Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Colours of Angels

Colours of Angels biedt je 7 verbindingen met 7 Aartsengelen, ieder met hun eigen Stralen. Deze 7 verbindingen worden je aangeboden in 1 enkele afstandsinwijding die jou zal verbinden met elke Aartsengel en je hebt dan  de mogelijkheid om hen hiermee aan te roepen, wanneer je maar wilt.

Engelen zullen je nooit alleen laten of negeren en ze staan dag en nacht voor je klaar.

Wanneer je wordt verbonden met iedere Aartsengel, zul je ook verbonden worden met elke Straal waarmee de Aartsengel behulpzaam dienend is en met de bijbehorende Kleur daarvan. Het enige wat je hoeft te doen is de Kleur visualiseren die bij elke Aartsengel hoort waarmee je bent verbonden en je zult de verbintenis sterker voelen worden. Dit is ideaal voor diegenen die moeite hebben met het visualiseren van beelden, omdat het alleen maar nodig is om de Kleur te visualiseren. Je kunt ook simpelweg de betreffende Aartsengel aanroepen en de energie ervan in je opnemen. 

Met deze inwijding verbind je je met de volende Aartsengelen :

  • Aartsengel Michaël : Behulpzaam dienend in de Eerste Straal, die de Blauwe Straal is en de Straal van Bescherming en Kracht.
  • Aartsengel Jophiël : Behulpzaam dienend in de Tweede Straal, die de Gele Straal is en de Straal van Verlichting en Wijsheid.
  • Aartsengel Chamuël : Behulpzaam dienend in de Derde Straal, die de Roze Straal is en de Straal van Liefde.
  • Aartsengel Gabriël : Behulpzaam dienend in de Vierde Straal, die de Witte Straal is en de Straal van Harmonie en Zuiverheid.
  • Aartsengel Raphaël : Behulpzaam dienend in de Vijfde Straal, die de Groene Straal is en de Straal van Genezing en Waarheid.
  • Aartsengel Uriël : Behulpzaam dienend in de Zesde Straal, die de Gouden Straal is en de Straal van Vrede.
  • Aartsengel Zadkiël : Behulpzaam in de Zevende Straal, die de Violette Straal is en de Straal van Vrijheid.

Aanvragen inwijding

Wil jij deze enorm liefdevolle inwijding aanvragen zodat je jezelf dagelijks eenvoudig op de energieën kunt gaan afstemmen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt de inwijding op afstand (daar maken we een afspraak voor), een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de mail.  De kosten voor deze inwijding bedragen € 50,-. Heb je voorkeur voor de inwijding in een chiball dan betaal je € 35,-.