Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Inwijdingen

Een inwijding is een afstemming op een bepaalde energie met een hoge frequentie, waarbij je energiekanalen geopend worden en de energie vanuit de kosmos door jou heen kan stromen. Na de inwijding is de energie beschikbaar voor jou en kun je er meteen zelf mee werken, voor jezelf en anderen. Vaak kun je de inwijding ook weer doorgeven aan anderen.

Je ontvangt de inwijding op afstand, zodat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen, omdat energie niet gebonden is aan tijd op plaats. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Ook de energieën zelf zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding. Meestal wordt een inwijding op afstand als meer intens ervaren.  Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.

Bij elke inwijding ontvang je per mail duidelijke instructies over hoe je de inwijding naar je toe kunt halen én een handleiding hoe je zelf met de energie kunt gaan werken. Na de inwijdingen vindt er meestal een reinigingsproces bij jezelf plaats. Dit betekent dat oude stukken en datgene wat jou niet meer dient naar boven kunnen komen om los te laten.

Abundance Flush

De Abundance Flush zorgt voor het uitzuiveren van negatieve gedachten-vormen en energieën rond overvloed en welvaart, kan vrij snel werken en brengt in een korte periode positieve resultaten. Voordelen kunnen zijn:

  • Een verbeterd vermogen om geld te verdienen.
  • Een diepere verbinding met de intuïtie, waardoor men op de “juiste plaats en het juiste moment” zal zijn waar de mogelijkheden zich voordoen.
  • Een verbeterd magnetisch veld en aura die positieve mensen en voorspoed naar je toe zal trekken.

Lees hier verder.

Adrenal Care Shakti – inwijding

Voor healing en ondersteuning van de bijnieren

Adrenal Care Shakti is een energiesysteem gericht op de bijnieren en helpt goed bij uitgeputte bijnieren. Het brengt harmonisatie in het lichaam wat ervoor zorgt dat de vele lichaamsfuncties in synergie met elkaar gaan werken in plaats van tegen elkaar.

Als je bijnieren niet goed functioneren, kunnen ze veel andere systemen in je lichaam verstoren. Als je problemen hebt met slapen, een gebrek aan energie, nieuwe allergie problemen, auto immuun ziekte, problemen met je bewegingsapparaat , stofwisseling- of hormonale problemen hebt, zou het kunnen zijn dat je bijnieren hulp nodig hebben. Na de inwijding kun je deze energie dagelijks activeren én je kunt anderen inwijden. 

Lees hier verder.

Angel of Light Initiation

De Angel Light Initiation is een prachtig inwijding om contact met engelen te krijgen en om ze een deel van je leven te maken en bestaat uit 4 afstemmingen, die in 1 inwijding gegeven worden. Na de inwijding kun je heling op jezelf en anderen toepassen. 

Lees hier verder.

Aura Flush

De Aura Flush  is een eenvoudige methode die om de negatieve energie en gedachten-vormen uit je aura te verwijderen. Het is geïnspireerd door de Meridianen en Chakra schoonmaak, die werkt door het vrij maken van de meridianen cq. de chakra’s.

De Aura Flush is een reinigings-energie. Het geeft geen energie, maar wist zachtjes blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachtenvormen uit de aura. Regelmatig reinigen van de aura helpt om onze geest te verjongen alsmede de projectie naar de buitenwereld te verbeteren.

Lees hier verder. 

Awakening the Light Codes of Atlantis

Met deze inwijding wordt je fysieke lichaam gezuiverd om je voor te bereiden op de Ascentie. Al je lichtcodes worden geactiveerd en zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot de oerkennis. De tijd is aangebroken om in verbinding te komen met ons erfgoed, om onze ware zelf te herkennen en oude geloofssystemen, gedachten en verwachtingen los te laten.

Lees hier verder.

Body Toxic Cleansing

We leven in een wereld waarin we continue worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke we absorberen in ons lichaam en bloedsystemen. Hoewel het meeste ook weer wordt uitgescheiden door de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, blijft een deel voor onbepaalde tijd opgeslagen in het lichaam.

De Body Toxix Cleansing verwijdert onder andere zware metalen en andere gifstoffen, geneest fysieke organen en systemen, zuivert bloed en de chemie van de hersenen, reinigt geest en hersenen, chakra’s, meridianen, nadis en andere energiestromen, heelt blokkades, zuivert donkere, vreemde energieën en zorgt voor levenskrachtenergie in de energetische lichamen.

Bekijk hier het gehele overzicht.

