Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Inwijdingen

Een inwijding is een afstemming op een bepaalde energie met een hoge frequentie, waarbij je energiekanalen geopend worden en de energie vanuit de kosmos door jou heen kan stromen. Na de inwijding is de energie beschikbaar voor jou en kun je er meteen zelf mee werken, voor jezelf en anderen. Vaak kun je de inwijding ook weer doorgeven aan anderen.

Je ontvangt de inwijding op afstand of via een chiball, zodat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen, omdat energie niet gebonden is aan tijd op plaats. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Ook de energieën zelf zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding. Meestal wordt een inwijding op afstand als meer intens ervaren.  Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.

Bij elke inwijding ontvang je per mail duidelijke instructies over hoe je de inwijding naar je toe kunt halen en hoe je jezelf ervoor kunt openstellen. Daarbij ontvang je een handleiding met informatie over het systeem en instructies over  hoe je zelf met de energie kunt gaan werken. Bij voorkeur maak in een afspraak op afstand voor de inwijding waarbij we op het zelfde moment zijn afgestemd op het ontvangen en doorgeven. Ook is het mogelijk om de inwijding door middel van een Chiball in ontvangst te nemen. Na de inwijdingen vindt er meestal een reinigingsproces bij jezelf plaats. Dit betekent dat oude stukken en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen om los te laten.

280 Acturian Reiki Attunement

Deze Geavanceerde Arcturiaanse Reiki-frequentie is een van de weinige frequenties die momenteel beschikbaar zijn voor de mensheid die je chakra-blokkades permanent naar 0% kan brengen. De aanbevolen dosering voor de gemiddelde persoon is 30 minuten gedurende 30 dagen om je chakrablokkades permanent te elimineren.

De effectiviteit, de kracht en het genezende vermogen van Arcturian Reiki is aanzienlijk groter dan die van traditionele Reiki. Deze is ruim drieduizend keer effectiever en krachtiger dan de traditionele Reiki! Deze frequentie wordt gechanneld vanuit de 280e dimensie van bronbewustzijn.

Lees hier verder. 

999 Zilveren Straal Overvloed Energie

999 Zilveren Straal Overvloed Energie bevindt zich in de hoge frequentie van 999. De energetische velden van dit systeem dringen door elke weerstand en andere vormen van lagere gedachtevormen om je natuurlijke vibratie te verhogen. Jij rijst letterlijk op om de hogere vormen van overvloedige energie te ontmoeten, zodat je de stroom van positieve overvloed in je leven kunt versnellen. Overvloed komt in vele vormen – liefde, geld, vriendschappen, etc. 

De 999 Zilveren Straal Overvloed Energie is erg krachtig en geeft je de boost van energie om je naar het volgende hogere niveau te brengen en dat steeds weer opnieuw. Als je werkt met de energieën, veranderen je gedachtevormen en worden van een hoger niveau, evenals de verandering van positieve overvloed in de fysieke stof.

Lees hier verder.

Abundance Flush

De Abundance Flush zorgt voor het uitzuiveren van negatieve gedachten-vormen en energieën rond overvloed en welvaart, kan vrij snel werken en brengt in een korte periode positieve resultaten. Voordelen kunnen zijn:

  • Een verbeterd vermogen om geld te verdienen.
  • Een diepere verbinding met de intuïtie, waardoor men op de “juiste plaats en het juiste moment” zal zijn waar de mogelijkheden zich voordoen.
  • Een verbeterd magnetisch veld en aura die positieve mensen en voorspoed naar je toe zal trekken.

Lees hier verder.

Abundantia Overvloed Straal

De kleur van deze Abundantia overvloed energie is rood (een rode straal) en het is verbonden met het eerste chakra, het wortelchakra. De energie helpt je om verbinding te maken met de frequentie van de overvloed! Deze energie verbindt je naar iets dat al van jou is, maar dat je dat momenteel niet bezit.

De energie heeft een hoge frequentie. Het is natuurlijk voor overvloed, voor geld en voor rijkdom, maar ook voor gezondheid. Verder is het voor aarding, en voor alles verbonden met het aardse gebied. 

Lees hier verder. 

Activatie van je 5 – dimensionale lichtlichaam

Deze  activatie van jouw 5-dimensionale lichtlichaam bestaat uit 3 delen die je in 1 keer ontvangt en worden geactiveerd. Je kruin en derde oog  worden geopend, zowel aan de voorkant als aan de achterzijde en zul je voelen dat de liefde in jouw hartchakra stroomt. Je hele lichaam wordt gevuld met liefde, van binnen en van buiten. Je wordt verbonden met de mannelijke en vrouwelijke kant van je eigen genfamilie en met het zaad van de Mensheid. En tot slot volgt een download van lichtcodes, die zich zullen verbinden met al jouw cellen.

Lees hier verder.

Adrenal Care Shakti – inwijding

Voor healing en ondersteuning van de bijnieren

Adrenal Care Shakti is een energiesysteem gericht op de bijnieren en helpt goed bij uitgeputte bijnieren. Het brengt harmonisatie in het lichaam wat ervoor zorgt dat de vele lichaamsfuncties in synergie met elkaar gaan werken in plaats van tegen elkaar.

Als je bijnieren niet goed functioneren, kunnen ze veel andere systemen in je lichaam verstoren. Als je problemen hebt met slapen, een gebrek aan energie, nieuwe allergie problemen, auto immuun ziekte, problemen met je bewegingsapparaat , stofwisseling- of hormonale problemen hebt, zou het kunnen zijn dat je bijnieren hulp nodig hebben. Na de inwijding kun je deze energie dagelijks activeren én je kunt anderen inwijden. 

Lees hier verder.

Akasha Kronieken

De Akasha Records zijn een energetische afdruk van elke gedachte, actie, emotie, en ervaring die ooit heeft plaatsgevonden in de tijd en ruimte. Ze zijn een etherische, holografische opslagplaats van informatie voor het menselijk bewustzijn voor het verleden, het heden en mogelijkheden voor de toekomst. Het is de energie van liefde, door de inwijding (meer) toegankelijk voor je.

Lees hier verder. 

Alpha Omega Healing

Alpha Omega Healing is een healing voor lichaam, geest en ziel. Vaak is het een levens-veranderende ervaring. De energie werkt niet alleen tijdens de healing, maar ook nog een hele lange tijd erna.

Deze energie zal je afstemmen op de allerhoogste frequentie. Het is een bijzonder mooie energie, die niet alleen voor healing geschikt is, maar ook een geweldige hulp biedt aan mensen en dieren die stervende zijn.

Lees hier verder. 

Ancestral Clearing Maintenance Attunement

De Ancestral Clearing Maintenance Afstemming heeft tot doel energetische ondersteuning te bieden bij het overwinnen van diepgewortelde voorouderlijke problemen, het zuiveren en genezen van voorouderlijke lijnen, koorden en karma en het terugkrijgen van de controle over je leven.
 
lees hier verder. 

Angel of Light Initiation

De Angel Light Initiation is een prachtig inwijding om contact met engelen te krijgen en om ze een deel van je leven te maken en bestaat uit 4 afstemmingen, die in 1 inwijding gegeven worden. Na de inwijding kun je heling op jezelf en anderen toepassen. 

Lees hier verder.

Angels of Karma Healing Connection Maintenance Attunement

De Angels Of Karma Healing Connection Maintenance Afstemming heeft tot doel je te verbinden met de helende, zuiverende en energetische ondersteuning van de engelenrijken die specifiek helpen bij karmahealing.

De engelen van karma-genezing zijn een groep engelen die zich specifiek richten op het genezen van karma, en alle effecten die karma kan hebben op je energielichamen en leven. Deze ongelooflijk liefdevolle en ondersteunende engelachtige wezens van licht werken om je karma te helen en ervoor te zorgen dat je volledig wordt ondersteund terwijl je vooruit gaat, je energie geneest en zuivert. Je kunt met de engelen van karma-genezing werken om karma in algemene zin of specifiek op een karmische kwestie te genezen.

Lees hier verder. 

Angels of Ancestral Healing Connection Maintenance 

De Angels Of Ancestral Healing Connection Maintenance Attunement heeft tot doel je te verbinden met de helende, ondersteunende en herstellende energieën van de engelenrijken die specifiek helpen bij voorouderlijke genezing.

De engelen van voorouderlijke genezing zijn een groep engelen die zich specifiek richten op voorouderlijke genezing en alle impact die je voorouders kunnen hebben op je energielichamen en leven. Deze ongelooflijk liefdevolle en ondersteunende engelachtige wezens van licht werken voor je om je voorouderlijke verbindingen te helen en zorgen ervoor dat je volledig wordt ondersteund terwijl je alle voorouderlijke problemen geneest die moeten worden opgelost.

Lees hier verder. 

Anti Spritual Attack Attunement Package

Een prachtig pakket van 12 inwijdingen om je te beschermen: het Witte Gordijn van Aartsengel Michaël om onoverwinnelijk te zijn tegen vloeken en spreuken, het Blauwe Zwaard van Michaël om etherische koorden door te snijden, 5 Gaven van de Heilige Geest als het ultieme ruimtereinigings- en zuiveringspakket en de Blauwe Cocoon van Michaël die je aura zuivert en beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachtevormen, negatieve implantaten en alles wat niet gunstig voor je is. De Witte Cocon van Gabriël die je aura beschermt en zeer geschikt is voor genezers, Metatrons Schild die je helpt voorkomen dat negatieve energie binnendringt, de Gele Sterren van Jophiel die je etherisch lichaam genezen en tot slot de Orb of Sun, afkomstig van de Zon die als een beschermende cape om je heen komt vallen en jou beschermt.

Zeer geschikt voor mensen die veel (etherische!) negativiteit om zich heen ervaren en mensen met een eigen praktijk om zichzelf zuiver te houden. 

Lees hier verder. 

Atlantische & Gaia Trilogie

Drie prachtige inwijdingen: de Atlantis Kristal Activatie, de Atlantische Schedel Activatie en de Elementale Aarde Ster Empowerment. Met de eerste twee inwijdingen wordt je verbonden met de Hogere Banden van Energie, evenals de hogere aspecten van je hogere zelf, deze energieën mag je met de derde inwijding verankeren in het Hart van Gaia (Moeder Aarde). 

e zult een compleet energiecircuit vormen door de toegang tot de energieën van de Godheid via het Atlantich Kristal en Kristallen Schedel boven je kruinchakra alswel door de energieën omhoog te trekken in je lagere chakra’s via de Elemental Earth Star Chakra. 

Lees hier verder. 

Atlantische Lichttempel

Elke tempel in de tijd van Atlantis heeft een bepaald energieniveau om mensen te helpen bij het nemen van de volgende stap voor zichzelf. De Atlantische Licht Tempel energie helpt je met groene helende energie om jezelf verder te ontwikkelen en om voorzichtig oude blokkades te verwijderen. Het systeem brengt de oude Atlantische Oceaan weer tot leven.

