Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Metatron inwijding

Metatron is de aartsengel en de Seraphim, die zit voor de troon Gods. Metatron is de hoeder van het buitenste licht van God. Aartsengel Metatron is ook de aartsengel van de Platina Straal.

Metatron is een van de grootste van alle engelen, vereerd als de engel van het gezicht, de engel van de aanwezigheid, hoofd van de dienende engelen, de belangrijkste opname engel, kanselier van de hemel, de engel door wie de wereld wordt gehandhaafd en een zo machtige aanwezigheid dat hij twee- en zeventig andere namen bezit. Enkele hiervan zijn: Metatetron, Merraton, en Metaraon.

Weinig engelen zijn een bron geweest van een dergelijk breed spectrum van legenden en verhalen, slechts een paar van de hemelse hiërarchie zijn gecrediteerd met zo’n grootsheid, verhevenheid en macht.

Metatron wordt gezien als de hoogste van de “opname engelen” in zijn hoedanigheid van de handhaving van de ‘eeuwige archief van de Heer. ”  Daarom wordt Metatron gelijk gesteld aan de schrijver en de Opgevaren Meester Melchizedek (Tehuti, Thoth, Hermes).

Aartsengelen zijn de "lichtwerkers" van de universums.

Aartsengelen zijn de hoogste bewegingen in de engelen symfonie van intelligente straling. Ze definiëren en voeren de heilige geometrie uit in ons DNA, die voortdurend patronen omhult binnen patronen van licht-wiskunde. De transformatie van oude werelden in nieuwe, binnen de kristallen van ons geboorte-ster licht.

De aartsengel, als een hemelse Lichtwerker, stuurt licht of straling uit het goddelijke Hart Zaad, dat de “ontvanger” (mens – dier – plant – mineraal) raakt. Door middel van een geleende kleurstof `stempel` van de goddelijke originele opdruk, wordt de ontvanger in staat gesteld het licht op te nemen en te verbinden met het licht in zijn- haar energieveld.

De aartsengel vertegenwoordigd ook een mythisch symbool van een oprechte activiteit binnen het verenigd veld van goddelijkheid, dat ook invloed heeft op de Levende Licht codering in ons DNA.

Engelen en Aartsengelen zijn Levende Lichten van intelligente golven van het centrum van het Hart Zaad, maar ze kunnen ook de kwaliteiten van een enkelvoudige expressie aannemen.

Zij kunnen zich aan ons manifesteren met een menselijk lichaam, of alleen als gezicht, en met ons communiceren op een manier waarop we onze sterfelijkheid aanraken en het eeuwige leven mogen ervaren.

Werken met de energie van Metatron

Hij is het heldere water waardoor het beeld wint aan schittering, wanneer het een eigen aangezicht absorbeert en de Heilige Niets wordt. Met andere woorden, Metatron biedt de ziel de kamer met het mooiste uitzicht, dat te zien is en HET dan te worden! Wanneer een mens afstemt op deze frequentie, dan komt deze persoon in de licht energie van Metatron.

Als je een beroep doet op Metatron, richt je op de kruinchakra, de bovenkant van het hoofd en visualiseer dat het zich opent als een bloem De levende aanwezigheid van Metraton stuurt het Licht door de kruin, naar je Hart Zaad. Dat breidt zich uit en beweegt naar beneden door je voeten naar het midden van de aarde.

De ankers van Metatron aanroepen

Metatron ankers zijn samengesteld uit stralen van het Platinum Net. Dat is een lichtnet, samengesteld uit alle heilige tinten van de Platina Straal. Het kan worden gebruikt voor genezing om mensen, dieren, gebouwen enz. in het licht te zetten tijdens je inwijdingen en activeringen.

Je kunt Metatron aanroepen voor verankering en activering van het Platinum Net in, door, en rondom je hele energie-matrix en de vier systemen van het lichaam. Dat geldt ook  rond de grenzen en ingangen van je huis. 

Metatron  helpt bij het opbouwen en activeren van je lichtlichamen met het kosmische Licht van God.

Inwijding aanvragen

Wil je de Metatron inwijding ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen of klik op onderstaande button om via mijn contactpagina in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip, waarop ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Daarna ben je kanaal voor deze energie en kun je deze eenvoudig aanroepen en tot je nemen. De kosten voor deze inwijding bedragen € 30,-.