Chakra Flush

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

Lees hier verder.

Connective Tissue Service

Connective Tissue Service (Bindweefsel Service) is een energiesysteem welke door Mariah Windsong is gechanneld. Na het ontvangen van de Connective Tissue Service inwijding kun je werken met diverse energiefuncties die je activeert met je intentie.

Na de inwijding kun je jezelf en anderen onder andere een Etherische Fascia Massage of een Trigger Point treatment geven. Het werkt goed om je spieren er mee te versterken, gezond weefsel te verbeteren, je botdichtheid en calciumconcentratie optimaliseren en je beenmerg vitaliseren.

Lees hier verder.

Engelen van de Aarde – Dierenhealng

Dit systeem combineert de Goddelijke Aarde energie en kracht van Aartsengelen om met dieren te communiceren en ze te genezen. Het roept de Aartsengelen Uriël, Rafaël, Michaël en Gabriël op en vraagt hen om je met hun kracht te helpen.

Jouw verbinding met deze energie zal je telepathische en empathische vermogens verhogen om zowel te communiceren met dieren, als dieren te genezen.

Lees hier verder. 

Full Spectrum Healing – inwijding

Full Spectrum helpt je bij het loslaten van zaken uit je verleden. Het versterkt je energie. Je kunt direct met de energie aan de slag. Je krijgt technieken aangereikt om zowel jezelf als anderen te helpen bij het loslaten van emotionele bagage uit het verleden. Ook op afstand.

Het verhoogt de energie in je lichaam en is een krachtige energie voor zelfgenezing. In 5 minuten tijd kun je jezelf met deze energie weer volledig herpakken.

Lees hier verder.

Gold Reiki

Gold Reiki buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde.  Goud beschermt, zuivert en transformeert. Gold Reiki is te gebruiken voor mensen, dieren, ruimtes en voorwerpen.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie. Zeer geschikt voor gevoelige kinderen (en volwassenen) en dieren.

Lees hier verder.

Gouden, Zilver Violette Vuur

Verwijdert gifstoffen en transmuteert karma’s en trauma’s van onze huidige en vorige levens, die worden opgenomen in onze etherische, mentale, emotionele en fysieke lichamen, transmuteren.

Met de Vlam van Transmutatie zul je je lichter en minder belast voelen omdat het letterlijk de oorzaak van onze problemen oplost. De Gouden, Zilver Violette Vlam verwijdert verslagen van vorige levens, verhoogt je eigenwaarde en helpt je gelukkig met jezelf te zijn. Dagelijks gebruik versnelt je transformatieproces!! Je kunt met deze energie ook gericht klachten verhelpen door disharmonieuze energieën te transmuteren.

Lees hier verder.

Grounding Empowerment

Helpt bij het gronden en aarden van energieën, het herstellen van de energiebalans, het voorkomen van energielekkage, en het verheffen van het energieveld. Zorgt er voor dat je je gerust en veilig voelt in je omgeving.

Lees hier verder.

HealingFlush

Met het hele systeem van de Healing Flush (6 levels) kun je op een eenvoudige manier gebruik  maken van energetische healing voor een optimale gezondheid op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau waarmee je je werk voltooit met een sterke verbinding met je Hogere Zelf.

Level 1 & 2 helpen je bij het genezen van lichamelijke kwalen, in het bijzonder acute maar kleine kwaaltjes zoals griep en verkoudheid.Level 3 3 en 4 helpen bij genezing op het emotionele niveau, en level 5 en 6 helpen je bij genezing op het spirituele niveau.

Lees hier verder.

Indigo Light Empowerment

Dit systeem is meer bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling dan als een healing systeem. Het verhoogt je vibratie en je kunt je paranormale gaven ontwikkelen. Een belangrijk onderdeel is de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus. Denk hierbij aan intuïtieve communicatie met de natuur en de dieren in het bijzonder.

Indigo Light Empowerment is geïnspireerd door Kwan Yin, zij is de Godin van Mededogen en hét symbool van Onvoorwaardelijke Liefde. Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

Lees hier verder.

Love Cocoons

De afstemming van Love Cocoons is in feite een initiatie in de energie van Onvoorwaardelijke Liefde.

Als je eenmaal bent afgestemd op deze energie, kun je gebruik maken van de energie van Onvoorwaardelijke Liefde door het maken van “Love Cocoons” voor jezelf en anderen en deze vullen met elke gewenste trilling. Lees hier verder.

