Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Inwijdingen

Een inwijding is een afstemming op een bepaalde energie met een hoge frequentie, waarbij je energiekanalen geopend worden en de energie vanuit de kosmos door jou heen kan stromen. Na de inwijding is de energie beschikbaar voor jou en kun je er meteen zelf mee werken, voor jezelf en anderen. Vaak kun je de inwijding ook weer doorgeven aan anderen.

Je ontvangt de inwijding op afstand, zodat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen, omdat energie niet gebonden is aan tijd op plaats. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Ook de energieën zelf zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding. Meestal wordt een inwijding op afstand als meer intens ervaren.  Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.

Bij elke inwijding ontvang je per mail duidelijke instructies over hoe je de inwijding naar je toe kunt halen én een handleiding hoe je zelf met de energie kunt gaan werken. Na de inwijdingen vindt er meestal een reinigingsproces bij jezelf plaats. Dit betekent dat oude stukken en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen om los te laten.

Full Spectrum Healing – inwijding

Full Spectrum helpt je bij het loslaten van zaken uit je verleden. Het versterkt je energie. Je kunt direct met de energie aan de slag. Je krijgt technieken aangereikt om zowel jezelf als anderen te helpen bij het loslaten van emotionele bagage uit het verleden. Ook op afstand.

Spectrum Healing werkt op alle lichtfrequenties, het spierwitte licht, welke het volledige kleurspectrum van de regenboog in zich heeft verenigd. Doordat het alle kleuren bevat is het in staat om op alle niveaus te helen. Het verhoogt de energie in je lichaam en is een krachtige energie voor zelfgenezing. In 5 minuten tijd kun je jezelf met deze energie weer volledig herpakken.

Lees hier verder.

Adrenal Care Shakti – inwijding

Voor healing en ondersteuning van de bijnieren

Adrenal Care Shakti is een energiesysteem gericht op de bijnieren. Zij is gespecialiseerd in het werken met de bijnieren en helpt goed bij uitgeputte bijnieren. Een Shakti is een lichtwezen en kun je vergelijken met een Engel.

Als je bijnieren niet goed functioneren, kunnen ze veel andere systemen in je lichaam verstoren. Als je problemen hebt met slapen, een gebrek aan energie, nieuwe allergie problemen, auto immuun ziekte, problemen met je bewegingsapparaat , stofwisseling- of hormonale problemen hebt, zou het kunnen zijn dat je bijnieren hulp nodig hebben.

Adrenal Care Shakti brengt harmonisatie in het lichaam wat ervoor zorgt dat de vele lichaamsfuncties in synergie met elkaar gaan werken in plaats van tegen elkaar.

Na de inwijding kun je deze energie dagelijks activeren én je kunt anderen inwijden. Lees hier verder.

Parental Pattern Flush

Parental Pattern Flush™ is een energie die ongewenste patronen kan zuiveren die we hebben opgedaan via onze ouders, of patronen die we per ongeluk hebben gecreëerd, en niet willen doorgeven aan onze kinderen.

De Parental Pattern Flush werkt met je Hogere Zelf en Ziel om je te bevrijden van de beperkingen als gevolg van hoe je bent opgevoed. Genetische aanleg voor psychische stoornissen en pessimistische houding op het leven kunnen ook worden gezuiverd, waardoor je bewust en meer vrij kunt reageren op situaties in het leven.
Parental Pattern Flush kan jou en jouw kinderen bevrijden van ongewenste patronen. Activeer de Parental Pattern Flush regelmatig voor jezelf en jouw kinderen! Lees hier verder.

Opgestegen Meesters / Ascended Masters

De meeste Opgestegen Meesters hebben ooit op Aarde geleefd. Gedurende vele levens vervulden ze hun missie en hebben hun ascensie/verlichting bereikt. Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers die, net als de aartsengelen, met mensen samenwerken en de weg wijzen naar vrede, waarheid en verlichting.

Door middel van een afstandsinwijding wordt je afgestemd op de  13 Opgestegen Meesters. Door deze afstemming is het voor hen gemakkelijker om je te bereiken en in je etherisch veld te werken. Je kunt de Meesters tijdens healingen voor jezelf en degene die je behandelt aanroepen. En in elke andere situatie waarbij je hulp kunt gebruiken.

Lees hier verder.

Body Toxic Cleansing

We leven in een wereld waarin we continue worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke we absorberen in ons lichaam en bloedsystemen. Hoewel het meeste ook weer wordt uitgescheiden door de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, blijft een deel voor onbepaalde tijd opgeslagen in het lichaam.