Lees hier verder. 

Aura Flush

De Aura Flush  is een eenvoudige methode die om de negatieve energie en gedachten-vormen uit je aura te verwijderen. Het is geïnspireerd door de Meridianen en Chakra schoonmaak, die werkt door het vrij maken van de meridianen cq. de chakra’s.

De Aura Flush is een reinigings-energie. Het geeft geen energie, maar wist zachtjes blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachtenvormen uit de aura. Regelmatig reinigen van de aura helpt om onze geest te verjongen alsmede de projectie naar de buitenwereld te verbeteren.

Lees hier verder. 

Awakening the Light Codes of Atlantis

Met deze inwijding wordt je fysieke lichaam gezuiverd om je voor te bereiden op de Ascentie. Al je lichtcodes worden geactiveerd en zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot de oerkennis. De tijd is aangebroken om in verbinding te komen met ons erfgoed, om onze ware zelf te herkennen en oude geloofssystemen, gedachten en verwachtingen los te laten.

Lees hier verder.

Bio Life Kundalini

Bio Life Kundalini is een veelomvattend energiesysteem die op zachte en effectieve wijze diverse verstopping en of “pluggen” in je chakra’s of langs je ruggengraat oplost, die eerder de Kundalini beweging in je lichaam hebben afgeremd. De energie wordt geactiveerd in het kleinste deel van iedere cel en in je DNA- strengen, en voorziet je van energie door de gehele Microkosmos van je lichaam.

Bio Life Kundalini geeft je meer toegang tot de wijsheid van je ziel, ze nodigt je Kundalini uit om te ontwaken en versterkt je seksuele aantrekkingskracht.  Bio Life Kundalini functioneert bij de gratie van de Eeuwige Heilige Bron.

Lees hier verder. 

Blauwe Lotus Healing Systeem

Dit enorm krachtige reinigende en transformerende Reiki systeem kent 2 inwijdingen van een hoge orde waarmee je bijzondere helingen kunt doen, zowel voor jezelf als voor anderen, zowel op fysiek als mentaal, spiritueel en astraal niveau. Je leert hoe je het symbool van de blauwe lotus in combinatie met het witte licht je hele systeem voelbaar en snel kunt healen. De eerste graad mag je eerst 30 dagen activeren, daarna ben je klaar voor de tweede graad.  

Lees hier verder. 

Body Toxic Cleansing

We leven in een wereld waarin we continue worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke we absorberen in ons lichaam en bloedsystemen. Hoewel het meeste ook weer wordt uitgescheiden door de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, blijft een deel voor onbepaalde tijd opgeslagen in het lichaam.

De Body Toxix Cleansing verwijdert onder andere zware metalen en andere gifstoffen, geneest fysieke organen en systemen, zuivert bloed en de chemie van de hersenen, reinigt geest en hersenen, chakra’s, meridianen, nadis en andere energiestromen, heelt blokkades, zuivert donkere, vreemde energieën en zorgt voor levenskrachtenergie in de energetische lichamen.

Bekijk hier het gehele overzicht.

Causal Chakra Activation Maintenance Attunement

De Causal Chakra Activation Maintenance Attunement heeft als doel het causaal chakra te activeren, te zuiveren en te herstellen voor een optimale werking.  Het is een onderhoudsafstemming met als doel je causale chakra – een bovenste transpersoonlijk chakra achter het achterhoofd –  te activeren zodat het optimaal kan functioneren. Het verwijdert eventuele negatieve energieën en herstelt het chakra van structurele problemen voor het behoud van een optimaal functionerend causaal chakra.  

Het causale chakra heeft een sterke verbinding met het goddelijke vrouwelijke. Goddelijke vrouwelijke energieën zijn diepgaand helend en herstellend. Bovendien kan het werken met goddelijke vrouwelijke energieën ook aanzienlijk helpen bij je spirituele ontwikkeling en versterkt deze activatie je verbinding met de Engelenrijken.

Lees hier verder. 

Chakra Flush

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

Lees hier verder.

Chakra Healing Attunements

De Chakra Healing inwijding is een manier om krachtige en geconcentreerde helende energie te sturen naar een specifiek chakra. Het reinigt en geneest de chakra’s van oude problemen en de daarbij behorende negatieve energieën. Deze negatieve energieën worden opgeruimd. De chakra’s worden geopend en op 1 lijn gebracht. 

Deze Chakra Healing is een helende afstemming, die zeer krachtig en sterk is en op korte termijn vele veranderingen teweegbrengt. Het zorgt voor balans, een gelijkmatige energiestroom en alles wat nodig is om blokkades op te ruimen.

Lees hier verder. 

Child Care

Deze heling en inwijding zorgt ervoor dat je de liefde en zorg ontvangt die je gemist hebt, waardoor je je eigen tekorten gaat opvullen en meer onvoorwaardelijke liefde kunt gaan doorgeven omdat je op een dieper niveau verbonden raakt met de Onvoorwaardelijke liefde van de Bron en de Oermoeder, die jij ook bent.

Je ontvangt de liefde en geborgenheid die je niet hebt gekregen, niet kon voelen of niet kon ontvangen, waarmee je je eigen bewuste en onbewuste negatieve geloofsovertuigingen en reactiepatronen gaat laten oplossen en overschrijven. Je raakt zo steeds meer vervuld met liefde, alsof je deze in je jongere jaren onvoorwaardelijk hebt mogen ontvangen.

Lees hier verder. 

Colours of Angels

Colours of Angels biedt je 7 verbindingen met 7 Aartsengelen, ieder met hun eigen Stralen. Deze 7 verbindingen worden je aangeboden in 1 enkele afstandsinwijding die jou zal verbinden met elke Aartsengel en je hebt dan  de mogelijkheid om hen hiermee aan te roepen, wanneer je maar wilt.  Engelen zullen je nooit alleen laten of negeren en ze staan dag en nacht voor je klaar.

Wanneer je wordt verbonden met iedere Aartsengel, zul je ook verbonden worden met elke Straal waarmee de Aartsengel behulpzaam dienend is en met de bijbehorende Kleur daarvan.

Lees hier verder. 

Connective Tissue Service

Connective Tissue Service (Bindweefsel Service) is een energiesysteem welke door Mariah Windsong is gechanneld. Na het ontvangen van de Connective Tissue Service inwijding kun je werken met diverse energiefuncties die je activeert met je intentie.

Na de inwijding kun je jezelf en anderen onder andere een Etherische Fascia Massage of een Trigger Point treatment geven. Het werkt goed om je spieren er mee te versterken, gezond weefsel te verbeteren, je botdichtheid en calciumconcentratie optimaliseren en je beenmerg vitaliseren.

Lees hier verder.

Core Star Chakra Activation

De Core Star Chakra (navelchakra)  Activatie Onderhoudsafstemming heeft als doel je Core Star Chakra  te activeren zodat het optimaal kan functioneren. Het ruimt alle eventuele negatieve energieën op en herstelt het chakra van structurele problemen die een optimaal functioneren in de weg staan.

Bij je Core Star Chakra draait alles om persoonlijke expressie en heeft alles te maken met hoe je jezelf waarneemt en uitdrukt in creatieve zin of hoe je je als persoon identificeert.

Wanneer je met dit Core Chakra werkt, ga je je levensdoel beter te begrijpen en zul je deze gaan uitdrukken met meer duidelijkheid en vastberadenheid en gaan leven vanuit de flow van het Universum waardoor het leven zich moeiteloos zal ontvouwen.

Lees hier verder. 

De kracht van de Goddelijke Ziel

Deze initiatie zorgt voor het meest zuivere bewustzijn dat zich richt tot je ziel, het helpt om dit bewustzijn te laten ontwaken. Deze energie staat je toe om goddelijke energie te kanaliseren via je Ziel. Hoe meer karma uit je Ziel gezuiverd wordt, hoe ‘wakkerder’ je wordt. Hoe ‘wakkerder’ je bent, hoe meer Goddelijke Energie kan stromen. De onderdelen van dat wakker worden zijn stralend in hun kunnen, en zelfs de latente energie van je sluimerende ziel, heeft verbazingwekkende kracht.

Lees hier verder. 

Deeksha Blessing

Deeksha Blessing is een overdracht van bewustzijnsenergieën naar het Lichaam / Geest – organisme. Dit kan leiden tot diepe vrede, liefde, het kalmeren van de geest en voor een ogenblikkelijk ontwaken. De Bewustzijnszegeningen duren 20 tot 40 minuten en worden ontvangen als afstemmingen, die op ook aan je worden doorgegeven in een feitelijke afstemming (op afstand). 

Na de zegening ben je in staat om de Deeksha door te geven aan anderen alsmede deze voor jezelf te activeren tot een steeds hoger bewustzijn en ontwaken. 

Lees hier verder. 

Derde oog inwijding

De 3de oog inwijding is erop gericht om alle misvattingen, omtrent het openen van je derde oog, uit je systeem te verwijderen en het aanvaarden van de meest pure energie van deze afstemming de accepteren voor je hoogste goed.   Er wordt tevens een verbinding gelegd van je hartchakra naar je 3de oog.

Lees hier verder. 

Diamanten Dolfijnen Frequentie (gratis)

De Diamanten Dolfijnen Frequentie is een prachtige en helende energie van de Dolfijnen.   Deze is een trilling is Vreugde, stroom van Liefde, stroom van Overvloed en de opening van het Hart.

Lees hier verder. 

Diamond Golden Ray

De Diamond Golden Ray inwijding is zowel een healing als initiatie. De Diamond Ray activeert je hoogste doel en geeft helderheid en inzicht. De Gold Ray activeert het Christus- en eenheidsbewustzijn. Beiden zijn onderdeel van het kristallijnen veld.

De combinatie van de Diamond Ray met de Gold Ray maakt deze energie een hele krachtige en tegelijkertijd ook zachte combinatie. De Gouden Straal brengt je heel dicht bij het Eenheidsveld, waarin je jezelf kunt verliezen. Door de Diamanten Straal er omheen te zetten kun je meer aanwezig zijn en blijven en waarnemen vanuit een gekristallisseerd bewustzijn.

Lees hier verder. 

Divine Clearing & Intuition package

Het Divine Clearing & Intuition Afstemmingspakket biedt een prachtige mix van energieën die je geest verheft en diepe genezing kan vereenvoudigen. Deze speciale combinatie van energieën, die zorgvuldig zijn geselecteerd voor jouw welzijn, brengt diepgaande transformatie teweeg en bevordert een gevoel van vrede, mededogen, serenititeit en vreugde.

