Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Telos Liefdesenergie (energy healing)

Telos is een oude Lemurische stad die zich precies aan de voet van de Shasta bevind. Het is een echte stad in de fysieke wereld, met meer dan 1 miljoen inwoners die in vrede en voorspoed leven. De Stad Telos heeft een zeer speciale frequentie van liefde. Deze energie is zeer heilzaam in healing sessies.

Met het Telos Healing Systeem worden 5 geprogrammeerde stenen gebruikt en geplaatst in een speciaal “rooster” op en rond een persoon. De stenen zullen automatisch met elkaar verbinden en beginnen met het uitzenden van de liefdesfrequentie naar het lichaam én in ruimtes. Dit is erg ontspannend en leidt vaak tot healing op een diep niveau.

Founder: Ole Gabrielsen 

Inwijding aanvragen

Je ontvangt deze prachtige liefdevolle inwijding op afstand waarvoor we een afspraak maken of via een Chi Ball waarmee je de inwijding naar je toe kunt halen wanneer dat jou uitkomt. Je ontvangt daarbij een Nederlandstalige handleiding en duidelijke instructies via de mail. Na de inwijding kun je er direct zelf mee aan de slag en ook anderen inwijden. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,- (voor de 4 inwijdingen samen betaal je € 100,- in plaats van € 25,-). 

Je kunt de inwijding aanvragen via de mail via info@nefertum.nl of door op onderstaande button klikken. 

gems-836763_640