Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

14 oktober 2022
door Nefertum
Geen reacties

Omgaan met lastige situaties en moeilijke mensen

Ken je dat gevoel, dat je vast zit in een situatie, vaak met een bepaald persoon of juist een bepaald type mens? Je weet waarschijnlijk wel dat je deze zelf hebt aangetrokken op basis van onverwerkte zaken in je eigen energieveld, mede gebaseerd op je eigen denken en beperkende overtuigingen.

Je voelt je dan bijvoorbeeld niet gezien, niet geliefd, ontvangt geen aandacht waardering of begrip. Je contacten worden beperkter of mensen komen niet opdagen, en/of tekorten en armoede laten zich aan je zien. Wat kun je doen?

Lees verder

16 september 2022
door Nefertum
Geen reacties

Opstaan in je eigen Meesterschap

Je kent het vast wel, een bepaald thema, een trigger, bepaalde fysieke klachten die steeds weer terugkeren, waar je gigantisch in vast kunt zitten en als je er door heen bent geworsteld, al dan niet met overgave, is er alsnog het e.e.a. te verwerken en kan het best even duren voordat je jezelf weer volledig herpakt hebt. Wat soms met flink wat vermoeidheid, fysieke klachten en een soort onbestemd of neerslachtig gevoel gepaard kan gaan. Tot aan de volgende trigger en begint het verhaal weer van voren af aan. 

Wat kun je doen en hoe zorg je je voor dat je meesterschap verwerft over je eigen emoties, reactiepatronen en triggers? Inclusief Voorouderlijn heling! 

Lees verder

23 juli 2022
door Nefertum
Geen reacties

DNA Genezingswerk – Heel je DNA en activeer je eigen Blauwdruk en Ware Potentieel

In je DNA liggen niet alleen je fysiek erfelijke factoren opgeslagen maar ook genetische en karmische invloeden van niet fysieke aard. Ondertussen komt de wetenschap steeds verder in  DNA  onderzoek en mogelijkheden om in het DNA te knippen en plakken om ‘fouten’ te corrigeren, maar ook lichtwerkers en spirituele mensen komen steeds verder.

Zij zijn niet alleen gericht op correctie door te clearen (elimineren) maar nodigen je ook uit tot activatie van meerdere DNA strengen, die nog latent of sluimerend aanwezig zijn, die je eigen Blauwdruk en Ware potentieel activeren.

Wat is DNA, wat zijn de mogelijkheden, hoe kun je er zelf mee aan de slag en wat bereik je daarmee?

Lees verder

3 juni 2022
door Nefertum
Geen reacties

Karma oplossen – omring jezelf met Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheidsenergie

Na een energetisch chaotische tijd is er nu een soort rustpunt ontstaan, waarin de liefde mag stromen, om je er mee te verbinden maar ook om Karma in te lossen op een zachte doch ook verruimende manier, een heerlijke manier. Heerlijk om je in onder te dompelen terwijl je je begeeft op het Pad der Transformatie. Ook als het weer begint te borrelen en oud pruttel naar boven brengt. 

Niet alleen voor jezelf, maar ook om de band en het Karma dat tussen jou en je kind zit op te lossen.

Lees verder

6 april 2022
door Nefertum
Geen reacties

De 7 Stralen van de Regenboog – een overzicht

De zeven stralen van de regenboog als zijnde de eerste 7 ademtochten van God corresponderen met elke chakra in ons etherische lichaam. Het zal je daarom vast niet verbazen dat met de energie je chakra’s gereinigd, gezuiverd en in balans worden gebracht met deze stralen. Elk chakra laat daarbij toxische energie los, die bij onverwerkte ervaringen horen en blokkades worden losgeweekt. Niet alleen de chakra’s zelf worden geheeld, ook het fysieke gebied dat bij dat bij elk chakra hoort, ontvangt heling. Er wordt zelfs gezegd dat je er ook bepaalde aandoeningen mee kunt helen en tegelijkertijd zorgt de energie ook voor een bekrachtiging van bepaalde kwaliteiten waar de kleur ook voor staat.

Door je af te stemmen op de kleuren en stralen ontstaat er dus niet alleen heling op fysiek, emotioneel en mentaal vlak in de chakra’s zelf en daarbuiten, maar zorgt het dus ook voor bekrachtiging. En als je lichaam en chakrasysteem schoon en vol potentiële energie zijn, dan zijn de chakra’s geopend voor een volledig potentieel en zijn we zelfs in staat om door God te scheppen.

Bovenal zul je je goed voelen en in balans zijn, waardoor het leven weer zal stromen.

Lees verder

1 april 2022
door Nefertum
Geen reacties

Helende kleuren en stralen – een kleine wegwijzer door het doolhof van kleur

Er zijn zoveel kleuren en stralen. Soms best een beetje lastig om dit te ontrafelen, maar ik heb een poging gedaan om helderheid daarin te krijgen zonder intentie volledig te zijn en alles te bevatten. Simpelweg omdat dat niet mogelijk is. Wel weet ik dat kleur altijd onderdeel is van en elke kleur drager is van een energiefrequentie, die helend is, zowel fysiek als mentaal emotioneel en spiritueel als ook bekrachtigend.

Iedere kleur in ons kleurenspectrum draagt een energie met een eigen taak en waarde binnen ons energiesysteem, zowel lichamelijk als op zielsniveau. De kleuren en stralen helpen ons om te helen en ascenderen.

Lees verder

18 maart 2022
door Nefertum
Geen reacties

Helen met engelen energie

Als we het over Engelen hebben, denken we al snel aan gedaantes in bepaalde verschijningsvormen, met mooie gewaden en witte of kleurrijke vleugels. Sommige mensen kunnen ze zien, anderen voelen ze vooral als een aanwezigheid en weer anderen zien vooral het wellicht welbekende witte veertje dat voor hen neer dwarrelt of als boodschappen via synchroniciteit als bericht van engelen uit het hiernamaals en engelengetallen. Weer anderen voelen vooral een beschermende aanwezigheid.

Wat zijn Engelen? Welke Engelen zijn er, wat brengen ze en waarvoor kun je ze aanroepen? Hoe kun je ze inzetten om jezelf en ook anderen te helen?

Lees verder

4 februari 2022
door Nefertum
Geen reacties

Je Kundalini laten ontwaken

Als we het hebben over een Kundalini ontwaken dan denk je misschien net als ik aanvankelijk eerst alleen aan een spectaculair en spontaan gebeuren, die je alle hoeken van de kamer laat zien. Dat kan ook zeker, maar vaak is het meer een geleidelijk proces waarin je steeds meer blokkades loslaat, met name in je chakra’s waardoor de Kundalini energie, die van oorsprong reeds in jou zit, steeds beter gaat doorstromen.

Het is ook veel meer dan dat, want elke activatie en elke stap die je bewust of onbewust zet in het laten ontwaken van jouw Kundalini energie brengt ook jouw Levenskracht naar een hoger level en dat geldt ook voor je persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

15 januari 2022
door Nefertum
Geen reacties

Leven in Overvloed

Een Leven in overvloed is voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid. Vaak wordt er dan vooral aan financiële overvloed gedacht waarvan we een tekort hebben, maar overvloed is zoveel meer dan alleen geld. Als het over Overvloed gaat, gaat het ook over Liefde, over je Gezondheid, je Geluk en Welzijn.

Waarom leven we niet massaal in Overvloed, terwijl er voldoende is en het veld te allen tijde beschikbaar is voor iedereen. Waar heeft dat mee te maken en hoe kunnen we dat anders doen?

Lees verder