Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Metatron’s rainbowflower

Deze inwijding heb ik persoonlijk mogen ontvangen van Ole Gabrielsen. 

Deze energie bestaat uit een witte, stralende straal met de kwaliteit van het volledige spectrum licht. Het kan helpen om onze emoties, hartchakra, gedachten en hele wezen te zuiveren van negativiteit die we door het hele leven hebben verzameld. Het is ook goed voor het helen van trauma’s die ons op de weg van liefde kunnen blokkeren en helpt je bij het ontwikkelen van meer zachtheid als cruciale deugd in elke relatie en partnerschap zodat we een persoon leren koesteren als een bloem (precies waarom deze energie metaforisch genoemd en gegeven wordt). 

De witte straal reinigt, zuivert en geeft ons wat nodig is voor alle chakra’s, want volledigheid is wat we echt nodig hebben als we een relatie hebben. Alle gebieden van ons leven moeten worden verbeterd als we een betere relatie met iemand willen hebben, met onszelf en met God.

Founder: Marijana Gabrielsen. 

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip waarbij we ons op het zelfde moment afstemmen op het ontvangen en doorgeven of door middel van een Chiball. 

In beide gevallen ontvang je duidelijke instructies via de mail,  een Nederlandstalige handleiding, het origineel van Ole Gabrielsen en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. Voor een chiball inwijding betaal je € 25,-. 

affection-3215229_640