Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Akasha Kronieken

De Akasha Records zijn een energetische afdruk van elke gedachte, actie, emotie, en ervaring die ooit heeft plaatsgevonden in de tijd en ruimte. Ze zijn een etherische, holografische opslagplaats van informatie voor het menselijk bewustzijn voor het verleden, het heden en mogelijkheden voor de toekomst.

De energie van de Akasha Records is de energie van Liefde!

De Akasha Records zijn “geschreven” met een subtiele stof genaamd Akasha. Hierin bevindt zich de energie van Liefde die tot alles doordringt en leidt tot in het Heelal. De Akasha is overal en altijd beschikbaar. Iedereen heeft op elk moment toegang tot de informatie van de Akasha Records.

Zowel intuïtie als wetenschap vangen elke dag een glimp op van de goddelijke wijsheid in de Akasha Records. Iedereen in het heelal draagt bij aan en heeft toegang tot de Akasha Records. Want wij zijn allemaal gemaakt door en verbonden met de energie van liefde. Door ons goddelijk geboorterecht hebben we die toegang tot de goddelijke wijsheid en kennis in de Akasha Records.

De Akasha Records bevat alle vroegere, huidige en toekomstige mogelijkheden via de trillingen van mededogen en vreugde. Zij zijn als het DNA van het heelal. Ze bevatten een verzameling van alles wat er in het verleden is gebeurd, en ze bevatten een volledige set van gegevens met betrekking tot mogelijkheden voor de toekomst. Elke individuele ziel heeft zijn eigen, unieke Akasha Record. Ook de ziel van de groepen, evenementen, organisaties en locaties heeft een unieke Akasha Record.

Een manier om de Akasha Records voor te stellen is hen te zien als een boek dat de hele geschiedenis van je ziel, evenals elk aspect van wie je nu bent en alle mogelijkheden voor je toekomst bevat. Dit boek is zo uitgebreid dat het nooit fysiek kan bestaan. In plaats daarvan wordt alles energiek geregistreerd in de trilling van de Liefde. Een trilling waarvan alles gemaakt is in het Heelal.

De heldere waarheid in de Akasha Records laat ons de vrijheid om te kiezen uit genade in alle dingen. Als we de waarheid kennen, kunnen we de illusies die wij hebben gecreëerd en die ervoor zorgen dat ons geloof, dat we gescheiden zijn van God, Geest, of een bron los laten.

De Akasha Records is een van de meest krachtige beschikbare gereedschappen die vandaag op de planeet aanwezig zijn, om ons te helpen herinneren aan onze Eenheid met ieder in het Heelal, en bij het vinden van onze persoonlijke en collectieve vermogens om de realiteit die wij wensen.

De Records zijn de toegang tot alle kennis uit het verleden, het heden en de toekomst.

In deze verzamelplaats vindt je ook jouw persoonlijke Records. Deze kan en mag je inkijken.
Jouw persoonlijke Akasha Records bevatten elk stukje informatie over de ervaring van je ziel.

Geeft iemands Hogere Zelf je toestemming dan kan je ook toegang krijgen tot de records van deze persoon. Dit wordt Record Reading genoemd.

We kunnen leren om toegang te krijgen tot de Akasha Records. Soms vergt dit wat tijd en oefening eer dat we informatie doorkrijgen en herkennen.
Je kan toegang krijgen tot de Akasha Records door middel van intuïtie, gebed, meditatie, creatieve visualisaties, regressies (vorige levens) dromen en door spontane flitsen van inzicht.

In de handleiding wordt een methode voor een persoonlijke reading, reading van een ander en een collectieve (groeps) reading aangereikt.

Waarom een inwijding in de Akasha Records?

 • Nieuwsgierigheid
 • De Waarheid zoeken, wie je werkelijk bent
 • Willen weten wat je levensdoel is
 • Meer willen weten over vorige levens en welke invloeden deze hebben op het huidige leven
 • Vragen over Gidsen en begeleiding
 • Hulpmiddel bij het maken van moeilijke keuzes
 • Zoeken naar de oorzaken van fysieke, mentale, emotionele problemen
 • Regressie – het verleden bezoeken
 • Voorspellen van toekomstige gebeurtenissen

Het lezen van je eigen Records geeft je wijsheid, inzicht, begrip en vergeving. Moeilijke levens en situaties kunnen makkelijker worden aanvaard en vergeven.

Het doel van de Akasha Records

 • Het doel van het lezen van de records is het verstrekken van aardevolle informatie die je behulpzaam kan zijn om in het NU een beter en gelukkiger leven te
 • Ook kan de informatie behulpzaam zijn voor je persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.
 • Ze kan je begeleiding bieden en laten zien wat je nodig hebt voor je groei, welke richting je kan gaan en op welke creatieve en vreugdevolle manieren je kan werken aan problemen in je huidige
 • Ook kan ze zorgen voor begrip, acceptatie en vrede voor de ziektes, verdriet en lijden van de huidige
 • Een lezing kan helpen bij moeilijke, grote veranderingen (levensveranderende) overgangen en
 • Het kan duidelijkheid brengen in je gedachte processen of je helpen het probleem vanuit een andere invalshoek te overwegen.

Wanneer je toegang krijgt tot de records, dan zie je normaal gesproken gebeurtenissen met een grote hoeveelheid energie erom heen.

Dit zijn de dingen die als eerste aangepakt willen worden. Je mag deze zelf selecteren, en je vervolgens focussen op de eerste gedachte die in je opkomt. Werk ermee en zie hoe zich de situatie ontvouwt.

Ervaringen

‘Vanmorgen zat ik lekker achter het huis, in de zon om de inwijding tot me te nemen. Het was zacht en herkenbaar op de één of andere manier. Alsof ik er al mee verbonden was, maar de donkere sluiers die mij daarin nog wat tegenhouden zo nu en dan laag voor laag in het licht mochten gaan staan. Ik zag letterlijk voor mijn ogen het licht steeds veranderen, steeds werd het donker licht(er). Er kwamen ook inzichten langs en als vanzelf ontstond er een sessie op angst om in de grond getrapt te worden (angst voor afwijzing wat ik in mijn jeugd alleen maar heb ervaren …). Ik mocht het onder ogen zien, voelen, er als volwassene naar kijken en het omzetten in licht en liefde. En die is nu enorm voelbaar. Weet gelijk wat ik de komende tijd mag doen, waar ik mee bezig mag. De antwoorden stromen – als altijd – maar nu voelt het sneller. Overduidelijk heb ik een hele fijne stap gezet!!’ (Petra)

“Vanmiddag de Akasha records  inwijding naar me toe gehaald, na helemaal afgestemd te zijn op en in Licht met Engelen, Gidsen, de Alkracht, alles wat ik altijd bij / door me vraag mijn een healing. Wat een Energie was dit, kan het moeilijk in woorden bevatten, het WAS… Veel licht” vlokken, beelden, wolken”  gezien achter mijn ogen. Die soms ook licht groen en lichtblauw kleurden. Ook flarden van zeer oude herinneringen. Op een gegeven moment zag ik een  een fijne witte “ muur” die stond voor me. Ben zeker 45 min blijven liggen en was een heel fijn gevoel, had de ruimte nodig even in het hier en nu te komen. Helemaal prachtig dus, dankjewel.’  (Nicole)

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in de Akasha Records dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt een afstandsinwijding en een handleiding voor het gebruik van de Records en een certificaat via de mail. De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen 25 euro.