Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Gratis proefheling

Vraag nu een gratis heling aan !! Voor iedereen die blokkades wil loslaten en de energie weer lekker wil laten stromen. Gericht op een eigen thema of klacht naar keuze. 

Wat je reden ook is, of je nu nieuwsgierig bent, klachten hebt van welke aard dan ook of een behoefte aan heling voelt, dat maakt niet uit. Ik nodig je van harte uit om een gratis proefheling aan te vragen, waarin je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau mag ontladen van ballast die je hebt opgedaan, je ontvangt diverse energieën waar je behoefte aan hebt en je ontvangt helende trillingen die je verbinden met de Onvoorwaardelijke Liefde.

Je stuurt via mijn contactpagina een mailtje door op bovenstaande button te klikken en geeft daarin aan dat je graag een proefheling wilt aanvragen, als je wilt onder vermelding van jouw klacht of thema waarop de heling kan worden klaargezet voor je. 

Zodra de heling klaar staat, ontvang je een mail van mij met een korte instructie over hoe je de heling naar je toe kunt halen.  

Hoe sterk de heling is die jij ontvangt, hangt niet alleen van mijn intentie af, maar ook van de jouwe. Omdat jij zelf immers degene bent die zich al dan niet volledig kan openen voor de heling. Ik raad je dan ook aan om vooraf even kort te mediteren, bewust adem te halen of een ademhalingsoefening te doen. Het zal je ontvankelijker maken, zodat je meer kunt loslaten, toelaten en meer heelheid zult ervaren. 

De helingen zijn vergelijkbaar met zoals je deze in mijn online programma’s aantreft en zijn multidimensionaal. Ik hoop dat je ervan geniet en wens jou alvast een hele fijne en krachtige heling toe !!

Ervaringen met de proefheling

‘Wat een prachtige en hele bijzonder persoonlijke heling heb ik van je gehad! Veel fysieke gewaarwordingen! Spiertrillingen en hoofdpijn vooral aan de rechterzijde van mijn lichaam. Druk op mijn voorhoofdchakra, klappertanden (kaakklemmen al 9 jaar), boeren, verdriet, maar ook een warme deken over mijn lichaam, diepe ontspanning, beelden van een tunnel, engelenvleugels en de woorden dat ik mag loslaten, mezelf niet kleiner hoef te maken. Heel erg dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren’. 

‘Ik heb gisteravond de heling gedaan. Ik vond het best heftig moet ik zeggen. Hoewel ik dat van te voren wel enigszins verwacht had overviel het me toch ook wel weer een beetje. Heerlijk om vervolgens weer een stuk los te mogen laten. En rust te ervaren. Ik belande letterlijk in een bloemenveld vol kleuren’.

‘Ik heb gisteren de heling zonder dat ik het beseft heb al naar mij toe heb gehaald, doordat ik jou hele bericht heb gelezen inclusief de tekst hoe ik de heling naar mij toe kan halen.  Ik heb namelijk gisteren avond de hele avond gigantisch veel energie om mij heen en in mij gehad. Ik snapte niet waar het vandaan kwam. Was een hele aparte ervaring. Stroomde door mijn hele lijf en aura. Ik wou de heling nu doen maar er gebeurt niets, dus dat is gisteren al geweest. Wat een energie!’

‘Wat een bijzondere ervaring. Het was net of je naast me stond en me door de heling heen leidde op een hele rustige mooie manier.’

Stuur direct je aanvraag via info@nefertum.nl of klik op de button en stuur een mailtje naar mij, onder vermelding van jouw klacht en/of thema. Zodra de heling voor je klaar staat ontvang je een mail met duidelijke instructies over hoe je de heling naar je toe kunt halen. Ik wens jou alvast een hele fijne shift en heling <3