Met de afstemming op deze energieën worden niet-constructieve energieën opgeruimd, ontvang je een zuivering en verjonging van je wezen en verbetert je intuïtie. Het creëert een harmonieuze en evenwichtige omgeving in en om je heen, waardoor je je diep kunt verbinden met je innerlijke zelf en hogere bewustzijnsgebieden.

Omarm de ongelooflijke helende en transformerende voordelen van dit afstemmingspakket en herontdek een hernieuwd gevoel van welzijn en afstemming in je wezen!

Lees hier verder. 

Divine Love Healing Maintenance

De Divine Love Healing Maintenance Afstemming heeft als doel je verbinding met goddelijke liefdesenergie te versterken voor energetische genezing, ondersteuning, herstel en spirituele ontwikkeling.

Dit is een onderhoudsafstemming , een energetisch genezingssysteem dat je verbinding met goddelijke liefdesenergie versterkt en je ondersteunt bij je spirituele doelen en welzijn. Het zorgt voor een verbinding met de goddelijke liefdesenergie en de frequentie van Goddelijke Liefde. Ook je verbinding met het Oneindige Universum begint te verbeteren. 

De energie stimuleert je creactiviteit waardoor je de juiste actie zult ondernemen en vooruit komt. En naarmate je verder gaat, zijn deze buitengewoon voedende en ondersteunende energieën bedoeld om je energieën te verheffen en te herstellen, inclusief herstel op zielsniveau.

lees hier verder.

Dolfijn Reiki (gratis)

Dolfijn energie bestaat uit een onnoemelijke hoeveelheid licht energie frequenties en alles wat door hen wordt aangeraakt transformeert naar hogere bewuste waarden.Deze energie bereikt ons, ongehinderd door tijd en afstand, moeiteloos en snel. 

Dolfijn Reiki is een Reiki methode die is ontwikkeld door Marc Scott in zijn werk met Dolfijnen. Via een Dolfijn Reiki inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun speelsheid en liefde.

Lees hier verder. 

Drakeninwijdingen

In de Chinese mythe is Draak een echt geluksymbool. Van het symbool van de draak wordt gezegd de kosmische Chi te genereren die rijkdom, geluk en geluk brengt, evenals krachtige bescherming aanbiedt, die met succes ziekte en ongevallen kan afweren. Een veelzijdige boodschapper van geluk, is de Draak een krachtige versterker voor zakelijk geluk. Het brengt ook vooruitziendheid en wijsheid voor ouderen, brengt eer aan het gezin, beschermt de drager en maakt de weg vrij voor meer onderscheidingen in de komende jaren.

Met de verschillende inwijdingen in de drakenenergie wordt je in contact gebracht met het helende veld van de Draken en kun je je specifiek op de verschillende energieën afstemmen. De inwijdingen zijn zowel los als in een pakket met korting te bestellen. 

Ga hier naar de drakenpagina. 

Earth Reiki TM Platina

Earth Reiki TM Platina combineert de bron van Moeder Aarde en Universele Levenskracht en creëert een perfecte eenheid van deze twee energieën!

Tijdens deze cursus ontdek je een verscheidenheid aan aardingspraktijken, meditaties en helende oefeningen die je helpen om diep in contact te komen met de energie van de aarde om balans, harmonie en overvloed in je leven te bereiken. Of je nu nieuw bent met Reiki of een ervaren beoefenaar, deze cursus zal je begeleiden op een transformerende reis naar persoonlijke groei, innerlijke vrede en een diepere verbinding met de aarde.

Lees hier verder. 

Egyptisch Inwijdingspakket

De oude Egyptenaren hadden een holistische benadering van de mens. Geest en lichaam waren onlosmakelijk met elkaar verbonden. In veel tempels en op verschillende papyrus geschriften staan uitgebreide beschrijvingen over verschillende ziektes en hoe deze werden behandeld. Homerus schreef in 800 v.C.  in de Odysseus “dat de bewoners van Egypte meer medische vaardigheden hadden dan welk mensenras ook”.

De Priesters en Heelmeesters uit het oude Egypte hielden zich bezig met vele vormen van heling, technieken en symbolen en energieën, die jou door middel van een indrukwekkend inwijdingspakket bestaande uit 6 diep inwerkende en krachtige inwijdingen wordt aangereikt. 

Lees hier verder. 

Engelen van de Aarde – Dierenhealng

Dit systeem combineert de Goddelijke Aarde energie en kracht van Aartsengelen om met dieren te communiceren en ze te genezen. Het roept de Aartsengelen Uriël, Rafaël, Michaël en Gabriël op en vraagt hen om je met hun kracht te helpen.

Jouw verbinding met deze energie zal je telepathische en empathische vermogens verhogen om zowel te communiceren met dieren, als dieren te genezen.

Lees hier verder. 

Etherische acupunctuur

Dit systeem biedt de mogelijkheid om etherische acupunctuurnaalden te plaatsen in een mens of dier. De etherische naalden hebben hetzelfde effect als fysieke naalden. Het zorgt ervoor dat de energie in jou weer (beter) doorstroomt en is enorm eenvoudig in gebruik.

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven wat je wilt dat de naalden dragen.

Lees hier verder.

Father Connection Energy From the Sun

Vaderverbindingsenergie van de zon is een zeer lichte en heldere energie die is bedoeld om de band die je met je vader hebt op te helderen en te zuiveren. Niet alleen in dit leven, maar ook voor eerdere incarnaties die je met je vader had! Daarnaast geeft het ook een reeds positieve relatie met je vader een boost en versterkt het werken met deze energie je mannelijke kant. 

Lees hier verder. 

Full Spectrum Healing – inwijding

Full Spectrum helpt je bij het loslaten van zaken uit je verleden. Het versterkt je energie. Je kunt direct met de energie aan de slag. Je krijgt technieken aangereikt om zowel jezelf als anderen te helpen bij het loslaten van emotionele bagage uit het verleden. Ook op afstand.

Het verhoogt de energie in je lichaam en is een krachtige energie voor zelfgenezing. In 5 minuten tijd kun je jezelf met deze energie weer volledig herpakken.

Lees hier verder.

Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk

Deze reiki-afstemming maakt dat je snel verbind met energieën die je verlangens in de realiteit kunnen omzetten. Het werkt om je te helpen op de goede weg te blijven en het leert de methoden die je helpen om te helpen dromen en doelen te manifesteren. De energieën zijn positief en krachtig en geven je dat kleine extra duwtje om alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn aan te trekken.

Lees hier verder. 

Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk II

De energieën van dit systeem werken om je manifestatie lichtwerk energieën uit te breiden en geavanceerder te maken dan wat je in de eerste Geavanceerd Manifestatie Lichtwerk systeem hebt geleerd. Geavanceerd manifestatie Lichtwerk 2 biedt meer inzicht, verduidelijking en heeft de energieën verhoogd. Je zult merken dat dit systeem de deur naar kansen opent, en je helpt je te leiden naar het rijk van mogelijkheden voor uitbreiding en creatie van je persoonlijke doelen en verlangens. Het is een krachtig systeem.

Lees hier verder. 

Goddelijk Licht

We nodigen dan het Goddelijk Licht uit om bij je binnen te komen via je kruin, je ademhaling als ook via je huid omdat het Licht zowel in als om je heen komt vallen waarin je gesteund wordt in alles wat je voelt en meemaakt. Je wordt gevuld en omringd met Goddelijk Licht waardoor alle lagere energieën je lichaam en 4 lichtlichamen uitwasemen. Je wordt een baken van Goddelijk Licht en kanaal voor de energie die je na de inwijding ook zelf kunt activeren en doorgeven als je reeds bekend bent met het doorgeven van inwijdingen.

De activatie van je Goddelijke Vlam is als extra functie inbegrepen. De Goddelijke Vlam elimineert alle lagere energievormen en activeert dat deel van de Bron in jou, jouw eigen essentie die je hart doet overstromen met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen. 

Lees hier verder.

Gold Healing

Gold Healing is een sterke stransformerende healing die je afstemt op één van de sterkst transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het Gouden Licht heeft een hele sterke zuiverende werking, weert het negatieve en beschermt je.  Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Healing heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert je. Daarnaast biedt het ons bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling.

Lees hier verder. 

Gold Reiki

Gold Reiki buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde.  Goud beschermt, zuivert en transformeert. Gold Reiki is te gebruiken voor mensen, dieren, ruimtes en voorwerpen.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie. Zeer geschikt voor gevoelige kinderen (en volwassenen) en dieren.

Lees hier verder.

Gouden DNA Activatie

De Gouden DNA-activatie is bedoeld om te helpen bij het belichamen van iemands Hogere Zelf, om zelfmeesterschap te bereiken, bij het vinden van het EIGEN levensdoel van de persoon, ter herinnering aan WIE JE BENT en bij het assisteren van het ascensieproces.

De Gouden DNA-activaties zijn helende sessies op afstand die bestaan uit het activeren van DNA van zijn huidige blauwdruk, terug naar de oorspronkelijke heilige God Goud-afdruk.

Lees hier verder. 

Gouden, Zilver Violette Vuur

Verwijdert gifstoffen en transmuteert karma’s en trauma’s van onze huidige en vorige levens, die worden opgenomen in onze etherische, mentale, emotionele en fysieke lichamen, transmuteren.

Met de Vlam van Transmutatie zul je je lichter en minder belast voelen omdat het letterlijk de oorzaak van onze problemen oplost. De Gouden, Zilver Violette Vlam verwijdert verslagen van vorige levens, verhoogt je eigenwaarde en helpt je gelukkig met jezelf te zijn. Dagelijks gebruik versnelt je transformatieproces!! Je kunt met deze energie ook gericht klachten verhelpen door disharmonieuze energieën te transmuteren.

Lees hier verder.

Grounding Empowerment

Helpt bij het gronden en aarden van energieën, het herstellen van de energiebalans, het voorkomen van energielekkage, en het verheffen van het energieveld. Zorgt er voor dat je je gerust en veilig voelt in je omgeving.

Lees hier verder.

Higher Self – Connect with Spirit

Met deze inwijding herstel je niet alleen het contact met je Hogere Zelf maar ook het contact met Vader/Moeder/God de Bron en het universum. Via je Hogere Zelf kom je daardoor ook weer in contact met Universele informatie en heb je de mogelijkheid om deze rechtstreeks via jouw Hogere Zelf te downloaden. 

Deze herverbinding zal je helpen bij jouw spirituele, emotionele en persoonlijke ontwikkeling en je intuïtie en je dieper weten vergroten. En zorgt er ook voor dat je op een veilige manier contact kunt leggen met de Opgestegen Meesters en Engelen.

lees hier verder.

Hogere Zuiverende Straal

De energie van deze Hogere Zuiverende Straal- ofwel de Higher Clearing Ray – is een octaaf hoger dan de Violette Vlam van transmutatie.

