Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Ancestral Clearing Maintenance Attunement

De Ancestral Clearing Maintenance Afstemming heeft tot doel energetische ondersteuning te bieden bij het overwinnen van diepgewortelde voorouderlijke problemen, het zuiveren en genezen van voorouderlijke lijnen, koorden en karma en het terugkrijgen van de controle over je leven.

De Ancestral Clearing Maintenance Afstemming heeft als doel je te helpen de volledige controle over je leven terug te krijgen zonder onnodige bemoeienis van je voorouders, die door het niet eens te zijn met je keuzes, misschien onnodige obstakels en blokkades voor je opwerpen.

De wensen van je voorouders kunnen in tegenspraak zijn met wat je voor jezelf verlangt en kunnen energetische blokkades in je leven veroorzaken. Deze blokkades kunnen je ervan weerhouden om het leven te leiden dat je zou moeten leiden.

Deze afstemming heeft tot doel alle voorouderlijke vloeken, spreuken, bezweringen en negatieve koorden te wissen die je nog steeds verbinden met negatieve voorouders in verschillende realiteiten en tijdlijnen.

Het kan ook helpen bij het opruimen van negatieve imprints die mogelijk aan bepaalde bloedlijnen zijn gehecht vanwege hun geschiedenis of specifieke gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden.

Deze afstemming heeft tot doel je voorouderlijke afstamming te zuiveren en te helen en om eventueel negatief voorouderlijk karma op te heffen. Vanwege de open aard van de energieën die in deze afstemming worden geboden, is er de mogelijkheid dat nieuwe functies zich aan jou openbaren die specifiek zijn voor jou en je behoeften.

Inbegrepen Functies

  • Helpt bij het overwinnen van voorouderlijke problemen;
  • Wist onafgemaakte zaken uit vorige levens;
  • Helpt je bij het terugkrijgen van de volledige controle over je leven van je voorouders.;
  • Wist voorouderlijke vloeken, spreuken en bezweringen;
  • Snijd negatieve voorouderlijke familiekoorden door;
  • Schoont en geneest je hele voorouderlijn;
  • Schoont alle voorouderlijke karmische energieën;
  • Verhoog je trilling;
  • Helpt je om vooruit te gaan in het leven.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen vertaling voor eigen gebruik!! en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,-.  

20230212_152814