Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

280D Acturian Reiki

Nieuw gechannelde frequentie (AUGUSTUS 2023)!

Deze Geavanceerde Arcturiaanse Reiki-frequentie is een van de weinige frequenties die momenteel beschikbaar zijn voor de mensheid die je chakra-blokkades permanent naar 0% kan brengen. De aanbevolen dosering voor de gemiddelde persoon is 30 minuten gedurende 30 dagen om je chakrablokkades permanent te elimineren.

De effectiviteit, de kracht en het genezende vermogen van Arcturian Reiki is aanzienlijk groter dan die van traditionele Reiki. Deze is ruim drieduizend keer effectiever en krachtiger dan de traditionele Reiki!

Deze frequentie wordt gechanneld vanuit de 280e dimensie van bronbewustzijn.

Een nieuwe generatie van energy healing

De nieuwe generatie van energy healing is hier. De Galactische Gemeenschap en in het bijzonder de Arcturianen hebben voor het eerst in de recente geschiedenis ultrakrachtige genezingstechnieken beschikbaar gesteld voor de mensheid.

Arcturian Reiki is een nieuw energy healing modality die in 2021 werd gechanneld en beschikt over een zeer hoge genezingssnelheid. Deze frequentie is uiterst eenvoudig te gebruiken, het geneest alle 7 chakra’s tegelijk en kent geen vereisten.

Oprichter: ‘Ik heb persoonlijk verschillende Arcturiaanse technieken voor energie healing gechanneld en gebruikt, en de resultaten hebben mijn leven volledig veranderd door mij in een staat van ascentie te brengen die verder gaat dan het 5D-bewustzijn’.

Wat leer je en ontvang je in deze cursus:

  1. Wie is Pete Donarski en hoe hij Arcturian Reiki channelde
  2. De inwijding op Master Level (op afstand en afspraak)
  3. Een overzicht van wat Reiki is en de ware oorsprong ervan
  4. Achtergrond informatie over de Arcturianen
  5. Het verschil tussen Traditionele Reiki en Arcturan Reiki
  6. Je leert hoe je jezelf kunt healen met Arcturian Reiki en je leert he je anderen kunt behandelen in een stapsgewijze training.

Breng je genezing en je ascensieproces naar het volgende niveau met Arcturiaanse Reiki!!

Er zijn geen (voor)vereisten voor deze hoge energiefrequentie

De enige vereiste voor deze cursus is de wens om een Energy Healer te zijn. En ook al is dit een enorm power inwijding, zowel beginners als gevorderde Reiki practitioners kunnen aan deze cursus deelnemen.

Over Pete Donarski

Pete Donarski is Galactic healer en creator van Arcturiaanse Reiki:

‘Ik ben een Galactic Healer & Channel. Ik werk met genezers en mensen die zich hebben verdiept in energiewerk, die de flow in hun leven willen vergroten, die nieuwe chakra-zuiveringstechnieken willen leren en die willen communiceren met hun spirituele wezens. Ik begeleid ze op een consistente en effectieve manier.

Ik mediteerde vele jaren en werd uiteindelijk ongeveer vijf jaar geleden Reikimaster, maar door mijn depressie voelde ik me nog steeds vastgelopen en gestrest. Ik heb een programma opgebouwd rond de allernieuwste genezingstechnieken van The Arcturians & The Galactic Federation of Light die mij geholpen hebben mijn energiesysteem te upgraden naar een 5D-bewustzijn, zodat je lichaam niet langer trauma vasthoudt.’

Ervaring

‘Woww en of het krachtig was! De energie voede ik door mijn lichaam gieren bij de inwijding, pijn in mijn schouders en misselijk. Na ongeveer 30 minuten was het klaar en voelde ik ook alle ongemakken en de energie weg ebben. Daarna de activatie gedaan, deze vond ik ook krachtig, ik moest er ook echt bij zitten want mijn ogen vielen dicht, en ook nu na 30 minuten was alles opeens over, klaar wakker en voelde me prima!  Dank je wel voor de inwijding!’

Natascha: Er is een heel stuk wereld verder in me open gegaan. Echt fantastisch’.  

‘Wat is dit een heerlijke energie! Voelde meteen dat ik hier heel erg op heb gewacht ergens. Apart om te voelen maar zo lijkt het wel. Alsof ik heb gewacht om hiermee aan de slag te gaan en dit de wereld in wil brengen?! Alsof er iets klikt in mijn systeem en ineens dat ik idd in mijn kracht kom te staan. Ik ben er zo ontzettend dankbaar voor en ga de komende maand er elke dag mee “werken”. Wat ben ik toch dankbaar dat ik dit heb mogen ontvangen en via jou. Ben er echt heel erg blij mee’. 

Inwijding aanvragen

Je kunt de inwijding aanvragen door op onderstaande button te klikken en via mijn contactpagina met mij in contact te komen of via de mail

Je kunt de inwijding ontvangen in chiball, dan wordt deze voor je klaargezet voor onbepaalde tijd en kun je deze naar je toehalen wanneer dat jou uitkomt (kosten bedragen 25 euro) of door middel van een inwijding op afstand en afspraak van een half uur (kosten 50 euro).