiever met jezelf bezig te gaan, met je eigen gedachten, je bewustzijn én je  trillingsniveau.

Lees verder

20 augustus 2021
door Nefertum
Geen reacties

De Kracht van je Eigen Transformatie

Als hoogsensitief persoon is het soms best een uitdaging om een dag goed door te komen, in die zin dat je sterk verankerd bent en blijft in je eigen lichaam. Dat je je goed voelt over jezelf, de ander en je leven en goed blijft voelen, ook aan het einde van de dag in plaats van moe of zelfs uitgeput te zijn.

Dat heeft te maken met het feit dat we maar al te vaak bloot worden gesteld aan vele interne en externe prikkels die we in ons systeem opnemen. We worden daarin niet alleen geconfronteerd met onze eigen sterke emoties, gedachten en onderliggende overtuigingen, maar ook met die van anderen waarbij we vaak de neiging hebben die energie ook in ons eigen energieveld te absorberen. Los nog van alle andere prikkels die op ons worden afgeschoten, een drukke agenda en weinig tijd om tot rust te komen om wat voor reden dan ook. Dat kan anders!

Lees verder

19 juli 2021
door Nefertum
Geen reacties

Heling met de hoge frequenties van Atlantis

Terwijl Moeder Aarde door een moeilijke periode van transformatie gaat, en iedereen haar krachten, kennis en energie gebruikt in dienst van de planetaire Ascentie, is nu de tijd aangebroken om weer in verbinding te komen met ons erfgoed om onze ware zelf te herkennen en oude geloofssystemen, gedachten en verwachtingen los te laten.  

Door onze eigen angsten en pijn van afscheiding te overwinnen komen we in een staat van zijn en kunnen we door de poort van vernieuwing stappen van eenheid. Dan mogen we weer één zijn met Moeder Aarde, en met alle levensvormen.

In deze tijd mogen wij ons weer verbinden met de liefdevolle energie van Lemurië en het Gouden tijdperk van Atlantis.

Lees verder

21 juni 2021
door Nefertum
Geen reacties

Licht, Verbinding en Zelfliefde

Steeds meer mensen maken de overstap naar Licht, Verbinding en Zelfliefde. Toch komt in deze roerige tijden en energetische downloads nog steeds veel verwarring, teleurstelling en pijn naar boven, naast het feit dat we ook steeds meer Licht in onszelf gaan belichamen. En nog steeds hebben we ook te maken met ongemakken en afgescheidenheidsreacties ook als we denken al Liefde te zijn. En nog steeds zijn de gevolgen van het verleden zichtbaar maar ook onzichtbaar verborgen in stiekeme negatieve geloofsovertuigingen waarmee we ook nog steeds bepaalde situaties naar ons toe kunnen trekken.

In deze tijd wordt je uitgenodigd om ook hier steeds meer op los te laten, met je bewustzijn en door je eigen behoeftes op te vullen in plaats van het te vragen van een ander. Daarmee zul je steeds meer pijn en negatieve overtuigingen – bewust en onbewust – weten te overschrijven waardoor je ook weer meer licht kunt belichamen en meer en meer in contact komt met jezelf en de Aarde.

Lees verder

20 juni 2021
door Nefertum
1 reactie

Wie is de Oermoeder?

De oermoeder is de eerste moeder, de vrouw waar iedereen van afstamt. Ook wel stammoeder genoemd, of Eva. De Oermoeder is de eerste van een hele serie. We hebben allemaal wel een beeld bij het woord Oermoeder en voor iedereen kan het anders zijn. Toch gaat het in de kern vooral om de kwaliteiten, de eigenschappen en de verbinding met jezelf, met de aarde en met het Al en het ontwaken van je oorspronkelijke Ware Zelf. 

De Oermoeder is de leven brengende en voedende Moeder Aarde, zij is de Oceaan, waaruit al het leven voortkomt. Zij is de Godin en de Oermoeder van de Godinnen in het matriarchale  tijdperk. Het zijn ook de Godinnen van de Nusta Karpay uit Peru.

De Oermoeder is ook de moeder van het Bewuste Ouderschap, de moeder die alles kan, maar ook de Wijze Vrouw met zielskwaliteiten en grappig genoeg is het ook een biertje dat volledig inspeelt op de prachtige kwaliteiten van de Oermoeder.  

Lees verder

13 mei 2021
door Nefertum
2 reacties

De kracht van aanvaarding en de invloed daarvan op jouw transformatieproces

Het zijn pittige tijden. De huidige energie –  update is groot en sterk en op vele vlakken voelbaar, zowel in positieve zin als de zware kant ervan. Het raakt ons allemaal.

Op dit moment zorgen de trillingsfrequenties voor collectief lijden in die zin dat we ons nu allemaal hebben aan te passen aan het leven in een hogere trillingsfrequentie, waar eerder vooral de lichtwerker werd uitgedaagd. Daarbij komt ook Moeder Aarde steeds meer in afstemming met het 5D bewustzijn. Hierbij wordt ook de lichtwerker nog steeds uitgenodigd om oude pijn en inprentingen vanuit de jeugd om te blijven zetten. In deze processen komt een ieder ook nog eens in aanraking met dat wat collectief wordt vrijgegeven en in de lucht hangt.

Lees verder