Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Spiritual Protection Fusion by Archangel Michael

Hoe heerlijk is het om je sterk, beschermd en zelfverzekerd te voelen!

De sterkste kracht die we in het universum hebben, is liefde en vertrouwen in God.

Soms kunnen we ons echter laag voelen vanwege het effect van de lagere frequentie-energieën. We kunnen ons uitgeput voelen en het gevoel hebben dat onze persoonlijke ruimte is binnengedrongen.

Aartsengel Michael met zijn engelen en krachtige energieën, gebaseerd op een principe van het Witte Licht, beschermt ons en zuivert ons van negatieve entiteiten.

Houd je beschermingsschild hoog en je geloof nog hoger!

Krachtige samensmelting van energieën

Spiritual Protection Fusion is het energiesysteem voor energiebescherming en -zuivering dat afkomstig is van Aartsengel Michaël.

De naam van aartsengel Michaël betekent “wie is als God”. Hij is de eerste van zeven aartsengelen. Hij vertegenwoordigt de kracht van de hemel en is de beschermer van de aarde. Christenen beschouwen hem als een heilige aartsengel. Volgens de islam zal hij degene zijn die het kwaad in de wereld verslaat. Hij wordt meestal samen met de aartsengel Gabriël genoemd.

Dit energiesysteem is er om ons te helpen ons spirituele pad vrij te maken. We staan allemaal onder invloed van uiterlijke spirituele energieën en entiteiten. Engelen en aartsengelen zijn er om ons te helpen en te beschermen terwijl ze onze door God verleende vrije wil respecteren. Er zijn echter entiteiten met lagere spirituele vibraties. Ze hebben de neiging ons te storen bij het volgen van ons spirituele pad, in geestelijke groei, het versterken van ons geloof in God en het vervullen van ons levenspotentieel. Om gereinigd te worden van hun invloed en om ons ertegen te beschermen, komen er nieuwe, goede energieën van Aartsengel Michaël, die ons beschermen en leiden. Deze samensmelting van energieën is krachtig en sterk. Het is gebaseerd op beschermend Wit Licht dat ook op ons fysieke wezen inwerkt. Dit systeem geneest en zuivert op cellulair niveau.

Vier inwijdingen in EEN

De eerste stap in Spiritual Protection Fusion is de energie van de Vortex van Zuivering – de Vortex of Purification. Deze krachtige draaikolk is een sterke energie die direct in de bron van het probleem instroomt. Het betekent dat het gaat over het waarom je negativiteit in je leven aantrekt. Het kan van alles zijn: van een gevallen geest, een negatief mentaal programma, negatieve energie verzameld gedurende een dag of langer gedurende een bepaalde periode, tot simpelweg een stagnerende energie als gevolg van een onaangename gebeurtenis met negatieve emoties bij onszelf als gevolg. Wat de reden ook is, de Vortex of Purification is zachte en subtiele, maar krachtige energie die diep uitzuivert op celniveau.

De tweede stap in dit systeem is de positieve gedachten-energie – Positive Thought Energy. Deze energie is geconcentreerd op je zonnevlecht. Het komt van Aartsengel Michael en het is ook gebaseerd op het principe van het Witte Licht. Deze zuiverende energie vult je met kracht, zelfbewustzijn en bescherming en brengt je een gevoel van volledigheid.

De laatste stap in dit verbazingwekkende genezingssysteem is de True Connection Energy. Deze energie activeer je aan het einde van de reinigingssessie. De True Connection Energy is een subtiele en ontspannende energie. Het regenereert sterk, vervult en verheft onze geest. Het brengt ons naar een staat van een vrede waarvan je weet dat je thuishoort.

De bonus in dit prachtige systeem is de krachtige energie van de zwarte toermalijn Essence. Deze geweldige energie is goed voor bescherming, voor zuivering van negatieve entiteiten en het verwijderen van blokkades. Het is ook goed voor zelfvertrouwen, het verminderen van angsten en helpt je goed te gronden. Het creëert een krachtige, beschermend schild rond je aura en persoonlijke ruimte!

Ervaring met de Fusion

José: “Er werd veel opgeruimd en loopt nog, ik ervaar een gevoel van volledigheid’

‘Dank je voor het duidelijke en heldere verslag. Helemaal herkenbaar. Het voelde alsof er veel werd opgeruimd en ook nodig was om op te ruimen. Het proces loopt nog door zoals ik het ervaar.

Voor de inwijding was net een cliënt met ernstig depressieve klachten.. Ze was net weg dus ik moest er even van loskomen. Terwijl ik dit schrijf wordt het nog weer helderder om me heen en in me.  

Op een gegeven moent kreeg ik een enorme grote heldere kristal in m’n derde oog. Heel fijn. Daarmee wordt het hele veld van energie helder voor me. Zeker ervaar ik een gevoel van volledigheid. Dat was ik een poos kwijt. De healing van gisterenavond was ook hiervoor zeer helpend! 

Dank je!!’

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button om via mijn contactpagina contact met mij op te nemen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip.

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail,  een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsafstemming of Chiball inwijding bedragen € 50,-. 

ghjk