Verwijderd onder andere zware metalen en andere gifstoffen, geneest fysieke organen en systemen, zuivert bloed en de chemie van de hersenen, reinigt geest en hersenen, chakra’s, meridianen, nadis en andere energiestromen, heelt blokkades, zuivert donkere, vreemde energieën en zorgt voor levenskrachtenergie in de energetische lichamen.

Bekijk hier het gehele overzicht.

Love Cocoons

De afstemming van Love Cocoons is in feite een initiatie in de energie van Onvoorwaardelijke Liefde.

Als je eenmaal bent afgestemd op deze energie, kun je gebruik maken van de energie van Onvoorwaardelijke Liefde door het maken van “Love Cocoons” voor jezelf en anderen en deze vullen met elke gewenste trilling. Lees hier verder.

Indigo Light Empowerment

Dit systeem is meer bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling dan als een healing systeem. Het verhoogt je vibratie en je kunt je paranormale gaven ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel is de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus. Denk hierbij aan intuïtieve communicatie met de natuur en de dieren in het bijzonder.

Indigo Light Empowerment is geïnspireerd door Kwan Yin en zij is ook de Godin van Mededogen en hét symbool van Onvoorwaardelijke Liefde. Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

Lees hier verder.

Love Flush

De Love Flush helpt je bij het helen van de wonden die ons blokkeren bij het ervaren van onvoorwaardelijke liefde en de heling van relationele wonden. De Love Flush is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het kan ook op afstand worden gebruikt.

Lees hier verder.

Abundance Flush

Zorgt voor het uitzuiveren van negatieve gedachten-vormen en energieën rond overvloed en welvaart, kan vrij snel werken en brengt in een korte periode positieve resultaten. Voordelen kunnen zijn:

  • Een verbeterd vermogen om geld te verdienen.
  • Een diepere verbinding met de intuïtie, waardoor men op de “juiste plaats en het juiste moment” zal zijn waar de mogelijkheden zich voordoen.
  • Een verbeterd magnetisch veld en aura die positieve mensen en voorspoed naar je toe zal trekken.

Lees hier verder.

Awakening the Light Codes of Atlantis

Met deze inwijding wordt je fysieke lichaam gezuiverd om je voor te bereiden op de Ascentie. Al je lichtcodes worden geactiveerd en zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot de oerkennis. De tijd is aangebroken om in verbinding te komen met ons erfgoed, om onze ware zelf te herkennen en oude geloofssystemen, gedachten en verwachtingen los te laten.

Lees hier verder.

HealingFlush

Het hele systeem van de Healing Flush met 6 levels is ontworpen om op een eenvoudige manier gebruik te kunnen maken van energetische healing voor een optimale gezondheid en heelheid. We beginnen op het fysieke niveau, dan ondersteunen we de emoties, en uiteindelijk voltooien we ons werk met een sterke verbinding met spirit, je Hoger Zelf, of hoe je deze macht ook zou willen noemen.

De Healing Flush Empowerments 1 & 2 zijn ontworpen om te helpen bij het genezen van lichamelijke kwalen, in het bijzonder acute maar kleine kwaaltjes zoals griep en verkoudheid. Healing Flush Empowerments 3 & 4 helpen bij genezing op het emotionele niveau, en Healing Flush Empowerments 5 & 6 helpen bij genezing op het spirituele niveau.

Lees hier verder.

Trauma Care TM

Trauma Care is een energiesysteem voor het behandelen van ieder trauma welke je geestelijk, lichamelijk, emotioneel of in je energievelden hebt ervaren, op elk moment, waar dan ook.

Trauma Care bevat meerdere energiefuncties. Deze kun je na het ontvangen van de Trauma Care inwijding met je intentie activeren. Ook als je niet weet wat het trauma is.

Lees Trauma Care TMhier verder.

Womb Care

Womb Care is een energiesysteem welke specifiek is gechanneld voor de baarmoeder. Na het ontvangen van de inwijding ben je afgestemd op lichtwezens welke gespecialiseerd zijn in het brengen van genezing en heelheid aan je lichamelijke voortplantingsysteem.

Zorgt voor heling en voor het opstaan in jouw natuurlijke vrouwelijke kracht (duidelijk voelbaar als je eigen innerlijke kracht). Helpt bij het naar heelheid brengen van de energie van je baarmoeder, bij problemen rondom intimiteit, ongewenste seksuele activiteten, wonden van miskramen en de leegte van kinderloosheid. De Womb Care bevat aanvullend de energiefunctie “Cramp Pain Release” voor verlichting en comfort tijdens de maandelijkse periode.

lees hier verder.

