Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Diamond Golden Ray

Inwijding en activaties van de Gouden en Diamanten straal gaan altijd gepaard met healing. De sessie is dan ook zowel een heling als een Initiatie. Een Initiatie omdat deze energieën bij je worden geactiveerd en daardoor geïnitieerd . Uiteraard horen deze energieën/frequenties thuis in je eigen lichtspectrum , maar je wordt er nu bewust op afgestemd waardoor je ze beter kan gaan leren kennen. Hierdoor wordt je ook bewuster van een groter deel van jezelf !

Healing betekent ‘heel wording’ en dat houdt o.a. in, dat je steeds meer delen van jezelf gaat leren kennen en integreren. De Diamond Ray activeert je hoogste doel en geeft helderheid en inzicht. De Gold Ray activeert het Christus- en eenheidsbewustzijn. Beiden zijn onderdeel van het kristallijnen veld.

De combinatie van de Diamond Ray met de Gold Ray maakt deze energie een hele krachtige en tegelijkertijd ook zachte combinatie. De Gouden Straal brengt je heel dicht bij het Eenheidsveld, waarin je jezelf kunt verliezen. Door de Diamanten Straal er omheen te zetten kun je meer aanwezig zijn en blijven en waarnemen vanuit een gekristallisseerd bewustzijn.

Persoonlijk voelt het voor mij als een hele rustige doch gestage krachtige healing in combinatie met een sterk bewustzijn en duidelijk voelen wat er gebeurt in het lichaam. De energie straalt overduidelijk door blokkades heen om deze te laten oplossen en verhoogt tegelijkertijd ook heel duidelijk je trilling. Het zorgt ook voor een meer heldere aanwezigheid in het nu.

Inwijding aanvragen

De healing en inwijding wordt je op afstand door gegeven en omvat een energietransmissie van een half uur, waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij bent afgestemd op het ontvangen. Er is geen handleiding, je kunt na de inwijding heel eenvoudig de energie aanroepen, zowel voor jezelf als voor een ander. Ook mag je de inwijding weer doorgeven, als je reeds bekend bent met inwijdingen doorgeven.

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip. 

sun-g5bec8bd9d_640