Het is een fijnere, subtielere schoonmakende energie, afkomstig van het Sacraal Chakra gebied, op het niveau van het energieveld van de ziel. Het is mintgroen van kleur. Deze energie is nuttig voor alle vormen van ontgiften: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Lees hier verder.

HealingFlush

Met het hele systeem van de Healing Flush (6 levels) kun je op een eenvoudige manier gebruik  maken van energetische healing voor een optimale gezondheid op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau waarmee je je werk voltooit met een sterke verbinding met je Hogere Zelf.

Level 1 & 2 helpen je bij het genezen van lichamelijke kwalen, in het bijzonder acute maar kleine kwaaltjes zoals griep en verkoudheid.Level 3 3 en 4 helpen bij genezing op het emotionele niveau, en level 5 en 6 helpen je bij genezing op het spirituele niveau.

Lees hier verder.

Holy Trinity Blessings (inwijding)

De Holy Trinity Blessing is een samensmelting van Melchizedek, Serafijnen en Divine energy, een ware energie van dit tijdperk, die jouw transformatieproces een enorme boast kan geven. Doordat het een samensmelting is, werkt het vanuit verschillende hoeken. Melchizedek is transformerende energie en vertegenwoordigt het Heilige mannelijke. Serafijnen energie geeft je de inzichten vanuit zachtheid voor jezelf en vertegenwoordigt het Heilige vrouwelijke. De Divine Source ondersteunt en levert extra kracht om datgene te doen wat gedaan moet worden.

De Holy Trinity Blessing is een krachtige transformerende energie, die zeer grondend is en je inzichten verschaft. De Blessing is vooral bedoeld om bepaalde beperkende patronen en structuren in de hersenen te doorbreken. 

Lees hier verder. 

Ilahinoor

Ilahinoor verwijst naar het licht dat alles doordringt, omringt en met elkaar verbindt. Het is een healingmethode waarbij de energie een brug vormt tussen het onderbewuste en het hogere Zelf, waardoor het onderbewuste de wijsheid van het hoger bewustzijn kan integreren. Daarbij worden blokkades als angst, die diepgewortelde conditioneringen, vastgezette patronen en trauma, afscheiding en dualiteit opgeruimd en vrijgelaten met als gevolg dat we onze goddelijkheid meer kunnen belichamen en ons ware potentieel meer en meer onthullen en leven.
 
Lees hier verder. 

Indigo Light Empowerment

Dit systeem is meer bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling dan als een healing systeem. Het verhoogt je vibratie en je kunt je paranormale gaven ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel is de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus. Denk hierbij aan intuïtieve communicatie met de natuur en de dieren in het bijzonder.

Indigo Light Empowerment is geïnspireerd door Kwan Yin, zij is de Godin van Mededogen en hét symbool van Onvoorwaardelijke Liefde. Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

Lees hier verder.

Innerlijk Kind Pakket

Bij dit pakket horen 3 prachtige inwijdingen, om voor je zelf te zorgen en van jezelf te houden, om oude (trauma) verhalen en beelden los te laten en je weer te verbinden met het liefdevolle kind én het magische kind van wonderlijke creatie en vreugde. Geschikt voor iedereen die nog wat innerlijke kind heling, zelfzorg en meer levensvreugde kan gebruiken. Inclusief helende geleidemeditatie om je door de prachtige helende energieën heen te laten leiden.
 
Lees hier verder. 

Intuitive Developpement Programm from Godess Eir TM

We danken Godin Eir voor een verbazingwekkende, wijze en inspirerende gechannelde boodschap, en voor prachtige en krachtige energieën die ons perspectief zullen veranderen.

Dit programma bevat energieën uit een nieuw tijdperk. Het brengt veranderingen met zich mee en stelt je open om intuïtiever en nederiger te zijn en inspireert je om de beste genezer te zijn die je maar kunt zijn. Het stimuleert je zelfontwikkeling en doorzettingsvermogen. Dit systeem vereist dat je al een genezer bent of basiskennis hebt over genezing, Reiki en intuïtie.

Het programma is heel bijzonder vanwege de andere aanpak. Het moedigt je aan om diepgaand aan jezelf te werken en andere mensen en de hele wereld diepgaand te bekijken. Met deze geweldige energieën zul je genieten van een uniek persoonlijke proces en je uitnodigen tot een diepe en nuttige geestelijke groei. Zowel bij jezelf als bij je vrienden, familie, klanten en studenten. Succes! 

Lees hier verder. 

Isis Seichem Reiki 

Isis Seichim Reiki wordt als nieuw en opwindend beschouwd. Seichim is veel meer dan alleen een hands-on healing techniek. Seichim is een geavanceerde vorm van telepathisch gerichte “genezing” en leidt tot een grotere ontplooiing en begrip van je spirituele zelf.

Seichim komt van het Egyptische woord SekHem dat in het Engels vertaald wordt als ‘kracht der machten’. Het is oud en heilig en een geavanceerde vorm van hands-on-healing met geluiden en symbolen. Het wordt gezegd dat Seichim de ouder-energie is van alle hands-on-genezingssystemen.

Lees hier verder. 

Karma Clearing Maintenance Attunement

De Karma Clearing Maintenance Afstemming heeft tot doel je bewuster te maken van de effecten van je acties en intenties zodat je veel minder negatief karma kunt creëren. Bovendien zijn de energieën van deze afstemming bedoeld om je te helpen het negatieve karma effectiever te transmuteren en te neutraliseren, zodat het de negatieve effecten ervan vermindert of elimineert.

Deze energieën kunnen ook worden gebruikt om je karma uit vorige levens te helen en te neutraliseren. Door deze energieën te gebruiken, kun je zien dat je karma uit je vorige leven wordt geneutraliseerd. Het haalt herinneringen en gebeurtenissen naar boven die moeten worden opgeruimd. Zie ook Angels of Karma Healing. 

Lees hier verder.

Kosmische Kundalini

Kosmische Kundalini Reiki helpt je bij het verhogen van jouw energie en het versterken en ontwaken van jouw Kundalini kanaal. Het systeem is gechanneld door Tawan Chester. Zij een genezer van de vijfde generatie die de oude manieren combineert met nieuwe technieken om te profiteren van de steeds veranderende vibraties van het universum. Haar methoden zijn erop gericht je in Eenheid met de Goddelijke Bron te brengen, je te helpen je gedachten over te nemen en je wereld opnieuw vorm te geven door je te helpen je verlangens in het fysieke rijk te manifesteren.

Kosmische Kundalini Reiki helpt je wegen te openen om de energie tussen jou en het Universum op een productievere wijze te laten stromen. De energie stroomt al in je en dit systeem werkt als een geheel op je fysieke en etherische lichamen. Het helpt om de nodige aanpassingen te maken in de Kundalini-energiestroom. Dit systeem verhoogt de kracht en past de stroom van de Kundalini-energie aan om je te helpen vooruitgang te boeken.

Lees hier verder. 

Kuan Yin Blessings

In dit healingsysteem wordt gewerkt met 3 componenten van Compassie: Empathie, Vergeving en Liefde. Maar ook door je alleen al af te stemmen op haar aanwezigheid zul je je hart voelen open gaan of geheeld worden met een enorm krachtige en liefdevolle energie.

Empathie is het vermogen om jezelf in andermans schoenen te verplaatsen en te begrijpen waar ze vandaan komen.  Vergeving helpt ons om de boosheid die we hebben op anderen en vooral onszelf, los te laten. Liefde is de allesomvattende kracht van verbinding en mededogen. 

Lees hier verder. 

Kundalini Reiki

Kundalini is een Sanskriet woord dat ‘opgerold’ betekent. Het betekent de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

Bij Kundalini Reiki wordt de energie op een rustige manier ‘wakker’ gemaakt en krijgt zo de kans kans om rustig op te stijgen. Kundalini Reiki bestaat uit 3 graden. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen met de 1e graad, ook al heeft men inwijdingen gehad in andere Reiki vormen. Het systeem is heel eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd ook veel krachtiger dan de traditionele Reiki vormen.

Lees hier verder. 

La Ho Chi

LaHoChi™ van het 13de Octaaf is een krachtig instrument, een gift van God om zowel planeet als mensen te helen. Het is een zeer krachtige techniek met een zeer hoge Lichtfrequentie die je het vermogen geeft om zeer sterk en krachtig te helen tot op het niveau van de 7e dimensie, ondersteund door 13 verheven Lichtmeesters (met name de connectie met Lao Tzu) en de 7 Aartsengelen.

Lees hier verder.

Lady Nada

Lichtmeesteres Lady Nada heeft een heerlijke energie die voelt als een warme, liefdevolle deken. Je kunt er helemaal van gaan stralen. Ze voelt zacht en liefdevol, en heel accepterend. Daardoor ontstaat er niet alleen een liefdevolle verbinding van haar naar jou toe, maar ook naar delen van jezelf die je nog niet genoeg accepteert. Of die een beetje op de achtergrond geraakt zijn. En die met wat liefde en aandacht kunnen uitgroeien tot iets moois.

Lees hier verder. 

Lemurian Facilitator

De tijd van Lemurië zijn onze vroegste herinneringen van ons bestaan op de Aarde. Het was een gouden tijd, het paradijs of de tuin van Eden. Het bewustzijn was overwegend intuïtief en vrouwelijk. We waren in harmonie met onszelf en onze omgeving, de natuur en de elementen, het universum, met God/Godin, met alles wat is.

Door de inwijding wordt je afgestemd op de energieën van Lemurië. 

Lees hier verder.

Lemurische Kristallen Band van Licht

De inwijding op de Lemurische Kristallen Band van Licht zal een diepe transformatie activeren binnen in al je energievelden en lichamen. Je zal uitlijnen met de hoogste frequenties voor je eigen ascentie proces. Je maakt een kwantumsprong en zult je lichtlichaam ontwikkelen en uitbreiden. De afstemming op de Lemurische Kristallen Band van Licht sluit je aan op de kristallen band van licht die de planeet aarde omringt. Je bent uitgelijnd met de vibraties van de kristallen band van licht en je eigen vibraties stijgen.

De afstemming zal het bewustzijn van de mensheid ontwaken in zijn goddelijkheid en rol in het helpen herinneren om Gaya te helpen naar de hogere plaats tussen de sterren. Je wordt uitgelijnd met de hoogste rijken van licht. Het is een sleutel om andere dimensies in te gaan en realiteiten buiten je wereld om verbinding te maken met de Hoge Lichtwezens en hoge licht wijsheid voor het helpen van de spirituele evolutie van de aarde. Het wekt je tot je goddelijkheid en werkt rechtstreeks met je chakra’s en jouw goddelijke blauwdruk.

Lees hier verder. 

Lemurische Zaadkristallen

De symbolen in dit systeem bevatten de spirituele essentie van een aantal Lemurische Zaadkristallen. Deze Zaad Kristallen worden gebruikt als instrumenten voor genezing en ook voor het verlichten van karma. Tevens helpen ze om het lichtlichaam te ontwikkelen.