Love Flush

De Love Flush helpt je bij het helen van de wonden die ons blokkeren bij het ervaren van onvoorwaardelijke liefde en de heling van relationele wonden. De Love Flush is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het kan ook op afstand worden gebruikt.

Lees hier verder.

Meridiaan Flush

Met de Meridian Flush Empowerment (met 10 levels) werk je aan het verwijderen van geblokkeerde & vastgelopen energieën uit de meridianen. Elk level heeft zijn eigen thema.

De Meridiaan Flush is eenvoudig doch krachtig en makkelijk in gebruik en is te activeren met je intentie. Je kunt het zowel zelfstandig  inzetten als via een afstandsbehandeling of activatie.

Lees hier verder.

Munay Ki – de 9 rites 

De Munay Ki is gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten / inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de indianen. Het is als een treinkaartje voor de reis op weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent en naar het bewust-zijn van eenheid.

De Munay Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding en herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, je eigen goddelijke natuur. Het brengt je bij je ware bestemming hier op aarde.

Lees hier verder. 

De 13e Munay Ki – the rite of the womb

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude loslaten en het nieuwe manifesteren.

De 13de Munay-Ki is vooral een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

Lees hier verder.

Opgestegen Meesters / Ascended Masters

De meeste Opgestegen Meesters hebben ooit op Aarde geleefd. Gedurende vele levens vervulden ze hun missie en hebben hun ascensie / verlichting bereikt. Opgestegen Meesters zijn grote spirituele leraren en healers die, net als de aartsengelen, met mensen samen werken en de weg wijzen naar vrede, waarheid en verlichting.

Door middel van een afstandsinwijding word je afgestemd op de 13 Opgestegen Meesters. Door deze afstemming is het voor hen gemakkelijker om je te bereiken en in je etherisch veld te werken. Je kunt de Meesters tijdens healingen voor jezelf en degene die je behandelt aanroepen. En in elke andere situatie waarbij je hulp kunt gebruiken.

Lees hier verder.

Orb of Life

De Orb of Life is een energie-bol die je na de éénmalige inwijding krijgt doorgegeven, waarmee je daarna zelf orbs kunt creëren voor elk denkbaar specifiek doel voor jezelf en voor anderen. De Orb wordt standaard boven je hoofd geplaatst en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie.

Het blijft 24 uur per dag boven je hoofd zweven en geeft je constant levensenergie. Het is echt een bron van energie die je daarnaast ook automatisch beschermd van alle negatieve energie om je heen.

Lees hier verder.

Parental Pattern Flush

Parental Pattern Flush™ is een energie die ongewenste patronen kan zuiveren die we hebben opgedaan via onze ouders, of patronen die we per ongeluk hebben gecreëerd, en niet willen doorgeven aan onze kinderen.

De Parental Pattern Flush werkt met je Hogere Zelf en Ziel om je te bevrijden van de beperkingen als gevolg van hoe je bent opgevoed. Genetische aanleg voor psychische stoornissen en pessimistische houding op het leven kunnen ook worden gezuiverd, waardoor je bewust en meer vrij kunt reageren op situaties in het leven.

Lees hier verder.

Shamballa MDH

Shambhala is in er in de eerste plaats voor jezelf en voor je eigen ontwikkeling en bewustzijnsgroei en brengt je in contact met hogere energieën. Hierbij kunnen allerlei aspecten aan de orde komen, zoals het loskomen van oude patronen, overtuigingen of angsten en het ontdekken en ontwikkelen van je eigen licht en kracht. Daarnaast kun je met Shambhala-energie jezelf en anderen healen. Het betreft een online cursus met 4 inwijdingen in een steeds hogere multidimensionale trilling.

Door je te verbinden met de energie van Shambhalla vindt er een verruiming van je bewustzijn plaats, waardoor je meer in balans en in je eigen kracht komt te staan. Ieder bewandelt hierin zijn eigen pad en hoe meer je je eigen pad bewandelt, hoe meer je je herinnert wie je werkelijk bent. Dit is het proces van heel-wording (healing).

Lees hier verder.

Shamballa Eenheid

Shambhala Eenheid is een opleiding, een bewustzijnsverruiming en afstemming op hogere energieën met 5 gradaties. Shambhala Eenheid is het vervolg op SMDH en Reiki. Eenheid is het besef dat wij allen één zijn, dat alles is ontstaan uit een grote en krachtige bron, de Goddelijke bron. Met deze (online) opleiding word je meer bewust van jezelf en groei je in je eenheidsgevoel.

