Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Isis Seichem Reiki

Isis Seichim Reiki wordt als nieuw en opwindend beschouwd. Seichim is veel meer dan alleen een hands-on healing techniek. Seichim is een geavanceerde vorm van telepathisch gerichte “genezing” en leidt tot een grotere ontplooiing en begrip van je spirituele zelf.

Seichim komt van het Egyptische woord SekHem dat in het Engels vertaald wordt als ‘kracht der machten’. Het is oud en heilig en een geavanceerde vorm van hands-on-healing met geluiden en symbolen. Het wordt gezegd dat Seichim de ouder-energie is van alle hands-on-genezingssystemen.

Er wordt aangenomen dat Seichim afkomstig is uit de Atlantische tijd. In een meer traceerbare vorm kan echter worden aangetoond dat Seichim werd beoefend door de Mayhan-beschaving in Zuid-Amerika voordat het in Egypte werd geïntroduceerd.

Isis

Isis is een Moeder Godin met een Oermoeder missie om de vrouwelijke Bronkracht vanuit Lemurië, gevuld met Licht en Liefde, weer terug te brengen door ons allen heen op Moeder Aarde.  Isis staat voor vrede en harmonie en voor de zuiverste onvoorwaardelijke liefde vanuit de Goddelijke Moederbron en is daarmee een pure bron van transformatie. Door je te verbinden met Isis zul je zelf met je uitstraling ook het Licht en Liefde en Eenheid met jouw zijn verspreiden. Isis belichaamt het Goddelijke aspect van spiritualiteit en het voortbrengen daarvan.

Symbolen

Met de symbolen waartoe je wordt ingewijd en krijgt aangereikt kun je alle andere symbolen versterken, verbeteren en vergroten, je kunt ruimtes zuiveren en vorige levens en karmische problemen oplossen. Je verkrijgt toegang tot de ziel van je Hart Chakra.

Het symbool van Goddelijkheid, Vergeving en Verzoening pakt fysieke aandoeningen en problemen die door mentale en emotionele stress worden veroorzaakt terwijl de Helende Driehoek je helpt bij het helen van een situatie. Het Harth symbool geneest je hart en helpt bij het openen va je hart voor acceptatie van liefde en een uiterlijke stroom van mededogen.

Mara staat voor overvloed en aarding en verbindt je met de elektromagnetische energie in de aarde, de Vuurdraak helpt bij het verwijderen van blokkades in je chakra’s en is geschikt voor rugpijn en rugletsel. Tam A Ra Sha helpt je bij het aarden en de verbinding met Spirit. Het drie eenheidssymbool helpt je bij het loslaten en clearen van vreemde energie alsmede bij creatie en stuurt energie en tot slot is er het pentakel dat je helpt om problemen uit je verleden uit je leven te wissen en is daarmee geweldig om ook gifstoffen uit je lichaam op te ruimen. Daarnaast helpt het je ook bij het creëren van Overvloed.

Tot slot brengt ‘De Eeuwige Schitterende Wateren van Ra’ je geest en mentale processen in balans, en balanceert je mannelijke energieën terwijl ‘De Eeuwige Parel van Wijsheid en Liefde’ je verbindt met zuiverheid, waarheid, vrouwelijkheid, kennis, eenheid en wijsheid, het balanceert je vrouwelijke energieën. Het staat voor Eeuwige Zuiverheid van de ziel en is de poort naar de bestemming.

 

Inwijding aanvragen

Isis Seichem heeft twee niveaus met elk een prachtig ritueel waardoor je de beide inwijdingen (op afstand) enorm krachtig en transformerend zult voelen binnenkomen. Daarna kun je de energie laten stromen en versterken, waardoor het diep inwerkt op zowel je bewuste als onbewuste niveau alsmede op zielsniveau.

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de beide inwijdingen op afstand op een afgesproken tijdstip. Door het bijbehorende ritueel is een inwijding in een Chiball voor dit systeem minder geschikt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, een duidelijke handleiding en certificaat. De kosten voor deze energie-uitwisseling van de twee levels bedragen € 50,-. 

angel-3095334_640