De afstemmingen geven je toegang tot de energieën van Lemurië en de kristallen voor healing en spirituele groei.

Lees hier verder. 

Licht van Lemurië

Het Licht van Lemurië-afstemming verbindt je met de Lemurianen en versterkt al bestaande verbindingen. Dit is een empowerment systeem dat helpt bij het ontwikkelen en verbeteren van psychische vaardigheden, helpt om de verborgen herinneringen van het verre verleden waarin de Lemurische en Atlantische culturen bestonden, voort te brengen.  Want de verre herinneringen die zo lang zijn verborgen zullen beginnen om naar de oppervlakte te komen, je de weg van het licht, liefde en Empowerment leren.

Lees hier verder. 

Light Reiki TM Platinum (from archangel Metatron)

Light Reiki TM Platina onder begeleiding van Aartsengel Metatron onderhoudt een tedere band met ons hartchakra. Terwijl het verlicht, breidt het de energieën van ons hart uit en biedt het zowel spiritueel inzicht als fysieke helderheid. Light Reiki TM Platina is in navolging van zijn stralende naam, verweven met het spectrum van zeven regenboogtinten, die elk onze chakra’s weerspiegelen. Het is een harmonieuze dans van lichtdeeltjes en de universele Reiki-kracht, die diepe cellulaire genezing bevordert. 

Lees hier verder. 

Love Alignment Maintenance Attunement

De Love Alignment Maintenance Attunement heeft tot doel het opruimen en genezen van pijn en blokkades uit het verleden te ondersteunen, terwijl het jou en je energieën versterkt en opent om liefde te ontvangen en je liefde weer uit te drukken.

Zorgt voor Clearing van blokkades en Imprints,  versterkt je grenzen en energielichamen, met name je harchakra, heelt problemen uit het verleden en bij het neerzetten van positieve intenties, je opent jezelf weer, voor jezelf en anderen, werkt ondersteunend en doordrenkt je met Goddelijke liefde. 

Lees hier verder . 

Love Cocoons

De afstemming van Love Cocoons is in feite een initiatie in de energie van Onvoorwaardelijke Liefde.

Als je eenmaal bent afgestemd op deze energie, kun je gebruik maken van de energie van Onvoorwaardelijke Liefde door het maken van “Love Cocoons” voor jezelf en anderen en deze vullen met elke gewenste trilling. Lees hier verder.

Love Flush

De Love Flush helpt je bij het helen van de wonden die ons blokkeren bij het ervaren van onvoorwaardelijke liefde en de heling van relationele wonden. De Love Flush is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het kan ook op afstand worden gebruikt.

Lees hier verder.

Mahatma – energie

Mahatma betekent letterlijk “Grote Ziel”. De Mahatma energie komt rechtstreeks van de Bron en is een van de meest zuivere energie die beschikbaar is voor healing. Deze vorm van helende energie bevat ook het volledige spectrum oftewel alle kleuren die verbonden zijn met de Bron. Deze energie kent ook de hoogste trilling frequentie.

Mahatma Healing brengt balans en harmonie in je leven, ruimt emoties op en geeft energie. Mahatma energie verlicht verschillende fysieke, emotionele en spirituele klachten, ruimt emotionele blokkades op, reinigt chakra’s en meridianen en helpt bij herstel van ziekte, herstel balans in je leven en biedt antwoorden  en inzichten op vragen.

Lees hier verder. 

Meridiaan Flush

Met de Meridian Flush Empowerment (met 10 levels) werk je aan het verwijderen van geblokkeerde & vastgelopen energieën uit de meridianen. Elk level heeft zijn eigen thema.

De Meridiaan Flush is eenvoudig doch krachtig en makkelijk in gebruik en is te activeren met je intentie. Je kunt het zowel zelfstandig  inzetten als via een afstandsbehandeling of activatie.

Lees hier verder.

Metatron inwijding

Hij is het heldere water waardoor het beeld wint aan schittering, wanneer het een eigen aangezicht absorbeert en de Heilige Niets wordt. Met andere woorden, Metatron biedt de ziel de kamer met het mooiste uitzicht, dat te zien is en HET dan te worden! Wanneer een mens afstemt op deze frequentie, dan komt deze persoon in de licht energie van Metatron.

Als je een beroep doet op Metatron, richt je op de kruinchakra, de bovenkant van het hoofd en visualiseer dat het zich opent als een bloem De levende aanwezigheid van Metraton stuurt het Licht door de kruin, naar je Hart Zaad. Dat breidt zich uit en beweegt naar beneden door je voeten naar het midden van de aarde. 

Lees hier verder. 

Mother Connection from the Moon

Moederverbindingsenergie van de maan is een zeer lichte en heldere energie die bedoeld is om de verbinding die je met je moeder hebt te zuiveren en balanceren. Niet alleen in dit leven, maar ook voor eerdere incarnaties die je met je moeder had. Daarnaast geeft het ook een reeds positieve relatie met je moeder een boost en versterkt het werken met deze energie je vrouwelijke kant. 

Lees hier verder. 

Mother’s Love Frequency 

A Mother’s Love Frequentie is een koesterende, troostende en helende oermoeder energie die je helpt bij het helen van moeder-kind wonden, ondersteunt jou in je transformatieprocessen, biedt troost als je het moeilijk hebt en vervult onvervulde behoeften. Het zorgt ervoor dat je je eigen systeem vult met Onvoorwaardelijke Liefde van de paradijselijke Oermoeder, het activeert je innerlijke kracht, (zelf)vertrouwen en potentieel, stimuleert zelfzorg en verbetert je algehele staat van zijn, je gezondheid en vitaliteit.

Lees hier verder. 

Munay Ki – de 9 rites 

De Munay Ki is gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten / inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de indianen. Het is als een treinkaartje voor de reis op weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent en naar het bewust-zijn van eenheid.

De Munay Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding en herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, je eigen goddelijke natuur. Het brengt je bij je ware bestemming hier op aarde.

Lees hier verder. 

De 13e Munay Ki – the rite of the womb

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude loslaten en het nieuwe manifesteren.

De 13de Munay-Ki is vooral een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

Lees hier verder.

Nature Symbiosis System

Met de energie van dit systeem omarm je je authentieke zelf. Het brengt je zelfacceptatie en bevordert de integratie van elk facet van je wezen.  In feite belichaamt het een proces naar eenheid toe met als resultaat Innerlijke Rust. Door elk element van je leven samen te voegen, cultiveer je een ideale, harmonieuze, evenwichtige en allesomvattende omgeving op elk gebied van je bestaan.

Lees hier verder. 

7 Opgestegen Meesters

7 Opgestegen Meesters: Saint Germain, Godin Eir, El Morya, Hilarion, Kuthumi, Lanto en Boeddha, elk met een eigen energie, verbonden met de 7 chakra’s, inclusief gechannelde berichten van elke Meester. Je kunt voor een enkele Meesterafstemming kiezen of voor het hele pakket, precies zoals je zelf wenst.

Lees hier verder.

Opgestegen Meesters / Ascended Masters

De meeste Opgestegen Meesters hebben ooit op Aarde geleefd. Gedurende vele levens vervulden ze hun missie en hebben hun ascensie / verlichting bereikt. Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers die, net als de aartsengelen, met mensen samen werken en de weg wijzen naar vrede, waarheid en verlichting.

Door middel van een afstandsinwijding word je afgestemd op de 13 Opgestegen Meesters. Door deze afstemming is het voor hen gemakkelijker om je te bereiken en in je etherisch veld te werken. Je kunt de Meesters tijdens healingen voor jezelf en degene die je behandelt aanroepen. En in elke andere situatie waarbij je hulp kunt gebruiken.

Lees hier verder.

Orde van Melchizedek

Bij deze inwijding heet Melchizedek je persoonlijk welkom in zijn Orde. De Priesters en Priesteressen van de Orde van Melchizedek zetten zich in voor de spirituele groei van de gehele mensheid. Eenieder zal zijn of haar eigen taak binnen dit geheel te weten krijgen.

Deze afstemming kun je gebruiken voor jezelf, je stemt je immers af op een buitengewone zuivere en liefdevolle Bron, maar ook voor anderen, bijvoorbeeld als je Reiki geeft. De Melchizedek initiatie opent je naar liefde.

Lees hier verder. 

Orb of Life

De Orb of Life is een energie-bol die je na de éénmalige inwijding krijgt doorgegeven, waarmee je daarna zelf orbs kunt creëren voor elk denkbaar specifiek doel voor jezelf en voor anderen. De Orb wordt standaard boven je hoofd geplaatst en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie.

Het blijft 24 uur per dag boven je hoofd zweven en geeft je constant levensenergie. Het is echt een bron van energie die je daarnaast ook automatisch beschermd van alle negatieve energie om je heen.

Lees hier verder.

Parental Pattern Flush

Parental Pattern Flush™ is een energie die ongewenste patronen kan zuiveren die we hebben opgedaan via onze ouders, of patronen die we per ongeluk hebben gecreëerd, en niet willen doorgeven aan onze kinderen.

De Parental Pattern Flush werkt met je Hogere Zelf en Ziel om je te bevrijden van de beperkingen als gevolg van hoe je bent opgevoed. Genetische aanleg voor psychische stoornissen en pessimistische houding op het leven kunnen ook worden gezuiverd, waardoor je bewust en meer vrij kunt reageren op situaties in het leven.

Lees hier verder.

Piramide Reiki Master Empowerment

Piramides kunnen worden gebruikt om een krachtige helende vibratie te versterken. Door piramide kracht te combineren met Reiki kunnen we hogere niveaus van energie channelen. Dit is een erg krachtig geavanceerde afstemming, zoals veel Piramide Reiki Masters zullen getuigen. Dit kan je helende vibratie tot niveaus verhogen die elke andere vorm van energie channelen overtreffen.

Lees hier verder.

Platina Ray inwijding en heling

In ons licht-lichaam is de Platinum Ray geankerd in het 5de dimensionale basis chakra. Door er mee te werken ga je je 5de dimensionale licht-lichaam activeren. Tevens brengt hij het mannelijke, vrouwelijke en het goddelijke innerlijk kind in eenheid en harmonie. Daarnaast is de Platinum Ray zeer geschikt voor opschoning op elk vlak. Zowel op lichamelijk als planetair niveau helpt het met detoxificatie. Het is een hele krachtige heler die terug naar neutraal brengt. Je kan hem ook op situaties of gebieden zetten. 

Lees hier verder. 

Pleiaden – 7 Star Pleiaden Attunement

De 7 Sterren van de Pleiaden hebben belangrijke energieën en berichten om met ons allemaal te delen! Gebruik hun berichten, hun helende en troostende energieën voor jezelf en anderen! 

