Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oceanae Hogepriesteres van Atlantis

Oceane, Hogepriesteres van Atlantis. Haar naam betekent ‘Zij die reist op de golven van Licht.’

Oceanae is naar voren getreden om zich met ons te verbinden en om ons uit te nodigen onze herinneringen aan Atlantis, die in onze cellen en onze blauwdruk zijn opgeslagen, te gaan activeren. Atlantis was een hoog ontwikkelde beschaving van hoge spirituele wezens met bijzondere gaven en ongelofelijke spirituele krachten.
Het is ooit ten onder gegaan, maar in de energie bestaat het nog steeds.

Je reist tijdens een geleide meditatie via jouw Atlantis bewustzijn, dat verankerd is in je spirituele hart, naar Atlantis, waar Oceanae en haar Priesteressen je zielenlicht versterken en de herinneringen, die in je blauwdruk zijn opgeslagen, worden door hen geheractiveerd. Je 12 chakra’s worden geactiveerd en in balans gebracht. Je ontvangt een inwijding in het heilige labyrint van het hoge bewustzijn en je ontvangt helende lichtcodes die jou verbinden met de lichttaal van Atlantis.

Inwijding en heling

Deze inwijding is – net als bij de andere priesteresseninwijdingen een heling en inwijding in één en zijn bedoeld om je zielelicht te versterken en op te staan in je eigen  stralende Zijn als de Priesteres die jij ook bent. 

Inwijding aanvragen

Je ontvangt deze inwijding op afstand via skype of de telefoon, waarin we live contact hebben en je na een intense heling naar de inwijding wordt toe geleid. Het is een prachtige, serene, zachte inwijding en tegelijkertijd heeft het een ook een enorm krachtige impact en er een diepe heling plaatsvindt. Het zorgt voor een diep contact met je zielenlicht en je Oorspronkelijke Staat van Zijn. De Priesteressen inwijdingen worden meestal ook als indrukwekkend ervaren. De kosten bedragen € 70,-, dit is inclusief handleiding om de inwijding op jouw beurt ook weer door te kunnen geven. 

Je kunt de inwijding aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken. 

beauty-354565_640 (1)