Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Healing Flush

De Healing Flush Empowerments bestaat uit zes levels; De Healing Flush Empowerments 1 & 2 zijn ontworpen om te helpen bij het genezen van lichamelijke kwalen, in het bijzonder acute maar kleine kwaaltjes zoals griep en verkoudheid. Healing Flush Empowerments 3 & 4 helpen bij genezing op het emotionele niveau, en Healing Flush Empowerments 5 & 6 helpen bij genezing op het spirituele niveau.

Deze verschillende aspecten van de menselijke gezondheid (fysiek, emotioneel en spiritueel) komen overeen met de drie traditionele Reiki niveaus.

De Healing Flush is een krachtig en eenvoudig systeem. Het is gemakkelijk in gebruik en werkt door middel van intentie. Er worden geen symbolen gebruikt en handposities zijn ook niet nodig.

Healing Flush voor Lichamelijke Problemen (1&2)

Healing Flush Empowerment 1 werkt om negatieve energie te verwijderen uit het fysieke systeem, en helpt het lichaam bij het opruimen van virussen en andere fysieke onevenwichtigheden.

Healing Flush Empowerment 2 helpt bij het versterken van de lichaamsenergie om zo het immuunsysteem te ondersteunen en om een grotere algemene gezondheid te creëren.

Healing Flush voor Emotionele Problemen (3&4)

Healing Flush Empowerment 3 werkt aan het verwijderen van emotionele blokkades.

Healing Flush Empowerment 4 helpt bij het versterken van het emotionele lichaam om meer bestand te zijn tegen emotionele stress en teleurstelling.

Healing Flush voor Spirituele Integratie (5&6)

Healing Flush Empowerment 5 werkt aan het verwijderen van karma en negatieve indrukken op de ziel.

Healing Flush 6 helpt bij het versterken van de verbinding met Spirit / God/ Hogere Zelf (of hoe je je hogere macht wilt noemen).

Founder: Stephanie Brail

Ervaringen

‘Bij de eerste levels kwam er bij mij een enorm ontgiftingsproces op gang, waardoor ik gelijk wist dat ik heel veel aan het loslaten was, ondanks al het werk wat ik al eerder had verricht. Na het laatste level merkte ik dat ik in een hele hoge shift terecht was gekomen. Ik voel me goed. Kan ‘s avonds veel langer door. Mijn energie is zoveel hoger en beter en bovendien ben ik heel erg in het NU aanwezig. Ik versterk het steeds door me elke dag op het 6e level in te tunen dat er voor zorgt dat je in contact komt met de Spirit, je Hogere Zelf. En dat is zo voelbaar! Dat is geluk.’

‘Vandaag level 6 tot mij genomen, deze verliep heel rustig, ook de activering erna was rustig. De inwijdingen 1 en 5 heb ik flink gevoeld. Wel oké trouwens hoor. Bij de 5e was het een combinatie van inwijden en tegelijkertijd werd er van alles opgeschoond. De activering van 2 heb ik juist weer wat anders opgemerkt en werd ik wat verkouden en kwamen er andere kwaaltjes om de hoek kijken ( = ontgiften). Al met al ben ik wat emotioneler. Vandaag een ervaring met een vorig leven. Die ervaring kon ik nu healen met de Full Spectrum healing, door qua periode dat vorige leven aan te geven. Mooie tool!’

Inwijding aanvragen

Wil je graag de Healing Flush Empowerments ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt 6 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleidingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 45 euro.