Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Love Flush

De Love Flush helpt je bij het helen van de wonden die ons blokkeren bij het ervaren van de ware liefde van Spirit.De Love Flush is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het kan ook op afstand worden gebruikt.

Voordelen

  • Loslaten van pijn en boosheid uit de kindertijd.
  • Bevrijding van obsessie en gericht zijn op de “ander” als oplossing op alle problemen van het leven.
  • Een lichter, gelukkiger hart.
  • Een groter vermogen om open te zijn in plaats van gesloten.
  • Een gevoel van oneindige liefde dat met anderen gedeeld kan zonder enige voorwaarden

De Love Flush bestaat uit 4 levels

Level 1 helpt je om oud zeer en wonden los te laten die jouw hartchakra en energie blokkeren. Nadat deze zijn losgelaten kun je weer ervaren wat de ware betekenis is van liefde.

Level 2 brengt je de goddelijke, universele energie van liefde, het licht van God en het universele bewustzijn. Dit is de ware aard van de liefde en het is een liefde zonder enige voorwaarde, verwachting of behoefte.

Level 3 helpt bij het helen van oude romantische wonden, zodat je een meer open en gelukkiger hart kunt hebben.

Level 4 helpt bij het helen van de relaties in je leven. Dit kunnen relaties met familieleden, jouw partner of zelfs vrienden zijn.

Founder: Stephanie Brail

Ervaringen

‘Ik voel steeds zooooo veel liefde! Ik ben enorm dankbaar. En als ik me wat down voel, activeer ik gelijk level 1 en 2 en voel ik direct de onvoorwaardelijke liefde weer door me heen stromen.’

Inwijding aanvragen

Wil je graag de Love Flush Empowerments ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt 4 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleidingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen 40 euro.