Gouden, Zilver Violette Vuur

Naast het verdrijven van gifstoffen die in onze fysieke organen zitten, kan de Gouden, Zilver Violette Vlam ook de karma’s en trauma’s van onze huidige en vorige levens, die worden opgenomen in onze etherische, mentale, emotionele en fysieke lichamen, transmuteren.

Door een beroep te doen op de Vlam van Transmutatie zullen we ons lichter en minder belast voelen omdat het letterlijk de oorzaak van onze problemen consumeert. In andere woorden, de Gouden, Zilver Violette Vlam verwijdert de verslagen van vorige levens, waardoor onze eigenwaarde wordt verhoogd en helpt ons gelukkig met onszelf te zijn. Dagelijks gebruik versnelt je transformatieproces!! Je kunt met deze energie ook gericht klachten verhelpen. Heel erg heilzaam om bij in slaap te vallen en te helen gedurende de nacht!!

Lees hier verder.

Tachyon

Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van Tachyon energie zijn eindeloos!

Lees hier verder.

7 Chakra Source

Deze inwijding zal je chakra-systeem in minder dan 24 uur upgraden/vernieuwen, dit door middel van het maken van een ‘tool’ (een antenne net zoals bij Tachyon). Het zal niet alleen de energiestroom enorm verbeteren, maar ook al je toekomstige healingen en inwijdingen van anderen versterken.

Lees hier verder.

Tachyon Source

Door een tachyon antenne zal de energie van je omgeving permanent verbeterd worden. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Lees hier verder.

Grounding Empowerment

Helpt bij het gronden en aarden van energieën, het herstellen van de energiebalans, het voorkomen van energielekkage, en het verheffen van het energieveld. Zorgt er voor dat je je gerust en veilig voelt in je omgeving. Lees hier verder.

Soul Care

Soul Care (5 levels) helpt je om jezelf sterker te verbinden met je ziel en de (eeuwige heilige) Bron. Om je trilling te verhogen en je meer en meer op de Bron af te stemmen, om jezelf op te schonen (Cleansing) en jouw aspecten te laten uitrusten (voor meer energie en concentratie). Om je Zielenlicht te laten schijnen. En tot slot om jouw zieledelen te balanceren en helen in je ziel zodat ze daarna waar mogelijk af mogen dalen in je geïncarneerde lichaam.

Heel goed en heilzaam om dagelijks voor een cleansing en een zuivere afstemming op de Bron waardoor je eigen trilling meer en meer verhoogd en afgestemd wordt op de trilling van de Bron.

Het eerste level brengt je in verbinding met de trilling van de Bron. Het tweede level helpt je lichtlichaam af te stemmen op het trillingsniveau van de Bron en kent een extra functie: Aspect Management. )voor meer energie en concentratie). Met het derde level vindt er een grondige Cleansing plaats, deze kun je ook als functie later activeren (Soul Cleansing) omdat je nu eenmaal nog steeds ook tijd doorbrengt met mensen die niet in verbinding zijn. De tweede functie in dit level brengt licht in je ziel en laat het licht in je ziel schijnen (Soul lights On). Met het 4e level worden zielendelen voorbereid en geheeld om terug te komen naar jou, eerst een balancering en heling in je ziel om vervolgens in het 5e level terug te keren in jouw geïncarneerde lichaam.

Chakra Flush

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

Lees hier verder.

Meridiaan Flush

Met de Meridian Flush Empowerment (met 10 levels) werk je aan het verwijderen van geblokkeerde & vastgelopen energieën uit de meridianen. Elk level heeft zijn eigen thema.

De Meridiaan Flush is eenvoudig doch krachtig en makkelijk in gebruik en is te activeren met je intentie. Je kunt het zowel zelfstandig  inzetten als via een afstandsbehandeling of activatie.

Lees hier verder.

Gold Reiki

Gold Reiki buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde.  Goud beschermt, zuivert en transformeert. Gold Reiki is te gebruiken voor mensen, dieren, ruimtes en voorwerpen.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie. Zeer geschikt voor gevoelige kinderen (en volwassenen) en dieren.

Lees hier verder.

De 13e Munai-Ki (Rite of the Womb)

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude loslaten en het nieuwe manifesteren.

De 13de Munay-Ki is vooral een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. Lees hier verder.

nschrijven

Wil je graag worden ingewijd in één van deze energieën, neem dan contact met mij op via info@nefertum.nl. Je ontvangt een afstandsinwijding, de originele Engelstalige en/of Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email.