Hou van je geliefden. Laat je gevoelens en emoties zien! Laat zien wie jij werkelijk bent. Straal als een heldere ster en wees je bewust van je eigen potentieel. 

Dit pakket is zowel als pakket als losse inwijdingen aan te vragen. 

Lees hier verder. 

Pleiadisch DNA Clearing en Activatie programma

Het Pleiadische DNA Clearing & Activeringsprogramma is een serie van helende afstemmingen die je zullen helpen bij je eigen spirituele ontwikkeling en expressie van je spirituele waarheid en potentieel.

Deze reeks afstemmingen houdt zich bezig met het opruimen van het DNA van eventuele onregelmatigheden en lagere energieblokkades en het “herprogrammeren” van het DNA naar de originele 12 strengen blauwdruk. Het DNA wordt dan volledig geactiveerd op spiritueel niveau zoals het bedoeld was.

Deze inwijding is een serie van 7 afstemmingen die gefaciliteerd wordt door de Pleiadische Lichtwezens van de planeet Alcyone. 

Lees hier verder. 

Pluto – Transformative Method of Progress

Nieuw: op basis van wereldwijde veranderingen en de noodzaak om NU te ascenderen is deze geavanceerde cursus precies het juiste hulpmiddel om je persoonlijke pad, leven, missie en wonden te verkennen en genezen!

Deze verbazingwekkende, diepgaande en revolutionaire cursus brengt ons twee prachtige en bemoedigende gechannelde berichten van de planeet Pluto. Ze brengen samen met de energie een compleet nieuw perspectief op persoonlijke groei, het proces van positieve transformatie, sociale en persoonlijke interactie van mensen en diepe genezing op alle niveaus.

Verder zijn we begiftigd met vier speciale en buitengewone afstemmingen voor meditatief gebruik die bedoeld zijn om ons volledig te herstellen, te genezen en te transformeren op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Lees hier verder. 

Priesteressen van Lemurië

Een bijzondere inwijding met de Priesteressen van Lemurië en de Hoge Raad van Lemurië. Je wordt door de Priesteressen en de Hoge Raad ingewijd in ‘Het licht van Lumerië’.

De Licht van Lemurië afstemming verbind je met de Lemuriërs en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je helderziende, heldervoelende en helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en te versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden, naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie, die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor we ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden.

Lees hier verder. 

Priesteressen van Isis – Hal der Zuilen

Deze inwijding is gebaseerd op het boek “Die Halle der Säulen” van Michaela Theis, hier met toestemming gebruikt. Tijdens deze inwijding gaan we ons verbinden met de Priesteressen van de 7e straal van de Hal der Zuilen. Je maakt kennis met de Priesteressen van de 7e straal en je maakt een meditatieve reis door de Hal der Zuilen. Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen van de 7e straal van de Hal der Zuilen.

Lees hier verder. 

Oceanae Hogepriesteres van Atlantis

Oceanae’s naam betekent: zij die reist op de golven. Zij is naar voren getreden om zich met ons te verbinden en om ons uit te nodigen onze herinneringen aan Atlantis, die in onze cellen en onze blauwdruk zijn opgeslagen, te gaan activeren. Atlantis was een hoog ontwikkelde beschaving van hoge spirituele wezens met bijzondere gaven en ongelofelijke spirituele krachten. Het is ooit ten onder gegaan, maar in de energie bestaat het nog steeds.

Deze heling en inwijding versterkt je zielelicht en zal de herinneringen die in je blauwdruk zijn opgeslagen heractiveren. 

Lees hier verder. 

Ra Essentie

Ra (vaak uitgesproken als Rah, maar Ré zou meer correct zijn) is de oude Egyptische zonnengod. In de vijfde dynastie werd hij een belangrijke Godheid in oude Egyptische religie, geïdentificeerd vooral met de middag zon, met andere Goden die andere posities van de zon vertegenwoordigen

Je verbindt jezelf met Ra om het Licht te laten schijnen en om het innerlijke jou te transformeren. De energie van deze essentie helpt om je lagere energieën te transformeren. 

Lees hier verder. 

Ra ~ Sheeba

Ra Sheeba is een zeer krachtige van de beschikbare Universele helingsenergie. De Ra energie komt recht van de Bron, in het centrum van de Grote Centrale Zon en wordt gecombineerd met de Sheeba energie.

De Sheeba energie is seksueel, creatief, vreugdevol, drukt Liefde uit en staat aan de kant van de vrouwelijke vorm van de kolom van Universele Helingsenergie, die recht tot de Bron reikt. De Sheeba toont de weg naar Ra, onze weg naar thuis.

Ra Sheeba verhoogt het trillingsniveau en lichtgehalte van je DNA, het verbindt je met de Liefde en brengt vooruitgang op alle niveaus.

Lees hier verder. 

Reiki 1,2,3 (Usui Reiki)

Dit is een online Reiki cursus volgens het Usui Reiki Systeem. In deze Reiki cursussen maak je kennis met de Oeroude levenswetenschap, die duizenden jaren verborgen is gebleven, totdat Dr. Usui, de grondlegger van Reiki deze opnieuw ontdekte.

Reiki is een eenvoudige methode om universele energie te ontvangen en over te dragen en stimuleert het zelfhelend vermogen.

Van oorsprong is Reiki een Japanse heelkunst en kent 3 graden. Het is een holistische natuurgeneeswijze en werkt in op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.  In elke cursus wordt de energie steeds sterker en leer je op steeds dieper niveau behandelen.

Lees hier verder. 

Sacred Heart Chakra Activation Mainenance Attunement

De Sacred Heart Chakra Activation Maintenance Afstemming heeft tot doel een set van energetische tools aan te bieden voor het activeren, herstellen, zuiveren en optimaal functioneren van je heilige hartchakra.

Het heilige hartchakra is een interessant chakra omdat het alle andere chakra’s kan verbinden en ermee kan samenwerken. Dit komt door de functies die het heilige hartchakra regelt, met name het vermogen om empathie te vergroten. Je kunt veel diepe en diepgaande lessen leren als je aan empathie en eigenwaarde werkt. Om deze reden wordt het heilige hartchakra ook geassocieerd met de lessen die je leert in het leven en levenspad.

Je zult merken dat hoe meer je met dit chakra werkt, je je minder beperkt gaat voelen in het leven. Naarmate je verder gaat en je vrijer voelt, kun je ook gevoelens van eigenwaarde versterken en gevoelens van afwijzing en emotionele pijn verminderen.

Lees hier verder. 

Samenvoegen van de Multidimensionale zelven

De afstemming activeert je Gateway chakra’s en transformeert al je chakra’s in multidimensionale portalen.

Door middel van deze hoge energie afstemming kun je, door een krachtige transformatie binnen je energetische en fysieke lichaam, het samenvoegen van je Multidimensionale Zelven tot stand brengen. Dit leidt tot diepgaande veranderingen in je externe werkelijkheid, omdat je begint te leven vanuit een centraal punt, vanuit een Multidimensionale Zelf Hart.

Lees hier verder. 

Sekhem Seichim Reiki

Een afstemming op Seichim is een levensveranderende en diepgaande ervaring, en vergroot je zelfvertrouwen en zelfrespect. Je zult merken dat je je gevoelens meer begint uit te drukken dan je vóór je afstemming.  Veel mensen geven aan zich meer zeker van zichzelf en hun aspiraties te voelen. Seichim verwijdert limieten en heelt onzekerheden en leidt tot zelfacceptatie en van degenen om ons heen.

Seichim is een oude Egyptische healing die vaak is opgenomen in Reiki. Seichim is de vrouwelijke helende energie en Reiki neigt mannelijker te zijn. Seichim is een prachtige manier om toegang te krijgen tot de energie van moeder aarde en een weg naar diepere zelfrealisatie en empowerment. Het balanceert het yin-vrouwelijke aspect van onze wezens op alle niveaus.

Lees hier verder. 

Shamanic Innerchild Maintenance Attunement

De Sjamanistische Innerlijke Kind Onderhouds Afstemming heeft als doel je verbinding met je innerlijke kind te helen en te versterken. De afstemming zorgt ervoor dat je innerlijke kind energetisch compleet is. Met een Soul Retrieval voor je innerlijke kind ben je in staat om alle energie van het innerlijke kind terug te brengen en zul je energetisch completer te zijn.

Dit proces om ervoor te zorgen dat het innerlijke kind compleet is leidt tot meer licht van de ziel waardoor je het licht kunt laten schijnen in alles wat je doet. Het stelt je in staat om je kracht terug te nemen en de gevolgen van energievampirisme ongedaan te maken. Dit kan resulteren in een consistente groei van het innerlijke kind dat zorgdraagt voor een voortdurende vernieuwing.

Lees hier verder. 

Shamballa MDH

Shambhala is in er in de eerste plaats voor jezelf en voor je eigen ontwikkeling en bewustzijnsgroei en brengt je in contact met hogere energieën. Hierbij kunnen allerlei aspecten aan de orde komen, zoals het loskomen van oude patronen, overtuigingen of angsten en het ontdekken en ontwikkelen van je eigen licht en kracht. Daarnaast kun je met Shambhala-energie jezelf en anderen healen. Het betreft een online cursus met 4 inwijdingen in een steeds hogere multidimensionale trilling.

Door je te verbinden met de energie van Shambhalla vindt er een verruiming van je bewustzijn plaats, waardoor je meer in balans en in je eigen kracht komt te staan. Ieder bewandelt hierin zijn eigen pad en hoe meer je je eigen pad bewandelt, hoe meer je je herinnert wie je werkelijk bent. Dit is het proces van heel-wording (healing).

Lees hier verder.

Shamballa Eenheid

Shambhala Eenheid is een opleiding, een bewustzijnsverruiming en afstemming op hogere energieën met 5 gradaties. Shambhala Eenheid is het vervolg op SMDH en Reiki. Eenheid is het besef dat wij allen één zijn, dat alles is ontstaan uit een grote en krachtige bron, de Goddelijke bron. Met deze (online) opleiding word je meer bewust van jezelf en groei je in je eenheidsgevoel.

Bij de inwijdingen (5) wordt niet alleen het Christusbewustzijn, maar ook de Goddelijke vrouwelijke energie geactiveerd. Dit vind je terug in nieuwe symbolen. Hiermee kun je deze energieën binnen in jezelf in balans brengen en eenheid ervaren en beleven. Het vrouwelijke en het mannelijke smelten in jou samen tot Eenheid. Eenheid begint per slot van rekening binnen in jezelf om uiteindelijk ook Eenheid buiten jezelf te creëren en te manifesteren.

Lees hier verder.

Shamballa 528

Shamballa 528 combineert de multidimensionale energieën van Shamballa met de helende en transformatie frequenties van 528. 528 Hz is een zeer helende, ondersteunende en balancerende energie. Deze frequentie is verbonden met het hartchakra en kan nuttig zijn bij het ontwikkelen van compassie en liefde voor jezelf en de wereld om je heen. De 528 frequentie werkt in de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, waardoor deze energieën zeer balancerend en veelzijdig zijn in de toepassing ervan. 

