Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Shamballa Aardesterchakra

Shamballa Earth Star Chakra is een energie helend systeem dat de multidimensionale energieën van Shamballa en de aarde ster chakra combineert voor verhoogde aarding, onderlinge verbondenheid, verlichting en ascentie.

De combinatie van deze krachtige energieën brengt een zeer aardse, maar expansieve, multidimensionale hoge trillingsenergie samen die je spirituele bewustzijn verhoogt. De energieën zijn zeer helend en werken over de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen.

De enorm krachtige aardende energieën van de aardesterchakra, balanceren perfect de expansieve Shamballa energieën. De energieën zorgen voor een meer tastbare verbinding met moeder aarde en het leven zelf, wat bijdraagt aan jouw spirituele ontwikkeling.

De energieën van de Shamballa Aardesterchakra activeren de Aardester chakra en zorgen ervoor dat het in balans is en herstelt eventuele structurele problemen. Dit zorgt voor een sterk aardingseffect en versterkt je verbinding met Moeder Aarde en de wereld om je heen. Deze verhoogde verbinding brengt zeer helende en verzorgende energieën binnen die je vitaliteit, welzijn en energieniveau verhogen.

Shamballa energie is multidimensionaal en expansief. Ze bieden verbindingen met Reiki-energie, Mahatma-energie en de energieën van de Geascendeerde Meesters. Deze energieën zijn bedoeld om je spirituele bewustzijn aanzienlijk te vergroten en het verhogen van je vibratie te versnellen.

Je zult meer uitgebreide momenten van verlichting gaan ervaren en merken dat je meer in het heden leeft. Je zult ook merken dat hoe meer je met deze energieën werkt, je de kracht van je spirituele gaven verhoogt en dat er nieuwe spirituele gaven door kunnen komen. De energie zal zich ook steeds verder verhogen (open-ended) en nieuwe functies zullen zich aan je openbaren, waardoor de toepassingen van de energieën onbegrensd zijn. 

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen vertaling en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,-.