Bij de inwijdingen (5) wordt niet alleen het Christusbewustzijn, maar ook de Goddelijke vrouwelijke energie geactiveerd. Dit vind je terug in nieuwe symbolen. Hiermee kun je deze energieën binnen in jezelf in balans brengen en eenheid ervaren en beleven. Het vrouwelijke en het mannelijke smelten in jou samen tot Eenheid. Eenheid begint per slot van rekening binnen in jezelf om uiteindelijk ook Eenheid buiten jezelf te creëren en te manifesteren.

Lees hier verder.

Soul Care

Soul Care (5 levels) helpt je om jezelf sterker te verbinden met je ziel en de (eeuwige heilige) Bron. Helpt je bij het verhogen van je trilling en je afstemming op de Bron. Om jezelf mee op te schonen (Cleansing) en jouw aspecten te laten uitrusten (voor meer energie en concentratie). Om je Zielenlicht te laten schijnen. En tot slot om jouw zielendelen te balanceren en helen in je ziel zodat ze daarna waar mogelijk af mogen dalen in je geïncarneerde lichaam.

Enorm heilzaam voor een dagelijkse cleansing en een zuivere afstemming op de Bron. Je  eigen trilling verhoogt meer en meer en je raakt ook steeds meer afgestemd op de trilling van de Bron.

Lees hier verder.

Trauma Care TM

Trauma Care is een energiesysteem voor het behandelen van ieder trauma welke je geestelijk, lichamelijk, emotioneel of in je energievelden hebt ervaren, op elk moment, waar dan ook.

Trauma Care bevat 4 bijzonderdere energiefuncties om trauma los te laten en te integreren. Deze kun je direct na het ontvangen van de inwijding met je intentie activeren. Ook als je niet weet wat het trauma is.

Lees hier verder.

Tooth Care

Tooth Care is een uitgebreid energiesysteem dat zorg draagt voor alle onderdelen van jouw tanden en tandvlees zoals gezonder tandvlees, bescherming van je glazuur, tandwortel reparatie en pijnbestrijding.

Je kunt een Tooth Care TM Sessie activeren, maar ook verschillende energiefuncties, die allemaal uitvoerig in de bijbehorende handleiding worden uitgevoerd. Vaak wordt pijn bij de inwijding zelf al verholpen!

Lees hier verder.

Tachyon

Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van Tachyon energie zijn eindeloos!

Lees hier verder.

Tachyon Source

Door een Tachyon antenne zal de energie van je omgeving permanent verbeterd worden. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Lees hier verder.

7 Chakra Source

Deze inwijding zal je chakra-systeem in minder dan 24 uur upgraden/vernieuwen, dit door middel van het maken van een ‘tool’ (een antenne net zoals bij Tachyon). Het zal niet alleen de energiestroom enorm verbeteren, maar ook al je toekomstige healingen en inwijdingen van anderen versterken.

Lees hier verder.

Womb Care

Womb Care is een energiesysteem die specifiek is gechanneld voor de baarmoeder. Na het ontvangen van de inwijding ben je afgestemd op lichtwezens welke gespecialiseerd zijn in het brengen van genezing en heelheid aan je lichamelijke voortplantingsysteem.

Zorgt voor heling en voor het opstaan in jouw natuurlijke vrouwelijke kracht (duidelijk voelbaar als je eigen innerlijke kracht). Helpt bij het naar heelheid brengen van de energie van je baarmoeder, bij problemen rondom intimiteit, ongewenste seksuele activiteiten, wonden van miskramen en de leegte van kinderloosheid. De Womb Care bevat aanvullend de energiefunctie ‘Cramp Pain Release’ voor verlichting en comfort tijdens de maandelijkse periode.

Lees hier verder.

INWIJDING AANVRAGEN

Wil je graag worden ingewijd in één van deze energieën, neem dan contact met mij op via info@nefertum.nl. De meeste inwijdingen zijn te activeren door middel van je intentie, daarvoor ontvang je uitgebreide instructies via de mail.

Voor een aantal inwijdingen maken we een afspraak. Ook deze inwijdingen ontvang je op afstand, in je eigen veilige ruimte, op een manier zoals ik zelf deze inwijdingen ook heb mogen ontvangen. Op hetzelfde moment stemmen we ons af op de energie, waarbij ik een ritueel uitvoer en jij je openstelt voor de energie. De energie laat ik stromen zolang ik voel dat nodig is. Naderhand ontvang je een mailtje van mij met mijn bevindingen.