Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Karma Clearing Maintenance Attunement

De Karma Clearing Maintenance Attunement heeft tot doel negatief karma te transmuteren en te neutraliseren, terwijl je je meer bewust wordt van de effecten van je acties en intenties, zodat je veel minder negatief karma kunt creëren en de negatieve effecten ervan kunt verminderen.

De Karma Clearing Maintenance Afstemming heeft tot doel je bewuster te maken van de effecten van je acties en intenties zodat je veel minder negatief karma kunt creëren. Bovendien zijn de energieën van deze afstemming bedoeld om je te helpen het negatieve karma effectiever te transmuteren en te neutraliseren, zodat het de negatieve effecten ervan vermindert of elimineert.

De energieën van deze afstemming kunnen, indien regelmatig gebruikt, je helpen beseffen welke van je acties in het verleden een schadelijk effect hebben gehad op jezelf, anderen en op uw omgeving. Als je eenmaal begrijpt welke schade je jezelf en anderen hebt aangedaan, kun je beginnen met het nemen van de juiste acties om die negativiteit te neutraliseren. De energieën van deze afstemming zijn misschien niet zo effectief als er geen oprecht berouw verbonden is aan je negatieve acties. Het vraagt om daadkracht en actie.

Deze energieën kunnen ook worden gebruikt om je karma uit vorige levens te helen en te neutraliseren. Door deze energieën te gebruiken, kun je zien dat je karma uit je vorige leven wordt geneutraliseerd; Houd er echter rekening mee dat ook dit enige actie en aanpassingen van jouw kant vereist om die negativiteit te helpen verwijderen. Deze energieën kunnen je helpen om de energieën en herinneringen aan gebeurtenissen die moeten worden opgeruimd naar voren te brengen en kunnen je bovendien helpen bij het bedenken van manieren om het goed te maken of welke actie je moet ondernemen om die energie te neutraliseren. Denk hierbij aan de Angels of Karma Healing Connection Maintenance Attunement

Om deze afstemming en deze energieën zo effectief mogelijk te laten werken en om de negatieve karmische energieën op te ruimen, moet je echt het berouw in je hartcentrum voelen.

Vanwege de open aard van de energieën die in deze afstemming worden geboden, is er de mogelijkheid dat nieuwe functies zich aan je openbaren die specifiek zijn voor jou en jouw behoeften.

Vereisten

 • Als je ziek of onwel bent, moet je eerst de juiste medische zorg zoeken
 • Je moet uitgebreide ervaring hebben met energetische genezing om deze afstemming te overwegen
 • Je begrijpt dat genezing een proces is dat actieve deelname vereist
 • Je hebt een open hart en toewijding aan je zelfredzaamheid en groei
 • Realistische verwachtingen van wat mogelijk is
 • Wat rustige tijd om te oefenen en de energieën in je op te nemen
 • Je begrijpt en accepteert deze vereisten
 • Wil je deze afstemming doorverkopen? Er zijn voorwaarden van toepassing 

Doel van de inwijding

 • Je wordt rustiger en weet dat je je best doet om je negatieve karma op te ruimen en te beperken.
 • Helpt je bij het stoppen van de herhalende cyclus van karma. Door de redenen achter de terugkerende situaties in je leven te beseffen, kun je de juiste actie ondernemen om negatief karma te voorkomen en te genezen.
 • Helpt je de lessen te realiseren die je aan het leren bent en die zich in je leven blijven herhalen, zodat je hun eindeloze cyclus kunt stoppen en helen.
 • Helpt je om je negatieve gedachten op te ruimen en om te zetten, neemt angsten weg en bevordert een gezondere manier van denken.
 • Helpt je bij het neutraliseren van negatieve intenties, zodat je op deze manier niet nog meer negatief karma creëert.
 • Maakt je bewust van de effecten van je eigen acties en ruimt de negatieve effecten ervan op.
 • Helpt je bewuster te worden van je acties, zodat je de hoeveelheid negatief karma die je creëert kunt beperken.
 • Zet de energie van je negatieve of egoïstische acties uit het verleden om in iets positiefs en zorgt voor positieve veranderingen.
 • Geneest en neutraliseer je karma uit vorige levens.
 • Door het continue gebruik van deze energieën kom je meer in harmonie met jezelf en begin je te ervaren dat je je lichter en gelukkiger voelt terwijl je je dagelijkse worstelingen vanuit een egoïstisch perspectief loslaat.
 • Bereikt een grotere staat van evenwicht in jezelf en in je leven.
 • Helpt je de herinnering aan negatieve gebeurtenissen uit het verleden te wissen die al energetisch zijn geneutraliseerd of genezen, maar die nog steeds angst en leed kunnen veroorzaken.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt.

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen vertaling voor eigen gebruik!! en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,-.

enlightenment-g03831321d_640