Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Love Flush

De Love Flush helpt je bij het helen van de wonden die ons blokkeren bij het ervaren van de ware liefde van Spirit.De Love Flush is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het kan ook op afstand worden gebruikt.

Enige voordelen van de Love Flush kunnen zijn:
 –          Loslaten van pijn en boosheid uit de kindertijd.
–          Bevrijding van obsessie en gericht zijn op de “ander” als
           oplossing op alle problemen van het leven.
–          Een lichter, gelukkiger hart.
–          Een groter vermogen om open te zijn in plaats van gesloten.
–          Een gevoel van oneindige liefde dat met anderen gedeeld kan
           zonder enige voorwaarden.
De Love Flush bestaat uit 4 levels:

Love Flush level 1

Level 1 helpt je om oud zeer en wonden los te laten die jouw hartchakra en energie blokkeren. Nadat deze zijn losgelaten kun je weer ervaren wat de ware betekenis is van liefde

Love Flush level 2

Level 2 brengt je de goddelijke, universele energie van liefde, het licht van God en het universele bewustzijn. Dit is de ware aard van de liefde en het is een liefde zonder enige voorwaarde, verwachting of behoefte.

Love Flush level 3

Level 3 helpt bij het helen van oude romantische wonden, zodat je een meer open en gelukkiger hart kunt hebben.

Love Flush level 4

Level 4 helpt bij het helen van de relaties in je leven. Dit kunnen relaties met familieleden, jouw partner of zelfs vrienden zijn.
Founder: Stephanie Brail
Wil je graag de Love Flush Empowerments ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt 4 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleidingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen 40 euro.

Ervaringen

Carina over de Love Flush: ‘Afgelopen dinsdag de eerste Love Flush ontvangen. Wat een fijne en toch intense energie! Het verdiept heel duidelijk mijn proces en is voelbaar in alle lagen van mijn zijn. Gisteravond level 2 voor het slapen gedaan. Heb voor het eerst sinds tijden weer diep geslapen. Nu ga ik een heel rustig weekend in, met veel rust en ruimte voor mijzelf. ‘