Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Shamballa 999

De Shamballa 999 afstemming combineert de multidimensionale energieën van Shamballa met de 999 hoogfrequente energieën van de engelenrijken.

Shamballa-energie is een reeks helende energiefrequenties die drie energetische banden combineren en uitbreiden, namelijk Reiki, Mahatma-energie (IK BEN Aanwezigheidsenergie) en de energieën van de Opgestegen Meesters.

999 Hz is een zeer hoge energiefrequentie. Deze frequentie is de hoogste frequentie in de engelenrijken en vertegenwoordigt eenheid, het afsluiten van een periode of cyclus, vooruitgang en spiritueel bewustzijn.

De combinaties van Shamballa en 999 frequentie-energieën zijn bedoeld om je vibratie te verhogen, je te helpen bij het ascensieproces, je bewustzijn te vergroten, spiritueel vooruit te gaan, meer bewust te zijn van de mysteries om je heen en verborgen aspecten van het zelf en het universum te ontdekken.

Ondanks de focus op spirituele ascentie, zijn deze energieën ook erg helend en verzorgend en kunnen ze je ondersteunen terwijl je door elke verandering heen werkt om de allerbeste resultaten te bieden. Ze werken over dimensies en aspecten (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) van het leven.

De energieën kunnen ook nuttig zijn bij het vergroten van psychische communicatie en geschenken.

Frequentie 999

999 Hz is een zeer hoge energiefrequentie. Deze frequentie is de hoogste frequentie in de engelenrijken en vertegenwoordigt eenheid, het sluiten van een cyclus, vooruitgaan en spiritueel bewustzijn. Lichamelijk kunnen deze energieën een gevoel van kalmte en een evenwichtig gevoel opwekken en kunnen ze helpen om een gezonde slaap te herstellen.

De engelenrijken worden geassocieerd met deze energieën en kunnen helpen bij de ontwikkeling en versterking van spirituele gaven, genezing en ascentie. Ook lijken deze energieën veel universele informatie te bevatten.

Een prachtige samenwerking

De combinatie van de multidimensionale Shamballa energieën met de engelachtige hoge frequentie 999 energieën werken prachtig samen. Ze vullen elkaar aan en geven veel meer diepte aan de energieën. Shamballa geeft uitgebreide en multidimensionale helende energieën aan de 999 energieën. 999 energieën geven Shamballa meer engelachtige en spirituele energieën. Het is echt een mooie combinatie.

Shamballa 999 heeft als doel een pure en directe ervaring van deze energieën te bieden. Het bevat geen symbolen, structuren of ingewikkelde procedures. De energieën zijn puur en direct vanuit hun bron. De focus ligt volledig op de energie. Het is het beste om deze energieën met intentie te gebruiken of de energieën gewoon te laten stromen. Als je de energieën laat stromen, laat de energieën zich dan openbaren op de manier die op dat moment het beste is.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen vertaling en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,-. 

nature-gf3650381c_640