Deze frequenties zijn met name nuttig bij het werken aan DNA-genezing en elk transmutatiewerk, waarbij je actief iets positiefs manifesteert. Ze worden vaak aangeduid als de wonderfrequentie. De 528 energieën zijn geweldig om op te nemen in elk overvloedswerk of waar je klaar voor bent om verder te gaan. 

lees hier verder. 

Shamballa 741

Shamballa 741 is een energie healingsysteem dat de multidimensionale energieën van Shamballa combineert met de creatieve, reinigende en spirituele ontwikkelingsenergieën van 741.

De combinaties van Shamballa en 741 frequentie-energieën zijn gericht op het verhogen van je vibratie, helpen je bij het opruimen van alle soorten blokkades en zorgen voor een effectievere expressie, verlichting en spirituele groei. Deze multidimensionale energieën kunnen worden gebruikt voor allerlei fysieke, emotionele, mentale en spirituele genezing. Shamballa 741 heeft daarnaast een sterke connectie met spirituele reiniging en het verwijderen van gifstoffen.

Lees hier verder. 

Shamballa 999

De Shamballa 999 afstemming combineert de multidimensionale energieën van Shamballa met de 999 hoogfrequente energieën van de engelenrijken. 999 Hz is een zeer hoge energiefrequentie. Deze frequentie is de hoogste frequentie in de engelenrijken en vertegenwoordigt eenheid, het afsluiten van een periode of cyclus, vooruitgang en spiritueel bewustzijn.

De combinaties van Shamballa en 999 frequentie-energieën zijn bedoeld om je vibratie te verhogen, je te helpen bij het ascensieproces, je bewustzijn te vergroten, spiritueel vooruit te gaan, meer bewust te zijn van de mysteries om je heen en verborgen aspecten van het zelf en het universum te ontdekken.

Lees hier verder. 

Shamballa Aardesterchakra

De energieën van de Shamballa Aardesterchakra activeren de Aardester chakra en zorgen ervoor dat het in balans is en herstelt eventuele structurele problemen. Dit zorgt voor een sterk aardingseffect en versterkt je verbinding met Moeder Aarde en de wereld om je heen. Deze verhoogde verbinding brengt zeer helende en verzorgende energieën binnen die je vitaliteit, welzijn en energieniveau verhogen.

De combinatie van deze krachtige energieën brengt een zeer aardse, maar expansieve, multidimensionale hoge trillingsenergie samen die je spirituele bewustzijn verhoogt. De energieën zijn zeer helend en werken over de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen. De enorm krachtige aardende energieën van de aardesterchakra, balanceren perfect de expansieve Shamballa energieën. De energieën zorgen voor een meer tastbare verbinding met moeder aarde en het leven zelf, wat bijdraagt aan jouw spirituele ontwikkeling.

Lees hier verder.

Shamballa Derde Oog Activatie

De Shamballa Derde Oog Activatie is bedoeld om je te verbinden en je verbinding met Shamballa-energieën te versterken en je derde oog te activeren, zodat je je intuïtie en spiritueel bewustzijn kunt vergroten en vrijer kunt werken met hogere dimensionale energieën.

De combinatie van Shamballa-energieën en de activering van het derde oog werkt heel goed. De Shamballa-energieën bevatten niet alleen hoge trillingen, maar zijn ook zeer aardend en verzorgend. Dit  energiefrequentiebereik zorgt ervoor dat het derde oog toegankelijker is en dat je sneller verbinding kunt maken met het ontvangen van universele informatie.

Ook bevatten de Shamballa-energieën een enorme hoeveelheid universele informatie en helende en ondersteunende energieën, waardoor het derde oog sneller kan reageren en activeren.

Lees hier verder. 

Shamballa 12D Awakening & Transformatie Reis

De energieën van deze intense levens veranderende inwijdingen én de helingen en technieken uit de meditaties hebben als doel je in te wijden in de 12 levels of de 12 dimensies van bewustzijn om je te herverbinden met je hele Ware Zelf en is inclusief activatie van jouw 144 strengen DNA in je fysieke en spirituele lichaam.

12 inwijdingen in de Shamballa Aspecten van Harmonie Licht en Liefde die je afstemmen op de 12 dimensies, inclusief 10 ingesproken meditaties waar je door heen wordt geleid op basis van manuscripten van Haridas Melchizedek die je naar de heelheid van je Ware Zelf toebrengen en je lichtquotiënt steeds verder ophoogt totdat je het Licht bent en draagt. 

Het systeem bouwt voort op Shamballa MDH en voegt er 12 nieuwe niveaus aan toe en is een ware Helende Reis naar Meesterschap toe en de Ultieme Stap naar Zelfliefde

Lees hier verder. 

Silver Reiki TM Platina

Silver Reiki – Werken met Divine Feminine Energy, werken met kosmische Zilveren Energie

Silver Reiki TM Platinum nu in zijn meest stralende vorm met een nieuwe krachtige nieuwe energie – upgrade en een verreikte handeling boordevol fascinerende informatie en krachtige oefeningen, die je verhelderend en plezier zult vinden.

De inwijding in Silver Reiki stemt je af op sterke, beschermende, vrouwelijke kosmische energiestraal Zilver . Silver Reiki zorgt voor bescherming, versterkt jouw vrouwelijke kracht, overgave en geduld, intuïtie en helderziendheid, aantrekken en manifesteren vanuit vrouwelijke kracht, scheppende kracht en ondersteunt de overgangen van de natuurlijke vrouwelijke cycli. Helpt om de moeder-lijn op te schonen en verbind met de zuivere liefde van de goddelijke moeder. Schermt de aura af door een zilveren laag in het energie lichaam.

Lees hier verder. 

Sirius – Blauwe Ster Lemuriaanse Healing Empowerment

De Blauwe Ster is ook bekend als Sirius of De Grote Centrale Zon. Het wordt de Grote Centrale Zon genoemd, omdat het de helderste ster is in ons zonnestelsel; Het is helderder dan de zon. Het is de bron van het leven, licht en liefhebben komt naar de aarde en voedt al haar inwoners. Sirius is de zetel van de Blauwe Hut van Creatie bewoond door zielen van het hoge Niveau die onze planeet creëert en het eerst met Lemurianen zaait.

De blauwe Ster Lemuriaanse healing Empowerment kent 4 krachtige inwijdingen die je terugbrengen naar je natuurlijke en oorspronkelijke staat van zijn, je Goddelijke Blauwprint en je hoogste potentieel (level 1), je DNA en Goddelijke DNA blauwdruk wordt geactiveerd (level 2), laat je cellulaire herinnering aan je Goddelijkheid ontwaken alsmede je vaardigheden om je verlangens te manifesteren (level 3) en tot slot activeert en verbetert je Kristallen Lichaam en herstelt je Goddelijke Blauwdruk naar het origineel (Level 4). 

Lees hier verder. 

Soul Care

Soul Care (5 levels) helpt je om jezelf sterker te verbinden met je ziel en de (eeuwige heilige) Bron. Helpt je bij het verhogen van je trilling en je afstemming op de Bron. Om jezelf mee op te schonen (Cleansing) en jouw aspecten te laten uitrusten (voor meer energie en concentratie). Om je Zielenlicht te laten schijnen. En tot slot om jouw zielendelen te balanceren en helen in je ziel zodat ze daarna waar mogelijk af mogen dalen in je geïncarneerde lichaam.

Enorm heilzaam voor een dagelijkse cleansing en een zuivere afstemming op de Bron. Je  eigen trilling verhoogt meer en meer en je raakt ook steeds meer afgestemd op de trilling van de Bron.

Lees hier verder.

Soul Family Connection Maintenance Attunement

De Soul Family Connection Maintenance Attunement heeft tot doel je opnieuw te verbinden met je zielenfamilie (momenteel geïncarneerde, etherische, interdimensionale en andere werelden) voor genezing en empowerment.

De Soul Family Connection Maintenance Attunement werkt met je hoogste frequenties, je hoge zelf en ware essentie om een trillingsfrequentiematch te vinden die overeenkomt met je energie in de etherische rijken om je verbinding met je zielenfamilie tot stand te brengen en te versterken.

Met deze inwijding kun je je meer bewust worden van en meer afgestemd zijn op je zielenfamilie en hun aanwezigheid om de balans in je leven te hervinden, om nieuwe verborgen talenten naar voren te brengen en je ware potentieel te realiseren. Je zielenfamilie kan je helpen om hun wijsheid te gebruiken voor persoonlijke genezing, bij het herkennen en herinneren van je doel waarom je hier bent in deze tijd, helpt je om diepgewortelde problemen op te lossen en eventuele moeilijkheden in je leven te verlichten, door de onderliggende redenen te begrijpen en hoe je een oplossing kunt vinden. 

Lees hier verder.

Soul Retrieval Maintenance Attunement

De Soul Retrieval Maintenance Afstemming is bedoeld om je te helpen bij het identificeren en herkennen van energetische delen van jezelf die verloren, weggenomen of weggegeven zijn en heeft als doel je te helpen deze verloren delen van jezelf terug te halen. De energieën helpen je om energetisch compleet te worden en je vitaliteit te herwinnen, waardoor je gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en persoonlijke kracht toenemen.

De Soul Retrieval Maintenance Afstemming heeft als doel je te helpen je kracht en bewuste controle over je leven terug te nemen. Bovendien kunnen deze energieën je helpen om de juiste beslissingen en keuzes te maken, zodat je je kracht niet weggeeft. Je energieën zullen in trilling stijgen en je spirituele ontwikkeling kan versnellen.

Lees hier verder. 

Soul Star Chakra Activation Maintenance Attunement

De Soul Star Chakra Activation Maintenance Attunenement heeft als doel je Soul Star Chakra te activeren zodat het optimaal kan functioneren. Het ruimt eventuele negatieve energieën op en herstelt je zielenster chakra van structurele problemen en heeft als doel een optimaal functioneren Zielenster Chakra.

De zielensterchakra is een transpersoonlijk chakra, wat betekent dat het zich buiten je fysieke lichaam bevindt. De zielensterchakra bevindt zich in je etherische lichaam, ongeveer vijftien centimeter boven de bovenkant van je hoofd en de kruinchakra. Het wordt geassocieerd met het ervaren van verlichting, spirituele verbindingen, goddelijke liefde, je hoger zelf, transcendentie, universele kennis, spirituele gaven, vorig levens en karma.

Lees hier verder. 

Spiritual Animal Healer Programm

Het Spiritueel Heling programma voor dieren helpt op alle mogelijke gebieden. Iedereen kan leren werken met de energie van dit systeem, er zijn geen voorwaarden gesteld om deze energie te kunnen gebruiken.
Enige kennis van de werking van Reiki energie is wel een voordeel.

