Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Etherische acupunctuur (gratis)

Dit systeem biedt de mogelijkheid om etherische acupunctuurnaalden te plaatsen in een mens of dier. De etherische naalden hebben hetzelfde effect als fysieke naalden. Het zorgt ervoor dat de energie in jou weer (beter) doorstroomt en is enorm eenvoudig in gebruik.

De etherische naalden kunnen elke gedachte, gevoel of intentie dragen die je wenst mee te geven tijdens de healing.

Zij kunnen ook als antenne voor energie, helende kracht, helende symbolen, mantra’s, energie van kruiden, kristallen, mineralen, bloemen, de vijf elementen, licht, kleuren, geluiden en homeopathische middelen etc. dienen.

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven wat je wilt dat de naalden dragen. Je intentie kan algemeen, “balans”, of heel specifiek zijn, “bijv. reiki sturen naar de lever voor genezing.”

Je mag de etherische naalden ook gebruiken zonder enige intentie en gewoon laten plaatsen waar het nodig is .

Het laten plaatsen van deze naalden zal nooit kwaad kunnen, ze worden dus ook nooit op een “verkeerde” plek geplaatst.

Als een naald wordt geplaatst op een punt of op meerdere punten die kunnen leiden tot een onbalans, dan zal je hogere zelf dit neutraliseren.

Ervaring

Anita: ‘Ik ben blij verrast met het resultaat’

‘Ik heb een aantal keren nu de activatie van de etherische acupunctuur gedaan en ik ben zo blij verrast met het resultaat. Ik had steeds pijn aan mijn knieën met hardlopen, maar nu dat ik een aantal keren deze acupunctuur heb gedaan is de pijn helemaal weg. Terwijl ik er jarenlang last van had en daardoor lange tijd niet meer hardgelopen heb. Het is zo grappig dat het kan. Nu heb ik toch alweer 3 km hard kunnen lopen. Ik dacht ik wacht even met certificaat aan te vragen, want ik ben zo benieuwd wat er mogelijk hiermee is. Maar ik ben zo verrast met het resultaat’. (Anita) 

Inwijding aanvragen

Deze inwijding wordt gratis op afstand voor je klaargezet in een energiebol, zodat je de inwijding op elk gewenst moment naar je toe kunt halen. De handleiding en het certificaat ontvang je per mail.

acupuncture-gold-coast-2707127_640