Het programma bestaat uit 6 inwijdingen (+ een bonus inwijding). Bij elke inwijding word je op een steeds dieper niveau sterker verbonden met Spiritueel Dieren Healer energie. Het systeem biedt je de mogelijkheid, om met een steeds krachtiger wordende energie te leren communiceren met dieren en ze te helen.

Lees hier verder. 

Spiritual Protecion Fusion

Dit energiesysteem is er om ons te helpen ons spirituele pad vrij te maken. We staan allemaal onder invloed van uiterlijke spirituele energieën en entiteiten. Engelen en aartsengelen zijn er om ons te helpen en te beschermen terwijl ze onze door God verleende vrije wil respecteren. Er zijn echter entiteiten met lagere spirituele vibraties. Ze hebben de neiging ons te storen bij het volgen van ons spirituele pad, in geestelijke groei, het versterken van ons geloof in God en het vervullen van ons levenspotentieel. Om gereinigd te worden van hun invloed en om ons ertegen te beschermen, komen er nieuwe, goede energieën van Aartsengel Michaël, die ons beschermen en leiden. Deze samensmelting van energieën is krachtig en sterk. Het is gebaseerd op beschermend Wit Licht dat ook op ons fysieke wezen inwerkt. Dit systeem geneest en zuivert op cellulair niveau.

Lees hier verder. 

Star Seed activatie

De Star Seed activatie brengt energie en kennis van je thuisplaneten bij je naar binnen en zorgt voor een diepe integratie met je Ware Zelf. Het verbindt je met het Hogere vanuit een diepe Aarding, waardoor je je meer en meer thuis zult gaan voelen op Aarde. 

Deze activatie is een heling en inwijding tegelijkertijd en doet je ontwaken als een Star Seed: het brengt de energie en kennis van je thuisplaneten bij je naar binnen waardoor je je meer gesteund en geholpen zult voelen. Het  zorgt voor een diepe integratie met je Ware Zelf waardoor je je meer Heel zult voelen (wat letterlijk ook gebeurt). Het is de integratie van thuis, waardoor je een diepere connectie waarneemt met je thuisplaneten en sterrengidsen. 

Lees hier verder. 

Stellar Gateway Maintenance Attunement

De Stellar Gateway Maintenance Attunement heeft tot doel de Stellar Gateway Chakra te activeren, te openen en uit te breiden om een directe link tot stand te brengen tussen je ziel en het goddelijke, ascensie, interdimensionaal reizen, genezing en verlichting. Je Stellar Gateway Chakra is je 12e primaire chakra. Wanneer het volledig actief is, schijnt het helder wit.

De Stellar Gateway Chakra heeft tot doel te fungeren als een krachtig intergalactisch portaal (op zielsniveau) en je energiewezen in staat te stellen interdimensionaal te reizen. Het is het portaal dat je ziel direct verbindt met het goddelijke en toegang geeft tot oneindige energie en ascensieversnelling. Het brengt goddelijke energieën met een hoge vibratie rechtstreeks in je wezen, waardoor je niet alleen je vibratie kunt verhogen, maar ook meer afgestemd kunt zijn op het goddelijke, kunt genezen en ontdekken.

Lees hier verder. 

7 Stralen Pakket 

Tijdens je ascentieproces en op de weg naar verlichting is het van groot belang dat je alle zeven hoofdstralen in balans brengt en beheerst om groter wijsheid en meesterschap te kunnen verwerven in je toekomst en de Kosmos.

Met deze inwijdingen ontvang je niet alleen heling maar is ook de energie van elk van de 7 stralen beschikbaar voor je, zodat jij jouw Ascentieproces een grote boast mee kan geven.

Lees hier verder. 

12 Strengen DNA Activatie 

Met 12 strengen DNA-activering worden 10 extra strengen geactiveerd. Dit zijn niet-fysieke (5 dubbele niet-helix) strengen. Deze strengen zijn interdimensionaal en beïnvloeden de 3D-lichamelijkheid als gecodeerde informatie in ons DNA, die verbonden is met zowel onze fysieke als onze spirituele afkomst. Wetenschappers noemen deze 10 strengen schaduwstrengen en ze hebben tot nu toe sluimerend gelegen.

De 12-strengs DNA-activering zal je helpen een bewuste multidimensionale lichtwerker te worden terwijl je ziel evolueert naar hogere frequenties door je DNA-code te activeren voorbij zijn tweestrengige spiraalvormige DNA-helix. Dit bewustzijn is veel groter dan de sluier die voor deze activering was toegestaan.

Lees hier verder. 

Telos Liefdesenergie 

Telos is een oude Lemurische stad die zich precies aan de voet van de Shasta bevind. Het is een echte stad in de fysieke wereld, met meer dan 1 miljoen inwoners die in vrede en voorspoed leven. De Stad Telos heeft een zeer speciale frequentie van liefde. Deze energie is zeer heilzaam in healing sessies.

Met het Telos Healing Systeem worden 5 geprogrammeerde stenen gebruikt en geplaatst in een speciaal “rooster” op en rond een persoon. De stenen zullen automatisch met elkaar verbinden en beginnen met het uitzenden van de liefdesfrequentie naar het lichaam én in ruimtes. Dit is erg ontspannend en leidt vaak tot healing op een diep niveau.

Lees hier verder. 

Tsa Ra Empowerment

Tsa Ra betekent “Het Zwaard van Vlammen” of ” Het Grote Vurige Wapen ” . Deze naam geeft de kracht en invloed aan die inherent zijn aan de kracht van vuur. Dit is het Vuurelement.

Tsa Ra werkt in het energieveld van de lichamen, brandt door en transformeert blokkades in de fysieke, mentale, emotionele en andere spirituele lichamen. Tsa Ra grondt alle andere genezing energie.

Lees hier verder. 

Trauma Care TM

Trauma Care is een energiesysteem voor het behandelen van ieder trauma welke je geestelijk, lichamelijk, emotioneel of in je energievelden hebt ervaren, op elk moment, waar dan ook.

Trauma Care bevat 4 bijzonderdere energiefuncties om trauma los te laten en te integreren. Deze kun je direct na het ontvangen van de inwijding met je intentie activeren. Ook als je niet weet wat het trauma is.

Lees hier verder.

Tooth Care

Tooth Care is een uitgebreid energiesysteem dat zorg draagt voor alle onderdelen van jouw tanden en tandvlees zoals gezonder tandvlees, bescherming van je glazuur, tandwortel reparatie en pijnbestrijding.

Je kunt een Tooth Care TM Sessie activeren, maar ook verschillende energiefuncties, die allemaal uitvoerig in de bijbehorende handleiding worden uitgevoerd. Vaak wordt pijn bij de inwijding zelf al verholpen!

Lees hier verder.

Tachyon

Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van Tachyon energie zijn eindeloos!

Lees hier verder.

Tachyon Source

Door een Tachyon antenne zal de energie van je omgeving permanent verbeterd worden. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Lees hier verder.

7 Chakra Source

Deze inwijding zal je chakra-systeem in minder dan 24 uur upgraden/vernieuwen, dit door middel van het maken van een ‘tool’ (een antenne net zoals bij Tachyon). Het zal niet alleen de energiestroom enorm verbeteren, maar ook al je toekomstige healingen en inwijdingen van anderen versterken.

Lees hier verder.

Verjongingsreiki van Venus

4 Krachtige verjongende inwijdingen voor meer levenskracht, voor verjonging op cellulair niveau, om je sterfelijkheidsbewustzijn in je cellen en DNA weg te branden als voorbereiding op de energie waar je uiteindelijk mee gaat werken: de Verjongins Reiki van Venus afsteming waarin de voorgaande energieën zijn opgeslagen. 

Lees hier verder. 

Womb Care

Womb Care is een energiesysteem die specifiek is gechanneld voor de baarmoeder. Na het ontvangen van de inwijding ben je afgestemd op lichtwezens welke gespecialiseerd zijn in het brengen van genezing en heelheid aan je lichamelijke voortplantingsysteem.

Zorgt voor heling en voor het opstaan in jouw natuurlijke vrouwelijke kracht (duidelijk voelbaar als je eigen innerlijke kracht). Helpt bij het naar heelheid brengen van de energie van je baarmoeder, bij problemen rondom intimiteit, ongewenste seksuele activiteiten, wonden van miskramen en de leegte van kinderloosheid. De Womb Care bevat aanvullend de energiefunctie ‘Cramp Pain Release’ voor verlichting en comfort tijdens de maandelijkse periode.

Lees hier verder.

Womb Healing Pakket

Een prachtig helend pakket met een persoonlijke heling en twee inwijdingen. De persoonlijke heling is een diepe heling op afstand van baarmoederwonden opgeslagen pijn, patronen en angsten waardoor we als vrouw niet (volledig) in verbinding staan met ons buikgevoel, waardoor je bijvoorbeeld niet altijd het leven leeft zoals je dat zou willen.

The Rite of the Womb (de 13e Munay Ki) helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent zodat je weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan omdat het je vrouwelijke kracht reactiveert.

De Womb Care zorgt voor heling en een betere gezondheid van alle organen en lichaamsdelen die je voortplantingsysteem omvat, het gebied van je lichaam onder je navel. De energie zorgt niet alleen voor heling, maar ook voor het opstaan in jouw natuurlijke vrouwelijke kracht . In andere woorden: het opent jouw  natuurlijke energiestroom.

Lees hier verder. 

INWIJDING AANVRAGEN

Wil je graag worden ingewijd in één of meer van deze energieën, neem dan contact met mij op via info@nefertum.nl of klik op onderstaande butten om via mijn contactpagina met mij in contact te komen.

Voor de meeste inwijdingen maken we een afspraak op afstand, waarbij we ons op het zelfde moment afstemmen op het ontvangen en doorgeven, waarbij ik de energie laat stromen zolang ik voel dat nodig is. In sommige vevallen voer ik een ritueel uit als de inwijding daarom vraagt. Voor mij is dit de meest zuivere en meest krachtige manier van inwijden, die vaak gepaard gaat met een extra stuk heling.

Achteraf ontvang je een mailtje van mij met mijn bevindingen. Door sommige inwijdingen wordt je heengeleid, in dat geval ontvang je deze via skype. Het is ook mogelijk om inwijdingen via een Chiball te ontvangen. 

Met een inwijding op afstand ontvang je jouw inwijding in je eigen veilige ruimte, zonder invloeden van buitenaf met een focus op jezelf en je eigen proces, op een manier zoals ik zelf deze inwijdingen ook graag heb mogen ontvangen. Je ontvangt daarbij duidelijke instructies, een certificaat en de bijbehorende handleidingen. Voel je welkom. Je bent van harte welkom